Říjen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6260
3.3.06 14:00

Capinko, to je báječný! Gratuluju ke dvojitému štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
3.3.06 14:33

poprve

ahoj maminy-budouci-jsem tu dnes poprve-a koukam,ze je tady velika diskuze-nejak se zatim moc neorientuju,ale treba budu sikula a zvladnu to-jsem v sedmem tydnu a bude to muj prvni mimisek-jsem uuuuplne u vytrzeni-ale to asi vsechny :D poradte mi jak si mam udelat metr…je to hezke-zatim se jdu rozkoukat-pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
3.3.06 17:12

Ahojky,

Majdinko, to je mi moc líto, co se stalo. Nevím, jak Tě utěšit, vím, že slova nepomůžou. Určitě to příště vyjde, budeme držet palečky a těšit se, že mezi nás občas přijdeš. Nevypínej emimino, je tu hromada diskusí holek po potratu, po psychické stránce by Ti to určitě pomohlo.

Capinko, obrovská gratulace k dvojčátkům. To je krásná zpráva. Už se těšíš? A jsou to už pěkní obříci, že? Tak držíme palečky, ať se Vám dobře daří.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
3.3.06 17:20

ahoj holčičky jdu se k vám „nahlásit“ dnes jsem byla u dr. a mám potvrzené těhu, takže už se k vám taky přidám - do teď jsem neměla odvahu, abych to nezakřikla. Teď jdu ale ještě odpočívat, ale večer pokud budu k použití tak nakouknu, zatím ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
3.3.06 17:33

pomoc-nevim jestli je to normalni-nic me neboli,ae trochu spinim-uz to takhle bylo v poneli,tak jsem letela na pohotovost,tam bylo vse OK a pichli mi inekci Neolutinu a potom uz to bylo v poradku,ale ted znovu…bojim se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.3.06 18:28

8 / 9 tt

ahoj všichni těhulky, pročítám si Vaše zprávičky a zajímala by mne jedna věc, já se snažím brát vitamíny, ale asi ne v takové míře jako vy všichni ostatní. Opravdu je to takovej problém pokud se nebere ta kyselina listová ? Mne doktorka min týden na kontrole nic o těchto vitamínech neřikala ..... Dále bych se chtěla zeptat, jak jste na tom s Vaší pletí? dělá se Vám akné? Mne se po dlouhé době udělali pupínky na krku a na zádech a nemohu se jich zbavit, jinak obličej je OK, nemáte nějakej fígl ?? díky, Terka

• Citovat
  • Upravit
10813
3.3.06 20:05

a jinak-mimiska si nejspis nadelim k 30,narozeninam-podl posledni mens.to vychazi na 19.10.a ja mam narozeniny 29.-ted hlavne aby to bylo vsechno poradku-takze mi nevadi ani to ze je mi malinko blivno,ani to ze mam o par pupinku vic nebo ze priberu-hlavne zdraveho mimiska-a to preju i vam vsem ostatnim-jen me prosim uklidnete s tim spinenim-nebo se tady z toho s mimisem zblaznime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
3.3.06 20:47

Majdi, to je mi moc líto, ale příště už to bude na 9 měsíců, neboj.

Capinko, no to je paráda, tak hned dvojité štěstíčko bude doma.

Vítám dvě nové spolutěhulky. Gabinko, nemá cenu se děsit, pokud jen malinko špiníš, tak to nic nebude. Jinak já si taky mimíska nadělím skoro k narozeninám, mám je 1.10. a TP mám 20.10..

Já byla celé odpoledne u našich, byla jsem líná jet přes celou Prahu MHD, tak jsem jela autem, když jsem tam jela svítilo nádherně sluníčko, tak kdo by čekal, že o pár hodin později bude na silnici takové nadělení, silničáři pro změnu nefungujou, jezdím po magistrále a tam je to jem rozježděný, sypač jsem potkala 1 a to v protisměru a ne na magistrále, kdo by čekal na začátku března sníh, že?

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
3.3.06 21:47

Terko, kyselina listová se bere jako prevence některých vývojových vad u mimča (třeba rozštěpu páteře). Někteří doktoři ji doporučují, někdo se o ní nezmíní, ale určitě neuděláš špatně, když ji začněš brát.
Jinak, holky, jsem tu asi nejstarší, v červenci mi bude 33.
 B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
4.3.06 09:49

dobre ranko :D tak jsem to vcera nevydrzela a jela jsem na pohotovost-jsem z Liberce-takze o dost horsi s tim snehem nez v Praze :roll: a aspon jsme mrkli na prcka jestli je v poradku a zas mi dali injekci :D jsme v poradku-nastesti se doktor netvaril jako ze otravuju-rikal ze muzu klidne behat kazdy den-radsi zbytecne nez aby se neco zanedbalo.Mimiskovi uz tuka srdicko :D uz to vubec neni jen puntik-prvni UTZ byl jen 2,9mm ale uz je to takova rozkosna housenka.Hrozne moc drzim palecky vsem-asi 80× za den to vsechno tukam na drevo,aby to bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
4.3.06 10:05

Gabinko, jsem ráda, že je vše OK, taky bych asi vyjela směr pohotovost, s tím sněhem to máte určitě horší, ale mě zas dostali silničáři, jak neočekávali na začátku března možnost sněžení.

Jsem v práci a mám pocit, že tu usnu, nevím, jak to tu do desíti večer vydržím a zítra nanovo, jsem fakt teď tak strašně moc unavená a to permanentně.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
4.3.06 10:10

Klarko-me cekaji dvanactky v ponde a v ut-taky bych porad jen spala-a silnicari??Ti by naopa prekvapili me kdyby nebyli permanentne prekvapeni.At Ti to v praci utece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
4.3.06 10:13

Gabinko, díky za podporu, bohužel víkend dělám čtrnáctky, zítra snad vyjde, že budu moct přijít až na desátou, tak taky možná dvanáctka, ale spíš tu budu muset zítra zůstat ne do desíti, ale jedenácti, tak třináctka, ale v pondělí mám volno, tak snad vše dospím.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
4.3.06 11:04

Ahoj těhulky, myslela jsem že vás dočtu ať jsem v obraze , ale nemám na to sílu. Takže něco o mě. V dubnu mi bude 27 a o mimíska jsme se snažili tři měsíce, takže to vyšlo skoro hned :lol: . Včera jsem byla na utz a vše je v pořádku a mimís měří celých 12mm :wink: Těhu příznaky skoro nemám a tak doufám, že to tak zůstane, zvracení by mi opravdu nechybělo :oops:
zatím pa a ať mimča hezky rostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
4.3.06 11:54

Ahoj Ditisko, tak jsme nakonec jen o 2dny, viď? Tak včera si mimíska viděla? Já bych si nejraději pořídila domu ultrazvuk abych se mohla koukat jestli je drobeček v pořádku. Včera jak někdo psal s tím zamlklým těhu, no tak to bylo něco pro mě. Teď nepřemejšlím nad ničim jiným než nad tím jestli to nebudu mít taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí