Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
6.3.06 15:00

Kláro,

omlouvám se, že jsem neposlala údaje. letadlo, 1975, termín porodu 8.10.2006 (mnou vypočítaný, jiný nemám).

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
6.3.06 15:01

Klárko, také posílám doplňující údaje do seznámku: Bibiana (10.7.1973), TP 20.10., UZV 10.3., Hradec Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
6.3.06 15:33

Ahoj holky, tak taky doplňuji seznam: TP 12.10.2006-dvojčátka/1978/Praha, Břeclav/další UTZ 22.3.
Ten termín porodu je asi hodně orientační, protože kdoví, jak se těm mým prckům bude chtít ve dvou mačkat.:)
A co se týče bydliště-te´d jsme v Praze, ale jsme oba s manželem z Břeclavi a od srpna se tam zase vracíme.

Asi si taky necháme říct pohlaví, protože nákupy pro 2 děti nebudou nejlevnější, takže bude dobré vědět, jestli nakupujeme na kluky nebo holky, nebo možná na obojí.:) Já už se tak těším… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
6.3.06 15:39

Tak jsem vše opravila a doplnila a zas za pár dní uveřejním, abychom měli větší přehled.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
6.3.06 19:54

Ha, tak jeste jsem nenapsala rok narozeni a datum UTZ:) jsem 1984 .. takze jak koukam, jsem nejmaldsi :) a na prohlidku jdu 15.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
6.3.06 20:29

Já taky doplňuji: rok nar. 1979, TP 23.10 a na utz jdu 13.4. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.3.06 21:05

Mé údaje:

• rok narození 1979
  • bydliště Ostrov (KV)
  • TP 10.10.

PS. mám návrh - co kdybychom si své údaje přidaly do podpisu nad metřík. Bylo by to pořád na očích - víc než tabulka. Vyřešil by se tak i problém s doplňováním dalších novotěhulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 09:19

Ahoj holky…ráda bych se připojila k vám,dvě čárky na testu jsem objevila před pár dny,takže TP bude asi až v 11/06 ale přesto by jste mi mohli v mých začátcích určitě být nápomocné,už proto že jste si tím prošli zcela nedávno.......nebude vám vadit pár otázek????? :D
Zkusilä jsem se zaregistrovat,ale když kliknu na tu adresu co mi poslali zobrazí se mi „tento modul není aktivní“ poraďte prosím …díky ED :wink:

• Citovat
  • Upravit
17878
7.3.06 09:34

ahojky holky!

uz jsem se desne dlouho neozvala- jsem ostuda :-)

Pridavam info do seznamku: Zuzka/1982/Cesky Tesin/Filipek-19.1.2003/Tulicko- TP 8.10.2006/kontrola 13.3.2006

• snad je to vse:-)

Jsem desne nachlazena- tak se cpu vetrovyma bonbonama a cajikem s medem:-) a snad to brzy prejde:-)

tak pohladte briska a zatim papa, Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
7.3.06 10:19

Ahoj, tak koukám, že jako první to mám v podpisu :wink:
ED nevím jak ti poradit, mě to sice na poprvé taky nešlo (musela jsem den počkataž vyprší ten čas), ale mě to nešlo z toho důvodu, že jsem to dělala na jiném pc a psalo mi to něco jiného než tobě :oops: . Pokud se ti to dnes nepodaří, tak to zkus zase až za 24hodin a třeba se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.3.06 11:21

Holky,

chci se zeptat, příští čtvrtek jdu na kontrolu k midwife, netušíte, jestli už by přes ten přístroj (myslím dopler) je možné slyšet srdíčko. Pokud ano, tak by to bylo úžasné, protože ultrazvuk mám až za 3 týdny, tak bych mohla být klidnější trošku dřív.

Ed, nevím, jak Ti poradit.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
7.3.06 11:26

Ahoj holky,
tak vás všechny zdravím! Viděla jsem, že už je diskuze listopad 2006. Toto letí!!!
Přidala jsem si do podpisu ty údaje, myslím, že je to dobrý nápad.:)
Jinak mě už je celkem dobře, nevolnosti ustupují, už začínám mít celkem i chuť na jídlo, ale musím opatrně, protože je mi ze všeho dost těžko.
HOlky, už vám dělali vyšetření moči a krve? Mně teda poprvé vemou krev na další konttrole 22.3., i moč musím přinést.Tak doufám, že to bude všechno OK.
Dvojčátka nám trošku zkomplikovala bydlení, nakonec budeme bydlet s tchýní na baráčku. My budeme nahoře, ona dole, ale budeme sdílet kuchyň. Snad to všichni nějak zvládnem.
Tak ať nám prckové hezky rostou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
7.3.06 11:44

Tak já se právě vrátila z kotroly od svého dr. a jsem trošku rozpačitá. Očekávala jsem, no možná si spíš přála po těch problémech s hematom a krvácením, že budu víc sledovaná…
No dr. udělal vyšetření pohmatem, konstatoval to co minule - že mám zakloněnou dělohu na kterou musím cvičit kočičí hřbety.
Možná kdyby měl v ordinaci ultrazvuk tak by mne zkontroloval… nevím, takhle mi dal žádanku na vyšetření do Gennetu, kam se mám objednat na zhruba 12-13tt na screening a utz. Volala jsem tam a řekla mi, že vyšetření gravidity pro první trimestr probíhá dvoufázově, že mám v 10 tt přijít na odběry - to je v mém případě příští týden a tam potom uděláme objednávku na screening a utz.
Nicméně mi prodloužil neschopenku až do 20.3. - to znamená že už budu se svým těhotenstvím díky tomu hematomu marodit min. měsíč.
Nicméně na krev jdu do Gennetu příští týden a 17.3. na kontrolu k dr. s močí a na krev (nevím proč i tam?)
Pa Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
7.3.06 12:13

ED-musis pockat na mail-ten mi prisel tak asi behem dvou hodin a tam pak kliknout na odkaz,ktery je v jeho spodni casti-no a pak uz by to melo jit.S tim podpisem je to fajn napad-vypada to,ze nektere z nas jeste nemaji hlavicky zatemnene hormonama :D uz vymyslite jmeno??Malinko se po tech problemech bojim,ale stejne mi to neda-jo a taky uz mi prestava byt spatne-takze me to vlastne trapilo jen tyden-ted uz je mi jen nekdy malinko soufl po tech pilulich.Ae kdyz to prckovi pomuze tak vydrzim vsechno.Holcicky-pohladte si pupicky a at nam to do konce toho tretiho utece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.3.06 12:17

Ahojik!

Je uzasne, kolik nas tady je:-)
Jani, ja myslim, ze pres doplera je srdicko slyset- ale nejsem si uplne jista- bylo by to fajn…

Ja jsem zas nejak nervozni, protoze jdu pristi tyden na krev- snad bude vse OK…

Pohladte briska…

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí