Poradna duly
Jana Čurdová
Kláro,
omlouvám se, že jsem neposlala údaje. letadlo, 1975, termín porodu 8.10.2006 (mnou vypočítaný, jiný nemám).
Jana
Klárko, také posílám doplňující údaje do seznámku: Bibiana (10.7.1973), TP 20.10., UZV 10.3., Hradec Králové
Ahoj holky, tak taky doplňuji seznam: TP 12.10.2006-dvojčátka/1978/Praha, Břeclav/další UTZ 22.3.
Ten termín porodu je asi hodně orientační, protože kdoví, jak se těm mým prckům bude chtít ve dvou mačkat.:)
A co se týče bydliště-te´d jsme v Praze, ale jsme oba s manželem z Břeclavi a od srpna se tam zase vracíme.
Asi si taky necháme říct pohlaví, protože nákupy pro 2 děti nebudou nejlevnější, takže bude dobré vědět, jestli nakupujeme na kluky nebo holky, nebo možná na obojí.:) Já už se tak těším… ![]()
Tak jsem vše opravila a doplnila a zas za pár dní uveřejním, abychom měli větší přehled.
Klára
Ha, tak jeste jsem nenapsala rok narozeni a datum UTZ:) jsem 1984 .. takze jak koukam, jsem nejmaldsi
a na prohlidku jdu 15.3. ![]()
Mé údaje:
PS. mám návrh - co kdybychom si své údaje přidaly do podpisu nad metřík. Bylo by to pořád na očích - víc než tabulka. Vyřešil by se tak i problém s doplňováním dalších novotěhulek.
Ahoj holky…ráda bych se připojila k vám,dvě čárky na testu jsem objevila před pár dny,takže TP bude asi až v 11/06 ale přesto by jste mi mohli v mých začátcích určitě být nápomocné,už proto že jste si tím prošli zcela nedávno.......nebude vám vadit pár otázek????? ![]()
Zkusilä jsem se zaregistrovat,ale když kliknu na tu adresu co mi poslali zobrazí se mi „tento modul není aktivní“ poraďte prosím …díky ED ![]()
ahojky holky!
uz jsem se desne dlouho neozvala- jsem ostuda ![]()
Pridavam info do seznamku: Zuzka/1982/Cesky Tesin/Filipek-19.1.2003/Tulicko- TP 8.10.2006/kontrola 13.3.2006
Jsem desne nachlazena- tak se cpu vetrovyma bonbonama a cajikem s medem:-) a snad to brzy prejde:-)
tak pohladte briska a zatim papa, Zuzka
Ahoj, tak koukám, že jako první to mám v podpisu ![]()
ED nevím jak ti poradit, mě to sice na poprvé taky nešlo (musela jsem den počkataž vyprší ten čas), ale mě to nešlo z toho důvodu, že jsem to dělala na jiném pc a psalo mi to něco jiného než tobě
. Pokud se ti to dnes nepodaří, tak to zkus zase až za 24hodin a třeba se to povede.
Holky,
chci se zeptat, příští čtvrtek jdu na kontrolu k midwife, netušíte, jestli už by přes ten přístroj (myslím dopler) je možné slyšet srdíčko. Pokud ano, tak by to bylo úžasné, protože ultrazvuk mám až za 3 týdny, tak bych mohla být klidnější trošku dřív.
Ed, nevím, jak Ti poradit.
Jana
Ahoj holky,
tak vás všechny zdravím! Viděla jsem, že už je diskuze listopad 2006. Toto letí!!!
Přidala jsem si do podpisu ty údaje, myslím, že je to dobrý nápad.:)
Jinak mě už je celkem dobře, nevolnosti ustupují, už začínám mít celkem i chuť na jídlo, ale musím opatrně, protože je mi ze všeho dost těžko.
HOlky, už vám dělali vyšetření moči a krve? Mně teda poprvé vemou krev na další konttrole 22.3., i moč musím přinést.Tak doufám, že to bude všechno OK.
Dvojčátka nám trošku zkomplikovala bydlení, nakonec budeme bydlet s tchýní na baráčku. My budeme nahoře, ona dole, ale budeme sdílet kuchyň. Snad to všichni nějak zvládnem.
Tak ať nám prckové hezky rostou! ![]()
Tak já se právě vrátila z kotroly od svého dr. a jsem trošku rozpačitá. Očekávala jsem, no možná si spíš přála po těch problémech s hematom a krvácením, že budu víc sledovaná…
No dr. udělal vyšetření pohmatem, konstatoval to co minule - že mám zakloněnou dělohu na kterou musím cvičit kočičí hřbety.
Možná kdyby měl v ordinaci ultrazvuk tak by mne zkontroloval… nevím, takhle mi dal žádanku na vyšetření do Gennetu, kam se mám objednat na zhruba 12-13tt na screening a utz. Volala jsem tam a řekla mi, že vyšetření gravidity pro první trimestr probíhá dvoufázově, že mám v 10 tt přijít na odběry - to je v mém případě příští týden a tam potom uděláme objednávku na screening a utz.
Nicméně mi prodloužil neschopenku až do 20.3. - to znamená že už budu se svým těhotenstvím díky tomu hematomu marodit min. měsíč.
Nicméně na krev jdu do Gennetu příští týden a 17.3. na kontrolu k dr. s močí a na krev (nevím proč i tam?)
Pa Z
ED-musis pockat na mail-ten mi prisel tak asi behem dvou hodin a tam pak kliknout na odkaz,ktery je v jeho spodni casti-no a pak uz by to melo jit.S tim podpisem je to fajn napad-vypada to,ze nektere z nas jeste nemaji hlavicky zatemnene hormonama
uz vymyslite jmeno??Malinko se po tech problemech bojim,ale stejne mi to neda-jo a taky uz mi prestava byt spatne-takze me to vlastne trapilo jen tyden-ted uz je mi jen nekdy malinko soufl po tech pilulich.Ae kdyz to prckovi pomuze tak vydrzim vsechno.Holcicky-pohladte si pupicky a at nam to do konce toho tretiho utece
Ahojik!
Je uzasne, kolik nas tady je:-)
Jani, ja myslim, ze pres doplera je srdicko slyset- ale nejsem si uplne jista- bylo by to fajn…
Ja jsem zas nejak nervozni, protoze jdu pristi tyden na krev- snad bude vse OK…
Pohladte briska…
Zuzka