Poradna duly
Jana Čurdová
Soníku, kola pomuže i na rozhoupaný žaludek, jen je opravdu nedobrá, ale když pomůže, tak si ji i s chutí dám, jen aby zas bylo líp. Jsem na tom stejně, taky se můj žaludek jen tak něčeho nezbaví, takže zatím nezvracím a s celodenními ranními nevolnostmi se potýkám už 14 dní, ale co bych pro tu naší holku nevydržela, že?
Klára
Ahoj.
Moje mamka za celé těhotenství zvracela prý jen jednou a tak doufám, že to bude dědičné
. holky já jsem tak rozežraná, teď jsem snědla půl kilový jogurt a já mám stále pocit prázdného žaludku
. Ráno jsem byla u zubařky a dala mi do zubu vložku (mám ji poprvé v životě) a ta má tak hnusnou chuť
, čekám každou chvíli že se z ní pozvracím
.
Já půjdu na krev až 13.4 což znamená že budu nějaký 12tt, nezdá se vám to pozdě? doktorku mám dobrou tak ji věřím
a na utz až 18.4. ach jo to teda pěkně dlouho neuvidím toho drobečka
. holky odkdy jde poznat co to bude? Já bych to nejradši věděla už teď ![]()
Ditisko,
psala jsem Ti soukromou zprávu, dostala jsi ji? Krev a průkazku jsem dostala poprvé až ve 12. týdnu, nevím, jestli je to pozdě, někde to takhle dělají a já jsem neměla vůbec žádné problémy, že by se něco zanedbalo.
Já jsem taky za celé těhotenství nezvracela, ani s Kájou ani teď, ale blbě mi je dost. Naštěstí mám 3 dny volna a nemusím do práce, tak si snad odpočinu.
Nevím, od kdy je poznat, co to bude, ale ve 12. týdnu je ještě brzy, je to pouze odhad, ale ve 20. týdnu už to bývá vidět pěkně. My si to asi říct nenecháme, aspoň doufám, u Káji to taky bylo překvapení a jaké hezké. ![]()
Mějte se krásně, my jdeme ven, je tam taky nádherně.
Jana
Ahoj těhulky,
přeji vám krásné pondělí. U nás (v Hradci Králové) svítí od rána sluníčko - to je paráda po těch záplavách sněhu.
Klárko,díky, tu kolu určitě zkusím, kafe mi teď taky nedělá dobře.
Ditisko, myslím, že pohlaví děťátka Ti určí až v 16., možná dokonce ve 20. týdnu, takže si budeš muset ještě počkat ![]()
Ještě jednou hezký den a jesli máte možnost, jděte na procházku. ![]()
Bibi
ahoj Letadlo SZ jsem nedostala ![]()
Já mám taky tu průkazku a krev „dostat“ až v tom 12tt, takže je to asi normální
Tak koukám, že budu muset mít velkou vydrž, když až v tom 20tt ![]()
Ditisko,
tak zpráva už odešla, snad ji tentokrát dostaneš.
Jana
Ahoj těhulinky,
přeji vám krásné pondělí…
Majdinko, je mi to moc moc líto co se ti stalo.. bohužel neexistují slova kterými bych tě mohla v tuto chvíli utěšit… snad jen…příště se to musí určitě povést, já ti budu z celého srdce držet palečky…
Klárko, nedělej si hlavu z tchýně, tak to prostě někdy chodí… my bydlíme sice s mojí maminkou, která je vážně super, ale taky se stane že to zaskřípe.. třeba občas bývá (nesmyslně) naštvaná, když večer nestrávíme s ní, ale u nás o samotě v pokoji… já jí chápu, nechce být sama, ale my máme taky právo na svoje soukromí… ale nikdy to nějak neřeším, snažím se jí rozveselit, něco dobrého jí uvařím a je zase všechno v pořádku… Kdybych to chtěla rozebírat, tak by to třeba bylo ještě horší… Hlavně hlavu vzhůru, mysli na mimíska, určitě by chtěl mít veselou maminku.. ![]()
Capinko, moc moc gratuluju k dvojčátkům, to je úplně skvělá zpráva.. Co na to manžel?
Gabinko, Gitisko a Zuzaa.. gratuluji k miminkům a vítejte mezi námi..
To se nám to tady ale krásně množí.. ![]()
Leilinko.. mně prsa bolí střídavě, jeden den si na ně ani nemůžu lehnout (spávám na bříšku) a druhý den o nich zase nevím.. takže se zbytečně nestresuj, to miminku nepřidá, hlavně klídek a černý myšlenky kšá kšá
Soníku, ty jsi snad úplně jako moje dvojče.. já byla taky v pohodě, žádný nevolnosti, jenom moje chutě… až do víkendu… skoro celý víkend jsem prospala, naprosto neschopna jakékoliv činnosti a žaludek mám jako na vodě.. zatím jsem nezvracela a ani to nemám ve zvyku.. jestli jsem blinkala asi tak 5× za život, tak to je hodně.. ale možná co bych za to dala… mě tak strááášně tlačí žaludek, to je snad mnohem horší, než kdybych se šla vyblinkat… Takže mám po hehe
Jak já se chlubila, jak nemám žádné problémy, těhotenství jako z filmového plátna.. jó,prdlajs..
Holky, já si taky na 1000% nechám říct co to bude.. hned jak to bude možné.. jsem tak strašně zvědavá, že bych do porodu určitě zvědavostí pukla… překvapení vem čert.. zatím tomu svýmu mimískovi říkám šnek..
)) Ještě že jsou jenom dvě možnosti, co?
Celá rodina by u nás chtěla holčičku (máme štěstí na samé kluky), ale já si zase tak říkám, že když má manžel z předchozího manželství dceru, tak je na čase syn, ne? (alespoň v něčem budu první).. ![]()
Jinak moje údaje jsou… TP 20.10.06 (můj výpočet)/1981/ utz 22.3.. Zapomněla jsem ještě na něco?
Já se taky těším až dostanu těhu průkazku… Asi to záleží hodně na doktorovi, že jo? Nikde není přesně stanoveno kdy se má dávat, ne? Já jdu na utz 22.3. tak snad už ji dostanu… A taky se těším, až uvidím a uslyším mimíska.. na posledním utz jsem nic neviděla, doktor mi nic neukázal.. tak nevím, jestli mi to nechtěl ukazovat protože je mimi ještě moooc malé a nic bych stejně neviděla… nebo ho mám o to poprosit? Snad by to měl ukazovat automaticky, ne? To je maglajs… Se svým gynekologem jsem byla vždycky spokojená, ale kromě běžné prohlídky mi vlastně nedělal žádné jiné vyšetření…no, třeba je to starej krkna, co? ![]()
Tak holky, mějte se krásně, zatím pa pa pa a pupíkům zdar
Ajduška
Ahoj holky,
zase se hlásím po delší době, nějak nestíhám.
Capinko, gratuluju k dvojčátkům. To je skvělý
!!. Koukla jsem i na fotky UTZ do galerky, krásný
.
Majdi, je mi moc líto, co se stalo. Vím, že na tohle slova útěchy nepomůžou, bude to chvíli bolet, ale uvidíš, že se to určitě příště povede.
Jinak moje údaje kvůli seznámku: Jana (18.12.1978); Daniel * 12. 11. 2003 {2890 g / 50 cm};TP 23.10.2006(můj výpočet)
Moje nevolnosti nabíraj na obrátkách, ne že bych zvracela, ale občas mám pocit, že by mi to pomohlo. Jsem dost unavená, dlouhý stání mi nedělá vůbec dobře. Ale s jídlem potíže nemám, jim hodně, jen chutě se mi mění z minuty na minutu
.
Musim jít, mám tu práci.
Jana
Ajduško, nevolnosti jsou mrchy, ale co bysme pro mimíska nevydržely, že, jsme holky statečné a silné. Z tchýně si nic nedělám, jen mě vždy překvapí nějakou nesmyslností, ale už i manža si toho začíná všímat a teď když jsem mu říkala, že jsem zas urazila jeho mámu a čím, tak jen řek, ona se zas odrazí, je divná, tak to neřeš, bylo to moc fajn, že mě takhle podpořil, protože hormony se mnou teď začínají pěkně cloumat. Lítostivá jsem bývala vždy, ale teď je to něco šílenýho, tuhle jsme si s manžou večer povídali, já už byla umytá a on se začal zvedat a říká mi, já se jdu taky umýt a já začala brečet, nevim proč, ale musela jsem se vybrečet a pak zas byla pohoda, fakt sranda se mnou. Tvé údaje si zapisuji. Zatím jsi jediná, kdo je uvedl, kromě mě, tak snad se holky brzy přidaj.
Klára
Ahoj holky,
Klárko asi mi něco uteklo-ty údaje. Vy budete dělat nějakej seznámek? A co mám udat? Pochopila jsem že datum narození a TP : Takže 7.1.1982 a TP dle PM 20.10.2006 mám to i v těhu průkazce, ale ono se to časem mění podle UTZ, tak zatím takhle. Je to všechno?
Tak jsem dala dohromady seznámek, pokud tam chcete doplnit další údaje, staší napsat sem nebo mně na SZ. Pokud jsem na někoho zapoměla, tak se přihlaste, hned to doplním a u některých jsem nenašla TP, ale je fakt, že jsem vše prošla jen v rychlosti.
8.10./Zuz
8.10./Zuziky/ Filípek
10.10./Amynka
10.10./Sonik
10.10./Zuzaa
17.10./capinka
19.10./gabinka
20.10./Ajduška/1981/UTZ 22.3.
20.10./Bibiana
20.10./KlaraM/1979/Praha/UTZ 9.3.
20.10./leila/1982
22.10./ditiska
23.10./JanaRed/1978/Daniel 12.11.2003 2890g, 50cm
letadlo
tesali
Klára
ahoj Klarko-ale samozrejme i ostatni tehulky!!
Tak moje datum narozeni je 29.10.1976-a dneska mi pan doktor rekl,ze to podle UTZvypada spis na 6+4 -takze cca o tyde mene nez podle posl.menzes.Merime 5.5 mm
ale zaroven me po tech potizich z minuleho tydne nechal na mesic doma-pak uvidime-napsal mi tabletky po kterych mam pocit ze opravdu budu zvracet-do ted jsem jen mela zaludek na vode
-snad jedina dobra zprava ze je prcek v poradku a ze se zbavim tech dvanactek ktere me tak unavovaly-znas to Klarko,vid??No nic-jdem snist tabletku a spinkat-papapa
Klárko,
posílam údaje o sobě, omlouvám se, že reaguju až na opakovanou výzvu, zapomněla jsem
.
Sonik - Soňa - ročník 1980 (blíženec) - Mělník - předpokládaný TP 10. 10. 2006 - UTZ 7. 3.
Víc údajů, ev. změnu dodám po zítřejším UTZ. Jéé já se tak těším, konečně dostanu (doufám) fotečku. Už Vám je nebudu muset tak závidět
. Tyjo možná dostanu i těhu průkazku… hmmm tak to by bylo super
.