Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
11.3.06 15:41

Ahoj holky,

asi tyden k vam nakukuju a ted, po prohlidce u dr., se k vam muzu legalne pridat: 28/10/2006 se narodi nasi dceri Lucince (18 m.) braska nebo sestricka.

Vice jindy, mala potrebuje moji asistenci…

Marťoch, 7 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
11.3.06 21:45

Ahoj děvčata, koukám že tu nikdo není 8O . Když vás tak čtu tak koukám jak můžu být štastná, že jsem jen unavená. nevolnosti naštěstí nevím co jsou… Jen nevydržím dlouho nic dělat a mám pořád hlad, ale jakmile začnu jíst tak jsem hned přecpaná a nesním ani polovinu své dřívější porce :-(
Mějte se moc fajn a ať nevolnosti brzo pominou :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
11.3.06 22:51

Ahoj holky,

Martoch, vítej mezi námi, hned si Tě dám do seznámku.

U mě se docela nevolnosti ustálily, dopoledne mi sice nebývá úplně dobře, ale buď se mi je podří zahnat jogurtem nebo sklenkou koly nebo do oběda odejdou samy a pak už většinou celý den daj pokoj, takže docela pohoda, únava tedy je stále a celý den, dopadla jsem tak, že když mám vono nebo odpolední, atk si musím dát budíka na 7, abych si došla na WC, protože mě to pak samo vzbudí kole osmé a to už neusnu, po sedmé ještě jo, no když jdu spát kolem půlnoci, vracím se kolem jedenácté z práce, takže dřív se do postele nedostanu, tak mi osm hodin spánku fakt nestačí, minimum je deset, ale většinou dvanáct, pokud to okolnosti dovolí.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.06 06:58

Ahoj holky,

me teda nevolnosti pronasleduji cely den (i v noci), jsem z toho uz dost nestastna, nejsem schopna nic delat. Je to lepsi jenom kdyz jim, po chvili se to vraci a bud musim zase jist (a podle toho uz zacinam vypadat) nebo me zacne natahovat na zvraceni :-( Je to hruza, bojim se nekam chodit, abych se tam nepo… Navic jeste chodim do prace, na polovicni uvazek od 6 do 10 a to ranni vstavani je krize. Porad doufam, ze uz kazdym dnem musi byt lip, ale nic :-( Vyzkousela jsem snad vsechno - lizatka, colu, po ranu piskoty… zadny efekt. Pri prvnim mimcu mi taky nebylo nic moc, ale takhle zle to teda nebylo. Jestli mate nektera nejaky babsky recept, sem s nim! V lekarne mi nic dat nechteji, pry v prvnim trimestru nesmim nic. Ale jak s tim mam fungovat???

Marťoch

• Citovat
  • Upravit
16743
12.3.06 10:13

Ahoj, no já taky pořád všechno zkouším, protože fungovat se s tím dá opravdu jen velmi těžko…pomáhá mi trochu kola, ale to je všechno jen na chvilku a za chvíli je to tu zas. Chci zkusit ty zázvorový lízátka. Ale u nás v lékárně je nemají, tak musím kouknout do jiný. Máte s nima někdo zkušenost? Jinak mě to teda přijde taky hrozný, nezvracím nějak ewtra často, ale docela mě unavují i ty náběhy. Vždycky musím letět na záchod, tak chvíli kašlu a převrací se mi žaludek a zase si jdu lehnout. Fakt síla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
12.3.06 10:42

Já tedy naštěstí nezvracím a zle mi teď bývá jen dopoledne, což je docela pohoda, většinou mi pomůže sklenka koly. Jsem ale zvědavá, jak to bude vypadat teď přes týden, budu vstávat ve 3:40, tak uvidíme, minule když jsem takhle vstávala, tak mi nevolnosti začaly a celý ten týden byl hroznej, tak jen doufám, že to tentokrát bude lepší a zůstane jen u dopoledních nevolností, se kterými docela umím bojovat. Přeji, ať nás ty všechny neduhy prvního trimestru brzy opustí a můžeme si těhotenství pořádně užívat. Pohlaďte bříška, drobečkům řekněte něco hezkého.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.3.06 19:44

Ahoj,

ja ty lizatka mam, ale prijde, mi, ze uplne stejny efekt by melo jakekoliv jine lizatko. Proste dokud lizu, je to OK, kdyz je po nem, zase BLE. A chut je taky uplne stejna jako u normalniho lizatka.

Marťoch

• Citovat
  • Upravit
3888
12.3.06 20:03

Ahoj holky, tak sem vložím seznámek, abychom věděli, kolik nás tu je a jak je kdo na tom. Pokud jsem na někoho zapoměla nebo je tam něco špatně nebo pokud chcete něco přidat, dejte mi vědět. Díky

8.10./letadlo/1975
8.10./Zuz/1978
8.10./Zuziky/1982/Český Těšín/ Filípek 19.1. 2003/KO 13.3.
10.10./Amynka
10.10./Sonik/1980/Mělník/UTZ 7.3.
10.10./ tesali/1979/Ostrov (KV)
10.10./Zuzaa/1984/UTZ 15.3.
12.10./capinka/1978/Praha, Břeclav/dvojčátka/UTZ 22.3.
20.10./Ajduška/1981/UTZ 22.3.
20.10./Bibiana/1973/Hradec Králové/UTZ 10.3.
20.10./leila/1982
21.10./KlaraM/1979/Praha/KO 20.3.
23.10./ditiska/1979/UTZ 13.4.
23.10./JanaRed/1978/Daniel 12.11.2003 2890g, 50cm
26.10./gabinka/1976
28.10./Martoch/Lucinka

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
13.3.06 11:00

Ahoj,

Klárko seznámek je super, alespoň máme přehled :D

Mě dneska od rána nějak divně bolí bříško, jako mi v něm řeže nebo píchá nebo nevim jak to popsat. Je to docela nepříjemný, tak jsem si naplánovala klídkový den a doufám, že to přejde. Ve čtvrtek mám jít k doktorovi tak to snad vydržim jinak bych asi letěla dřív.

Já jsem z každý změny tak vyjukaná…jen mě někde nějak jinak píchne a já hned přemýšlím co se děje a proč a tak…fakt plašan!

No a jinak už 2 den mám nevolnosti trochu lepší, tak snad se to už zklidňuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
13.3.06 11:04

Leilo, taky mě občas tak divně píchá v břišku, když zakašlu tak mě občas jakoby bodne do pravého třísla, ale na UTZ bylo vše v pořádku, tak si říkám, že to asi k tomu patří. Uvidíš, jak se budeš cítit, radši zbytečně k Dr. než něco prošvihnout, ale určitě to nic není a ve čtvrtek ti to Dr. potvrdí.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
13.3.06 11:13

Klarko no snad. Kdyby jsi věděla jaký mám z tý KO strach… Strašně se bojím toho zamlklého těhotenství. Teď si třeba říkám, jestli není moc brzo na to aby nevolnosti už ustupovali :?

Ale s tím pícháním i v tvém bříšku jsi mě trochu uklidnila. Včera jsem taky někde četla článek a tam bylo že určité bolesti břicha k těhotenství prostě patří a bez nich by to nešlo. Tak snad je ta moje z těch normálních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.3.06 11:18

Ahoj holky,

taky čekám na kone orvního trimestru jako na smilování, protože těch nevolností už mám až nad hlavu… mně nepomáhá ani kola, ani lízátka, prostě nic.. jakmile si jenom jídlo představím, tak mi žaludek udělá takový artistický číslo, že by ho u Berouska brali všemi deseti.. :D
Nejhorší to bylo teď o víkendu.. měli jsme dodatečnou oslavu manželových narozenin, takže lednice praskala ve švech (nebo spíš pantech)..stačilo jen do ní nakouknout a bylo zle… a to jsme koupili jenom samé dobrůtky, po kterých bych se normálně utloukla… ach jo…
Martoch, vítej mezi námi, gratuluji k miminku a držím moc moc palečky..
Klárko, díky za seznámek, máš ho na jedničku…
Holky, myslím že s tím strachem o mimi jsme na tom všechny stejně.. já se taky bojím každého píchnutí a vždycky když jdu na wc, tak se mi sevře srdce.. jenom abych nezačala špinit nebo krvácet… vím, že to miminku moc neprospívá, že jsem takhle ulekaná, ale nemůžu si pomoct…
Bibi, gratuluju ke zdravému miminku… ikdyž nejsou dvě, jak se původně myslelo… hlavně že tam jeden špuntík je…
Zatím
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
13.3.06 11:20

S nevolnostma je to u každého jinak, někdo je nemá vůbec, někdo skončí v nemocnici na kapačkách, takže zda ustupují nebo ne bych neřešila. Mě se teď během posledního týdne tak nějak ustálily, už většinou nejsou celodenní, ale jen dopolední a stačí sklenka koly a je dobře, jen stále a často brkám, manža už se mi směje, tak mu vždy říkám, že to ještě několik málo týdnů musí se mnou vydržet. Na KO určitě vše dopadne jako do teď, tedy na stopro na výbornou, já měla strach z toho UTZ, zda tam bude srdíčko, když mi Dr. řekl, že je tam jeden živý plod, tak mě to uklidnilo a už si nic špatného moc nepřipouštím, občas taky nějaká černá myšlenka proběhne, ale snažím se jí co nejrychleji zapudit. Hezky odpočívej, když můžeš, já jsem teď do 13 v práci, jsem tu od 4:30 a takhle až do pátku, docela jsem se bála, jak bude, ale zatím pohoda jako jiný dny, tak aby to tak vydrželo do konce týdne.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
13.3.06 11:25

Klárko tak to si pěkně mákneš. Mě by asi zabilo to vstávání. Ale zase je pravda, že když člověk pracuje, tak si alespoň tolik nepřipouští hlouposti. Já jsem už měsíc doma a vidíš jak pořád špekuluju.

Adjuško tak koukám, že jsi stejně vystrašená jako já. Já taky vždycky na záchodě tajim dech :wink:
Doufám, že teď už nám to všem vyjde a že to všichni dotáhnem do zdárného konce.

Vždycky když se objeví nějaký problém jako špinění nebo bolesti tak na vás myslím a závidím vám a říkám si, proč nemůžu mít všechno tak hladce jako vy. ALe vidím, že i vy máte své problémky a já se tím jen z přebytku času moc zabívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
13.3.06 11:30

S tím záchodem jsme na tom asi všichni stejně, ať ty 4 týdny už utečou a začneme být v klidu. Je pravda, že od toho čtvrtečního UTZ už netajím dech pokaždé, ale tak ob návštěvu WC, skutečně mě to hrozně uklidnilo, ale já nemám za sebou špatnou zkušenost jako třeba Leila, tak asi i tím jsem víc v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí