Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
13.3.06 13:38

Jejek,

vítáme Tě. :D To jsi borka, učit matiku a fyziku, na to bych si nikdy netroufla. Já si myslím, že by srdíčko vidět být mohlo, uvidíš. :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
13.3.06 13:42

To by bylo super, už mi doktorka dělala ultrazvuk v 5tt+4 a byla tam jen taková tečka. Ale byla tam !!!
Hrozně se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.3.06 13:47

ahoj těhulky, jdu vás pozdravit, tak co bríška už hezky rostou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
13.3.06 13:50

Holky, už jste si kupovaly krém proti striím?
Já jsem si nějaký koupila a těď mám celé břicho červené :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.3.06 14:32

Ahoj holky,

zase se hlásím po delší odmlce. Nevolnosti se mě furt drží jak klíště, už se těším, až to přejde.

V pátek jdu na kontrolní UTZ, těšim se, jak mimčo povyrostlo, akorát se bojim, jestli mi taky nevyrostly ty cysty na vaječníku. Pokaždý,když mě v podbřišku zabolí nebo píchne, tak se děsim, že to je proto, že ty cysty rostou :cry: . Asi jsem praštěná, neměla bych na to takhle vůbec myslet, ale jak jsem pročítala vaše komentáře, tak nejsem jediná :wink: .

Jejek, vítám tě mezi náma. Srdíčko bys měla už vidět, u mě bylo vidět v 6.-7. týdnu, takže pokud ty jsi 7. tt, tak by to mělo bejt vidět určitě. Krém na strie jsem zatim nekupovala, četla jsem, že to stačí od 3. měsíce. Já už ho mám stejně popraskaný z prvního těhotenství, takže si nějakým krémem asi moc nepomůžu, a to jsem předtim taky mazala jak divá :) .

Bibi, gratuluju k UTZ :) . Jak ses ptala, jak to zvládám, tak celkem to jde, protože malej je hodnej a nechá mě docela odpočívat, pokud si hrajem, tak se s nim většinou snažim dělat klidnější činnosti jako třeba čtení knížek nebo skládání puzzlíků a kostek. Jakžtakž s nim jdu ještě na krátkou procházku, ale moc toho nevydržim, přijdu si jak stará bába, co se ohne a hned ji něco někde zabolí :D .

Ještě jsem chtěla reagovat na nějaký komentáře, ale moje hlava dubová to zapomněla :) , další hroznej příznak těhotenství - poslední dobou jsem dost sklerotická :roll: .

Tak se, holky, mějte, opatrujte ty poklady v břiše a dávejte na sebe pozor.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.3.06 14:33

Ahoj holky,
Martochu, Jejku, vítejte!

Jejku, asi stačí když si budeš pravidelně mazat bříško nějakým mastným krémem, který máš vyzkoušený. Přeci jenom je v těhotenství pokožka citlivější. Ale jsi dobrá, že učíš, já jsem ze školství vypadla hned jak jsem se dozvěděla, že jsem těhotná. Sice proto, že mám rizik. těh., ale i tak bych se asi snažila zůstat doma.

Letadlo, mluvíš mi přímo z duše - čím jsou děťátka starší, tím větší strach o ně mám. Teď odplula dcera do kina na Rafťáky s nějakým klukem, stříbrný stíny až k obočí (než se musela jít umýt, ale nepochybuji, že si je udělá za rohem znova :roll: ) a jen doufám, že se bude chovat mravně :)

Holky hlavně klid, určitě dopadne všechno dobře, uvidíte, a za měsíc si tu budeme navzájem libovat jak je nám hezky a jek nám ty bříška krásně rostou :D

Bibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.3.06 14:36

Bibi,

to už je podruhý, co jsme obě dopsaly komentář skoro ve stejný moment a poslaly :D . To je dobrý… :)

Měj se.
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.3.06 15:00

Jani,

víš, že mě to taky napadlo? Asi jsme na stejné vlně :D To je dobře, že máš malýho takhle hodnýho, ale stejně holky, které máte takhle malé děti, musí to být pro vás pěkný zápřah.

Teda mně se teď udělalo tak špatně. Zdědili jsme po mamce 2 psy a ti začali dnes tak hroooooozně smrdět… 8O
 B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
13.3.06 15:00

Bibi,

taky přemýšlím, že to ve škole brzo zabalím, ale nejdřív se poradím s doktorkou. Nejhorší je, že je mi pořád zle a studentíci nedají pokoj. Ale jinak jsem celkem klidná osůbka a nic mě hned tak nerozhodí, takže snad to vydržím.
Jinak v práci už jsem to řekla, protože jsem měla psát grant a to se mi nechtělo, když ve škole příští rok (doufám) nebudu.
Vzali to dobře a teď mám od vedení klid. Nikdo po mě nic nechce ( kromě učení) a jen se na mě usmívají.

Věrka alias Jejek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.3.06 15:08

Věrko,
já měla hyperaktivní prvňáčky a i když mě práce s nimi bavila, teď bych to asi nezvládla. Nějak mi teď pochodují nervy a to s těmihle dětmi nejde.

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
13.3.06 15:12

Já učím skoro samé kluky mezi 15-20 let, no hrůza. Ale došla jsem do fáze, kdy jsou mi ukradení (tedy to jestli se učí nebo ne) a myslím jen na to, až budu mít mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
13.3.06 15:21

Ahojky tehulinky,

teda chvilku jsem tu nebyla a téměř se neorientuju.
Tak nejprve vítám všechny nové těhuholky, gratuluji a držím palce.
Moc gratuluji ke všem úspěšným kontrolám a nově vydaným těhu průkazkám.

V pátek jsem byla odevzdat spoustu krve na všechny možné (i nemožné) testy a byla mi také vystavena těhu průkazka. A jak jsem tak zjistila z Vašich komentářů tak jsem šťastný vlastník zastaralého typu. Mám ji rozkládací, joo knížečka :) , ale je to fuk, protože je to moje první a jsem na ni pořádně hrdá! Protože je růžová, tak jsem manželovi „nakukala“, že růžové se vydávají pro holčičky a modré pro chlapečky. Koukal, přemýšlel a pak začal řešit jak to vědí 8) . Jo ta chlapská ješitnost, splodit syna… Jinak u mě nic moc nového. Furt je mi blbě a vůbec nezvracím. Vždycky vyrazím na WC tam učiním pokus, nezdaří se a já vyleštím toaletu abych kdyžtak zvracela do sterilního :lol: . Vlastně mám velkou novinku, koupila jsem si těhu kalhoty. Jsou strašně moc variabilní. Na teď se dají hodně utáhnou a na potom zase hooodně povolit. Tyjo až mě ten prostor trochu vyděsil 8O .

Tak mějte se všechny mooooc fajn,
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
13.3.06 17:52

Ahoj holky,

Jejek, vítej mezi námi, hned si tě zařadím do seznámku. Srdíčko by vidět už i mělo být, já byla na UTZ 7tt+5 a Dr. mi sdělil, že je tam jeden živý plod, z toho jsem usoudila, že srdíčko ťuká, tak si myslím, že u tebe už bude taky.

Martine, díky moc za info o Tesali, už asi tak tři dny jsem si říkala, že tu nějak dlouho nebyla a nejen ona, myslela sem i na Ajdušku, ta se dnes ozvala a na Amynku, snad se taky brzy ozve. Z první tvé věty mě zamrazilo a lekla se, že se něco stalo. Moc ji od nás pozdravuj a za 2 až 3 týdny se na ní budeme těšit.

Tak nákupy se ségrou byly skvělý, dokonce jsem si zkoušela i jedny těhu kalhoty a přemýšlela, zda je nekoupím, ale nakonec jsem řekla, že ještě radši počkám.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
14.3.06 08:30

teda holky-par dni jsem tu nebyla a tolik novinek!!!Zdravim vsechny nove maminy a gratuuju ke vsem OK kontrolam a k tehu prukazkam-ja uz se taky nemuzu dockat,ale jdu na kontrolu az pristi pondeli,a vzhledem tomu,ze jsem mela pred casem ty problemy,tak si moc neverim,ze ji taky dostanu…ach jo-pripadala bych si tak nejak klidnejsi-ja vim ze je to jen kousek papiru,ale prece kdyz uz vam ji doktor da,tak si musi myslet,ze to vydrzi,ne??A uz je mi zas blbe-ach jo-sice nezvracim,ale jinak je to hruza-nemam na nic chut,ale kdyz mam hlad tak je mi spatne jenze kdyz se pak jdu podivat do lednice co by bylo nejmensi zlo,tak se mi obrati zaludek podruhe-zacarovany kruh…a to sem driv spraskaa vsechno co jsem videla..Koukam,ze jsem muze podcenila-mslela jsem,ze se sem zadny neodvazi-Martine-omlouvam se :) i kdyz je pravda,ze kdyz jsme minule s pritelem vymysleli,jak vymalujeme detsky pokojicek,tak mi rekl ze"podle vyzkumu si 70% deti podvedome preje zluty"tak to me dostalo- :D no vy jste to nektera tusila??To byl fakt k sezrani.
Holky pohladte pupicky a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
14.3.06 09:54

Ahoj holky, jen vás chci pozdravit a říct vám, že k vám stále patřím, jen nemám moc čas psát. Taky vítám nové těhulky!
U mě pořád přetrvávají nevolnosti, sice nezvracím, ale je mi na nic. Chodím spát v 7 večer, jsem vyčerpaná a nemůžu nic moc jíst. Mám pocit, jakoby mi na žaludku někdo seděl, takový tlak. No nic moc, ale hlavně že se daří mimískům! Teda snad, na kontrolu jdu až 22.3.
Tak ať nám drobkové hezky rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital