Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17675
15.3.06 11:06

Tak jak pise letadlo: krev berou na zjisteni skupiny, krevniho obrazu,toxoplazmozy, zloutenky,protilatek a HIV. vsechno to napisou do prukazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
15.3.06 11:22

Tak jsem se tady s váma zase trochu uklidnila…
Nějak to do zítřka musím přežít. Mějte se a zítra se teda ozvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
15.3.06 15:20

Ahojky holky a Martine :wink: ,

tak koukám, že dneska se tu strhla velká diskuse o VVV. Má lékařka mi toto nenabídla, ale napsala mi spoustu žádanek na různé krevní testy. Je tedy možné, že něco takového zkoumají, ale mě tím nezatěžují. Přemýšlím, že tam zítra zavolám a zeptám se, ale asi na mě budou zase koukat jak na blázna. No jo, ale musím to řešit, abych to stihla v prvním trimestru.

Musím se Vám svěřit. Začínám být trochu nastydlá a u toho často kýchám. Vždycky když kýchnu tak mám pocit, že se mi v břihu něco utrhlo. Nikdy jsem takové pocity nezažila. Docela by mě zajímalo, jestli to může mít nějaký vliv na miminko?!? A opět mám problém se spaním na břiše. Když už mě konečně přestala bolet prsa, tak zase když spím na břiše tak úplně cítím, že to tam tlačí. Nevíte, od kdy se nedoporučuje se po miminkách válet? A další problém (ty jo, dneska jsem za stěžovatelku) mám pocit, že se mi velmi špatně dýchá. To je hrozný, když vyjdu pěšky patro tak funím jak lokomotiva :oops: . Proboha, co budu dělat v 9 měsíci???

Tak jsem si postěžovala ale mám i novinky ze všedních dnů. Včera jsme naše štěstí oznámili i tchánovcům. Reakce byla milá, možná mi trochu chyběla slza štěstí (jako od mé maminky), ale to bych byla moc náročná :wink: . Dneska jsem to oznámila v práci, po prvotních gratulacích to šéfové došlo a začala řešit, jestli budu ochotná pracovat doma :lol: , mimochodem to byla otázka do 30 vteřin od oznámení 8) .

Mějte se krááásně, Leilo zítra hodně štěstí!
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
15.3.06 17:21

Ahoj holky,

Vím, že se běžně na krev na VVV posílá mezi 12 a 14 tt, ale to je až to vyšetření v druhém trimestru, kde je vše možno určit lépe, uvidím, zda i mě Dr. něco řekne o tom, že bych mohla i v 1 trimestru. Poradna je ve stejné ordinaci a u stejného gynekologa, jen má vyhrazený čas pro těhotné, ten můj vždy v pondělí od 8 do 12, vím že kamarádky chodily tak po 4 týdnech až do doby než si je převzala porodnice, to pak šli každý týden.

Leilo, uvidíš, že bude vše v pořádku, budeme zítra na tebe moc myslet a hned jak se vrátíš, tak nám musíš napsat. Mě taky občas bolí břicho, někdy víc někdy míň, takže je to určitě normální, neboj.

Soníku, já se to chystám oznámit v práci až někdy koncem 12tt možná o něco později, myslím že to šéf vezme v pohodě, ví že jsem se před 2 rokama vdávala a já se občas o úmyslu založit rodinu v hovoru aky zmínila, ne že bych mu řekla, že se snažíme, ale že mám v plánu mít rodinu, když jsme spolu řešili loni na jaře vedlejšák, který jsem v té době dělala, říkal, že je ta práce asi na 4 roky a to jsem mu rovnou řekla, že si taky hodlám založit rodinu.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 08:30

Ahoj holky,

jsem úplně hotová, asi před půl hodinou jsem zjistila, že jsem začala trochu špinit, od té doby už jsem byla na WC asi dvakrát a nic víc se sice neobjevuje, ale stejně je mi hrozně. Snažím se sehnat šéfa, zda bych mohla vypadnout a jít k Dr., i když řeším, že pokud by to takhle zůstalo, že to bylo jen jednorázové zašla bych až po práci, ale myslím, že mi to strach nedovolí. Odpoledne se ozvu co a jak. Držte mi palce. ať je vše v pořádku.

Leilo, doufám, že jsem tě moc nevyděsila. Uvidíš, že kontrola dopadne dobře.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.3.06 08:43

Klarko, hlavne bud v klidku!!! Bude to dobry, musi byt…

Soni, to dychani mam taky- pripadam si jak lokomotiva:-) Ale nekde jsem cetla, ze je to zpusobeno nateklou sliznici v nose nebo tak neco- neumim to vysvetlit poradne…- zkusim to nekde najit a pak sem soupnout…

A ke spani na brise- jeste minuly tyden v pohode, ted uz se to neda…

Zacinam si pripadat znacne nepohodlne:-))A bude hur, az budem ve vedrech chodit s briskama:-))

Zatim papa, Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 08:50

Zuzi, díky za podporu, manža za chvíli vyrazí z domova si mě vyzvednout, šéf byl úplně v poho, ještě mě uklidňoval a nabídl se, že mě odveze. Bylo to jen jednorázový a teď ani na papíru není náznak, tak to snad bude jen čípek. Určitě se ozvu, jakmile dorazím domů.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 08:53

V práci jsem to řekla jen svému přímému nadřízenému hned na začátku, jsme kamarádi, ale oficiálně musím o patro výš, vysvětlení k včerejšímu příspěvku.

Jinak s tím funěním je to děs, jsem zvyklá chodit po schodech do třetího patra a be druhém už sotva popadám dech. Už jsem se trochu uklidnila, ale dokud mi Dr. neřekne, že to nic není, tak klidná nebudu.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.3.06 08:54

Drz se kocicko!!!! a ozvi se…

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
16.3.06 09:08

Klárko,

drž se, uvidíš, že to bude v pohodě. Držím pěstičky.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
16.3.06 09:38

Klárko, držím palečky, aby to dobře dopadlo, ale určitě ano.´Děláš dobře, že jdeš k DR, pro klid duše…
I Leila má dnes kontrolu, tak doufám, že sem vlítne celá šťastná a popíše nám, jak se její drobek na UTZ mrskal…
Na všechny myslím. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
16.3.06 10:16

Ahoj všichni,
Klárko, snad to nic nebude, dej pak vědět. Držím pěsti, ať je všechno v pořádku!
Leilo, na Tebe taky dnes moc myslím, určitě to bude OK.
Holky vím, co prožíváte, já už špiním týden, do toho mě bolí bříško a ani těhu průkazku mi ještě nedali, že se uvidí, jak to dopadne. Jdu na kontrolu zítra a bojim bojim. Ale musím věřit, že je všechno v pohodě, jinak bych se z toho zbláznila. Takže teď více méně ležím, piju vodu s citronem a nic moc radši nedělám, protože jak vstanu na delší dobu, je to zase v háji.
Holky hlavně klid, určitě ty miminka všechny donosíme.
 Bibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
16.3.06 10:25

Ahojky holky,

tak jsem včera byla u Dr. a ta mi dělala UTZ a odpovídá to 8tt. I srdíčko tam bylo. Jsem hrozně ráda. Za 14 dní mi budou dělat ta všechna vyšetření krve a s výsledky dostanu i průkazku.

Včera jsem se bavila s mámou a ta mi řekla, že pokud začnu špinit, tak mám jít hned k lékaři. Doufám, že se to nestane :? Kláru chápu, hned bych jela i kdybych špinila jen malinko. Jistota je jistota.

Jo, Dr. mě naštvala, protože jsem se těšila na fotku mimi a zrovna jí nešla tiskárna a prý oprava stojí 2500Kč, tak to zatím zpravovat nebude. Pokud ji nepůjde ani příště, asi si zajdu na UTZ jinde a ráda si to zaplatím.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
16.3.06 10:37

Ahoj holčičky a Martine, nebojte se všechno bude v pohodě. Vždyť ve vašem - našem, těle se děje tolik změn, tak je jasné že někde to musí být znát, ať je to bolení břicha nebo prsou nebo horším dýcháním, vždyť všechno teď děláme za dva (až za tři :lol: ).
Já byla na utz v 7tt a na další kontrolu jdu až ve 12tt a to jen na krev a s močí a dostanu průkazku. Na utz půjdu až další týden. Takže jak to tady popisujete tak je to skoro všude stejné…
Poradnu už vám holky vysvětlili, je to opravdu jeden den v týdnu u vašeho gynekologa taková poradna, on vám řekne co jak.

Tak Leilo, honem ať už jsi tady a dáš nám zprávu jsem moc zvědavá, určitě je všechno v úplným pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 11:53

Ahoj holky, už jsme doma. Dr. mě prohlédl, řekl že už není nic vidět a vypadá to úplně v pořádku, pro jistotu jsem dostala Ascorutin proti krvácení a Utrogestan na podporu těhu, pokud by se to zhoršilo, mám hned naklusat na gynekologickou pohotovost, jinak mám normálně přijít v pondělí do poradny, říkal, že nevidí důvod, abychom se neviděli, takže už jsem klidná. Jinak už nešpiním, takže i to na klidu přidá, bylo to skutečně jen ráno. Nemám ani neschopenku, jen mám být opatrná a odpočívat, jak to půjde, nemám se namáhat, sestřička mě upozorňovala, ať ani neuklízím. Od každého léku jsem dostala jen jedno balení, že se domluvíme v pondělí, zda ještě něco brát a kolik. Jinak v kartě už měla sestřička připravenou těhu průkazku, tak doufám, že když bude vše v pondělí v pořádku, tak si ji už odnesu domů. Díky všem za podporu, než mě vyzvedl manža z práce, tak mi to moc pomohlo.

Leilo, ty jsi určitě dopadla na výbornou, tak nás hlavně moc dlouho nenapínej.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital