Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky a Martine,
vůbec tu nestíhám číst, ale co jsem tak pochytila, tak u všech zatím vše OK.
Já jsem byla dneska na UTZ, cysty zmizely, mimísek je velkej skoro 2 cm, už se i protahuje, srdíčko tluče, měla bych být v 9. týdnu. Jinak všechno v pohodě, za 3 týdny si jdu pro průkazku a na odběry.
Nevolnosti lehce přecházejí, ťuk ťuk… Nechci to zakřiknout.
To je ve zkratce, zase běžim, jdu si udělat něco dobrýho, honí mě mlsná
.
Mějte se.
Jana
Ahoj holky a Martine,
Gabinko, únava u mě včera nebyla stopro způsobená prášky, teprve jsem je začala brát, od začátku těhu jsem celkově daleko víc unavená, manža mě občas nazývá Šípkovou, vždy byl ten větší spáč on a teď jsme si to prohodili a k tomu jsem od pondělí vstávala ve 3:45, takže únava byla na místě i bez prášků.
Ajduško, je fajn, že jsi se alespoň v rychlosti ozvala. Stres ti v práci vůbec nezávidím, já ho mívám naštěstí jen nárazově, i když skoro denně, ale třeba jen hoďku.
Darinko, už jsem si tě zapsala do seznámku.
Zuz, gratuluju k průkazce, já jí nejspíš dostanu v pondělí, pokud bude vše OK, ten včerejšek mě vyděsil, ale teď už je zas vše v pořádku, tak mi ji snad taky dají, už ji mají připravenou v kartě, včera jsem ji zahlídla.
Jani, když Dr. takhle klidně chodí pozdě a ani se neomluví, tak bych ji změnila. Můj se sice taky občas zpozdí, ale on ještě někde slouží na pohotovosti, tak holt někdy uvízne na sále, vždy ale dá alespoň vědět sestřičce a ta nám to sdělí a pak se Dr. velice omlouvá. nehledě na to, že je úplně skvělej, vždy něco začne vyprávět a já pak ani nevím, že mě prohlížel.
Soníku, v seznámku jsem upravila UTZ, vložím ho v pondělí dopoledne, až se vrátím od Dr., v neděli nebudu doma, na net se dostanu, ale seznámek mám ve svém PC.
Jinak k té práci, já pracuji jako technik v televizi ve zpravodajství, proto stres třeba jen hoďku, většinou před větší zpravodajskou relací a podobně. Víc jsem v té své hlavě neudržela, řekla bych, že se těhu demence začíná projevovat nějak víc a častěji.
Klára
Ahoj všichni,
asi si hezky užíváte víkend i s partnery, docela vám závidím, manžu mám o víkendu v práci, odešel ráno a vrátí se až chvíli před půlnocí, to už budu nejspíš spát, třeba ne, protože polehávám, tak bych mohla vydržet na něj počkat, no uvidíme. Zítra už bude veseleji, hned až se nasnídám, tak vyrážím k našim, budu tam do pondělka spát, protože musím k Dr. na lačno a z domova to mám přes celou Prahu, od našich 10 minut autobusem.
Pohlaďte pupíčky, pošlete mimčům nějakou mňamku.
Klára
Ahoj, tak vás zase zdravím. Je skvělí že zatím nám všem to tak skvěle vychází a bez komplikací - jen tak dál ![]()
Já mám dnes za sebou ranní nevolnost. Nějak mi nesedla polívka a tak šla za chvíli ven, ale odpoledne jsem si ji vychutnala. takže doufám, že to byla jenom náhoda a nezačnu zvracet, když už jsem si myslela že už je pozdě na to abych začala
.
Pro informaci, já tedy pracuji na poště, dělám střídače, takže každou chvíli něco jiného, alespoň to není nudný stereotyp
.
Manža se doma nepředře, ale když vidí, že opravdu nejsem schopná tak uvaří a třeba umyje nádobí a jde vyvenčit psa, ale nic víc, ale i to pomůže. Takže i tohle mi stačí ![]()
zatím se mějte zase fajn pa
Ditisko, tak to zvracení snad bylo ojedinělé, asi je dnes nějaký blbý tlak, protože mě je taky od rána tak nějak nevolno, naštěstí nezvracím, ale poslední dva týdny mi bývá špatně jen dopoledne a většinou mi pomůže kola a teď je mi blbě celý den, koly už jsem vypila snad litr a vždy pomůže jen na chvilku, tak budeme doufat, že je to jen náhoda a nebude to pokračovat. Musím říct, že jsme si nějak od začátku, co s manžou spolu bydlíme, rozdělili povinnosti o domácnost, došlo k tomu tak nějak bez dohody, o utírání prachu, luxování a mytí oken se vůbec nestarám, o vaření a věšení prádla se taky občas podělíme a když jsem z nějakého důvodu neschopná, tak je schopen udělat snad vše, jen se žehličkou si nerozumí, takže já si můžu jen pískat, ale jen když je mi hodně zle. Každá pomoc pomůže, i když je to třeba jen nádobí, koš nebo nějaká maličkost.
Klára
Ahoj, koukám, že asi užíváte neděli ![]()
Tak já mám manžu taky pokládek. Doma se dělíme úplně o všechno akorát to žehlení je taky jen na mě, ale protože i já ho nesnáším, tak kupujeme samé nemačkavé materiály a žehlím jen tak jednou za měsíc a to mám ještě jen tak 4 trika a jedny kalhoty
![]()
Jinak mi vždycky uvaří něco dobrého a na mě je jen dělat ňamky-třeba péct a tak ![]()
Tak si hezky užijte konec neděle a já jdu taky papa
Ahoj holky,
dneska jsem tady poprvé a musím uznat, že je to tady fakt super! Jen mě mrzí, že dnes je neděle, odpoledne svítilo nádherně sluníčko a já, místo abych byla s přítelem na procházce, ležím doma v posteli s teplotou a otravuju se s protivnou rýmou. Proto budu moc ráda, když mi některá poradíte, co stím, protože se bojím spolknout jakýkoliv prášek, abych neublížila mimi.
Přeji Vám krásný zbytek víkendu a už se těším na další příspěvky.
Pa, Mimmína. ![]()
""http://www.rodice.cz/metrik/1472.png:http://www.rodice.cz/metrik/1472.png
Ahojky. Nechci zde řešit, co doma dělám a nedělám, jen mě překvapil obecný mužský nezájem o žehlení. Já zvládnu doma snad všechno, ale žehličce se bráním taky. Důvod ale netuším. Máme to asi všichni v genech ![]()
Včera jsem si všiml, že se Pavle zužuje sortiment kalhot. Váha se jí zatím příliš nemění. Nedávno dokonce i klesala (to si asi misísek bral z jejich zásob). Včera večer jsem si začal zapisovat obvod jejího pasu, abych měl matematický přehled, jak se mění - jsem matikář (to jsem asi ještě asi nepsal ![]()
Mezi naše těhu novinky patří další příznak popisovaný na netu - zácpa. Je to taková soukromá záležitost, ale zde to asi nevadí. Potom, co jsem Pavle včera poradil ovoce, dala si dnes dopoledne jablko. To se ale potkalo se šlehačkovou roládou ze snídaně a s držkovou polívkou z oběda a výsledkem nebylo ukončení zácpy, ale nepříjemné pnutí.
Občas si říkám, že jsem rád, že jsem chlap ![]()
Pohlaďte si pupíčky a vyhlížejte jaro. Tady u nás to bylo dnes hodně jarní. Sníh už skoro zmizel (alespoň ve městě) a sluníčko příjemně hřálo.
Ditisko treba to bylo opravdu jen nahodne zvraceni, a uz se to nebude opakovat
Me uz to vcelku prechazi, neni to takova hruza, jako byla od pateho tydne bezmala do ted, takze boleni zaludku hezkych 5 tydnu
, ale obcas dovede zaludek potrapit.Hlavne na obede u tchyne, pred kterou je vse jeste drzeno v tajnosti, a ona ma oci jako ostriz,tak se snazim neprozradit, ale mimis jako by to vedel a dela naschvaly ![]()
Kdyz jsme u te vahy, jak zacal Martin .. kolik jste ktera uz pribraly, hm ?
Ja tedy nic, naopak jsem shodila tri kila. Ale pupik uz zacina vykukovat ![]()
Hezky den vsem.
Ahoj Martine,
to Tě tedy obdivuju! Můj přítel mi sice také pomáhá, ale aby se mnou těhotenství takhle prožíval, to určitě ne. Jistě také budeš chtít být i při porodu, je to tak?
Pa, mimMína
""http://bd.lilypie.com/dVuSp1/.png:http://bd.lilypie.com/dVuSp1/.png
Ahoj Zuzoo a všechny těhulky,
já mám žaludek jak na vodě teprve od 7 tt. Do dneška jsem připbrala asi 2 kg, ale bude to spíš tím, že jsem přestala kouřit a snažim se jíst mnohem víc a zdravěji. Ale v každém případě to cítím na oblečení. Džíny mi začínají být těsné v pase a nejhorší je, že již od počátku těhotenství mi narostly prsa asi o dvě čísla a já se nevejdu do žádné podprdy. Máte s tím některá taky takové zkušenosti?
Pa, mimMína
Mimmíno,
ja ze jsem tehu poznala prave podle prsou. Narostly hned na zacatku a neskutecne bolely. Ted uz ne
Me to zvetsovani se prsou nijak nevadi, aspon je ted mam pekne plne, a pritel si taky nestezuje ![]()
Zuzoo,
díky moc za odpověď. Je fakt, že ten můj si na moje prsa taky nestěžuje, navíc mi je každý večer potírá tělovým mlékem a lehce masíruje. A jak je to u Vás, těhulky, v tomhle období se sexem? Máte na to chuť? Mě se pomalu vrací…
Pa, mimMína
Mimmina píše:
A jak je to u Vás, těhulky, v tomhle období se sexem? Máte na to chuť? Mě se pomalu vrací…
Chut je porad stejna(a to je moje chut hodne velka) frekvence taky ![]()
Tak já teda chuť nemám, je mi pořád blbě, hlavně odpoledne a večer.
Tak od dneška máme ve škole inspekci až do pátku, doufám, že ke mě do třídy nepříjdou, vůbec na ně nemám náladu. Hlavně na tu buzeraci, co dělám blbě a tak. ![]()