Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
17.3.06 12:36

Ahojte holčiny :D V prvé řadě bych Vám chtěla poděkovat za přivítání v této diskuzi :P Termín mám 05.10.. Chtěla jsem se zeptat jak vytvořit ty metříky, které máte u svých příspěvků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.3.06 12:39

Ahojky holky,

tak jsem teď byla na obědě, měla jsem příšerný hlad. Je je mi blě jak psovi. A to za 10 min. učím, ach jo :(

Capinko, s těmi pachy je to opravdu normální, švagrové to měly taky a já nemůžu cítit uvařené kuře či jiné maso. Stává se ze mě vegetarián 8O

Bibi, gratuluji k manželovi!!! To kdybych nemohla chystat jídlo já, tak bychom buď umřeli hlady nebo bychom měli pořád zmrzlinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.3.06 12:43

Darinko, stačí když zajdeš třeba na www.snugglepie.com. Tam ty metříky najdeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.3.06 12:44

No, něco už jsem našla, tak doufám, že se mi to povede 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.3.06 12:45

....... no, musím to ještě vylepšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
17.3.06 12:56

Zuzaa , taky spím pokroucená v rožku přimáčklá až na stěně, manžel se mi směje. :wink: Jo, bojovat musíme, říkám si, že ž to musí být každým dnem lepší. Na zítra jsme si s manžou naplánovali buď výlet do Kolína do jednoho obchodu s kočárky, nebo jen tady po Praze, ale nevím teda, jetsli to vůbec zvládnu. :roll:

Jak jste se bavily o tom, že manžel doma vaří, tak já musím toho mého vychválit do nebe, protože on nejen že vaří, ale dělá proste úplně všechno! Jsem mu za to hrozně vděčná, protože já přijdu z práce, najím se, osprchuju a jdu si lehnout (třeba v 7 večer). Je zlatý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.3.06 13:00

:idea: chtělo to jen jiný odkaz :D nakonec nejsem takový antitalent :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.3.06 13:06

Že je prcek velký na 11+1 den mi ukazovalo už před třemi dny na ultrazvuku, ale prý se to stává, prý je jen větší než je průměr v tabulkách, tak uvidíme :P Abychom nakonec ještě nepatřili do těch zářijových :lol: Máte s tím taky nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
17.3.06 13:09

Darinko , u mě je to to samé. Podle poslední MS byl termín 17.10., ale podle posledního UTZ byl 12.10. Mylsím, že UTZ je přesnější, tak beru TP podle UTZ. Ale myslím, že te´d je stejně ještě brzo na nějaké přesné určování. :wink:

Zuzaa , teď jsem si na různé rady zkusila loknout ledové COca-coly a fakt mi to pomohlo! Ten tlak jakoby zmizel! Jsem teda zvědavá na jak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
17.3.06 13:26

Capinko Cola mi taky pomuze, ale asi tak na 10minut :( Stejne tak voda z okurek. Bohuzel se stejnym casovym rozpetim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
17.3.06 13:27

Je fakt, ze voda z okurek mi taky chutná… :wink: Tak to holt musíme vydržet! Přeci jen jsme ženské a ty vydrží všechno!!! Zvlášť pro ty prcky, co u nás rostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
17.3.06 13:37

Ahoj holky,
tak vás jdu jen v rychlosti pozdravit, ani jsem si nestihla přečíst vaše zprávičky, ale tady v práci je takový blázinec, že bych s tím nejradši sekla a šla hned na rizikový… nadávám a stresuju se.. prostě ta nejhorší kombinace pro mimi… :cry:
Snad se máte lépe než já…
Hezký víkend
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.06 13:43

Zuzaa: Mě ještě pak pomáhal zázvorový čaj v těchto končinách né moc zvyklý, ale účinný

…a coca colu kdybych mohla tak ji piju po litrech mám na ní neskutečnou chuť, ale musím se jí bohužel vyhýbat :(

• Citovat
  • Upravit
1466
17.3.06 13:46

Líbí se mi, jak píšete, že máte od Dr. velikost mimi na dny. Moje mi jen řekla, že to odpovídá 8tt a nic víc. Jo, ještě říkala, že je to mrňous a nedá se ještě pořádně změřit. Myslím, že má starý UTZ. Tak uvažuju, že přejdu jinam.

Ve středu jsem tam byla a Dr. klidně přišla o hodinu a půl později než měla a ani se neomluvila. Prý je to u ní běžné (problémy s autem, parkování a tak).

Tak nevím, asi mám jít jinam, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.3.06 15:15

koukám, že mě to před tím hodilo jako anonyma :roll:
to Jejek: je to docela blbé, když doktorka příjde o hodinu a půl později a jestli to je běžné, tak bych asi změnila doktora:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí