Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Klaro, tak to je moc dobře, že je všechno fajn. a náhodou nepsala jsi tady taky , že jste se s manžou tulili? Jestli to nemohl být nějaký následek toho? My máme doma už dlouuuuho půst, ale už se psychicky na to „připravuji“
![]()
Čau, tak jsem tady a vidím, že na mě myslíte. jste hodné.
Tááák a je to v pohodě!!!!!
Brouček se tam mrskal a bilo srdíčko. Nejprve jsem ho neviděla tak by se ve mě krve nedořezal a pak doktor řekl, že je to všechno v pořádku. Akorát ještě pořád nemám fotku. Byla to zase jen taková hroudička, jen hlava šla trochu rozeznat, tak jsem jí ani nevzala, když tam neni skoro nic vidět…
Ten anonym, jsem já, zapomněla jsem že jsem u bráchy na kompu a nejsem přihlášená
Jo a ještě podle MS jsem 8+6 a podle UTZ 8+5 neznamená to nic?¨Až budu doma, tak posunu metřík…
Leilo, tak to je moooc super. Takže Teď se už opravdu nenervuj a užívej si to ! Mě to taky podle utz vychází o den dříve ![]()
Leilo, tak to je super, jsme na tom tedy úplně stejně, dle MS 8tt+6, dle UTZ 8tt+5, nic to neznamená, jen se manžovi holky trochu opozdily a s vajíčkem se potkaly až o den později, Ovu klidně mohla být o ten den později, většinou termín dle MS není přesný, je to jen takový tabulkový na cyklus 28 dní a OVU 15 den.
Ditiska, tulení bylo už v neděli, takže to už je dost pozdě, Dr. se ptal, zda nebyl včera.
Klára
No tak to vychází já mám OVU 16 den. Bylo to velký 21 mm takže 2 cenťáčky, prďolka…
Myslíte, že teď už to riziko zamlklýho těhu trochu klesá nebo je to až do toho 12 týdne pořád stejný?
jeee holky, to jsem moooc rada, ze je u vas vse v poradku:-)
Ja ted svacim- celozrnnou housku- nic jineho nezvladam, mam zaludek jak na vode:-)
Od vcerejsiho tuleni je mi pekne zle- kdyz jsem ucitila manzovu pulku nasich deti- myslim tu „vuni“- tak jsem se malm pozvracela- manza chudak netusil, ktera bije…Ach boze, pripadam si jak cuchaci pes))
Zatim papa, Zuzka
Jé to je prďolka…
leilo to opravdu nevím, ale pro tvůj klid už je to určitě za tebou ![]()
Klaro, tak to opravdu je dlouho tak to z toho nebylo ![]()
Holky mažu do práce, tak čauky
p.s. dnes jsem po dlouhé době trochu čilejší, tak doufám, že se to už bude jen lepšit ![]()
pappaa
Ahojky,
jdu Vás jen pozdravit.
Kláro, jsem ráda, že je vše v pořádku. Vítej v klubu Utrogestan-těhulek. Já ho beru od začátku těhu 2× denně. Určo bude všechno v pořádku. Odpočívej a nic nedělej - jak ti nakázala sestra.
Leilo, gratuluji k úspěšnému UTZ.
Já jsem v jednom kole. Včera se mi pokusili ukradnout auto. Zničili mi zámek u kufru a uplně zničili startovací skříň. A navíc mi v autě kouřili!!! Takže jsem strávila příjemné 4 hodiny mezi policií a čekáním na odtahovku. V servisu mi oznámili, že škoda není dostatečná, aby to uhradila pojištovna. Den blbec! A v práci spousta práce, chjo. Navíc mě z rozrušení opravdu hodně bolelo břicho, ale zřejmě to také bylo tím, že jsem musela jít sepsat protokol na vyšetřovnu policie a protože to bylo večer tak jsem měla pocit, že už brzo přestanou pracovat a půjdou domu, tak jsem to vzala rychlejší chůzí. Spalo se mi opravdu špatně, bolest mě i budila, ale protože ráno bylo vše v pořádku, tak to už neřeším.
Mějte se všechny krásně a hlavně žádný stres!
pa S.
Holky, všem velká gratulace k dobrým výsledkům od DR! Myslím, že nejhorší budeme mít za chvilku za sebou a pak už si budeme těhu jen užívat, v klídku, bez stresu a nevolností…
Jsem ráda, že se všem našim prďolkům dobře daří!
Soníku, tak to jsi skutečně v jednom kole, včerejšek radši zkus zapomenout a už si jen užívej těhu.
Leilo, teď plně chápu tvůj strach, tak velký strach co jsem měla dopoledne a těsně před návštěvou Dr., návštěva WC je teď taky stresující, tak ji odkládám na dobu co nejpozdější, ale už skutečně od doby, co jsem odešla z práce nešpiním, takže to asi bylo jen nějaké jednorázové a já hned šílela, ale radši k Dr. naklusat zbytečně než pozdě.
Klára
Ahojte maminky:-) Nám se to po 4 letech snažení nakonec povedlo:-) Dnes zrovna začínáme 12 týden
Nevolnosti naštěstí už přecházejí a musím souhlasit s pár příspěvkami ze začátku diskuze, že po babyplanu, mi taky nebylo nejlíp
Jinak dle poslední kontroly vše OK ale fotku jsme nedostali, protože došel toner, tak příště.
Darinko, vítej mezi námi, moc blahopřeju k úspěchu po tak dlouhém snažení, to pak musí být ta radost hrozně veliká vidět ty //, co? Pokud chceš, tak nám něco o sobě napiš, třeba kdy máš TP, ročník, kdy ses narodila, kde bydlíš a podobně, vedu takový seznámek a ten jednou týdně vždy vkládám, abychom měly přehled a k tomu jsme si většina vložila do podpisu i tyto základní informace.
Klára