Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5784
16.3.06 11:57

Ahoj Klaro, tak to je moc dobře, že je všechno fajn. a náhodou nepsala jsi tady taky , že jste se s manžou tulili? Jestli to nemohl být nějaký následek toho? My máme doma už dlouuuuho půst, ale už se psychicky na to „připravuji“ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.06 12:08

Čau, tak jsem tady a vidím, že na mě myslíte. jste hodné.

Tááák a je to v pohodě!!!!!

Brouček se tam mrskal a bilo srdíčko. Nejprve jsem ho neviděla tak by se ve mě krve nedořezal a pak doktor řekl, že je to všechno v pořádku. Akorát ještě pořád nemám fotku. Byla to zase jen taková hroudička, jen hlava šla trochu rozeznat, tak jsem jí ani nevzala, když tam neni skoro nic vidět…

• Citovat
  • Upravit
16743
16.3.06 12:10

Ten anonym, jsem já, zapomněla jsem že jsem u bráchy na kompu a nejsem přihlášená

Jo a ještě podle MS jsem 8+6 a podle UTZ 8+5 neznamená to nic?¨Až budu doma, tak posunu metřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
16.3.06 12:18

Leilo, tak to je moooc super. Takže Teď se už opravdu nenervuj a užívej si to ! Mě to taky podle utz vychází o den dříve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
16.3.06 12:20

Jé Leilo a nevíš přibližně jak byl už velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 12:20

Leilo, tak to je super, jsme na tom tedy úplně stejně, dle MS 8tt+6, dle UTZ 8tt+5, nic to neznamená, jen se manžovi holky trochu opozdily a s vajíčkem se potkaly až o den později, Ovu klidně mohla být o ten den později, většinou termín dle MS není přesný, je to jen takový tabulkový na cyklus 28 dní a OVU 15 den.

Ditiska, tulení bylo už v neděli, takže to už je dost pozdě, Dr. se ptal, zda nebyl včera.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
16.3.06 12:23

No tak to vychází já mám OVU 16 den. Bylo to velký 21 mm takže 2 cenťáčky, prďolka…

Myslíte, že teď už to riziko zamlklýho těhu trochu klesá nebo je to až do toho 12 týdne pořád stejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
16.3.06 12:25

jeee holky, to jsem moooc rada, ze je u vas vse v poradku:-)

Ja ted svacim- celozrnnou housku- nic jineho nezvladam, mam zaludek jak na vode:-)
Od vcerejsiho tuleni je mi pekne zle- kdyz jsem ucitila manzovu pulku nasich deti- myslim tu „vuni“- tak jsem se malm pozvracela- manza chudak netusil, ktera bije…Ach boze, pripadam si jak cuchaci pes))

Zatim papa, Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
16.3.06 12:27

Jé to je prďolka…
leilo to opravdu nevím, ale pro tvůj klid už je to určitě za tebou :wink:
Klaro, tak to opravdu je dlouho tak to z toho nebylo :oops:
Holky mažu do práce, tak čauky
p.s. dnes jsem po dlouhé době trochu čilejší, tak doufám, že se to už bude jen lepšit :lol:
 pappaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
16.3.06 12:28

Ahojky,

jdu Vás jen pozdravit.
Kláro, jsem ráda, že je vše v pořádku. Vítej v klubu Utrogestan-těhulek. Já ho beru od začátku těhu 2× denně. Určo bude všechno v pořádku. Odpočívej a nic nedělej - jak ti nakázala sestra.
Leilo, gratuluji k úspěšnému UTZ.

Já jsem v jednom kole. Včera se mi pokusili ukradnout auto. Zničili mi zámek u kufru a uplně zničili startovací skříň. A navíc mi v autě kouřili!!! Takže jsem strávila příjemné 4 hodiny mezi policií a čekáním na odtahovku. V servisu mi oznámili, že škoda není dostatečná, aby to uhradila pojištovna. Den blbec! A v práci spousta práce, chjo. Navíc mě z rozrušení opravdu hodně bolelo břicho, ale zřejmě to také bylo tím, že jsem musela jít sepsat protokol na vyšetřovnu policie a protože to bylo večer tak jsem měla pocit, že už brzo přestanou pracovat a půjdou domu, tak jsem to vzala rychlejší chůzí. Spalo se mi opravdu špatně, bolest mě i budila, ale protože ráno bylo vše v pořádku, tak to už neřeším.

Mějte se všechny krásně a hlavně žádný stres!
pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
16.3.06 13:28

Holky, všem velká gratulace k dobrým výsledkům od DR! Myslím, že nejhorší budeme mít za chvilku za sebou a pak už si budeme těhu jen užívat, v klídku, bez stresu a nevolností… :wink: Jsem ráda, že se všem našim prďolkům dobře daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
16.3.06 13:54

Klárko, Leilo, moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 14:56

Soníku, tak to jsi skutečně v jednom kole, včerejšek radši zkus zapomenout a už si jen užívej těhu.

Leilo, teď plně chápu tvůj strach, tak velký strach co jsem měla dopoledne a těsně před návštěvou Dr., návštěva WC je teď taky stresující, tak ji odkládám na dobu co nejpozdější, ale už skutečně od doby, co jsem odešla z práce nešpiním, takže to asi bylo jen nějaké jednorázové a já hned šílela, ale radši k Dr. naklusat zbytečně než pozdě.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.3.06 15:50

Ahojte maminky:-) Nám se to po 4 letech snažení nakonec povedlo:-) Dnes zrovna začínáme 12 týden :D Nevolnosti naštěstí už přecházejí a musím souhlasit s pár příspěvkami ze začátku diskuze, že po babyplanu, mi taky nebylo nejlíp :oops: Jinak dle poslední kontroly vše OK ale fotku jsme nedostali, protože došel toner, tak příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
16.3.06 15:53

Darinko, vítej mezi námi, moc blahopřeju k úspěchu po tak dlouhém snažení, to pak musí být ta radost hrozně veliká vidět ty //, co? Pokud chceš, tak nám něco o sobě napiš, třeba kdy máš TP, ročník, kdy ses narodila, kde bydlíš a podobně, vedu takový seznámek a ten jednou týdně vždy vkládám, abychom měly přehled a k tomu jsme si většina vložila do podpisu i tyto základní informace.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital