Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
14.3.06 09:55

Dobré ráno,

gabi, oni ti naši chlapi vždycky dokážou překvapit. O žlutém pokojíčku jsem opravdu nevěděla. Můj manža, mi včera slavnostně oznámil, že našel šablonu na houpacího koně a že ji lze velmi snadno předělat na houpací motorku :lol: , já se z něj vopupínkuju. Informace o jakýchsi Blatech (pro normální - motorky pro malé děti) jsou u nás na denním pořádku. Myslím, že v Matýskovi vypěstuje k tomu odpor tak v cca 20 tt :D . Stále doufám, že to myslí jako žert.

Kláro, včera jsem taky byla na nákupech a musela (fakt musela) jsem si koupit úžasnou těhu halenku. Začínám si to fakt užívat :wink: . Už jsem zase měla v ruce rozkošné pidi ponožtičky, ale ustála jsem to a vrátila jsem je. Musím se pochválit.

Jejek, Bibiana teda holky vy jste učitelky. Tak to smekám klobouk, na to bych fakt neměla trpělivost.

Letadlo, četla jsem tvůj deníček. To mě opravdu překvapuje, že v Anglii k těhotenství je celkem laxní přístup. Ale co, přece to není nemoc, no ne? A o to víc si to pak vychutnáš. Nás co tady honí na kontroly každý 3 týdny nic tak moc nerozhází. I když… co to plácám, ze srdíčka jsem byla unešená 3 dny .

JanaRed, v pátek na tebe budeme myslet, cysty už určo nebudou a miminko bude krásně veliký!
Mimochodem, víte o tom, že v cca 9-10 tt umí miminko kotrmelec :D .
Ty jo a ta skleroza, to je stejný u mě. V práci musím projít kolem jednoho rohu a to je bludný roh. Co si nenapíšu tak vždycky! zapomenu. To je šílený, už si ze mě dělají srandu. Nebo že by v mém případě šlo o těhu-demenci?!?

Martine, je od tebe milé, že jsi nám dal vědět, že s Tesali je vše v pořádku. Už se na ní zase těšíme!

Amynko, kampak ses nám zatoulala???

Ještě jsem Vám chtěla napsat k sebepozorování. Přivedl mě na to příspěvek někoho z Vás, že v rodině nikdo neprodělal potrat. Moje maminka měla 5 neúspěšných těhotenství, vždy ve 4 měsíci potratila já jsem její vlastně 6 dítě. Její maminka, pravděpodobně měla také velké problémy 2 potraty, přesnou příčinu se ale nedovím, záhy po porodu mé maminky zemřela. Kdybych na to měla neustále myslet, kdybych měla pozorovat každé dloubnutí tak se z toho zblázním. Holky opravdu si myslím, že si to musíme užívat a ne se jen bát, obávat a děsit se! Zahoďte veškerý stres, běžte si koupit něco pěkného na sebe a užívejte si toto krásné období!

Opatrujte se, pohlaďte bříška… co takhle pohádku :wink:
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
14.3.06 10:05

Ahoj holky,

Soni, tak to já stále odolávám, jak těhu oblečení tak věcičkám pro mimi, stále si říkám, že je ještě času spoustu, zařekla jsem se, že do konce 12tt nic nekoupím a tak to snad i dodržím, ale myslím, že jakmile budu 12tt+1, tak hned někam poletim něco koupit, alespoň ty ponožtičky, mám pocit, že to manžu pobaví.

Capinko, taky jsem si říkala, co je s tebou, ale viděla jsem diskusi o těhu oblečení, tak vím, že je u vás vše OK.

To vstávání mi úplně dobře nedělá, včera jsem byla pořád v pohodě a najednou z minuty na minutu jsem byla úplně KO, naštěstí už jsem byla umytá, tak jsem jen v půl osmý zalezla do postele, dneska to bude asi dřív, jsem unavená už teď.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
14.3.06 10:16

Ahojky Soníku, Ty jsi úplná spisovatelka :)

Kláro, s těmi nákupy s Tebou naprosto souhlasím. Koupila jsem si jenom časopis maminka, vitamíny a krém proti stiím (na který mám alergii, takže je mi na nic). Věci na mimi a na sebe jako těhulku začnu kupovat až po 12 tt. Tedy pokud nebudu muset dřív. Občas už si rozepínám knoflík u kalhot (ne že by mě už rostlo bříško, ale občas jsem pěkně nafouklá) :)

Jo, zítra jdu k doktorce podívat se na to srdíčko. Hrrrrrrrrooooooooozně se těším. Sestřička posledně říkala, že dávají těh. průkazku hned, jak je možno změřit mimi. Tak to ji možná zítra dostanu a bude to černé na bílém :wink:

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
14.3.06 10:24

Jejek, Věrko

:oops: trochu se stydím, až teď jsem si uvědomila, jak jsou ty moje příspěvky vždycky šíleně dlouhý.

Zítra držím palce, průkazka je jasná a bude to černé na růžovém 8) .

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
14.3.06 10:28

Jejek, tak ať zítra dostaneš těhu průkazku, já doufám, že ji dostanu v pondělí, ale uvidím. Já beru jen kyselinu listovou a tu jsem brala už v době snažení a koupila jsem Velkou knihu o matce a dítěti. Jen moje mamka trochu začíná bláznit, ale to se dalo od ní čekat. Tuhle, když jsem tam byla, přinesla fusak po mém synovci, je to pravý beran, takže je skutečně teplý a řešila, zda se mi vejde do kočáru, jak to mám vědět, když žádný kočár nemám, dohodly jsme se, že to zatím nechá a na podzim se nechá vyčistit a uvidí se , doufám, že se do kočáru vejde, je pěknej a hlavně teplej. Můj táta je taky výborný, byli nakupovat v Penny a dostali k nákupu míč, že přesáhli nějakou částku, tak táta hned paní pokladní říkal, že to maj pro vnučku, jakoby už Beruška byla na světě, velikost míče je asi jako fotbalový, takže tak pro tříletý dítě. Je s nima fakt sranda.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
14.3.06 10:42

Ahoj holčičky (a vlastně Martine), tak jdu zase jen pozdravit. Stále nejsem schopná normálně fungovat. Sice jsem strašně ráda že mi není špatně, ale ta únava je strašná. Včera když jsem přišla z práce tak jsem zalehla a vydržela jsem až do rána, takže 14hodin spánku a necítím se přespaná :roll: . Myslíte že ta únava přejde? Že trvá třeba taky jen do 3-4 měsíce?? Kéž by :wink: Ach jo ten čas tak letí a já za chvíli zase musím do práce :evil: a já bych si tak ráda ještě lehla. je tu někdo taky tak unavený, nebo jsem v tom sama :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.3.06 10:46

Ditisko,

neboj, únava přejde, mě už trošku začíná opouštět. Náhodou potom ty další 3 měsíce byly úplně pohodové, krásné, cítila jsem se dobře, dokonce jsem přemýšlela, jestli mám na tom kole jezdit i do poradny nebo ne. :P Paní doktorka by mě asi hnala.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
14.3.06 10:48

Ditisko, únava je v prvním trimestru normální, tak jako třeba nevolnosti by měla časem vymizet. Taky pokud nespím alespoň 10 hodin, tak moc normálně nefunguju a to jsem člověk, kterému vždy stačilo minimum spánku a teď bych spala pořád, manža mi občas říká Šípková.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
14.3.06 10:50

Já beru listovku a vitamín E, ten mi doporučila doktorka.

Naši naštěstí nevyšilují, protože brácha má půl-roční dceru, tak se starají o ni. Většinu věcí na mimčo tak dostanu od švagrové. Ale ne zimní. Kočárek si taky budeme muset koupit, protože bydlíme ve 3 patře bez výtahu a ještě v pavlačovém domě. Než dojdu z přízemí do bytu musí otevřít a zavřít 6 dveří. No hrůza. Budu muset mít nějaký opravdu lehký a skládací kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
14.3.06 10:55

Holky to jste mě uklidnili. Já opravdu za celou sobotu jsem nic neuděla, až si manža ze mě dělal srandu a že bude se mnou držet basu a taky nic nebude dělat :wink: .

Jani kdy plánujete návrat do české země? Abych věděla kdy tě pak mám hledat v poradně :wink: ? jedna kámoška je taky teď těhotná, takže s tou bych se opravdu v té poradně měla setkat, ale jdu tam aaaažžžžž v dubnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
14.3.06 10:59

Jejek, naši takhle vyšilují, protože jsou zvyklí mít stále poblíž malé dítě, nejdříc měli ségru o osm a půl roku později mě, když mi bylo 12, tak se ségře narodil synovec, tomu bude na podzim 15, tak už o babičku s dědou moc zájem nejeví, takže už takové 2 roky občas nějakou tu připomínku ke mně nebo ségře měli, takže když jsme přišli s tím, že jsem těhule, tak to byla obrovská radost, jen ať klidně vyšilujou, docela se s nima pak pobavíme. My bydlíme taky ve 3 patře, naštěstí s výtahem, ale jen tím malým a tam se prý všechny kočáry nevejdou a k tomu sama výtahem nejezdím, mám z nich hrůzu, malý uzavřený prostor, tak jsem na sebe fakt zvědavá, zda se s kočárem nebudu radši tahat, no to se uvidí.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
14.3.06 11:02

Kláro buď ráda, že máte alespoň hubený výtah, my bydlíme v patém patře a to bez výtahu. Už jsem na sebe moc zvědavá jak to pak budu s mimčem zvládat - budu muset :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.3.06 11:03

Ditisko,

návrat do Čech plánujeme na konci května, tak pak bychom se tam měli potkávat. Já bych chtěla, aby mi paní doktorka udělala ultrazvuk ve 20. týdnu nebo trošku později, pokud bud ochotná. Musím se objednat, ale to až bude znát přesný termín návratu.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
14.3.06 11:12

Ditisko, já jsem ráda i za malý výtah, nechtěla jsem si stěžovat. 5 patro je fakt už síla, to vám vůbec to tahání nezávidím, nemáte třeba někde dole kočárkárnu, která je uzamčená a není do ní vidět, že byste tam kočár nechávali, ještě třeba zajištěnej zámkem na kolo? Známí takhle nechávají kočár uzamčenej na patře k zábradlí, mají malinký byt a kočár tam není kam dát.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
14.3.06 11:13

Tak se opet hlasim :)
Zitra jdu na kontrolu, tak doufam, ze bude vsechno v poradku. Jsem nervozni jako sanky v lete .

Jinak je mi neustale hrozne tezko od zaludku,silene me tlaci, kdyz vidim jidlo,je mi na zvraceni, kdyz nejim,je mi taky na zvraceni,takze si clovek nevybere :( Jen mi vadi ty vecerni bolesti bricha,popsat by se to dalo jako ta bolest(nebo spise krec) pri zarazenych prdech, jenze to nemam. To me lehce znervoznuje:( Zitra to vsechno vysypu na doktora, a at mi v tom udela jasno :)

Tak at je u Vas vsech pohoda a zdrave briska .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí