Říjen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
6.2.06 11:40

ahoj holky, koukam ze to strasne leti, uz jsou i rijnatka :)) no ja patrim do zari 06 :)) Jinak k tem navstevam u doktora, doporucuju az od sedmeho tydne, predtim se clovek zbytecne stresuje :) nebo u me to tak alespon bylo…

Preji pohodove tehu a krasna miminkak

Enka + mimisek (9. tyden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
6.2.06 11:54

Ahojky holčiny…

Tak teprve teď si uvědomuji,jak to všechno hrozně letí.Patřím také do zářijňátek 2006 a teď už vidím,že se rozjíždí další měsíc těhulinek.Moc všem gratuluji k mimískům.
Na to,kdy k gynDr.To je asi na každé z vás.V krvi to bude kolem 15dne od otěhotnění.Takže je to na vašem uvážení.
Moc gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
6.2.06 13:17

Ahoj těhulinky,

tak to je super že už je vás tady tolik. Já patřím do Říjňátek 2005 a tak moc a moc fandím. To je hrozné že ten rok už tak utekl. já rodila 11.10.2005. K doktorovi třeba hned ukáže vám sice jen takovou tečku, ale bude tam. A mi krev taky braly až ve dvanáctém týdnu. Ale doktorka zjištovala UTZ. myslím že od 8 týdne je vidět srdíčko tak si nechte udělat fotečku. Mám doma jednu takovou taky. A věřte že příznaky odezní a bude vám skvěle.
Musím letět moje řínátko se vzbudilo a moc se mu to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 15:25

Všem vám moc gratuluju! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.2.06 15:42

Ahoj,

taky jsem se tesila na rijnatko, v sobotu rano test slabe pozit…ale pak vecer jsem dostala MS,

takze priste

Holky, drzim Vam palce, at je vse v poho

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 19:28

Ahoj holky. Tak jsem se sem musela juknout, kdopak ještě přibyl. Soníku, na tebe jsem myslela, jestli to vydržíš do toho Valentýna :D . Je dobře, že jsi to mužíčkovi řekla už teď, takhle se budete moct radovat oba. Já jsem dneska volala k doktorce, tak sestřička měla ze mě velkou radost ( moje mamča je zdrav. sestra a s touhle sestřičkou jsou kamarádky, takže mi sestřička tyká, je hrozně fajn - a taky umí držet jazyk za zuby ) a počítala mi to a zítra by to mělo být podle poslení MS 5 týdnů těhotenství. Prý se to tak počítá, ale podle mýho to bude míň. Jinak nás objednala 14. února ( jak romantické ) na ultrazvuk, tak jsem zvědavá. Jdeme tam s manželem oba dva, chci, aby byl u toho.
Holky, nebolí vás taky občas břicho. Mě jakoby pálí, nebo já nevím, jak to nazvat, jako bych to měla dostat a pak zase nic, je to ale jiný, než u MS, nedokážu to popsat. Myslím, že letadlo ( teda Jana ) psala, že jí občas pobolívá, tak to asi fakt bude normál. Závidím těm, co jsou těhotný podruhý, už mají zkušenosti, kdežto my prvničky teprve tápeme a zjišťujeme. Jinak mě na zvravení není, akorát mi je těžko a dneska teda pekelně bolí prsa. Tak se těhulinky mějte krásně a pište pište. Opatrujte si bříška a ještě jsem ani všem nepogratulovala, takže OBROVSKÁÁÁÁ GRATULACE TĚHULKÁM a netěhulkám hodně štěstíčka.

• Citovat
  • Upravit
1667
6.2.06 20:13

Jejda holčinky toto letí :wink:
Já jsem ze srpňátek, připadá mi to nedávno, co jsem našla // na testu.
Mooooc se opatrujte, všem zdravíčko a žádné komplikace :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.2.06 20:20

Ahoj holky :D tak to uz mate i rijen :wink: preji vam vsem pekne tehotenstvi a krasne miminka :D

Jinal ja jsem ze srpnatek :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
7.2.06 09:19

Ahoj holky, taky se k vám hlásím, podle poslední MS mám termín 17.10.06. V listopadu jsem ale prodělala samovolný potrat, takže dokud nebudu mít potvrzení od DR a aspoň 1 fotečku z UTZ, tak si nebudu jistá. Takže vás budu spíš pročítat a později se připojím! :wink:
Všem gratulace a ať nám mímískové rostou! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.2.06 09:22

Ahojky holciny,
Amynko, vy tedy budete mit prvni obrazek Vaseho miminka na Valentyna, to je taaak romanticky.
Ja jsem taky vcera volala sestre, kdy by bylo nejvhodnejsi jit na prvni kontrolu. Zacala mi vykladat, ze tam jsou zitra uz od pul osme :lol: . Tak to me pobavilo, ale asi pristi tyden se na ne pujd em (hi hi) podivat.
Jinak tehotenske priznaky me stale prekvapuji, ja se fakt citim tehotna :D , prsa boli (spat se na nich neda, tak to teda fakt nevim co s tim budu delat :? ) v brisku trochu tlak a poboliva. Ale je to super pocit. Manzilek me oslovuje „vy dva“ a stale se pta co na to Matysek :D .
Uzivejte si prvnich tehotenskych okamziku, hodne stesti vsem!
pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
7.2.06 09:24

Capinko,
potichounku (at miminko nevylekame) gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.2.06 14:45

ahoj holciny,

ty blaaho to to utikaaa..to je siila…prijde mi ze jeste pred nedavnem byl rijen..uz sem si rikala jak dlouho sem tehotna ..a hups za mesic a pul budu rodit..
Tak vam vsem preju hodne stesti a davejte na sebe a mimisky pozor :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.06 09:26

taky se přidávám

termín jsem si vypočetla na 10.10.06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
8.2.06 09:34

Ahoj holky těhulinky, chtěla bych se jen zeptat, na kdy plánujete první prohlídku u DR, myslím jako na kolikátý týden.Jinak všem přeju, ať vše klape tak jak má! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.2.06 10:17

Ahojda,
koukam, ze pribyla dalsi tehulka Mirunko vitej mezi nami! Teda kazdy den jedna, a pak ze je nizka porodnost :lol: .
Jak radily zkusenejsi holky, myslim, ze je dobre jit k lekarce cca v 6-7 tydnu. Podle chytrych e-mailu z rodina.cz - doporucuju, je to roztomile, tak taky radi, prvni kontrolu v 5-6 tydnu.
Berete nejake vitaminy? Ja beru kyselinu listovou a nejsem si jista, zda mam prihodit jeste nejakou chemii. Precejenom, z normalniho jidla to musi stacit. Ale… Co vy?
pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital