Podzim 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
22.2.06 14:43

podzim 2006

Ahoj holky,

už hodně hodně dlouho chodím na emimino nakukovat, nejdřív jako nesnažilka, pak jako snažilka…a teď už jako těhulka :wink: Zatím jsem nikdy nenašla odvahu se k vám přidat… až teď, kdy se ze mě stala těhulka… Podle výpočtů bych měla rodit v říjnu 2006, ale nenašla jsem deníček pro nás krátkotěhulky…
Najde se proto nějaká krátkotěhulka/y se kterou bych mohla sdílet to nejkrásnější čekání na světě?

Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
22.2.06 15:49

Ahoj Adjusko,

zkus diskuzi říjen 2006 v sekci „stejný měsíc porodu“, tam najdeš těhulky s podobným TP.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.2.06 15:53

Ahoj Milli,

díky moc za upozornění.. asi budu muset brzy navštívit očního lékaře.. :o)))

Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.2.06 16:10

Jen počkej, až se k tomu přidají výpadky paměti a nekontrolovatelné emocionální pochody :D
Odborně se tomu říká těhu-demence, ale díky bohu za ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.2.06 16:11

Ahoj Ajdusko,
vítám tě . Doufám ,že se k vám podzimním těhulkám taky brzo přidám. A založit vlastní deníček, by nebylo špatné.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 10:18

Ahoj Apolenko,

držím Ti palečky…deníček by to určitě chtělo… otázkou ale je, kdo se toho ujme… :P
Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.2.06 10:37

Zdravim Ajdušku a Apolenku :-), já se k vám doufám taky přidám. Zatím to ještě nevím jistě, protože MS jsem nedostala už 5. den, tak jsem si udělal TT a po 2 dnech ještě jeden, na obou byly // :lol: . Měli jsme s přítelem (zatim, svatbu máme 10.6.), strašnou radost,ale to snad ani nemusim psát :D Jen k tomu aby jsme se mohli radovat úplně , musim ještě k doktorovi, abych tak nějak věděla, že je všechno tak jak má :D, pak vypukne ta velká radost! Vycházelo by to teda tak nějak říjen listopad, alespoň myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 11:10

Ahojky Maio,

tak to Ti moc moc mco držím palečky, ale pokud jsi jinak měla pravidelné měsíčky, tak by to mělo vyjít… takže gratuluju… :D
Já jsem si dělala testík hned první den po vynechání ms a byla tam i druhá čárečka, jenom trošku světlejší… a pak jsem si ho asi za 3 dny dělala znovu a už tam byly obě pěkné tlustice.. :D Já mám mít podle mých výpočtů porod ke konci října (v druhé polovině), ale na 100% se to dozvím tuhle středu, až půjdu na utz…
Kdyžtak se jukni do diskuze „říjen 2006“, tam se teď všechny shromažďují.. :wink:

Měj se krásně a opatruj se
Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.2.06 12:00

Já ti taky moc gratuluju :P ! Já měla na prvním testíku slabší a na tom druhým už taky silnější, už se nemůžu dočkat k tomu doktorovi, jdu tam až 7.3. :( A na tu diskuzi jak si psala určitě mrknu, jen co budu mít čásek :o). Taky se měj krásně a přeju tobě a mimískovi hodně zdravíčka a štěstíčka! Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 12:14

Děkuju za přáníčko, snad bude všechno v pořádku… Taky mi přijde, že to čekání na utz je nekonečný… ale to si asi říká asi každá nastávající maminka… :)
Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 12:32

Ajduško, taky jsem pro deníček, ale myslím si, že holky zatím do něj nebudou chtít, většinou se zakládá až tak koncem 1. a začátkem 2. trimestru. hodně holek se bojí. Už jsem nad tím přemýšlela, že bych ho pak založila, akorát jsem si říkala, že nás zas není tolik, tak se třeba zkusit domluvit se zářijňátkama, ale osobně bych ještě chvíli počkala.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 12:42

Je mi to jasný, zatím je to ještě takové vrtkavé štěstí, viď? Každopádně hlasuji pro tebe a tvůj deníček… ať už dřív nebo později…
Neboj, určitě nás bude ještě mnohem víc, vždyť zatím hodně z nás ještě testíkuje a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 12:45

Jasně, určitě se ještě rozrostem, uvidíme kolik nás bude a pak to nějak uděláme. Díky za podporu, jsem z deníčku Nové snažilky a nějak mi ta diskuse přijde taková málo přehledná oproti deníčku.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 13:04

Taky mám ten dojem.. A odkud jsi?
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718