Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak kolik dětí je tu stejně starých?
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:27
Ahoj, nam se nas Dominik narodil 2.11. 2005 ve Sternberku, sice uz to neni rijen, ale je to blizko a nikde tady tento mesic porodu neni…Tak se vetru k Vam ![]()
Jarca+Dominik
Ahoj
Johanka se narodila 5.10.2005 ve 21,20 hod v Ostravě. Všechny zdraví Xenie
Ahojky
Tadeášek se narodil 22.10.2005 v 13:19 a to v Praze v Krči ![]()
A co jinak dětičky, co už umí, neumí, zlobí, nezlobí, spinkají, nespinkají.....
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:27
A kolik asi vážíte? Tuto středu jsme byly na kontrole a malá měla 6800 g. Tchyně mi na to řekla, že je tlustá
Ale mě teda nijak tlustá nepřipadá.
Ahojky!
Johanka vážila ve čtyřech měsících 7 kg/ při narození měla 3550g/
A taky mi nepřipadá tlustá ![]()
Přetáčí se ze zad na břicho, taky se jí daří válet sudy, strašně nahlas výská. ![]()
Teď fičíme na procházku, dokud svítí sluníčko. Zatím ahoj Xenie
No tak Sára bude mít tak necelých 7 kilo.Myslím,že je akorát
Porodní váhu měla 3,40kg a měřila 52 cm.Já jsem rodila ve fakultce v Ostravě na doporučení gyndaře a byla jsem spokojená.My už umíme křičet,pískat,pořádně se řechtat,válet sudy po celé postýlce,pást koníčky ve vaně s vodou.....
Tak to jste mě uklidnily s tou váhou ![]()
Marianka se ještě nepřetáčí, ale nejspíš brzy začne, je přeci je o nějaký ten týden mladší. To se mám asi na co těšit, zatím jí v klídku nechám ležet u mě na posteli a odskočím si klidně na chvilku do vedlejší místnosti, to koukám brzy přestane.
bibo-my by jsme to otáčení taky nedaly,kdyby postýlka neměla sprušle.Od těch se nám dobře odráží
.V manželské posteli jí taky ještě nechávám.Tam se mi ještě neotočí.Teda doufám ![]()
biba - my máme 7500g a 70 cm a doktorka nam řekla, že Tadeášek je hold dlouhý a bude asi hodně vysoký a tlustí nejsme ( má po kom, máme ze strany manžela v rodině 2m chlapiska - já mám 1,65
) jinak my už papáme příkrmy ( tedy není kojený ), začínáme zeleninou, máme za sebou mrkev, bramboru a k večeři papáme kaši Milupu a chutná mu to naštěstí, můžeme dle naší pediatričky už za 3 týdny i ovoce, aby nám prej kluk nezhubl na kost a kůži, je to hold jedlík
Jinak na bříško se zatím nepřetáčíme, jsme rádi, že zvedáme hlavičku, moc se Tedymu nechtělo, byli jsem se s tím i na fyzioterapii doporučili mi nějaké cvičení na posilování Tedyho bříška
Ju jinak naše porodní váha byla 4200g a 52 cm ![]()
No já taky skoro nekojím, od 10. dne musím po kojení přikrmovat, ale o příkrmech paní Dr. zatím nic neříkala. Od začátku jí dávám Nutrilon, tento týden mi Dr. doporučila hypoalergenní Nutrilon, protože malá má na hlavičce vyrážku a dost suchou kůži na celém tělíčku. Ale ten HA Nutrilon je nahořklý, takže jí moc nejede. Jinak jí 5× denně a spí celou noc jako dudek.
Ahojky!
Tak už jsme doma, z domu to sice vypadá pěkně, ale venku fučí ![]()
Já ještě Johanku kojím, takže s příkrmy počkáme až po 6.měsíci.
Johanka se v postýlce koulí jako o život, když má spát, tak ji musím podepřít polštářem, ať se točit nemůže, protože ještě neodejdu z pokojíčku a je na břichu. ![]()
Rodila jsem obě holky na Fifejdách a jsem taky moooc spokojená.
Xenie
Ahoj holky, my jsme se narodily 31.10. 2005 v 8.23 v Český Lípě. Poslední týden jenom řveme a řveme. Teď zrovna taky. Já sedím u počítače a taťka se stará. Ať si taky užije to, co já mám celý den. Taky máte doma křiklouna?