Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
3.3.06 12:43

carsa no to je hnus, ještě když se tady v Praze k tomu přidá inverze brrrrrrrrrrrrr a to nemám balkon, tak budeme zalezlí

FOTOGALERIE už funguje !!!! Tak dávejte fotky..... Řijen 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.3.06 13:11

LAMARGARITA:ja jsem z Dunajske,do skoly jsem chodila na Labskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.3.06 13:22

Čauky,teda,tady se to rozjelo…

Já drbet nestíhám,starší dítko je volaké protivné a prudivé…takže čteme,malujeme…a rozhodně netoleruje mou ruku na klávesnici…číst můžu :lol:

Tak jen chvíli…

Spaní …normálně v pohodě,ale dnešní noc s velým N,nevím co jsem snědla,ale malá byla po dlouhý době jak Zepelín,kvílela,propínala se…tak jsem asi 3× rourkovala,vždycky děsná kanonáda a po pár hodinkách znova…ach jo…

Kočárek mám BebeConfort…zatím je v korbičce,ale ráda bych zajela do Brna na veletrh,tak to asi pojede do hal ve sporťáku…uvidím podle počasí…

Jaro pomooooc,já ho chci,funguju na slunečně travní baterie…a už docházejí :cry: :cry: :cry: my tu máme ještě 3/4 metru sněhu a každou chvíli padá nový…já chci jaro a trávu a kytičky a ptáčky (i s chřipkou) a teplo.....mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 13:26
:)

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 13:47

Taky chci jet na veletrh Prodítě omrknout ty kočárky a vyzkoušet, přes internet to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.3.06 14:15

LAMARGARITA:chtela jsem take prispet par obrazky do fotogalerie,ale nedari se mi to,mamje tam,ale ne cely :cry: Muzes pomoct jak je tam dostat cely a ty stary odstranit?DIKEC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
3.3.06 14:58

Lamargarita - díky zatu galerku už jsem tam dala nějaký fotečky. Valderama - mně to tam šlo úplně jednoduše. Zkus to ještě jednou. Jinak, co se týče smazání, musela by ses obrátit na admina - tak to klidně nech takhle, ale zkus to ještě jednou načíst, ať víme, jaký jste fešáci.
Tadeášek - teda, jak jsem to pročítala, Tadeášek je pěkný jedlík. Já když dávám UM, tak nanejvýš 120 ml a i s tím mi Ivan docela bojuje. Teď si teda říkám, jestli ho netrápím hlady, na druhou stranu, když kojím, tak si asi vezme, kolik potřebuje ne? Kolik vůbec Tady teď váží?

Já jsme dělala na zemědělce ekonom. fakultu. Dělám v jedné zahraniční společnosti, pracující pro zahr. investory v ČR. Teď funguju jako taková spojka mezi zahr. vedením a námi - dělám pro ně reporty, zjišťuju info o ČR a pod. Dělala jsem to už v těhu, protože jsem byla na rizikovce a vlastně jsem musela ze dne na den odejít. Tak jsem co se dalo dělala i z domu a teď jsem za to docela vděčná, protože jednak se trochu odreaguju a penízky se taky samo hodí.

Plavání - tak my taky budeme. Od příštího pondělka začínáme chodit do Kenny (je to na Vinohradech). Mají tam nějaký malý bazének a bude nás tam pět najednou. Já jsem chtěla raději tohle, než paní domů. Chci aby si Ivan zvykal na co nejvíc lidí. Protože už i někdy teď vidím, že když ho hlídá např. tchyně a já zmizím z dohledu, tak hned začne být protivný. A moc se na to plavčo těším. Zatím se Ivánka snažím otužovat, protože v tom bazénku je trochu studenější voda než když se koupe a hlavně na něj pouštím sprchu, aby se jí pak nebál. Pouštím mu jí i přes obličejíček a zatím dobrý. Tak uvidíme - za týden poreferuju, jestli jsme tam nebyli největší uplakánci… :?

balkón - já jsem za něj vděčná. Díky tomu můžu, když Ivánek spí, pracovat (a taky tady s váma pokecat). Mně totiž jen tak hození s kočárkem přijde trochu jako ztráta času (a nebo jsem taky líná).

Amazonka01 - hlavně tam u vás nezapadněte.
Tak čau, jdu něco dělat.
 Carsa

• Citovat
  • Upravit
371
3.3.06 15:10

Ahojky,
tak jsem to všechno konečně přečetla a jsem ráda, že jste takový ukecaný, páč já asi radši čtu než píšu :D . Malej mi zrovna usnul (zase) v náručí, tak snad mezitím nenapíšete dalších dvacet stránek :o .
kočár - tak já se snad stydím napsat, co máme za poklad :lol: . My máme Deltima a teda spokojenost. Trošku mě zamrzelo, že jsem si nestála na svém a nepro:,–(ila víc Voyagera, ale co už naděláme?
veletrh - holky taky se tam chystám . Troufáte si s kočárem? Právě včera jsem o tom přemýšlela. Jestli kočár nebo spíš šátek. Kočár je samozřejmě pohodlnější, protože tahat našeho osmikilovýho mazlíka se mi moc nechce, ale protlačovat se tam s kočárem taky ne, tak fakt nevím :(
Brňandy - samozřejmě zdravím. Mám to, co by plínkou dohodil do Brna :D :D .
Jaro - bez komentáře, protože jinak bych se rozčílila, kde se tak dlouho fláká :evil: :twisted: :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.06 15:25

Ještě doplním, protože se mi před chvílí probudil a musela jsem pověsit prádlo :D .
Noci - hrůza. Pořád kojíme co dvě hodiny a bylo období, že to bylo i po hodině. Naštěstí spí s náma v posteli (snad mě neukamenujete), takže je to pohodlnější než vstávat k postýlce.
Pasení koní - 4. hodiny denně?? Není to moc? To si myslím, že snad ani nikdo nedodržuje.
Očkování - jaký máte? Budete si připlácet? My teda ještě nejsme, protože pořád bojujeme s tuberou, ale zjišťuji stav :D .
Naušničky - ještěže máme kluka :D . To bych nepřežila.

Snad je to vše. Až si zase na něco vzpomenu (top bude hned jak to pošlu), tak zase něco písnu.

Jo, a to shazování - hihi, obleču jen dvoje kalhoty. Během těhotenství jsem přibrala dvacet kilo a nějakých 16 už shodila, ale ta barumka :x . Hrůůůůůůůůůza.

Snad vše :lol:

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.3.06 15:29

Carso tak PEFku jsi delala, tu muj manzel taky ;-)
Jinak balkon - za ten su mimoradne vdecna, bydlime v 8 patre s vytahem zastavujici v mezipatre :cry: , toz kdyz je skarede,nebo musim neco delat doma ,dam ho na cerstvy vzduch na balkon. Taky mi prijde chodit na prochazku jen tak ztrata casu…jo trebas neco nakoupit, nebo nejaka schuzka ci tak ale jen tak…to ne.

vitam vsechny brnaky i skorobrnaky i nebrnaky !! 8O
ve st.liskovci U posty jsem pracovala nejaky cas ;-)

plavani - radi bychom,ale nemel donedavna zhojene raminko i ock.se odsunovalo..premyslim o Filii na lesne nebo plavacci na kravi hore..no uvidime.

jaky mame kocarek ? jednim slovem nadherny :D Inglesinu magnum stribrny s trochou cervene, je to trojkombinace,ale mam po brachovi golfky Inglesina ci sportak marco…toz uvidime. jo a na balkone mam hodne stary Cam - z bazaru za 300kc ;-)

hlasuju tez pro jaro, klido pido i leto ;-) prvni jarni den brzy uz jen necelych 20 dni ;-)))

uz breci na balkone, dneska cely den nejak namekko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.3.06 15:33

i510 my mame ockovani Infanrix Hexa..je drahy ale fakt dobry a usetri jine pichance, i kdyz nas malej jen kvikl u ockovani,spis mu vadilo ze nemohl kopat a machat rukama a nohama, ale pak ten rev pri oblikani … videla holcicku,tu maminka oblikala do kombinezy a ona USNULA, pak se probudila v kocarku a KOUKALA. V nasem pripade je REV a po probuzeni pro zmenu REV.. navic je ted trosku nachlazeny,toz ma takovy krasne muzny hlas ten muj malej ;-)
jdu delat houpy houpy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.06 15:38

Díky DALIF za tip na očkování. Uvažujeme o něm. Do plavání chceme taky do Brna. Zápis začátkem dubna, ale musíme na kontrolu kvůli hydrokéle v kulkách, tak nevím, co nám řeknou. Posledně říkal doktor, že to vypadá na operaci :( . Tak se nám snad zadaří topit se :D v dubnu v Brně :D .
Zadařilo se mi dát fotku Papuly do galerie k vašim krasavcům. Všichni mooooooooooooooooooc krásní!!!!
U nás balkon nehrozí, protože bydlíme ve třetím patru bez výtahu a malej v nejezdícím kočáru nespí :evil: :evil: :evil:

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.3.06 16:05

i510 nam taky v nejezdicim kocaru nespi,jeste ze tam mame schodek,uplne rovnej balkon by byl nanic, jeste pridala rohozku a cim vetsi jsou hrboly a skoky s kocarem,tim driv usne…na max.20 minut, pak po 5-10 min.houpat a vydrzi i dyl. kdyz nekam jdeme tak v drncajicim kocarku -chodniky na Lesne mu uplne vyhovuji vydrzi i 2-3 hodky,ale to zas chodit nevydrzim ja ;-)

co se tyce ockovani,jeste se poptam na pojistovne, za to nic nedam,prece jenom je to palka 4× 1500kc. ale tam jde hlavne o tu obrnu - ta se normalne podava oslabena ZIVA na lzicce, nezto v ty hexavakcine neziva.– mensi nezadouci ucinky. u nas ani teplota nebyla,jen dalsi den byl rozmrzelejsi,ale to jsem si mohla i vsugerovat ,toz dostal paralen.cipek a byl v pohode.

co zuby ??? nas slintal,nestacila prevlikat,dostal bryndaky…a nedavno v noci tak narikal…ale nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.3.06 16:20

Tak já už jsem taky přidala fota Sáry do galerky,myslela jsem,že to bude složitější :lol: .I když se mi tam podařilo dát jednu fotku 2×,no snad to nikomu vadit nebude.

očkování -my máme obyč a jsem zatím spokojená,žádné reakce nebyla,jen poprvé jemně zvýšená teplota,ale tu Sára prospala.

plavání -my půjdeme hned,jak se oteplí,mám trochu strach z té zimy z těch přesunů.Jinak plaveme doma ve vaně,sice to není nic odborného :roll: ,ale Sáře se to líbí a seznamuje se tak s větším množstvím vody.

kočárky -moje úchylka.Vidím hezký kočár a musím se krotit,abych se nešla maminky zeptat na značku a cenu :lol: .Teď kočárkujeme v trojkombinaci Chicco 3 tech (z druhé ruky) ,ale v pokojíčku už stojí nový Quinny buzz,takže nakoupeno už snad máme :P Vám Brňáčkam ten veletrh kočárků opravdu tiše závidím.

Všechny dětičky v galérce jsou k nakousnutí

Lamargarito dík za galérku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
3.3.06 16:33

Ještě prosím o radu :!

Jak mám vložit smajlíka ke komentáři pod fotečku,nějak se mi to kruci nedaří :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí