Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5784
3.3.06 16:50

ahoj holčičky jdu se k vám „nahlásit“ dnes jsem byla u dr. a mám potvrzené těhu, takže už se k vám taky přidám - do teď jsem neměla odvahu, abych to nezakřikla. Teď jdu ale ještě odpočívat, ale večer pokud budu k použití tak nakouknu, zatím ahoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
3.3.06 17:19

Jé holky sorry, já se sekla o rok :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 19:12

Ditiska - gratuluju k těhu

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.3.06 19:37

Ahoj holky!!

Tak dnes jsme bojovaly s kojením a UM. U kojení se Johanka pořád kroutila, prsa jak placky, kde jsou ty časy, kdy mléko stříkalo proudem :lol:

Včera nechtěla ten Sunar, tak jsme běžely pro Nutrilon :roll: No ona furt jen k prsu, kde se kroutila jako žížala, protože nic neteklo :?
Vyzkoušela jsem 4 savičky a až na pátou zabrala :wink: Zunkla po kojení 100 ml Nutrilonku, tak snad bude vše OK.

Zuby Už má některý prcek zoubky? Já pravidelně lovím lžičkou v pusině a zatím nic :lol:

Fotky Miminka jsou kouzelná, zítra taky něco připojím.

Pasení koníků U nás nepřetržitě 8O Jakmile Johanku položím na záda, šup a ani se neotočím a je na břiše. Když jí dávám spinkat tak ji musím zapřít z boku, protože jinak se otočí a píská. :roll:

Kočár Máme tříkolku Implast/ polskou/ po Barunce. Ta je fajn do přírody, na hory i v zimě, ke kolečkovým bruslím. Ale kvůli nedostatku místa v autě jsme koupili ještě golfový sporťák, který se skládá na „placku“ a všichni se kupodivu do auta vlezeme. Když se tam rveme tak vypadáme jako Homolkovi. :wink:

Tož tak je to u nás. Taťka dnes přinese pizzu, tak se rozšoupnem :lol:

Mějte se moc pěkně.
Ahoj Xenie a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.3.06 19:39

ditiska hihihi :lol: taky dobrý, ale my rády zazpomínáme, že jo holky? klidně zůstaň :D ale na vlastní nebezpečí, protože od nás se už budeš dovídat, co ty naše „pokládky“ taky občas umí :lol: jinak naše dítko bude nejspíše výsledek po Slivetrovského řádění a že jsem těhu jsem zjistila 7.2. kdy jsem prvně zezelenala a nedojela do práce a skončila v předklonu u prvního křoví…můj gynekolog mi už půl roku před tím řekl, že to vypadá na mrtvý vaječníky, asi se vloudila chybička a já za ni děkuji, protože je z toho kluk jak buk :lol:

valderama co se týče foteček, zkus je vždy nejprve někde zmenšit, třeba ve Microsoft Photo editoru stačí, možná to pak půjde lépe načítat. Ale nevadí, bereme i půlmiminka :D
S mým původem je to složitější, pocházím z prťatý vesničky na Vysočině, v Brně jsem žila od svých cca 19let, před tím jsem byla ve Vídni, v Budapesti, proč žít jednoduše, když to jde i složitě :-D Co jsem odešla od svého prvního přítele s kterým jsem žila taky mimochodem na samotě u lesa ( amazonka01 že zdravím a chápu, tam taky sníh tál až v červnu …mimichodem my tam měli 30ha pozemků, les, 2 rybníky a pola…hrůůůůůůza) tam kdesi u Virske přehrady, ale zjistila jsem že jsme prostě městská nátura,tak hurá do Brna…a tak taky, napřed 2 roky v Kuřimi, pak rok na Barvičové, pak 2 roky v Troubsku, pak 1/2 roku v Bystrci a Nový Lískovec ala Koniklecova, toť vše podnájmy, pak jsme koupili byt na Vltavské a já si najivně myslela, že to stěhování končí…ale ejhle, sešel se rok s rokem a už jsem balila do Prahy :? :lol: schválně zda je tu někdo kdo mě trunfne se stěhováním :lol: zda jste viděli film Čokoláda, znáte to, zavane Západní vítr a je to :oops:

vinona máš moooc krásnou holčičku, i to jméno je kouzelný a ta růžovoučká, prostě úplně něco jiného :)

carsa Vám to taky moc sluší, si hodně sympatická maminka a chlapeček je vidět, že je sympaťák po mamince :) Tedyho jsem přeměřila, 73cm a váha…před 10 dny 7500g, ale to už asi není pravda, já doma nemám váhu, tak budeme zase vážit koncem března u doktorky, ale je hodně dlouhej a nohatej a papulky teda má

biba taky používám Fromin nastřídačku s Horským pramenem, mě jen kdosi nazačátku říkal, převařovat, převařovat a převařovat, že je v tom řada minerálů, co se tím varem odpaří, ale jak jsem psala, zrušila jsem to a jedem naostro

plavání nám bylo „nedoporučeno“ Tedy po mně zdědil šelest na srdíčku ( byli jsme s tím v nemocnici cca měsíc po porodu ) a tak i do budoucna prej sport rekreačně, no já s tím běhala 3km závodně do 17let a pak jsem se dala na šachy :lol: ale nějak se mi do toho plavání ani nechce, mívám problémy s těma exémama a tak nějaký bazén by možná byl v pohodě pro synka, ale maminka by byla sloupaná do masa :lol: ale plánujeme v srpnu mooooře v Řecku a pak Tedy plave ve vaně, sice neodborně, ale rád :)

i510 moje známá tady přes silnici má taky ten kočárek co Ty a musím referovat, že spolu sjíždíme kdeco a byť je to takový rabusnější kočárek, přijde mi že hodně vydrží a je prostorný

očkování už se nám hojí TBC, konečně a půjdeme do klasiky

dalif taky bych brala ten balkon, jenže jsem v 1,patře a balkony má dům až od 2. :( ale znovu stěhovat se mi nechce, tak to nějak skousnu, je pravda, že já chodím ráda a aspoň se trochu učím orientovat po Praze, ale někdy by se to hodilo

kočárek Tadeášek většinou nespí ani v jedoucím kočárku, musíme se sklopenou boudou, aby všechno viděl, ale jinak v něm vydrží třeba i moje zastavení v pizérii či na kafíčko

úchylka tak to mě nějak s kočárky nechytlo, já měla problém i ze začátku dát dokupy výbavičku, ale jinak jsem úchylná na knížky ( nesmím vlézt do knihkupectví jinak pohroma pro náš rozpočet ), zelenou barvu, hry na PC, komunikativnost, čokoláda a vaření :lol: :lol: :lol:

omlouvám se za rozkecanost, malej šel s tatínkem spát, tatínek spí a malej mu k tomu povídá, prostě idylka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.06 20:02

Ahojky,
jsem ráda, že tady někdo je, protože malej vytuhl a já si říkala, že si s váma pokecám :D .
Na očkování proti obrně jsme teďka pozvaní na 16.3. a pak v květnu (tak asi chodí všichni), tak nám už snad řekne, že by nás mohla naočkovat.
Jééé, taky jsem si zavzpomínala na těhu. Udělala jsem si těhotenský test a byl negativní, tak jsem zamáčkla slzu a říkala si, že ještě vydržím než se to spustí. Břicho bolelo, prsa nateklý, tak jsem naběhla k doktorovi, ať mi pichne injekci, aby se to spustilo a on má v ordinaci ultrazvuk, tak mě hned proukoukl a ejhle, byl tam. Přesně 6. týdnů a 4. dny. Odcházela jsem s fotkou v ruce (prej, aby mi doma věřili) a s průkazkou a nemohla tomu uvěřit. :D :D :D
Doma mi to taky nevěřili, ale těhotenství bylo žůžo. Nebylo blbě a pořád jsem se cpala čokoládou a ovocem :D

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
3.3.06 20:06

jo, k těm úchylkám - já jsem ujetá na oblečení pro Patrika a nejvíc na mikiny a trika. Už jich má mraky!! :D A já se těším jak ho budu pořád převlíkat, protože bude od všeho možnýho pokydanej :D .
Knížky jsou taky moje oblíbené. Už mám nějaký s příkrmama a studuju a studuju :D
Lamargarita - četla jsem ty tvoje stránky s příkrmama a supeeeer , ale zarazilo mě tam to máslo. O oleji vím, že se má dávat, ale s tím máslem jsi mě překvapila.

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.3.06 20:21

Těhotenství Taky se mi to připomnělo. Byli jsme minulý rok na dovolené v Jeseníkách lyžovat ještě s našimi známými. Kamarádce už bylo zle tam, tušila, že je těhotná. Její manžel s tím moc nepočítal, mají už taky starší dcerku a chtěl zůstat jen u toho. :roll:
Po návratu si uděla test, já taky a bylo to tam // :lol: Akorát ona o týden dříve.

Už mi to začíná být pomalu líto, že už zřejmě další mimi nebude. Jó, kdybychom chytli jackpot ve Sportce, tak do toho jdu ještě nejméně jednou :wink: :lol:

Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 20:42
:)

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.3.06 20:47

Bibo Nepleteš se jsem to já 8) akorát jsem se tam chtěla začlenit až teď , ale holky jsou tam tak rozjeté, že to jde těžko. :wink:

O MC se tam mluvilo, jenže mi nevyhovuje doba cvičení 15 hod, Barunka už je ze školky doma a nemám ji moc kam dát. Kdyby bylo něco dopoledne, tak bych byla ráda.

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 20:56

Xeniej - jj, oni jsou tam rozjetý už pěkně dlouho
Já jsem v Bobši ještě nebyla, chodím do MC Slůně, to je jejich konkurence, dokonce jsou hned vedle sebe. Ve středu dopoledne je tam program pro děti do 1 roku, tento týden jsem tam byla poprvé, bylo to bezva. Byly jsme tam jen 4 maminky, takže pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 21:12

Zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 21:13

Zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.3.06 22:10

Carsa - židličku máme, manžel tam naběhl hned v 7 ráno. Měli tam jen jednu, tak ji hned ukořistil. Složili jsme ji a je super. Akorát teď bude 2 měsíce čekat na využití.
Moje těhotenství - Když jsem to nedostala, šla jsem k doktorovi, ten mi udělal ultrazvuk a prý nejsem těhotná. Dostala jsem provokačku a nic se nedělo. Domácí těh. testy negativní, krevní testy negativní. Prý mám přijít za 2 měsíce. Tak jsem tam v dubnu šla s tím, že dr. řeknu, ať mi napíše nějaký hormony a místo toho jsem odešla s těhotenskou průkazkou. Byla jsem už 12 týdnů těhotná!!! Já neměla vůbec žádný příznaky, tak to byl pro mě docela šok. Ale milej, zkoušeli jsme to 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.3.06 09:02

Ahoj holky, teda, vy jste pisatelky. Člověk tady jeden večer není a už pomalu nestíhá. Ale je to dobře..jen pište, pište.

My jsme včera byli u jedněch kamarádů, podívat se na nový byt. Měla jsem docela strach, jak to zvládneme. Ivánek totiž poslední dobou když je večer unavený, tak pořád brečí a je k neutišení. Tak jsme tam jeli s tím, že jim dáme kytku a otočíme to. Ale asi to fakt bude společenský tvor (a já už teď vím, že ho to prostě jenom s mámou doma nebaví). Byli jsme tam do jedenácti! a on celou dobu vykládal, smál se a s každým byl děsný kamarád. Jenom asi na čtvrt hodinky mi usnul v náručí aby nabral síly a jinak pohodička. Ani potom když jsme jeli domů, neusnul v autě a pořád nám vykládal zážitky.
Už jsme ho pak nekoupali, jen převlíkli do pižamka, napapat a usnul jak andílek. Ovšem teď ráno se stejně vzbudil ve svých oblíbených sedm (nechápu, že mu to stačí - i když teď koukám, že mi tady za zády zase usnul). Ale bylo to bezvadný - jsem ráda, že jsem zase jednou někam zašla.

i510 - ty deltimy ale vůbec nejsou špatný kočárky. Jsou levnější, protože jsou dělaný v Polsku (ale my jsme taky levná pracovní síla, ne?)

Lamargarita - já taky moc na kočárkách neujíždím - spíš jsem měla strach, jestli vůbec nějaký vyberu, protože to věčné porovnávání tohodle a tamtoho mě vůbec nebavilo).

Ale spíš asi začnu pátrat po nějakém golfáči - chystáme se totiž v létě do Bulharska a tenhle kočár nám zbere půlku kufru.

Očkování - my kvůli tý potravinový alergii máme nějakou spešl ijekci. Ty kmeny jsou tam mrtvý a ne živý (víc nevím). Ale výhoda je, že je to celý hrazený pojišťovnou. Už máme jednu dávku za sebou - reakce žádná. Dokotorka mi říkala, abych mu preventině dala půl čípku panadolu, ale myslím, že by to bylo OK i bez toho. Na další očkování jdme v ponděí, tak doufám, že to dopadne taky dobře.

JÉÉÉ, teď mi došlo, že Ivánek má dneska 5 měsíců…a Johanka a Patrick zítra - moc zdravím a posílám pusu! :lol:

Spaní na balkóně -já ho taky musím nejřív uspat. Vždycky si uvařím hrnek horkého čaje, přehodím přes sebe bundu a popojíždím s kočárem půl metru tam a zpátky. (náš kočár není houpací - jo, někdy by se to porovnávání před nákupem hodilo… :( ) Taky jsem si říkala, jestli ho tím oblbnu, ale zatím to vychází.

Zuby - zatím nic. Pořád slintáme, všechno cpeme do pusy, taky už napjatě čekám, kdy to bude

Těhu - jé to je tak dávno. My jsme si Ivánka upekli na Šumavě na běžkách. Pak za tři týdny jsme jeli pro změnu na sjezdovky a mě bylo celou dobu děsně zle. Bolel mě břicho jako při menzes, ale jinak nic. (ještě mi manžel vynadal, že se vymlouvám, protože se mi nechce lyžovat). A já jsem to už v tu dobu věděla. Je to fakt, jak se někde píše, že to ženská pozná, tak já jsem to taky s určitostí věděla, že jsem těhotná. Test jsem si vůbec nedělala a k doktorovi jsem šla až někdy na konci února, kdy psali v chytré literatuře, že se to pozná na 100pro.
Snažili jsme se víc jak 8 měsíců, takže to byl bezvadnej pocit. Ještě si pamatuju, jak jsem šla od doktora přes Václavák do práce v takový povznesený náladě, až jsem málem vlítla pod jeden taxík!
Jo, jo, už to ani není pravda.
Ale asi bych to tak hned nemusela znova - teda ne porod, ten mi nevadil, ale těhu bylo nic moc. Hlavně ke konci - byla jsem strašně tlustá, celá nateklá, všechno mě bolelo. No, ale člověk přežije všechno.

Lamargarita - a kde u Vírský přehrady jsi bydlela? Já to tam docela znám - Pocházím z Poličky a ve Žďáře mám příbuzný, tak jsem tam docela hodně jezdila na kole.

Uff, koukám, jaký jsem to stvořila román. Ale už se sem asi dneska nedostanu - musím nakoupit, neb už nemáme doma vůbec nic k jídlu

Mějte se krásně a užijte si víkend (děti nechte na chvíli tatínkům a udělajte něco pro sebe - třeba lenošte!)

Carsa + Ivan

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí