Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
2.3.06 17:34

AHOJ HOLKY ,

nějak nestihám moc číst,někdo mi vyměnil mimino :lol: ,když Sáru položím,strhne se takový řev,jako kdyby jí na nože brali.Takže celý den se nosíme,hrajeme si........prostě nedej bože,že je nůďo.Ruce mám už jako Pepek námořník,takže dnes jsem to už vzdala a milou dcerku nechala vyřvat.Hurá,vybrečenou únavou usla :wink:

Ještě jsem se chtěla zeptat vás,co nekojíte,jak dávkujete nutrilon.U nás to bylo do teď v poho,avšak nastal zlom a příjde mi,že Sára už tolik toho nevypije a to už dostává o jednu dávku za den méně,než by měla.A podotýkám,že jednu mi ještě určitě vyblinká.Máte to některá taky?

vítám nové maminky :D

Až budu mít toho času více,tak začnu snad i reagovat na vaše komentáře.

Zatím papánek Vinona+Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
2.3.06 17:36

Oslino , ještě napiš, odkud jste.
Váha - já mám taky asi tak 10 kilo navrch (nevím přesně, nemám váhu). Ale jak už jsem tad myslím jednou psala, přibrala jsem 30 kilo! A ani to nevím přesně, protože poslední měsíc už jsem neměla odvahu vlízt na váhu a sestře jsem si prostě vždycky něco vymyslela......
 carsa

• Citovat
  • Upravit
443
2.3.06 17:38

Super nápad s tím seznamem, takže doplňuju:

Vinona- Sára, 20.10.2005, 13:43, Ostrava
Jarcahof- Dominik, 2.11.2005, Štenberk, míry: 2900g, 48 cm
Lamargarita- Tadeáš, 22.10.2005, 13:19, Praha, míry: 4200 g, 52 cm
PetraJ- Barbora, 31.10.2005, 8:23, Česká Lípa
Carsa- Ivan, 4.10.2005, 16:56, Praha, míry: 3570 g, 51 cm
Dalif- Vítek, 25.10.2005, Brno, míry: 3800 g, 51 cm
Yasmin- Jakub, 31.10.2005, Praha
Xeniej- Johanku, 5.10.2005, 21:20, Ostrava , míry: 3550 g
Amazonka 01- Julie, 24.10.2005, 8:20, Tábor, míry: 3300 g, 49 cm
Val- Nikolas, 27.10.2005, 10:20, Brno, míry: 3750 g, 47 cm
Oslino- Markéta, 30.10.2005, 10:22

Snad jsem to přepsala správně

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 17:43

Oslino- promiň, než jsem to s tou mojí potvůrkou stačila dopsat, tak jsi připsala vaše míry, takže v mojem seznamu chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 18:15

Carsa:mam jeste ctyrletou holcinu Kristynu,je prosincova-13.12.2001,3100/48cm.Je to takovej neposednej rarach :D

• Citovat
  • Upravit
443
2.3.06 18:29

Vinona- - Mája vypije 5× denně 120-150 ml Nutrilonu. Krmí se přibližně v 6, 9, 12, 15, 18 hodin.
No a poslední dobou dělá to samé, co Tobě Sára. Musím se jí neustále věnovat, absolutně se sama nezabaví, nebo jen na chvilinku, musí mě pořád vidět a buď se chce nosit, nebo si s ní musím hrát, jinak řve jak tur. Předevčírem jsem jí nechala vyřvat, vydržela to asi čtvrt hodiny, byla celá rudá, slzy jak hrachy, kroutila se, vztekala a pak usnula. Ale já jsem si pak říkala, že to už asi dělat nebudu, prostě chce společnost, tak se jí budu věnovat. Hold jsem chtěla dítě, tak si jí budu muset pěkně užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 18:30

Lamargarita-ja litam jak silena,s Kiki kazdy rano do skolky,barak bez vytahu,tudiz nosim 7kg Nikouse pokazde do druheho patra,k tomu domacnost a odpo opet pro dceru do skolky,ale ta kila se me drzi jak kliste az mi prijde,ze mne adoptovala :DVal

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.3.06 19:04

Holky sorac,jsem asi natrdla,ale jak to delate s tou registraci,at nejsem porad anonymni :cry: ? A taky ty radky,abych nemusela porad psat novou odpoved.Diky za info,Val

• Citovat
  • Upravit
371
2.3.06 19:12

Ahoj holky,
koukám, že to tady už máte pěkně rozjetý :( .
Malej se narodil 5.10.2005, 52 cm a 4,2 kg.
Zdravíme Lamargaritu!!!! :lol:

i510

Ať rostou, zlatíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 19:19

Val - nahoře jsou ikonky- FAQ, Hledat, Uživatelské skupiny.....a Přihlášení, tak na to přihlášení klikni, zapiš údaje a oni Ti pak tuším pošlou maila, že Tě zaregistrovali (jestli si to teda pamatuju dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.3.06 19:51

Ahoj holky

Tak taky nějak nestíhám 8O

Dnes jsem byli vyřizovat pas, no to je fakt na dlouho. Fotka prý byla stará a i když manžel vypadá pořád stejně jako před léty :lol: tak se musel nechat vyfotit znovu :roll: A to nebyl jediný problém!

Kojení Dnes jsem to schválně počítala: za 24 hodin jsem Johanku kojila 11×. Už se mi to nezdá, kolikrát kojíty vy, holky?!?
Myslela jsem jsme, že už tam toho mlíčka moc není, tak jsem chtěla Johance přilepšit Sunarem :? To jsem si dala. Dvakrát cucla, promlela to v pusině, koukla na mne a málem omráčila pohledem. No, usla, tak snad hlad nemá :wink:
To se můžu připravit zas na kojení co hodinu 8O :roll:

Náušnice Barunka má ouška píchané, Johance jsem chtěla raději náušnice nastřelit, jen pořád nevím kde.Naše paní doktorka to nedělá.

Bicepsy Hledáme profesionálního nosiče :wink: Nehlásíte se někdo dobrovolně? Johanka už taky nedá ránu bez maminky, někdy jí naštěstí stačí pohled na kmitající maminku :lol:

Zdravím nově příchozí a jdu žehlit :roll: , nebo to počká na zítřek :oops:

Ahoj Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.3.06 19:59

Žehlení počká :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 20:06

Taky bych měla jít žehlit, ach jo, je to furt dokola…
nastřelování náušniček - my jsme byly na nastřelení v kosmetickém salonu a pak to u nás dělají i ve zlatnictví, tak se někde zkus poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 20:16

xeniej - nechci Tě v žádném případě navádět k tomu, abys Johance dala umělé mléko, jen Ti napíšu názor mojí kamarádky, ketrá má 15-ti měsíční holčičku, ketrou kojila asi do 7 měsíců: když zjistila, že je moje Marianka na Nutrilonu spí mi celou noc, tak prohlásila, že při druhém dítěti v žádném případě nebude za každou cenu kojit a dá mu UM- nemyslela hned od začátku, ale asi od toho 3-4 měsíce malé už tolik to její mlíko nestačilo a ona kojila hodněkrát za den i v noci, moc se nevyspala…já myslím, že když má žena mlíka dost, ať si klidně kojí jak o život, ale pokud už to nestačí, tak proč se trápit. Zase na druhou stranu to může být jenom přechodné období a během týdne, 14 dnů se to zase všechno upraví, takže by možná bylo škoda přestat kojit. Protože jakmile se začne s UM, tak to je začátek konce kojení- prostě ta tvorba mléka klesá a klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.3.06 20:20

To si pište, že se žehlit bude zítra! :lol: No, možná :wink: :oops:

Ještě mám v záloze kamarádku, která pracovala na děstkém obvodu a její lékařka náušnice nastřeluje. Jen se o tom nebudu moc zmiňovat před Honzou, ten taky moc nesouhlasil ani s náušnicema od Barunky. 8)

Venku to už sice vypadá pěkně, ale pořád fouká jakýsi severák a holkama se moc dlouho nedá venku vydržet. Já se tak strašně teším na jaro :)

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital