Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
Tak já už konečně žehlím, Johanka chrupká na balkoně, snad to nebude jen její tradiční půl hodinka ![]()
Musím kmitat za chvíli jdu pro Barunku do školky a koš je ještě plný ![]()
Ahoj Xenie
Ahoj, dneska jen velice rychle.....jsem plížící se zombie!
Ivánek dneska v noci usoudil, že spát je nuda a každou hodinu si na mě křiknul, jestli bychom si jako nemohli povídat. Já jsem ho vždycky za půl hodiny přesvdčila, že to bychom opravdu nemohli. Když jsem pak konečně usnula, tak za chvíli znovu. Taky máte někdy pocit, že byste ty naše zlatíčka uškrtili? ![]()
Ráno jsem si byla v opravně pro auto, tak už jsem zase mobilní. Což je dobře, protože už doma nemáme vůbec nic k jídlu a budu muset odpoledne vyrazit.
Oslino díky za tip na dudlíky - budu se tam muset rozjet. Já jsem tomhle krámě koupila kočárek. Ale je pro mě trochu z ruky. Blbě se tam parkuje a je to daleko od metra (tramvají nemám s kočárkem odvahu jezdit).
S těma rukama jak Pepek námořník se přidávám - u i manžel i toho všiml a říkal, že si na mě bude muset dát pozor, že prej kdybych mu jednu ubalila......vidíte, k čemu všemu je to dobrý. Žehlení - tak to mě zas až tak nevadí - ty pidivěcičky docela ubíhaj od ruky a statní jsem zredukovala pouze na manželovi košile. Já se stejně nevejdu do ničeho jinýho než jedněch riflí a dvou trik, tak mám alespoň klid. Ale co mě deptá je mytí nádobí. Bohužel máme tak mrňavou kuchyň, že myčka je nedostižitelný sen.
Tak už to dy na mě zase piští. Mějte se přeju pevné nervy.
Seznámek prosím, napište doplňující věci někam do textu. Nedoplňujte přímo ten seznam. Já ho mám uložený ve wordu a zaktualizuju to Ať se nám jich tady nepotuluje x.
Díky,
carsa
dalif a já jsem co ????? brňák jak poleno a to ze Stareho Lískovce, jen hold momentálně jsme kvůli manželovi práci v Praze, ale za 2 roky se stěhujeme zpět
už se těším, ty občasné návštěvy do Brna jsou nepostačující
i510 ahoj, zdravím Tě i Patulu !!!! ![]()
Čau Brňačky - já jsem v Brně dělala vysokou a byla jsem tam na koleji, takže jsem tam vlastně 5 let bydlela. A vzpomínám na tu dobu moc ráda.
carsa
LAMARGARITA:Paradicka,tak ty jsi z meho rodneho sediveho sidlistatka
jak je ten svet mrnavoucky.Sice jsem se mezi vas vetrela jako posledni,ale snad vam to nebude vadit
VAL a NIKOUS
A hele dalsi Brnanda,ikdyz jen na chvili
CARSO:psalas,at napisu jeste neco vic-chces vedet neco konkretniho?
Valderama - Jo jo v důchodu, už vidím jak při mé smůle trpím nespavostí ![]()
Xeniej - děkuji za radu s metříkem ![]()
Biba - máš můj obdiv, tedy spining bych asi neudejchala. Tedy nemám těch kil nahoře moc - jen 3,5 kg ( stále to přičítám tomu, že kojím a určitě mám prsa jak Pamela A.
), ale i tak se doma snažím a cvičím - tedy když opominu denodenní výstup do 3 patra s prckama a přespolní běch s dvojkočárem. ( do kopce je to docela dřina - cca 38 kg - ještě, že nemám "obříky ")
Jdeme ven, tak zatím
Holky, jaké máte kočárky? A pořád máte děti v hlubokých nebo už někdo vyrazil ve sporťáku?
Ahoj,ahoj,ahoj ,
tak u nás dnes taky noc na houby,Sáře totiž co hoďku vypadne dudlajs a jak já říkám,špačkuje pusinou po celé posteli,dokud na něj pusou nenarazí a běda,když jí nejde otočit tak,aby jí tam rovnou vklouznul.
Takže dnešní noc,byla ze mě podávačka dudlíku(snad 10 epizod
)
biba -tak my máme taky AVENT.Dnes jsem jí ráno udělala pouze 140 a vypila 120.Nejhorší na tom je,že se s tím strašně mazlí a u každého potáhnutí chce říct 3 slova
,takže nutrilon je v mžiku venku z pusy.Ještě malý dotázek:tvoje dceruška si o těch 5 dávek za den řekne,nebo je jí dáváš automaticky?
carsa -já mám taky potřebu škrtit a to určitě 1× denně,bohužel někdy i tatínka ![]()
olsina - jsem ráda,že s tím jarem nejsem sama,komu tak příšerně chybí
Dnes jdu k holiči,tak si dám relax.Taťka říkal,že běda mi,když příjdu do hola(jako kdybych už holohlavá nebyla
).Tak jsem odvětila,že bude rád,když se vrátím vůbec
Prý jsem trapná ![]()
Vinona+Sára
JA MAM DVA-TEZKY „TAKO“ NA REKLAMACI A NOVY „FIRKON“-TROJKOMBINACE,CTYRKOLKA.TADY JE PORAD TAKOVA ZIMA A VLEZLEJ MRAZ,ZE JEZDIME ZABABUSENY DEKOU,V TASCE A JESTE NANOZNIKEM,ZE TAM NIKOUS NENI ANI VIDET
UZ ABY BYLO TEPLICKO ![]()
PetraJ - koupila sis včera tu židličku? jaká je?
Kočárek - já mám bebecar - je to tojkombinace +
ačka, která se nacvakne na kolečka. Jsem s ní fakt spokojená a právě se těším, až budu moc vyjet se sportovní úpravou. Ale tady je taky pořád pěkně hnusně.
carsa
fotogalerie - holky bude, jen ještě trochu trpělivosti, včera jsem to řešila a musí se to přes admina, tak mi slíbili, že nám ji založí, tak zatím chystejte fotečky !!! ![]()
nutrilon tak já hned při návratu z porodnice zakoupila 6 lahviček NUK s anatomickým dudlíkem, ono se to taky Tedymu húř nasávalo a tak se u toho unavil. Asi ve 2,5 měsíci jsme přešli na normální dudlíky, protože se tam u těch strašně vztekal. Jinak jsem si ten Nutrilon dělala dopředu do ledničky, ikdyž se to nemá, ale vše jsem poctivě a stále od mléka sterilizuji v horké vodě ve velkým hrnci a mělo to vždy svoje vršky.
Teď ke konci 4 měsíce mi spořádal ráno a večer 210ml a přes den 3-4 ještě 180ml.....a i tak poplakával, že má hlad, ale taky to ublinkával, natáhl toho do sebe moc a nezasytilo ho to. Takže teď už 3×180ml a v poledne baští zeleninové pyré a večer dostává kaši z flašky cca 160ml. Teď už to dopředu nevařím, přestala jsem převařovat kojeneckou vodu a tak je to nachystané rychleji.
Starý Lískovec - Valdemara jojo naše šediváčko, už nám teď dělají novou fasádu, tak až se vrátíme ,doufám, že už budeme v barevným, taky nás to stálo docela dost peněz, jinak jsem z Vltavské, kamarádku mám na vedlejší a kámoše z práce na Dunajské…stýská se mi po nich, ju a manžel je z Maliňáku ![]()
carsa tak i Ty a Brno
to je dobrý, co jsi vlastn studovala, pracuješ z domu ?
biba jaro mi chybí úplně strašně, to minulý rok jsem si užívala v předklonu nad záchodovou mísou, takže na tot se těším dvojnásob !!!
kočárek taky jsme chtěli kupovat Firkon, dokonce jsme si pro něj jeli do Mladé Boleslavi, kde se dá koupit v kameném kšeftě a k našemu zklamání měli jen červeno růžovo oranžový, sem s iříkala že bych to chudák Tedy nemusel rozchodit a manžel taky hned hlasil, že s tímto barvným složením ON chodit nebude, takže jsem tam nakonec koupili kočáre HOCO-big food, měli ho ve slevě za 8tis., zeleno béžový, že pre je to kolekce už roku 2004, což mi nějak nevadilo. Jsem s ním moc spokojená, co se týče velikosti a velkých kol, do MHD, jezdící schody, jen bych nechtěla bydlet nikde výše jak v 1.patře be z výtahu, je vskutku už v té kategorii ne nejlehčích a já těch 16kg nezvednu
Ještě k tomu Nutrilonu jsem zapomenula říci, že malej si říkal, teda spíše vždy po těch 3h dostal histerický amok a pokřikoval na mě „GI“ což je jeho první slovo a znamená to "chci jídlo !!!! " a že byl nasycen jsem poznala, že se po brknutí na mě začal usmívat namísto dalšího řevu a "GI GI GI GI!!! " ![]()
Teď jsem se dívala na předpověď počasí. Celý příští týden -3 až -8 a sníh......mě jebne ![]()