Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
2.3.06 20:32

Bibo Já už jsem si zvykla, že se vyspím asi až v důchodu :roll: Barunka nám zase pro změnu hodně brzy ráno vstává, takže jsem si zvykla na to, že prostě 8 hodin spánku nebude 8O
Já jsem spíš myslela, že tam toho mléka není tak moc. Ale to bude spíš tím, že už takhle malý prcek je moc chytrý a vymýšlí jak by se dostal k mamině, protože v noci sice přkládám často, ale že by pila hodně to se říst nedá :?

Kamarádka má 5-ti měsíční holčičku a ta jí spí celou noc / dává jí nějaké kaše/. Tak je spokojená, ptá se jak to zvládám. Ale mě to moc neunavuje, protože ani před tím jsem moc napospala s Barunkou. :roll:

Holt za 40 let si budu pěkně v penzionu pro seniory dochrupkávat spánkový deficit :D

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
2.3.06 21:01

zprava

Ahoj holky,
můžete mi poradit jak na ty „metříky“? Už jsem ho sem dostala, ale jak se to aktualizuje? Jde to nějak zautomatizovat nebo se musí pokaždé na Lilypie.com ? Díky za radu
""http://b1.lilypie.com/UWI2p1/.png:http://b1.lilypie.com/UWI2p1/.png /> ""http://b2.lilypie.com/tifOp1/.png:http://b2.lilypie.com/tifOp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.3.06 21:09

biba -jestli my nebudeme mít ty holky podobné :lol: ,úplně mi čteš myšlenky,taky si říkám,chtělas mimi,tak se věnuj a starej.Nutrilon-já jsem strašná,já ji dávám 180 podle návodu 8O ,hned to uberu.A pak že mi blinká-taky se přiznám,že když tancujeme,tak to z ní někdy i vytřesu :oops:

xeniej -já jsem koupila taky Sáře na příkrm sunar,ale hned jsem jej vyměnila za nutrilon.Přišlo mi,že kakáníčko nevonělo zrovna po fialkách :roll: ,mělo jinou barvu než z mateřského a prdíkování šlo Sáře dost těžce.Nutrilonek je ve srovnání se sunarem jedna báseň.Příjde mi,že je od mateřského mléka k nerozeznání-myslím kakání atd.Taky ne nadarmo nám v porodnici říkali,že je nej náhrada mateř. mléka.No a když jsem jej začala Sáře před 3 týdny dávat,tak opravdu začala být spokojená,neplakala a největší výhoda byla ta,že jsem už přes noc nevstávala co hodinu.Do té doby jsem vypadala jako z hororu Návrat oživlých mrtvol: .

náušničky -tak to byl další hororek :roll: ,chudinka Sarulka,když mi jí po tom utrpení donesli,měla ušinka samou krev a v očích vyčítavý pohled „co jste mi to udělali“.I taťka měl slzy v očích,když slyšel ten řev z ordinace.Naštěstí se to absolvuje pouze jednou za život :( .

žehlení - :evil: :evil: :evil:

naše míry k doplnění -váha 3,40 a 52 cm

Holky,mě už tak chybí jaro,úplně chápu lidi,kteří trpí depresemi.Ještě měsíc a budu patřit mezi ně.Mě už vyloženě chybí i věšení prádla na balkoně na sluníčku.A to nemluvě o tom,že bych se chtěla pořádně vyprocházkovat s mimčem.No snad se dočkáme :roll:

Vinona+Sára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.3.06 21:18

Oslino já bych Ti to asi nepopsala srozumitelně, takže mrkni tady : https://www.emimino.cz/modules.php?…

Vinona Jestli budu mít mlíčka málo tak Nutrilon koupím. Barunku jsem kojila do 4 měsíců od pátého přkrmovala, ale fórky mi u Sunaru nedělala :lol: Ale to už jsem měla mléka opravdu málo, protože nepřibírala na váze. Tak ji hlad donutil zunknout UM. Johanka ještě asi není nucena se k tomu uchýlit. :wink:

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 21:22
:cert:

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.3.06 21:31
:!

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.3.06 21:55

Holky tak jsem se konecne zaregistrovala :lol:Kiki jsem nechavala pichat nausnice u akupunkturisty,ma takovou spesl tycinku,kterou zjisti presne misto vpichu,dle bzuceni,pak to jakoby zmrazi a posleze pichne.Mala jen trochu pipla a krev skoro zadna-DOPORUCUJI :P jinak naseho Nikouska kojim take uz jen minimalne,kvuli alergii v rodine davame UM BEBU 2 HA,ale stejne nam spi nanejvis dve hodky a to jen v kocarku :( Ted tvrdnem doma s desnou rymou,takze se nevyspime vubec :cry: Od Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.3.06 21:56

ciao , nestiham cist.

zdravim vsechny nove prichozi, zvlaste Val - chybeli tu Brnaci :wink:

jo a Kristynka je strelec - to znam su taky 13.12. i moje segra,jsme dvojcata :lol: je to to nejlepsi znameni ;-) chtela aby se i Vitek narodil pozdejc, ale on byl neplanovanej toz …a pak uz to neslo ovlivnit a manzel pry 2 strelci to by ho piclo…

jinak lahev Avent si taky nemuzu vynachvalit - vic o mem kojeni a jak tyto lahve a jine veci zachranili me kojeni :
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

zatim ciao Dalif a Vitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.3.06 22:49

jo nausnicky neresime :roll: :roll: :roll:

ale prdiky jsme hooodne resili :oops:

Val odkud jsi z Brna? ja puvodem ze zabin ted na lesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.3.06 22:56

Dalif:kolikrat jsem z Kiki na mrtvici,je jak zivelna pohroma,tvrdohlava,ale diky za to,ze ji mam :lol: kolikrat z ni vypadne takovej vyrok,ze se nemuzeme smichy udrzet :D Zvladly jsme spolu od narozeni krusne chvile,takze ted si vse uzivame.Abyste byly v obraze,kdyz jsem ji cekala,jeji „sploditel“ me opustil a zustala jsem na vse sama,ale jsem na sebe hrda,ze jsem to zvladla a ted uz ma i brasku i tatu :P Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.3.06 22:59

Puvodne ze Stareho Liskovce,nyni stred mesta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.3.06 08:19

zprava

pekné slunečné ránko, tak snad už bude jaro :D Tedy ja už mám té zimy ažaž, a to pojedeme opět na hory :roll:
Odpojuji mimčo od mlíčka a jdu se pokusit přesvědčit druhé dítko, že snídaně je opravdu důležitá a něco do něj nacpat :wink: .
přeji všem pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.3.06 08:49

Ahojky, taky přeji všem pěkný den, u nás zatím svítí sluníčko, ale podle předpovědi má zase pršet a sněžit :x Taky už bych chtěla jaro a kytky a zelenou trávu............
Dneska se chystám na spinning, musím konečně shodit ta kilíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.3.06 09:17

dobre ranko ,
vcera vecer pres 40 minut uspavani dnes rano od 6 hodin do skoro ted, je to 15 minut co usnul jeste par takovych dni a skoncim v blazinci a nevyspala :roll:

ruce posilovat ted par dni rozhodne nebudu, staci 8kg Vitek :wink:

Bibo to ses dobra ze jdes spining,ja se uz chystam od porodu a furt ne a ne,ale snad plavat bych sla,no uvidime,ted se mi klizi ocka ..

:lol:
Pesimista tvrdí:

• Horšie od tohto sa už nedá.
    Optimista povie:
  • Ale dá sa, dá sa… :lol:

zatim cau Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.3.06 09:48

Dobre ranko vam vsem,klubove maminy :lol: To zas byla noc :cry: neustale v pohotovosti s odsavackou,malej je mrzout,takze furt v naruci drndat a k ranu,kdyz uy jsem si myslela,ze konecne neco m alo naspim,prisla se tulit Kiki a hned nato zvonil budik a muselo se do skolky,takze ze spani nebylo nic :? Pocitam,ze postel a SPANI SI UZIJU LEDA AZ V DUCHODE :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí