Poradna duly
Jana Čurdová
Jenom jsem chtěla, když se tady probíralo to řízení aut. Já jsem teď, co mám dítě strašně disciplinovaný řidič, ale pořád mám stejně strach. Dávám sem jeden odkaz - předesílám, že je to hodně drsný, ale jestli třeba máte v okolí nějakého „střelce“ řiiče, tak mu to pošlete.
www.motobanda.com
carsa
xenie - tak gratuluju k naušničkám, Johanka je šikulka statečná! A jaký máte? My pecičky s červeným kamínkem. Jsou moc hezký, ale asi jí je stejně vyměním za ty klasický, jsou takový výraznější. No uvidím, jaký jí budou více slušet.
první zub - no klidně můžeme soutěžit, ale my určitě nevyhrajeme, jsme skoro nejmladší a já jsem měla zub až v 8. měsíci, tak nevim, nevim…
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:41
Bibo Poznáme se podle náušnic - máme stejné ![]()
První zub Hlásíme se do startovního pole, Barunka měla prvního klofáka v 6,5 měsících a musím klepat se zoubkama jsme neměli žádné problémy, snad ani teplotu neměla.
Carsa Ivánek je šikula, ať očkování hezky v noci zaspinká. ![]()
Postýlka U nás je to boj ve dne v noci. Máme 2+1, takže Honza spí v obýváku, já s holkama v pokojíčku. Máme patrovou postel/ Barunka nahoře, já dole/, Johanka cvičí v postýlce jako utržená z řetězu. Hned je na břiše a rotuje, ohryzává šprušle, vystrkuje pacinky a nejhorší je, když si šprajcne nohy. To je potom řev ![]()
Rodičák No my ho máme vlastně třetí rok, jupí!!
Ale pravidelně zvedají přídavky na děti, tak nevěšte hlavu, jsou to totiž celé TŘI KORUNY. ![]()
Pejsci My jsem taky měli psa. Byl to nalezenec, krásný kříženec labradorského retrívra. Lidi fakt mysleli, že je „značkový“.
Ale po dlouhém uvažování jsem ho dali jednomu pánovi, který bydlí v rodinném baráku a ještě ke všemu je řezník. Teda ne jako že ho snědl
, ale že se mu tam dobře vede. Má výběh na zahradě, chlapík je vdovec, tak se o něj stará. Už nás ani skoro nepoznal, když jsem se na něj šli potajnu podívat, rypák jeden!
posýlka - u nás je jen na spaní v noci, přes den jen max. 1× týdně, jinak tam absolutně nehodlá trávit čas, natož si tam hrát. V lehátku je jen občas, taky se jí tam moc nelíbí, nejčastěji tráví čas v náručí, v kočáře a nebo na našem letišti- tam asi nejčastěji. Ani na zemi na dece nehodlá být. Hrazdička jí naprosto nezajímá, jenom maminka a tatínek, případně další lidi. Bude to asi pěkná drbna
řízení auta no jste všechny šikulky, já nemám ani řidičák
už ho jako že jdu dělat cca 12 let
ve svém bývalé a v té ještě před tím práci jsem měla vždy svého šoféra, to bylo super, tak mě to nenutilo a odkládá ma odkládám ![]()
zoubky jééé to že se taky zúčastníme, uvidíme…hledala jsem dole, ale spíše mám dojem že Tedymu začala prosvítat bílá ploška nahoře, ale ještě se neklube ven…a nemají napřed růst dole ????? ![]()
naušničky gratulace za statečnost Jolance, to jsou taky věci, ještě že mám kluka
ale až mi přijde v patnácti taky v naušnicích, no uvidíme ![]()
očkování tak v tom nás asi všichni předbíháte, gratuluji taky všem statečným miminkám, Ivánek je prostě statečný mužský, my stále nezačali, kvůli nezhojenému TBC, ale na lžičku jdeme koncem března
carsa to otáčení to u nás taky probíhá, otáčí se mi na podložce za televizí, já ho položím hlavou k obrazovce a zachvilku je otočený nohama, aby dobře viděl
jinak v postýlce si dává na obličej rád deku, balím ho do ní ještě pod peřinku, jsem zvyklá spát v chladnu a tak jeho více na spaní balím
nejoblíbenější hračka moje vlasy ![]()
přídavky a rod.příspěvek no to je hodně, 3Kč, my teda nemáme nárok na nic, ale ti co to potřebují, tak to jim fakt pomohli
plánujete jít k volbám ???
biba příkrmy - uvidíš, určitě Vám to půjde, mě hrozně baví Tadeášovi vařit něco jiného než furt jenom ten Nutrilon
jsem posedlá mixováním a nakupováním zeleniny a Tedy baští jedna radost
lamargita Taky se mi někdy zdá, že se asi půjdu ostříhat na ježka, jinak mi stejně Johanka všechny vlasy vyrve. ![]()
Bibo To ses ale rozohnila! ![]()
Xenie
No, musela jsem se vykecat, doufám jen, že jsem nikoho neurazila. Říkám jen, co vidím.
Ahoj kočky.
Vinona: já bych řekla že tři pracovní dny , takže pravdu máš ty
A jak jsi odpoledne dopadla, byla fronta? ![]()
i510: já mám labradora, ale chodíme (a šefuju tomu tam) na klasický cvičák, takže ač lovecké plemeno tak zvládá stopu, poslušnost i obranu. A celkem obstojně, jezdíme po okresu po závodech, skoro v nejtěžší kategorii a většinou stojíme na bedně
Dělá mi chlapec radost ![]()
Ditiska - labinek ![]()
Xeniej - taky labinek ![]()
Holky, děláte mi radost
. My měli goldena, ale jenom na rok, protože jsme ho vychovávali pro nevidomého člověka. Po roce šla na výcvik
.
Biba - přesně můj názor. Já nejsem rasista (pracovala jsem v organizaci, kde byly i romský děti), ale tady tyhle „chudáky“ fakt nemusím!!!!!
Já se strááášně těším na příkrmy. Jsem jako úchylačka. Všechno čtu, zapisuju si a tak podobně
.
Lamargarita - k volbám nejdu. Očkovaní taky ještě nejsme a taky bojujeme s tuberou. doktorka říkala, že snad v půl roce nás naočkuje.
Jolance - oooooobrovské gratulace a pusinku za to, že byla tak statečná
.¨
Carsa - v pěti měsících se chodí na kontrolu? To my jsme byli ve čtyřech a pak se má jít v šesti ![]()
Jdu houpat, tak za chvilku se zase otočím ![]()
i510
Biba davam Ti zapravdu, oni ani poslanci nejak nepremysli, zvysovat porodne - to je tak neco pro snedsi obyvatele, kdyby radeji dali vetsi odpocet z dani,aby ti co vydelavaj si mohli odecist, ti co nevydelavaj by tak byli aspon trochu motivovani pracovat…
Vinnona jo zpocatku mi delalo problem rizeni hlavne rucni brzda na leve strane,marne v kopci smatrala po prave u dveri, ale pak uz to cekovi ani neprijde, po prijezdu do CR, jela na kole a omylem skoncila v protismeru ![]()
zuby pridavame se do souteze, slintame o 106,ale nic se neklube..
vlasy padaj samy i s pomoci maleho ![]()
pocasi tady bylo dneska taky nadherne,slunicko…ale odpoledne dala maleho a balkon a zrovinka tam kourila nasa sousedka…tak jsem si Vitkovi postezovala a pohanila koureni jako tfuj to smrdi apod. a do 5 min.to sousedka zabalila.. nesnasim kuraky co neberou ohled na deti.
dobrou a klidnou noc Dalif
Tak já to pomalu zabalím a šupky dupky do hajan, abych se vyspala. Manžel je v práci, tak jsme dneska samy samičky.....Ach jo. Taky přeju co nejlepší noc všem.
Dobrou
Ahoj holky,
Ivánek na chvilku usnul, tak snad stihnu něco napsat.
Dneska jsme byli na 5-ti měsíční kontrole. Tak měří 69 cm a váží 7250 g. Za poslední měsíc moc nepřibral, až jsem se lekla, jestli ho netrápím hladem, ale vzhledm k tomu, že setam na všechny nasmíval a vykládall, paní Dr, usoudila, že je to spokojené dítě a prostě už tolik přibírat asi nebude.
Taky dostal druhou injekci - byl v tak dobrý náladě, že si toho ani nevšimnul. Tak doufám, že snad reakce nebude žádná.
Taky jsem doktorce říkala o tom mém podzření na atopický akzém - dala mi nějakou mastičku Pontin. Tak se modlím, aby to zabralo.
Rodičák - já ho mám od 5.3. - byla jsm zi o něj zaádat minulou středu a v pátek mi přišlo, že mi piznávají úctyhodnou částku: 3.696,– Kč …to jsme teda v balíku…
. Jinak rodný list jsem jim nenesla. Dávla jsem ho tam, už když jsem žádala o porodný, tak jsem usoudila, že si ho můžou zkopírovat sami.
Zuby - klidně soutěžit budeme, ale asi dopadneme bledě…nikde ani náznak, že by se něco dělo.
Plína - jasně, bez té neusne - pořád jí musí drchmat v ručičce.
Naše nejoblíbenější hračka je teď ovládání na televizi, sice ho neudrží v ruce, ale přepínat už se mu několikrát povedlo.
Točení v postýlce . Dělá vám to taky? Já ho položím (teda přes den) do postýlky normálně na délke. Nad sebou má hrazdičku a po stranách hračky. A on se okamžitě zažne točit na štorc. Ale protože už je docela dlouhý, tak má hlavičku vykroucenou na bok a nožičky zvednuté nhoru.Je to docela hrůzostrašné poloha, ale asi se mu to líbí. Když ho vyprostím a položím nrmálně, tak je za chvilku zas zpátky. Nikde jinde to ale nedělá (třeba ve velký posteli) už ho podezřívám, ž se mu prostě líbí být tam takhle zašprajcnutý.
Auto - tak já jsem řidič. V práci jsem vždycky auto měla. Jezdila jsem po celé republice a jeden rok jsem dokonce pracovala na Slovenku. Takže to bylo každé pondělí Praha-Bratislava a v pátek zpátky. Už jsem znala D1 jako svoje boty.
Když jsem otěhotněla, koupili jsme si kombíka, aby se mi tam vešel kočárek.
Tygřík se probudil, tak to rychle odešlu a pokračování příště.
carsa