Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
7.3.06 12:20

ahoj holky

tak u nás už konečně vysvitlo sluníčko,tak za chvílku půjdeme ven.Určitě tam bude ale zima,protože ráno ještě sněžilo a jak tak koukám,tak netaje a netaje.

i510 -tak to vám gratuluji k tomu pasení,u nás je to taky kámen úrazu.Ještě že čtu,že nejsme sami.Hned jsem klidnější.Myslím,že ty tabulky jsou pro rodiče docela stresující a hlavně je kravina srovnávat všechna mimča podle těch zdatnějších.Takže já už to neřeším.

My na kontroly taky docházíme každý měsíc.I když si myslím,že je to docela i zbytečné,jelikož to tam funguje jako na běžícím páse.Doktorka se jen ptá co umíme a nic si neověřuje a zatím mi ani neřekla,co bychom umět měli.Asi jí stačí co jí nahlásím.

dalif -já nemusím ani do Anglie,jsem schopná zajet do protisměru i u nás.Jednou se mi to povedlo,naštěstí to bylo pozdě večer,takže nikde ani živáček,akorát taťka byl tak vytočený,že mu trvalo dlouho,než to rozdýchal.Ale přičítám to jemu,pořád mě sekýruje,jak mám jezdit a pak dělám chybu za chybou.On je trošku cholerik :roll:

U nás je taky zrovna nejaktuálnější hračka ovládač,na ten se Sára nemůže vynadívat.Sranda bude,až ale zjistí na jakém principu funguje.

ditisko -měla jsem štěstí,nikdo tam nebyl,asi proto,že bylo pravé poledne.Dnes poštu absolvuji také(kdo nemá v hlavě,musí mít v nohách),tak doufám,že to bude mít stejně rychlý průběh jako včera.

fontanela -asi jsem divná,ale moc jí nezkoumám,mám z ní nepříjemný pocit.Jen tak okem.Podle doktorky ji máme v pořádku.

Holky mě ty vlasy pořád deptají,padají a padají,že už si někdy říkám,že snad přestanou,až všechny vypadnou.A nové jsou zatím v nedohlednu.Rostou už některé z vás nové?O víkendu mě náš taťka ještě dorazil větou „no na to,že jsi byla u holiče,ti ty vlasy padají pořád stejně!“,jsem mu musela vysvětlit,že u holiče vlasy nenastřelují :twisted: To už je mazec,když si můj chlap všimne,kolik mi těch vlasů vypadne.

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.3.06 12:29

Hezké poledne, tak jsme se právě vrátili ze cvičeníčka a začalo straaaašně chumelit :twisted: :twisted: :twisted:
Jaro kde jsi :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.3.06 12:30

Ještě jsem se chtěla zeptat vás,vy které už nekojíte na intimnější dotaz :oops: ,jestli máte už pravidelnou menstruaci.U mě už jedna proběhla,tak mám za to,že už bude snad pravidelná.No ale čas plyne a kde nic, tu nic,tak doufám,že je ta nepravidelnost ze začátku normální.No hlavně,abych se nepřepočítala,že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.3.06 13:00

Ahoj, tak standardně - ivánek procházkuje na blkóně a mě se nechce pracovat, tak zevluju tady.

Oslino - kam chodíte cvičit? A to chodíš s oběma dětmi?

Vlasy - mně padají taky. A manžel si toho taky všiml. Vysvětlovala jsem mu (poučena od vás), že mi v těhu nepadaly, tak teď to musí dohoit. Na to mi s kamenou tváří odpověděl, ať tedy jsem zase těhotná a bude to OK.

Menzes - já kojím a menzes mám (má to tak někdo štěstí). Už dvakrát. naprosto přesně po 28 dnech (ale já jem vždycky měla pravidelně), ale zato to pokaždé trvalo 10 dní a strašně silné.

• Citovat
  • Upravit
90
7.3.06 13:27

Ahoj,
Carsa - na cvičeníčko chodíme do DDM. Je to cvičení a zpívání :D . Děti střídám a Jindra už se občas ( ale opravdu jen občas ) snaží sám. Potom chodíme do MC Človíčkov v Edenu - to je taková herna - to je tedy zatím jen pro Jindru. Plavání ( tam jsem chodila s Jindrou od 6 měsíců ) jsme museli přerušit - není hlídání :cry: . Plavat chodíme jen o víkendu s Jindrou už do normal bazenu - hlídá babí nebo děda :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
7.3.06 13:30

carso -tak tomu manželovi jsem se musela smát :lol: ,ti chlapi jsou se vším hned hotovi :lol: No abych se toho druhého mimina nedočkala co nevidět já :roll:

Ale už jdu fakt ven,zdržela mě Žilková s Kordulkou v SAMA DOMA,tak jsem musela hned čumákovat na telku,ať mi nic o těch miminách neunikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.3.06 14:10

Zdarec holky.
Tak jsme byli dvě hoďky venku a pěkně vám všem děkuju, protože o chumelení, sluníčko a teplo uteklo :evil: .
Vinona - i když kojím, tak už cyklus mám :( a to jsem si myslela, že aspoň rok budu mít pokoj :evil: . Vlasy mi padaj strááášně moc. A já hloupá si je ještě teďka obarvila na tmavo, takže včera bylo dno vany zasypáno tmavýma vlasama a všude jsou moje vlasy. Vlasy na posteli, na polštáři, na zemi, na malým, na jeho hlavě, no prostě úplně všude :( . A co tam ta Žilková vykládala? A jak vypadá Kordula. To je jméno, že?
Oslino - víš, kde je to jaro? V pérdeli, pane hrábě! :lol:

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.3.06 14:26

vlasy - taky mi padají, ale neřeším to, plešatá určitě nebudu a oni časem zase zhoustnou, těhotenství i kojení je velká zátěž pro organismus.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.3.06 14:27

bože, já jsem tele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.3.06 14:31

No to teda, Kordula je divný jméno, chudák dítě. Zní to jako jméno pro selku. Třeba bude jednou právnička, nebo ministrině se jménem Kordula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.3.06 14:37

Já se takhle jmenovat, tak se nechám okamžitě přejmenovat.
Koukala jsem teď na malýho a opírá se už o dlaně a ne o pěstičky.
Holky, vykašlete se na tabulky. Hlavně, že jsou zdravý, ne? To, jestli se po:,–(í v půl roce, v osmi měsících nebo v deseti je jedno. I když chápu, že se asi všichni těšíme na všechny možný pokroky těch našich ratolestí. No, nic ,musím běžet. Malej trošku víc zasalvoval, tak musím jít přebalit 8O :lol:

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.3.06 15:05

i510 přesně jak říkáš, naprostý souhlas

vinona u mě hned 28 dní po porodu, splynulo to v jedno očistky a menstruace, a pak 2 měsíce nic, čekala jsem a čekala, protože jsem potřebovala začít brát hor.prášky ( jinak se mi dělají strašný exémy a taky nechci už druhý dítě a bála jsem se ), takže jsem jejich užívání zahajíla začátkem února a měla jsem i přes to jejich užívání menstruaci až do včerejška- celý měsíc - brrrrrrr ( to mě varovala i moje doktorka že poporodu se to někdy ustálí až taky po 1/2 roce ) a dnešní noc, to snad ani nemusím popisovat po tom celibátu :oops: :lol:

biba taky souhlas, my se nevejdem do žádných tabulek od začátku :lol:

oslino jééé do Edenu taky často chodím 8) Človíčkově jsme byli se známou nedávno, ona tam nakojila a já nakrmila z flašky Nutrilonem a dali jsme si k tomu zákusek a kafe :D

hnědý flíčky-stroupky ve vlasech prej se jedná o nějaké mazové stroupky, máte to taky někdo ??? Dočetla jsem se že se s tm nemá nic dělat ?

pediatr ze začátku každý týden, kvůli té umělé a šelestu na srdíčku a teď 1 x za měsíc, že pořád čekáme na to očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.3.06 19:00

hnědé stroupky na hlavičce - Marianka to má už více než 2 měsíce, jmenuje se to seboroická dermatitida, kojenci to mívají často. Začalo jí to na ouškách, tam se to samo ztratilo a pak jí to přelezlo na hlavičku. Mažu jí to olejem (koupila jsem si slunečnicový v lékárně) a sloupávám bud nehtem a nebo vyčešu kartáčkem. Ona to má fakt hodně moc, po celé hlavičce, už fakt nevím, co s tím. Ale myslím si, že se to postupně zmírňuje. Taky na to máme mastičku od MUDr. Poslední dobou to má i na obličeji před ouškama, no a jak si jezdí ručičkama po obličeji, tak si to celý podráždí a na jedné straně už to má hrozný, furt jí to tam mokvá, vypadá, jakoby byla opařená. Dneska jsem jí to zalepila, aby si to nemohla škrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.3.06 19:42

Ahoj, kde jste? Já tady krmím krupicovou kaší Jindru - tedy spíš sebe :D .
Bibo - šupinky na hlavičce - je tady nová diskuse, snad tam najdeš inspiraci - tady je odkaz https://www.emimino.cz/modules.php?…
Lamargarita - doufám, že se tam brzy potkáme :D
Holky už máte doma drahé polovičky? my jako obvykle ne :twisted:
Jejda :oops: já si nechtěla stěžovat, ale mám depku :roll: No ale jak je známo, to si mamky nemůžou dovolit a musí být v pohodě 8)
Jdu nakrmit druhé dítko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.3.06 20:06

oslino v pohode,muj manzel je v nemcine, tudiz tez neni doma, ale me to vyhovuje dnes je Ordinace ;-) a malej spi, ale uvidime, je cim dal hladovejsi po 2 hodkach kojeni, to bylo na zac.myslela ze z too vyrostl ale houby.

uz je ordinace.pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital