Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
9.3.06 09:49
:zed:

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
9.3.06 09:52

Bibo, nemáme stejnou tchýni ? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.3.06 09:52
  • Citovat
  • Upravit
carsa
9.3.06 09:53
  • Citovat
  • Upravit
carsa
9.3.06 09:54

Zak nic, jsem prostě nemehlo na entou.

• Citovat
  • Upravit
2725
9.3.06 09:58

Carso

Už je to na dobré cestě!

Img jedno před a jedno za odkaz a bude to tam ! :lol:

Tchýně Taky si nemůže stěžovat, akorát je starší a tím pádem některé humorné věci musím poslouchat vícekrát. :roll:

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.3.06 09:58

Jo, jinak já jsem teda taky vyluxovala. jsem si říkala, když to zvládá oslino s dvěma dětma, tak já jsem teda pěkně neschopná…ale vytřu až opoledne :D
Nutí mě hlavně to, že zítra k nám přijde ta instruktorka a bude s Mariankou plavat ve vaně.
Holky, taky se vám tak doma práší? My máme v celém bytě plovoucí podlahu tmavě hnědou, takže je na ní hned ten prach vidět. Třeba vytřu a za dva dny bych mohla znova, to mě teda vůbec nebaví. Ale na nábytku tolik prachu není. U našich jsou všude koberce, takže to asi pochytají a ten prach není tak vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.3.06 10:04

Uznávám, že jsem časově trochu jinde, ale už jsem na to přišla :lol:
 http://www.stripky.cz/…if/darek.gif

• Citovat
  • Upravit
371
9.3.06 10:06

Biba - my máme zase všude parkety a když je člověk pořád doma (jako že nechodí do práce), tak je to tragédie. Všude se to povaluje a valí a když projdeš, tak se to začne hejbat a nabírat na sebe další. Tak jsem t už prostě nevydržela a vysála. Zametat nemá. Na tohle pomůže jenom vysavač, ale koberce bych stejně nechtěla. Až bude malej lozit, tak nějak vyfasuje, ale jinak asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
9.3.06 10:07

Biba U nás se práší ještě více! Utřu prach z nábytku a za 2 hodiny bych mohla s hadrem běhat znovu. :evil:

Carsa Supeeeeer!

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
9.3.06 11:23

Ahojec

Tak my jsme se dnes tak vyspaly,že ještě teď mám na sobě noční košili :) .Včera Sára dostala 100 ml kaše(lžička je opravdu skvělá) a pak byl nášup nutrilonku a spala od 20 hod do 5 hod,pak zakňučala dostala dudlík a spaly jsme až do 9 hod.Až mě z přespání bolí hlava :lol:

Tchýně -jéžiš,co já bych za to dala,kdyby mi ta moje něco donesla,nebo uvařila.U nás to nehrozí.Ona je ten tip,co si stále hraje na děsně mladou a krásnou a hlavně zaměstnanou.

Prach -ten honím denně s vysavačem,jelikož u nás koberec taky nenajdete.Nemůžu se dívat,jak na světlé podlaze se válí moje tmavé vlasy spolu s prachem.Hlavně v jednom úseku je to úplná pohroma.Už jsem uvažovala,že si pořídím ruční vysavačínek.

Jejda,vy máte ale hezké obrázečky.Musím na to kuknout,jak se tam vkládají.To zas bude maturita :roll: Kdyby mi to nešlo,tak se ozvu :wink:

Xeniej -budete chodit na plavčo?Já jsem slyšela samou chválu na plavání v areálu Vítkovické nemocnice,prý velice super prostředí i přístup.Tak jestli máš nějakou zkušenost,tak dej vědět.

Tak Sára opět vytuhla,jdu se trochu zkulturnit,taťka nás dnes vyveze do šopáku (shopinkpark),tak si ještě musím stihnout napsat,co všechno potřebuji,jelikož moje paměťová kapacita po těhotenství rapidně klesla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.3.06 11:57

Ahoj,
my jsme teď trochu cvičili, ale do tohohle máme daleko:
 http://magor.borec.cz/deti77.gif

Prach - máme plovoucí podlahu a je to děs běs. Nejhorší je to v ložnici - jak tam jsou ty peřiny (máme poctivý peří), tak jsou tam chuchvalce každé ráno. Takže taky lítám s koštětem.

http://www.ftipky.cz/…klizecku.gif

Jejda, to jsem se zas naučila ptákovinu :roll: Jdu raději něco dělat
 carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
9.3.06 13:42

Vinono Já s tím plaváním nevím. S Barunkou jsem taky nechodila, měla problémy s močovými cestami. Navíc asi na jaře budeme jezdit na chalupu, v létě kurzy neprobíhají. Tak to budeme pojímat rekreačně v létě v brouzdališti na koupáku. Byli jste v Aquaparku na Olešné? Tam je to fakt super :wink: Nerez bazény, Barunka se tam minulý rok vyřádila, Johanka taky - v břiše. :lol:
O Vítkovicích jsem taky slyšela, že je to tam dobré.

http://st.blog.cz/…y/243756.gif

Zatím ahoj tady zase sněží 8O

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 15:20

zdravím všechny maminky a miminka

Vy jste tak všechny pracovité :oops: já uklízím cca 1× týdně, máme koberce, já chodím bosky a kdysi jsem měla doma ty laminátový a nějak mě to nechytlo, ale určitě ty parkety nebo laminát člověka nutí to víc udržovat, na koberci to není vidět, jsme tu jen na podnájmu v 2+kk a tak nejsme nějak zvlášť zařízení, budeme si muset sem dokoupit nějaký nábytek, nemáme kam dávat věci :(

příkrmy jojo dávám už i maso, doporučuje se začít kuřecí, krůtí připadně králičí a pak hovězí, však hoď oko na ten můj Blog, budu tam přidávat i recepty, roztříděno dle věku, kojené děti to budou mít posunuté, takže si uvažte jak rychle na to pak budete nabíhat a uzpůsobte, ale zmiňované suroviny lze použít už od daného měsíce, jen je asi nutné začínat postupně pokuď je nějaké riziko alergie, aby jste případně odchytili, co třeba miminku nedělá dobře

Papali jsme už: mrkev, brambor, brokolici, pastiňák, kedlubnu, cuketu, kuřecí maso, olivový olej do každé zeleninky, 2 x olej nahrazen špetkou másla, toto vše z „živých surovin“
hrášek, kukuřici, porek ( ten se moc nedoporučuje, ale v těch skleničkách je ) krůtí maso ze skelničky

kaše my ji jíme z flašky, ale to myslím se u kojených nemá, u nás je to jedno, a dělám Hami -banánovou a pak Milupa - První kaše ( tou i občas zahusťuji to obědvové zeleninové pyré )

Manžel jde pracovat, tak musím, hezký den, ikdyž to pačasí dneska stojí za fuj, ani ven nejdem

• Citovat
  • Upravit
443
9.3.06 16:31

Holky, zkusily jste někdy dát miminkům na hraní igelitový sáček? Já jsem jí ted dala takovou tu šustivou tašku z Droxi- a mám najednou klid, můžu si alespoň něco pouklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí