Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
10.3.06 14:50

no jo,kdybych nebyla lenivá chodit do angliny,tak bych na to přišla :roll:

carso -klepla jsi hřebíček na hlavičku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.3.06 15:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.3.06 15:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.3.06 15:30

Vinono,
co máš z toho - já sice umím anglicky, ale zase jsem nemohla pochopit to s těma img…

Odcházíme na procházku, mějte se
http://www.gify.nou.cz/…bory/132.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
472
10.3.06 15:41

gratuluji k přetáčení Ivánkovi a to že je Patriček v tomto expert, to už vím :D
Dnes jsem Tedyho nechala v pokoji na zemi na zádecha přišla jse ma byl na břiše, ale řekla bych náhoda :?

bibo víš já tím myslela, že když ty prášky beru, tak se mi ty exémy přestanou dělat, když vy:,–(ím, jak když pohnojíš …mám pocit že si to pochopila opačně

Jinak já jsem za prášky ráda, urovnavají mi cyklus do normálu, mám takovou vnitřní jistotu a klid, že neotěhotním a pak moje babička měla tu rakovinu vaječníku, co zmiňuješ, a umřela na ni v 60, takže taky asi jako prevence…ale vystřídala jsem asi 6 druhů, měla jsem problémy s bolestí hlavy, teď beru Minisistone

koupání ve vaně tak Tadeáš praktikuje potápění bez instruktáže a na mé pokyny že to nemá dělat, taky nedbá, on strašně vyvádí v té vaně, dávám ho na takový molitan a on se už na něm naučil jezdit v té vaně sem a tam a vyhrnovat vodu, jak udělá vždy tu vlnu tak mu to přejede sem a tam přes obličej, se tomu směje, no potápník, jak je jinak klidný, tichý dítě, ve vodě ožívá jeho temperament :lol: tak nevím zda mu tam mám dávat méně vody, aby to nemohl a nebo to nechat, ať se vyblbne

s tou přehnanou čistotou na tom taky něco bude, to je pravda, u nás je to tak napůl, neříkám, že bychom tu leželi v odpadcích a byla tady nějaká špína, ale přeci jen fakt uklízím 1 x týdně, denně akorát myji několikrát nádobí, vyvařuji flašky a když se Tedy koupe( cca 2× -3× v týdny ) , umyji mu vanu.....prach, luxování, vytírání země atd. až vždy v sobotu apak jsem zrušila žehlení .. :oops:
Jsem vyrůstala převážně u babičky a dědy, takový konec světa na Vysočině, tak tam byl jedině záchod na dvorku nad hnojníkem se srdíčkem ve dveřích a koupali se všichni v jedné vaně, kam nanosil děda horkou vodu ohřátou na kamnech, vařilo se taky jen na kamnech na dřevo a v v jiných místnostech se ani nedalo jinak topit, zimy byly pro mě kruté, já to nenáviděla, ikdyž babičkü jsem měla moc ráda, už nežije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.3.06 16:01

http://www.gify.nou.cz/…ubory/19.gif

carsa ještě k těm příkrmům, jasně že to můžeš zmrazovat, určitě je to praktický, já si koupila v Kauflandu takové plastové dozičky k tomuto účelu vhodné, nebo to šupu do takového toho plastového tácku na kostky ledu a zabalím to do fólie vhodné do mrazáku, pak vyklepu patřičný počet kostek, ohřeji ve vodní lázni nebo v kastrůlku a papáme,

akorát nejde brambora, či bramborová kaše, tu vařím vždy čerstvou

maso - no já koupím, že to máme k obědu s manželem a odkrojím od toho menší a nejhezčí část pr oTadeáška a tu vařím nakrájenou na kousky zvlášť bez soli jen ve vodě

sklenička ( Hami, HIP … ) Ti vydrží jeden den v ledničce, tak ze začátku ji měl Tedy vždy na 2 x, no těď už mi sni i 2 mrkve naráz s něčím, takže spíš nestačím vařit, než že bych měla co k rozmrazování :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 16:15

http://www.gify.nou.cz/…bory/215.gif

Už se strašně těším na to vaření a dělání a papání příkrmů :D .
Díky za typy jak to zmrazovat. Ta nádoba na led je fakt dobrej nápad.
Užzačínám schovávat různý malý skleničky. Snad mě to nadšení časem nepřejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 16:24

Děkuji za pěkné přivítání!
Bydlíme kousek od Karlových Varů, jak jste správně psaly, na samotě u lesa :lol: .......Jé teď nevím co napsat :lol:
Fotky mých dítek jsou v galerii u těšitelek.
Poslední dobou je mi dost mizerně, včera jsem zde na emiminu a na rodině založila diskuzi „krev a hlen ve stolici“. Malé se to objevilo ve třetím měsíci a né a né se toho zbavit. Jsem hrozně vynervovaná, teda dneska po té spoustě rad už trošku klidnější. Jinak také máme problémy s ekzémem (no, tak te´d nevim už ani jak se to píše, fak jsem už úplně vygumovaná :twisted: )
Malá se narodila 4.10.2005 v Karlovarské nemocnici. Porod trval hodinu a půl :roll: . Váha 3600g, 50cm. Vojtíšek se narodil tamtéž, váha 3150g,48cm.
Oba jsou moje sluníčka.Do naší rodiny kromě dětí a manžela patří také tři hafani.
Tak to je asi celý životopis :D
Zatim pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 16:26

Děkuji za pěkné přivítání!
Bydlíme kousek od Karlových Varů, jak jste správně psaly, na samotě u lesa :lol: .......Jé teď nevím co napsat :lol:
Fotky mých dítek jsou v galerii u těšitelek.
Poslední dobou je mi dost mizerně, včera jsem zde na emiminu a na rodině založila diskuzi „krev a hlen ve stolici“. Malé se to objevilo ve třetím měsíci a né a né se toho zbavit. Jsem hrozně vynervovaná, teda dneska po té spoustě rad už trošku klidnější. Jinak také máme problémy s ekzémem (no, tak te´d nevim už ani jak se to píše, fak jsem už úplně vygumovaná :twisted: )
Malá se narodila 4.10.2005 v Karlovarské nemocnici. Porod trval hodinu a půl :roll: . Váha 3600g, 50cm. Vojtíšek se narodil tamtéž, váha 3150g,48cm.
Oba jsou moje sluníčka.Do naší rodiny kromě dětí a manžela patří také tři hafani.
Tak to je asi celý životopis :D
Zatim pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 16:29

Aimee - a jaký máš hafany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 16:40

Jééé, tak koukám, že jsem to poslala 2×. To aby jste viděly hned z počátku jaký jsem pako :lol:
Máme dva hovawarty a jednoho voříška (nejošklivějšího na světě :lol: )
Už jsem vložila fotečky do galerky, tak koukni :wink:
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 16:49

Jsou nádherní!! Všichni. Dětičky i pejsani. Jako mladší jsem taky pošilhávala po hovavartovi, ale zůstalo jenom u koukání. Na výstávách se ale na ně vždycky zajdu kouknout. U nás mají jednoho černýho s pálením (jako máš ty ) a jednoho zrzavýho. Všichni jsou pěkní :D .
Chybí tady slintající smajlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 17:02

Taky chodíme po výstavách.Je to takové moje hoby.Je to super pocit vyhrát :lol: .No naposledy jsme byli loni v Litoměřicích, tak teď bude chvíli pauza. Třeba se pak někde uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.3.06 17:07

Aimee - tu samotu u lesa Ti fakt závidím :?

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 17:12

Aimee - jedu se podívat na červencovou mezinárodku v Brně, tak se třeba uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí