Poradna duly
Jana Čurdová
no jo,kdybych nebyla lenivá chodit do angliny,tak bych na to přišla ![]()
carso -klepla jsi hřebíček na hlavičku ![]()
Pro prince:
http://www.gify.nou.cz/…ubory/28.gif
a pro princezny:
http://www.gify.nou.cz/…ubory/31.gif
a pak:
http://www.gify.nou.cz/…ubory/43.gif
úplně jste mě holky s těma gifama zblbli ![]()
Vinono,
co máš z toho - já sice umím anglicky, ale zase jsem nemohla pochopit to s těma img…
Odcházíme na procházku, mějte se
http://www.gify.nou.cz/…bory/132.gif
carsa
gratuluji k přetáčení Ivánkovi a to že je Patriček v tomto expert, to už vím ![]()
Dnes jsem Tedyho nechala v pokoji na zemi na zádecha přišla jse ma byl na břiše, ale řekla bych náhoda ![]()
bibo víš já tím myslela, že když ty prášky beru, tak se mi ty exémy přestanou dělat, když vy:,–(ím, jak když pohnojíš …mám pocit že si to pochopila opačně
Jinak já jsem za prášky ráda, urovnavají mi cyklus do normálu, mám takovou vnitřní jistotu a klid, že neotěhotním a pak moje babička měla tu rakovinu vaječníku, co zmiňuješ, a umřela na ni v 60, takže taky asi jako prevence…ale vystřídala jsem asi 6 druhů, měla jsem problémy s bolestí hlavy, teď beru Minisistone
koupání ve vaně tak Tadeáš praktikuje potápění bez instruktáže a na mé pokyny že to nemá dělat, taky nedbá, on strašně vyvádí v té vaně, dávám ho na takový molitan a on se už na něm naučil jezdit v té vaně sem a tam a vyhrnovat vodu, jak udělá vždy tu vlnu tak mu to přejede sem a tam přes obličej, se tomu směje, no potápník, jak je jinak klidný, tichý dítě, ve vodě ožívá jeho temperament
tak nevím zda mu tam mám dávat méně vody, aby to nemohl a nebo to nechat, ať se vyblbne
s tou přehnanou čistotou na tom taky něco bude, to je pravda, u nás je to tak napůl, neříkám, že bychom tu leželi v odpadcích a byla tady nějaká špína, ale přeci jen fakt uklízím 1 x týdně, denně akorát myji několikrát nádobí, vyvařuji flašky a když se Tedy koupe( cca 2× -3× v týdny ) , umyji mu vanu.....prach, luxování, vytírání země atd. až vždy v sobotu apak jsem zrušila žehlení .. ![]()
Jsem vyrůstala převážně u babičky a dědy, takový konec světa na Vysočině, tak tam byl jedině záchod na dvorku nad hnojníkem se srdíčkem ve dveřích a koupali se všichni v jedné vaně, kam nanosil děda horkou vodu ohřátou na kamnech, vařilo se taky jen na kamnech na dřevo a v v jiných místnostech se ani nedalo jinak topit, zimy byly pro mě kruté, já to nenáviděla, ikdyž babičkü jsem měla moc ráda, už nežije
http://www.gify.nou.cz/…ubory/19.gif
carsa ještě k těm příkrmům, jasně že to můžeš zmrazovat, určitě je to praktický, já si koupila v Kauflandu takové plastové dozičky k tomuto účelu vhodné, nebo to šupu do takového toho plastového tácku na kostky ledu a zabalím to do fólie vhodné do mrazáku, pak vyklepu patřičný počet kostek, ohřeji ve vodní lázni nebo v kastrůlku a papáme,
akorát nejde brambora, či bramborová kaše, tu vařím vždy čerstvou
maso - no já koupím, že to máme k obědu s manželem a odkrojím od toho menší a nejhezčí část pr oTadeáška a tu vařím nakrájenou na kousky zvlášť bez soli jen ve vodě
sklenička ( Hami, HIP … ) Ti vydrží jeden den v ledničce, tak ze začátku ji měl Tedy vždy na 2 x, no těď už mi sni i 2 mrkve naráz s něčím, takže spíš nestačím vařit, než že bych měla co k rozmrazování
![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/215.gif
Už se strašně těším na to vaření a dělání a papání příkrmů
.
Díky za typy jak to zmrazovat. Ta nádoba na led je fakt dobrej nápad.
Užzačínám schovávat různý malý skleničky. Snad mě to nadšení časem nepřejde ![]()
Děkuji za pěkné přivítání!
Bydlíme kousek od Karlových Varů, jak jste správně psaly, na samotě u lesa
.......Jé teď nevím co napsat ![]()
Fotky mých dítek jsou v galerii u těšitelek.
Poslední dobou je mi dost mizerně, včera jsem zde na emiminu a na rodině založila diskuzi „krev a hlen ve stolici“. Malé se to objevilo ve třetím měsíci a né a né se toho zbavit. Jsem hrozně vynervovaná, teda dneska po té spoustě rad už trošku klidnější. Jinak také máme problémy s ekzémem (no, tak te´d nevim už ani jak se to píše, fak jsem už úplně vygumovaná
)
Malá se narodila 4.10.2005 v Karlovarské nemocnici. Porod trval hodinu a půl
. Váha 3600g, 50cm. Vojtíšek se narodil tamtéž, váha 3150g,48cm.
Oba jsou moje sluníčka.Do naší rodiny kromě dětí a manžela patří také tři hafani.
Tak to je asi celý životopis ![]()
Zatim pa Aimee
Děkuji za pěkné přivítání!
Bydlíme kousek od Karlových Varů, jak jste správně psaly, na samotě u lesa
.......Jé teď nevím co napsat ![]()
Fotky mých dítek jsou v galerii u těšitelek.
Poslední dobou je mi dost mizerně, včera jsem zde na emiminu a na rodině založila diskuzi „krev a hlen ve stolici“. Malé se to objevilo ve třetím měsíci a né a né se toho zbavit. Jsem hrozně vynervovaná, teda dneska po té spoustě rad už trošku klidnější. Jinak také máme problémy s ekzémem (no, tak te´d nevim už ani jak se to píše, fak jsem už úplně vygumovaná
)
Malá se narodila 4.10.2005 v Karlovarské nemocnici. Porod trval hodinu a půl
. Váha 3600g, 50cm. Vojtíšek se narodil tamtéž, váha 3150g,48cm.
Oba jsou moje sluníčka.Do naší rodiny kromě dětí a manžela patří také tři hafani.
Tak to je asi celý životopis ![]()
Zatim pa Aimee
Jééé, tak koukám, že jsem to poslala 2×. To aby jste viděly hned z počátku jaký jsem pako ![]()
Máme dva hovawarty a jednoho voříška (nejošklivějšího na světě
)
Už jsem vložila fotečky do galerky, tak koukni ![]()
Pa
Jsou nádherní!! Všichni. Dětičky i pejsani. Jako mladší jsem taky pošilhávala po hovavartovi, ale zůstalo jenom u koukání. Na výstávách se ale na ně vždycky zajdu kouknout. U nás mají jednoho černýho s pálením (jako máš ty ) a jednoho zrzavýho. Všichni jsou pěkní
.
Chybí tady slintající smajlík.
Taky chodíme po výstavách.Je to takové moje hoby.Je to super pocit vyhrát
.No naposledy jsme byli loni v Litoměřicích, tak teď bude chvíli pauza. Třeba se pak někde uvidíme.
Aimee - tu samotu u lesa Ti fakt závidím ![]()
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:48
Aimee - jedu se podívat na červencovou mezinárodku v Brně, tak se třeba uvidíme ![]()