Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
11.3.06 09:15

Oslino - koukám, že budete mít supr auto.

Příkrmy - přesně, jak říká i510 co je komu do toho.
Já asi ze začátku budu kupovat, pak se naštvu, kolik to stojí a pustím se do kuchtění. Na výlet mi ale taky přojde rozumnější vzít kupované.
A budu zeleninu kupovat normálně v obchodech - zahrádku nemáme a těm „bio“ taky moc nevěřím.

Xeniej - doufám, že Johanka cpaní do vaku přežila ve zdraví. Já jsem si koupila takovou nosičku, ale moc jsme ji nevyužila. Přes zimu to nešlo (nevejde se mi pod bundu) a v létě už bude asi Ivánek moc velký.

Akvárko -mám, ale do tajů pěstování ribiček jsem nikdy nepronikla - tak v něm mám kytky. Tohle je taky vůbec věc - mám všude v bytě kytky - už vidím, jak Ivánek vyhrabává hlínu a okusuje fíkusy. Asi to budu muset všechno vyhodit, což mi je docela líto.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
371
11.3.06 09:24

Šátek - jsme kupovali u Vatanai a nelitujeme. Vzali jsme ho hlavně proto, že malej jako malej furt ječel (chtěla bych vidět dítě, který neřvalo) a mě už z toho slízaly vlasy. Takže se mnou cestoval po bytě v šátku a byl klid. Je mi akorát trošku líto, že přes to jaro a léto to bude trošku horší, protože desetikilový nosit na zádech nebude asi žádná sranda, ale určitě budeme brát šátek na všechny výlety. Však moc času nezabere.
Carso - taky jsem úchylná na kytky a už jsem oznámila všem známým, že jak začne jaro, tak si k nám můžou přijít a vybrat si :(

http://www.gify.nou.cz/…bory/281.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.3.06 09:28

Ahojky,
tak malá na chvilinku usnula.
V noci se zase budila po hodině, já už jsem fakt hotová.
Holky, jak často vám mimisci kakají??? Teda myslím ti co jsou ještě plně kojení.
Já už si připadám jak úchyl, pořád studuji bobečky :evil:
Dneska jsem tam po dlouhé době nenašla krev, ale hlen tam byl stejně a to dáváme tu Smectu. No prostě fakt už nevím. :arrow: obrázky jsou super :arrow: s rybičkama zkušenosti nemam, měli jsme je když jsem byla malá, pamatuji si, že se nám rozbylo vzduchování, tak jim maminka chtěla pomoc a přifukovala jim vzduch pumpičkou na kolo a všechny je chudinky otrávila. :? :arrow: Trápení s očičkem jsme si také užili, malé hnisá očičko už od narození, vždy je týden-14 dní klid a máme to zpátky :evil:
Je moc dobře, že je na tom Barunka už lépe!!! :arrow: Carso, já jsem Vojtíškovi vše mixovala a to velmi dlouho, protože jak tam byl malinkej kousek, tak mi to zvracel, po roce jsme dostali sirup prepulsid a bylo po problému 8O
Nestihla jsem ještě přečíst zpětně všechny příspěvky, tak se zeptám, vy máte alergii na mléko?
Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.3.06 09:36

Aimee - kakání jsem nikdy nepočítala, ale tipuju, že tak 4 - 6 krát za den to bude. Někdy si jen tak zašpiní plínu, když si prdne. Začínám to pozorovat, až když dlouho neprdí (kvůli bolení). Dávám ho ale dost často na břicho (teď už to dělá sám) a to se vždycky vyprdí.
Kojící - myslíte, že bych si mohla dát vepřo-knedlo-zelo? Mám na to stráášnou chuť, ale bojím se, že by to malej nerozprděl :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.3.06 09:37

Toto jsem našla na zpestření hraní s mimčem, tak vám to posílám :wink:

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.3.06 09:37

:arrow: Jé. Carso, nebyla jsem si jistá, jestli jsi my odepisovala ty, teď jsem koukala, tak jo, už vím jak na tom s mí mlékem jste. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.3.06 09:45

Mě doktor říkal, že v tomhle věku už by měla kakat spíše jednou za tva až tři dny a kadí i několikrát deně, tak to jsi mě uklidnila, že je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
11.3.06 09:48

To zelí bych neryskovala, ale já jsem asi už fakt poškozená, já nejim ani pečivo, jen celozrný chléb, takovej ten placatej s dlouhou trvanlivostí. A vůbec mi nechutná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.3.06 09:52

ještě něco. to jen abyste věděly do čeho jsme se to pustily :D 8O

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

komentáře nestojí za čtení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
11.3.06 09:55

Kakání U nás 4-5× za den, taky jen kojím/minulý týden jsem musela trochu přikrmovat, ale už nám zas mlíko stříká 8O /. Barunka mi v tomto věku kakala 1× týdně :o tak mi doktorka říkala, že vše z mléka spotřebuje a už není co by šlo ven. Pak jsem asi do měsíce mléko neměla :?

Vepřo knedlo - já bych to riskla. Už jsou větší, snad se stím vypořádají. Johanka zpočátku nemohla rozchodit svíčkovou 8O Teď pohoda. Ale ne že mi vynadáš, že jsem Ti to poradila :lol:

http://birkov1.webzdarma.cz/baby/26.gif

Johanka baby vak přežila, ale musím tam trochu zapošít dírky u šňůrek :oops: co bych chtěla za 45,–, že?

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
11.3.06 11:11

Aimee - teď jsem ti sesmolila dlouhatánskou odpověď na tu tvojí diskusi, tak si to tam přečti.

• Citovat
  • Upravit
carsa
11.3.06 11:19

i510 - úžasnej článek! na začátku jsem se jen usmívala a ke konci jsem zjistila, že mi jihnou oči. Já už se tak těším, až budeme chodit na procházky a pozorovat traktory

• Citovat
  • Upravit
292
11.3.06 11:43

Díky Carso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.3.06 12:13

i510 - odkazy - super. Jinak na hrátky s dětmi se mi osvědčila knížka 160 HER A CVIČENÍ PRO PRVNÍ 3 ROKY ŽIVOTA DÍTĚTE - vydal Portál. http://sirmi.ic.cz/smajl/242.gif Knedlo zelo vepřo ti tiše závidím :oops: , ta naše potvora nemá bolení snad jen po jogurtech :( http://sirmi.ic.cz/deti/61.gif /> Kakání - Markét je plně kojená :D a asi do 3 měsíců kadila 1 x za 6-8 dní. Teď už je to lepší tak jednou za 4 dny :D , ale to stojí za to.
Jinak auto nebude - v tom bazaru ho tak „oholili“ a¨ž to hezké není :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.3.06 12:28

skleničky x domácí myslím, že každému by to mělo být úplně jedno, co komu vyhovuje, my to střídáme a fakt mám ráda „matky“ které jsou ty 100% aspoň si to o sobě myslí a kecají ostatním jak to mají dělat, jinak ze zkušeností okolo, ony si ti děti taky řeknou, jedna kamarádka, tak její malá nepolkne vařenou a u druhé zase nemá malá ráda skleničky

carsa no já nahážu do mixéru ( ale mám takový malý jenom na 0,5l) všechno povařené - mrkev, brambůrku+ něco+to maso nakrájené na kousíčky a tu lžičku oleje, případně přidám kojen, vodu a mixuji, dělám toho víc a pak půlku sníme a půlku dám do mrazáku a klidně se ptej, co vím, ráda napíši, co nevím, určitě ví jiní 8)

že mi už začali od toho 4.měsíce tak mačkané mi Tadeášek zatím nepolkne, vadím mu kousky a dáví se s nima, ale někde jsem četla, že se to má sem tam určitě zkoušet, aby se to taky naučil jíst…takže as izase ta střední cesta

zkoušela jsem trochu špenátku včera, ono to moc rozmixovat nešlo a to byl teda boj, nakonec jsem to vzdala, prostě to nebylo úplně to pyre a on to neuměl polknout, pak jsem taky toho uchutnala…brrr bez toho čsneku a soli, fujtabl :?

s tím cukrem a solí, přehánět to nebudem, ale stejně pokuď to je v nějaké skleničce a nebo drinku, však to hodně střídáme, tak si myslím že byť všeho moc škodí, nedávat vůbec, to taky není asi úplně dobrý

http://www.gify.nou.cz/…ory/ry17.gif

rybičky na podnájmu nemám, měla jsem ještě než jsem poznala manžela, 300l, ancistrusi byli moji miláčci a pak jsem chovala hlavně kančíky smaragdový, a pak papouška Alexandra Velikého ( ve velikosti Ary ) toho jsem odkrmila injekční stříkačkou jako holátko, už jako 3 měsíční měl 40cm a uměl říkat „já jsem Kubíííík“ …teď zamáčknu slzu,no zůstali u mého ex
http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif /> protože já odešla do bytu v paneláku a on zůstal v baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí