Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
10.3.06 17:20

Čau holky,
poslední dobou tady pořád jen čtu, tak taky musím už něco napsat.
Co se týká těch psů, tak my jsme měi rotwailera. Bylo to naše miminko (70 kilový). Pak se narodila Barča a měli jsme dvě. Týden po vánocích jsme ale museli dát našeho psa utratit. Měl něco s páteří a začal napadat na zadní nohy. Tak jsem to obrečela, bylo mu teprve 5 1/2 roku. Je pravda, že byl trochu přerostlý, což asi mělo na tu jeho páteř vliv. Teď se dohadujeme doma, co si pořídíme za novýho psa. Chtěli jsme původně am. buldoka, ale prý se nesmí chovat v boudě. Tak asi skončíme u labradora. Ještě uvidíme.

Byli jste dneska venku? Je tam fakt teplo. Já se přiznám, že když jsem viděla tu břečku na silnici, tak jsem dala malou jen na zahradu. Taky bydlíme „na samotě u lesa“ a nejsou tady chodníky, takže v takový břečce radši ven nechodíme. Nechci mít celý kočár nahozený od aut.
Barča teď chvíli spí, tak až se vzbudí, tak půjdeme taky koupat.
Jo, už mi začínají na zahradě kvést krokusy, že by přece jen letos ještě přišlo jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.3.06 17:23

Holky,
venku je tak krásně - 8OC, sluníčko svítí jako blázen - normálně je cítit jaro v vzduchu. Škoda, že jsme museli krmit, jinak bych tam ještě zůstala.

http://magor.borec.cz/…i_slunko.gif

Díky za všechny zkušenosti s krmením - to zmražování malých kousků masa je bezva nápad - budu to tak dělat.
Ještě, že vás mám.
Tygřík už mě volá, tak běžím.

http://www.gify.nou.cz/…bory/165.gif Čau

• Citovat
  • Upravit
371
10.3.06 17:27

Peto - rotvíka má i jedna moje kamarádka, ale fenka mě moc nebere. Přitom já jsem taková hodná :lol: . Je to jedinej pes, kterej když mě uvidí, tak by sežral, ale bohužel ne láskou :( .
Tobě už kvetou krokusy? Že by přece jenom jaro? Žabičkáři ale říkali, že přístí týden určitě ještě jaro nebude.
U nás doufám, že manža povolí a příští jaro si vezmeme zase na rok do pěčovatelské péče goldena, který půjde potom na výcvik a bude z něho vodící pes. Někdy se vyřazují roční psi třeba kvůli kyčlým nebo že se do výcviku nehodí, tak kdybyste chtěli, tak dejte vědět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 17:34

no, v Brně jsou moc pěkné výstavy.Hlavně ta červnová.Letos asi Brno vynecháme, to je pro nás hrozně daleko a nechci malou nikomu ještě dávat na hlídání.Ale alespoň jednu výstavu bych chtěle udělat.Ať se Lord proběhne :lol: Ale asi pojedeme do německa, tady už potřebné tituly máme :lol:
Rotwajler je moc pěknej.Labrador taky, jen je to úplně jiná povaha. Kamarádka má nakrytou teď fenu labradora, ještě ale neví jestli úspěšně :wink:
Malá je už vzhůru, tak kouká do čeho tu klepu :wink:
Jinak koupeme kolem 19 hod, usínáme kolem 22 a budíme se cca po dvou hodinách, k ránu i po hodině.
Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.3.06 18:27

Hlásím, že v Praze je již jaro - dnes jsme s Jindrou objevili první sněženky :lol:
Aimee - jsme rádi, že jsi mezi námi :D
Hafani - koukám koukám - samé milovnice pejsků - alespoň mi poradíte. Mám strach z volně pobíhajících psů a oni to vždy vycítí :cry: Já se bojím, že ten strach přenesu i na děti a oni se budou bát psů. Jina¨k u mých rodičů je také pes - Shar-pei a vždy jsme doma měli psa. Ale jak to začalo. Když bylo Jindrovi asi 8měsíců, tak mi do kočáru skočil boxer. Prý si chtěl jen hrát, ale vlastního páníčka vůbec neposlouchal :twisted: :twisted: . Nějak mne osvítilo a zavelela jsem mu sedni a potom hodila hračku.Naštěstí mne poslechl a nic se nestalo ! Jen jsme přišli o hračky, které od té do by do kočáru nedávám. Ale teď vidím psa na volno a přecházím silnici. :( Jak se mám toho zbavit?
Carso - Ivánek je šikulka - gratulujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.3.06 18:42

oslino, já měla psy od dětství, ale čím jsem starší, tím větší respekt z nich mám.Tedy né z mých. Strach se asi těžko zbavíš a možná ani neni dobře se ho zbavovat. Nikdy nevíš co je to za psa a co má ten pes za sebou.
Také když vidím volně pobíhajícího psa přecházím cestu.
Dobré je všímat si reakcí psa, poznáš, zda se bojí a tedy může zaútočit. Děti by v žádném případě neměli ke psům vůbec chodit, tedy samozřejmě vlastní psi jsou výjimkou, ale i tam by měl být vždy při kontaktu dospělý.
Malá už se mi kroutí na ruce, tak zase příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 18:58

Ahoj Oslino,
chtěla jsem ti odpovědět nějak strašně chytře :D , ale našla jsem si raději něco na internetu, tak jestli chceš a hlavně budeš mít čas, tak si to přečti. Paní je zhruba ve stejné situaci jako ty.

http://www.rodina.cz/…se/prisp.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.3.06 19:48

Ahojky

Strach ze psů Tak hlásím se do klubu, ale spíš bych to nazvala respektem. Mne pokousal pes ve 13 letech, byl to jezevčík od švagrové. Hlídali jsme ho, protože byla švagrová zrovna v porodnici :) . Psisko přišlo z procházky, zničehonic se mi zakouslo do ruky 8O to jsem ho setřásla, chňapl záda, tak se neměl čeho držet :wink: , tak šel zas na ruku. A trefil kupodivu stejné místo. No, měla jsem po prázdninách, na ruce 10 stehů, trošku šok.
Nemám teď ráda na volno pobíhající psy, hlavně v místech kde si hrají děti, protože je těžko předvídat co se může stát.
A taky je teď hrůza jít ven. U nás za domem je jedno psí h… vedle druhého, není kam šlápnout, natož jet s kočárem. Když jsme měli pejska tak jsme opravdu poctivě sbírali, protože mi to přijde samozřejmé. Ale přiznávám, že sáčky jsem „kradli“ v jiné části města. Tady u nás se jaksi nevedou.

http://www.volny.cz/…afici/25.gif

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 20:26

Hezký večer děvčata.
Malej už chrupká, ale myslím, že tak do hodiny se určitě probere a bude chtít nakrmit :( .
A co vy? Nakrmeno? Vykoupáno? Uspáno?
Lamargarito - teda to s tou lžičkou jsi snad někde opsala, ne? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.3.06 20:31

Ahojky

Holky taky chrupkají, taťka šel něco zařídit/ u piva :roll: / tak mám volno. Zítra budezase pracovat doma, tak se compu jen tak nedorvu.

Barunka má očičko lepší, jsem zvědavá jak bude vypadat po ránu. :(
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.3.06 20:32

U nás už je asi hodinu klid, byla to dneska pěkná fuška jí uspat, nakonec jsem jí unosila v šátku, zázračná to věcička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 20:35

Očičko bude asi ráno horší (bývá to tak ne?), ale pak během dne by se to mělo lepšit, ne?
Náš táta jel do Brna na nějaký sraz s bývalýma kolegama (prostě tradiční páteční pivo, ale tentokrát jinde), tak jsme doma sami a já můžu konečně surfovat dle chuti a libosti a bez dotazů typu: co tam děláš? Co píšou zajímavýho? Můžu k tomu? :evil:
Plánujete něco na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.3.06 20:40

Očko bude po ránu horší, ale to co měla na očičkách po poledni ve školce, to už jsem dlouho neviděla!! :(

Šátek jsem taky zvažovala, ale máme po Barunce klokanku a krosnu, tak šátek padl. Ale dnes jsem v sekáči objevila baby vak za 45,– , no neberte ho! :lol: Ale ještě jsem tam nenacpala prďolku, protože bylo nějak nakvap.

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
10.3.06 21:46

Ještě k tomu pokousání. To vám musím napsat, co se stalo manželovi. Šel s naším psem ven a potkali kočku. Náš hafánek kočky samozřejmě nerad, chytil ji do zubů a trošku s ní mával. Kočka jak chtěla zdrhnout, tak se zasekla drápama manžela do stehna a pěkně ho poškrábala. Byla to kočka z vesnice, tak tam nevíte čí je a jestli je očkovaná. Jeli jsme do Boleslavi na pohotovost kvůli vzteklině a tam nás poslali do Mělníka, že prý injekce proti vzteklině nevedou. V Mělníku dostal manža první injekci (prý se normálně už proti tomu neočkuje, ale že bydlíme do 50 km od hranic, tak jí dostal). Pak tam jezdil ještě na další čtyři. Ale uběhlo pár týdnů a ten můj chytrák si chtěl pohladit 100kg brazilskou filu! Jenže pes se s ním asi chtěl „pusinkovat“, tak manža skončil se škrábancema od psích zubů na bradě. Měl fakt štěstí.
Já zrovna byla v nemocnici na rizikovce a když mi volal, že za mnou přijede na návštěvu dýl, protože musí na chirurgii, tak jsem málem dostala infarkt. Na chíře mu řekli, že by si měl zjistit, jestli je pes očkovaný proti vzteklině. A prý koukali, když se dozvěděli, že je očkovaný i on, protože ho nedávnou kousla kočka. Co si o něm mysleli, to by mě fakt zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.3.06 21:52

i510 jojo někde jsem to četla, já pořád něco čtu :wink:

víkend hlavně budeme trávit jako rodinka po hromadě, snažíme se o víkendu vypnout všechny PC a jít někam ven, taky je to spjato s nákupem v supermarketu - v neděli večer ( děláme velký nákup 1 x týdně v Carrefouru v Edenu ) a pak tatínek si hraje, krmí, koupe a maminka si odpočívá třeba u nějaké knihy :D Zítra máme v plánu návštěvu kamarádky a jejího miminka, bydlí za Prahou, tak to pro nás bude cesta poznání, půjdeme si sednout někam tam prej do vyhlašené místní restaurace na dobrý oběd, tak se moc těším, snad i vyjde to jarní počasí !!!! :twisted:

plína v igelitu tak jsem to zkoušela a k mému zklámání to Tadeáš odhodil, zkoušela jsem m uto nabídnout znovu " hele šustí to " a nic koukal na mě jako že jsem se zbláznila :lol: tak jsem vytáhla takovou ovečku, co dostal k Vánocům od babičky a ono to hraje takovou vánoční odrhovačku, tak to pro změnu se lekl a rozbrečel se, zachránila to až flaška s kaší :? jsem to teda matka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí