Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
10.3.06 12:48

Krásný pátek vám všem přeji!!

Tak jsem se sem už večer nedostala, protože manža zabral počítač a tak jsem si četla 8O . A dneska koukám a koukám a vy jste tady toho zase napsaly :D .
Vítám Aimee!!! Napiš něco o sobě!

Dneska jsme už byli v kauflandu, kam jsem šla hlavně kvůli prášku na praní a myslíte, že měli? :evil: . Tak jsem cupitala do Rosmana, kde jsem potřebovala šprcky do podprdky a myslíte, že měli prášek? :evil: Tak jsem koupila jinej (normálně kupuju Persil Sensitive) Persil jakejsi a až doma jsem zjistila, že je v tom aviváž !!! Tak jsem si řekla, že to zkusím a hodila jsme to do pračky a přidala máchání. Tak uvidíme. Doufám, že se malej nevosype.
Pak jsme se byli projet ještě mezi polama, protože Patrik pořád chrněl. Takže krásné dopoledne. Je tam hrozný vedro. Přišla jsem úplně splavená 8O .
Malej se už furt otáčí na břicho. Na zádech je akorát, když spí. Takže mám o zábavu postaráno. Na břichu i brečí, takže nechápu proč si radši nezabrečí na zádech… 8O . Otočil se dokonce i v noci v posteli 8O .
Včera byl extrémně protivnej. Asi proto, že jsme nebyli vůbec venku, páč celej den chumelilo.
K MDŽ jsem dostala pračku :D , ale samozřejmě je to náhoda, že přišla zrovna ve středu :lol: .
Kde berete ty obrázky?
Bojujícím s AE zdar a sílu.
Carso - jsem ráda, že je to s tou náladou lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.3.06 12:58

Aimee - vítej v klubu, zase nás bude o jenu víc :D

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.3.06 13:05

carso - gratuluju k přetáčení, to je bezva…

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.3.06 13:10

no vidíš Carso ,Ivánek tě ještě překvapí,jak mu to všechno nakonec půjde.Teda když maminka bude bojovat :lol: I když nechápu,jak může doktorka během chvilky usoudit,že mu to nejde.Sára má taky období,kdy u toho leží a ulívá se,ale má i takové,kdy opravdu koníčkuje na jedničku s hvězdičkou.Prostě mi to příjde,že je to podle její náladičky.

hormony tak nevím,já jsem hormo. antikoncepci brala dost dlouho (určo 7 let) a poslední 3 roky,když jsem bojovala o mimi, jsem byla takřka přehormonována.A to ještě první 3 měs. těhu jsem je ládovala taky.Sárulka má zatím pokožku jak miminko :lol: :lol: :lol:

Aimee -když nás bude víc,nebudeme se bát vlka nic :lol:

Tak my máme za sebou první mrkvičku a Sáře opravdu chutnala.Teď se mi ze zádíček převalila ma břůůůško a chrní.Zaujala pozici ala taťínek,tak se musím smát,jak je kvalitně udělaná přes jeho kopírák.Z mamky nemá prostě ani žbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.3.06 13:16

Bibo a Mariánce koupání na ten exém nevadí? Já jsem se zapomněl dr. zeptat, jestli můeme chodit na plavčo. Ale není tam chlorovaná voda, tak to risknem.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/114.gif

S tou přehnano čistotou máš pravdu, ale ač bych to neměla řkat - u nás zrovna tohle moc neplatí, jsme oba z vesnice a vyrůstali jsme tak nějak přírodně a ani teď to nepřeháním. Ne, že bychom se nemyli :) Vytytírám pouze čistou vodou, aviváž nepoužvám, tak fakt nevím.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
166
10.3.06 13:17

Bibo tak nám popiš plaváníčko,my doma taky plaveme,ale určitě neodborně,spíše jen abychom si zvykali na vodičku.Tak bych ráda něco zdokonalila.A hlavně by mě zajímalo množství vody ve vaně.Předem děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 13:25

Bibo - připojuji se k Vinoně a prosím o podrobný popis topení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 13:28

Stal se zázrak 8O , obě holky spíííííííí! Tak doufám, že tu některá jste.

Takhle to vypadalo u Biby:

http://birkov1.webzdarma.cz/…0male/92.gif

Xenie

• Citovat
  • Upravit
443
10.3.06 13:52

No to mi teda řekněte, jak vám to mám popsat. No pokusím se. Vana byla plná, teplota 37 st.C (já jí koupala teda v teplejší), časem se bude ochlazovat, aby se otužovala, pomalu až na 34 st. Drží se jednou rukou pod zadečkem, druhou pod hlavičkou (ne pod krčkem ani pod raminkem). Nejdřív byla v takovém polosedu a trochu se sní jakoby hopsalo dokolečka po celé vaně. Pak si jí více do té vody položila, ponořila ouška (nám v porodnici říkali, že ouška nemáme ponořit, ale to se stejně nedá dodržet). No a pomalu se v té vodě jezdí tam a zase zpátky. Pak pustila ruku pod tím zadečkem a držela jí jenom za hlavu. Pak chvilku byla i na bříšku a polívaly jsme jí hlavičku, aby si zvykla, protože se postupně bude učit potápět. Pak se pustila studená voda a vždycky se s ní připlavalo k tomu kohoutku, kde už byla ta voda ochlazená a zase na druhou stranu do té teplejší vody a zase do té studené…aby se pěkně otužila.
Co se týče toho exému, tak už jsem jí 2 dny nekoupala. Koupu jí obden ve vaničce, tak jí budu koupat obden ve velké vaně. A do vody má Balmandol olej. Celkem tam byla asi 15 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
10.3.06 13:56

xeniej chci zkusit vložit obrázek a ten „properties“ při kliknutí se mi tam nezobrazí.Nejspíš to dělám špatně.Zkus mi to prosím polopaticky vysvětlit.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.3.06 14:00

Vinono Kliknout na obrázek pravým tlačítkem, úplně dole - VLASTNOSTI a ukáže ze Ti rámeček s nějakými údaji, tak označíš http adresu pak ji zkopíruješ ctrl C a vložíš do dizkuse ctrlV, ale na začátek a na konec musíš dát znaky img. Ta jsou taky nahoře jak je znak pro zvýraznění písma. Snad jsem to dobře popsala. :wink:

Xenie

http://birkov1.webzdarma.cz/…male/147.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
10.3.06 14:01

Vinona - je to to poslední - česky vlastnosti.

• Citovat
  • Upravit
371
10.3.06 14:32

to jsme my v říjnových miminech :D

http://gif.unas.cz/…zky/1930.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.3.06 14:32

hihi, už to taky umím, hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
10.3.06 14:39

Ahojky

Tak tady pěkně trénujte obrázky :lol: holky šikovné, ať se večer pobavím.
Teď fičíme k babičce, má nějaké kapky, vodičky a mastičky do očí pro Barunku. To zas bude boj :?
Zatím pá. Xenie a spol.

http://birkov1.webzdarma.cz/…male/169.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí