Poradna duly
Jana Čurdová
i510 aha o jsem netušila, já tam šla za známýma a nevěděla, že je tam nějaké omezení, tak někdy jindy a jinde, snad, promiň ![]()
hezké ráno / zasnežené
/ všem nočním tvorům
. To já večer odpadnu již okolo desáté
, ale zato po ránu jsem jak rybička
. Již mám vytřeno a uklizeno - to jsem holka šikovná
. Když už mne nikdo nepochválí, tak alespoň já sama
. Dnes jdu na přednášku - Šťastné miminko s porodní asistentkou , tak se optám naMarketčino „povídání“ - ona si nebrouká ona řve až do chrapotu a je šťastná. Vůbec jí nevadí, že sousedé mají pocit, že to dítě týrám - no podle zvuků z postýlky by nikdo nevěřil, že se usmívá na chrastítka
. Teď začala prskat - dělat auto - je sice celá mokrá, ale je potichu
. Nechcete také něco vyzvědět?
Zatím pa
Manžílek si na mě včera vzpomněl a donesl mi růžičku ![]()
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:45
Ahoj holky,
i u nás sněží a fouká, brr
. Ta zima snad nikdy neskončí.
Oslino - taky mě nic nenapadá, ale pak určitě napiš jaký to bylo a co všechno chytrého jsi se dozvěděla.
Dobré ráno
Tak my jsem dnes měli opravdu pernou noc. Johanka se pořád kroutila, po půlnoci se pokadila a pak 4× hodila šavli. Ale to teda bylo ![]()
Poblila si i nový - sekáčový - spací pytel, celou moji postel a vše v dosahu 1 metru. Bobek. Ani to ji nerozhodilo a poránu povídá, píská a směje se.
Naučila se novou lumpárnu. Když ji kojím, tak se zakousne jako by měla zuby a táhne mlékárnu jak žvýkačku. Ne,ne nepomáhá, kouká na mě jako že nemám být citlivka.
![]()
Jahanka volá, tak ji jdu zabavit.
Zatím se mějte pěkně.
Ahoj Xenie
Xenie - úplně chápu o čem mluvíš. Asi to k tomuto věku patří nebo co? To byn je člověk nejradši od toho prsa odtrhl, kdyby věděl, že to nebude bolet, že?
i510 Ale ten výraz v očích. Jdu pro lžičku a zkusím procinkat zuby ![]()
MDŽ Tak u nás se neslaví, ani Valentýn. Honza má ale 14.2. narozeniny, takže nějakou tu mňamku si dáme. Já se můžů těšit na květen a svátek matek. A teď mi došlo, že tady Honza vlastně nebude, takže se nedočkám ani v květnu. ![]()
Xenie
Ahoj holky, tak už jsem včera ani nestihla vás pozdravit.
Lezení - docela dobrý. Poprvé jem se tady vysoukala asi metr nad zem a myslela jsem, že už to nikdy dál nepůjde, ale pak se to zlepšovalo. Ono ač se to nezdá je to spíš o technice než o síle, tak snad jsem ještě všechno nezapomněla.
V osm jsme přišli domů, vykoupali, nakrmili a dali spát Ivánka a pak jsem zasedla k PC a pracovala do 23, kdy jsem mrtvá odpadla. Až jsme si včera říkala, že jsem to s tou prací možná přepískla a nevím, jesli to budu stíhat.
Ale dneska už to zase docela jde. Já jsem vždycky v depresích večer, ale ráno, když se probudí ten můj andělíček, tak je zas svět hezčí.
MDŽ - tak tady si nikdo nevzpoměl! Ale je fakt, že tohle jsme nikdy neslavili, tak z toho nebudu nic dělat.
Spíš se těším na den matek - vždyť my už jsme taky matky (ještě pořád mi to přijde takový divný..
)
Vinona - tak co Sárinka , spala po kašičce celou noc? A pěkně papala z nové lžičky? A doufám, žes nepotkala žádného úchyla - docela mě to pobavilo, já jsem bohužel nikdy na žádného nenarazila..... ![]()
My jdme dneska k paní doktorce na aergologii tak jsem zdědavá, jestli nám dovolí nějaké příkrmy. Akorát mi už předem říkala, že z toho UM, které mám se nedají kašičky dělat, tak uvidíme.
Jinak jsem se dívala po obchodě, co se takhle vyrábí a viděl jsem nějaké skleničky - třeba cuketa s krůtím masem - to bych si taky dala docela říct. A ředkvapilo mě, že i tyhle masový věcičky jsou už od 4. měsíce. Já jsem měla představu, že maso nejdřív až tak od 1 roku. I když - Lamargarita - ty taky už dáváš maso, že? A jaké?
Xeniej - ty obrázky jsou božíííííí - jak to děláš?
Kojení - taky mám prsa vytahaný na všechny strany. Přesně, jak popisujete. Nechci ani domyslet, jak to bude vypadat, až bude mít zuby. To mně ty brdavky asi ukousne!
Taky už jsem si říkala, jak budu vypadat, až přestanu kojit. Já jsem totiž nikdy žádný prsa neměla a v těhu mi najednou vyrostly (doma jsem sklízela velké úspěchy) A pořád tam ještě něco mám i když už to není tak slavné, jak po porodu - to jsem si připadala jak Dolly Buster.
Po kojení čekám, že už tam zase nebude nic a ještě ke všemu to nic bude viset smutně dolů! Jak jsem někde četla vtipnou poznámku - budu je do podprsenky rolovat.
Zvracení - Xeniej - a z čeho to Johnka mohla mít? Ivánek si taky ublikává, ale takhle hodně to nikdy.
Oslino - šikovná holka. Nechceš někdy takhle po ránu zaskočit i k nám?
Eden - Lamargarita, Oslino - takže jsme domluveni - 22.3.2006 v 14,30 v človíčkově. Budu se moc těšit. Když tak si ještě pošleme sz telefon - já jsem tam totiž nikdy nebyla,tak kdybych vás nemohla najít, ať můžu zavolat.
Počasí - tak tady taky chumelí - přes noc napadlo tak 5 cm a padá dál. A pak - kde je to globální oteplování!
Ještě vám musím říct - včera jsem psala, že mám fajn tchyni. Tak včera mě pěkně naštvala. Přinesla ve skleničce svíčkovou, že ji nese manželovi Asi mi chtěla dát najevo, že já ho trápím hlady. Je sice fakt, že tohle nevařím, ale Dan si nikdy nestěžoval. A když jsem šla uspávat Ivánka - tak si spolu sedli a večeřeli. Já jsem přišla a jen na ně koukala! ![]()
Tak se mějte, užijte si krásný zasněžený den a já jdu zkuset udělat něco tím metříkem.
carsa
Ještě k tomu krmení lžičkou - moje kamarádka krmí normální kovovou myslíte, že je to vhodné? Proč se vlastně krmí umělohmotnou?
Carsa S tou tchýní to sice není moc veselé, ale rozesmála jsi mě.
Já mám totiž podobný zážitek se švagrovou. Ona by věkově mohla být moje tchýně/ manžel je o 17 let starší/, takže si myslela, že se podle toho bude chovat - jako k mladému smradovi. Měly jsme velké neshody a ještě v těhu s Barunkou jsem udělala hezkou scénku - to bylo na Thálii
a od té doby máme mezi sebou odstup.
Ale k tomu jídlu. My jsme k nim byli pozváni na oslavu narozenin. Barunka byla ještě malá, tak jsem ji v předsíni svlékala a slyším z kuchyně:" Bude chtít polívku?"
Tak si říkám, nebudu se čílit. A znovu:" Tak bude chtít polívku?" Tak povídám z předsíně: NEBUDE!!"
Sdruhým to bylo podobné, nezbylo na mě maso ani zelí, no suchý knedlík jsem nechtěla
Když se ptala kdo si dá kafe, tak jsem řekla, že jsem si už dala doma, sebrala se a šla domů.
Po cestě jsem myslela, že puknu zlostí, Honza se potom ještě divil, že jsem šla domů a nějak nechápal, že jsem byla přes počet. Teď se tomu směju, ale tehdy jsem byla na mrtvici. ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/109.gif
Já chci taky tři děti!! ![]()
Najdu diskusi, kde je popsáno jak se obrázky přikládají ![]()
Xenie
Tak jsem se nechala inspirovat a taky jsem teda vysála a vytřela. ![]()
Tchýně - už jenom to samý slovo je nepříjemný, že? U nás byli oba v pohodě dokud se nanarodil malej. Jsou takový, že to hrozně přehání, ale zase když řeknu tchýni doleva, tak se jede doleva, ale tchán jede doprava
. S tím je to těžší.
Lžička - já si myslím, že těm miminům líp „šmakuje“ plastovka, než kovová studená, ale pravý důvod nevím.
Příkrmy - koukni na stránky od Lamrgarity. Je to tam o příkrmech pěkně popsaný
.
Malej se pokadil. Musím letět
.
Ahojky
Tady je popsáno to vkládání fotek a obrázků: https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak ať se daří ![]()
Jdu uklízet ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/u20.gif
Xenie
Ježíš holky, vy jste po ránu s tím uklízením ňáký aktivní - normálně se stydím. Asi taky budu muset něco dělat!