Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
13.3.06 19:20

Spotřeba plínek - tak to bych tipovala stějně jako Biba. Taky mám radost, když ho přebalím a on se pokadí. Někdy si jenom tak prdne, ale zní to jako ooobrovská nálož a když ho rozbalím, tak je tam jenom prďanec a kde nic tu nic.
Lamargaritko - moc mě to mrzí a takovýmto lidem bych sekala ruky!
Carso - taky mě to mrzí. I nám ukradli kola ze sklepa a člověka to tak akorát pořádně na…, ale nic s tím nenadělá.
My používáme Huggiesky, protože Pampersky se nám ale vůbec neosvědčily :( . Chtěla bych zkusit ty z Lídlu, když je tady všichni chválí.
Gratuluji Ivánkovi k první lžičce. To je paráda, že mu to tak jede :lol: .
Všechny krmíte v autosedačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.3.06 19:46

autosedačka zatím krmíme v ní, Tedy neumí sedět tak se domnívám že židlička zatím by asi nešla

plínky my už kakáme obyč normál tmavší bobky 1× denně a to ráno, tak je to na pohodu :lol: tak zatím žádná kolize krom mrkve ve výstřihu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.3.06 20:29

Carso, Lamargarito tyhle lidi by fakt …ted by se mi hodila ta strilecka co je na chatu..

ja se bojim jit tady u nas do plavani, pry se tam kradou kocarky- to je pekny hnus od lidi, ukrast detem kocarek nebo autosedacku… :evil: :evil: :evil: :evil:

My spotrebujem asi 4-6 plinek , no on Vitek miluje kakat do ciste pliny,kaka sice jen obcas ob 2 dny,ale pak trebas i 2× za sebou a do procurane nee. Ted mi udela jeste neco horsiho, rano tam mel neco malo zlutyho tak ho oplachla a nestacila dat pod nej jednorazovku a on spokojene udelal nasup do latkove pleny- prani nebudu licit.
No a samozrejme pri prebalovani rad cura na me ci na parkety a jeste se u toho smeje, no asi se mu ulevuje…
pouzivam pres den jakekoliv dychaci - modre HH, Rosmann, Huggies - mame ty superflex- maj sice gumku,ale stejnak mi prijde Vitkova prdelka pak trosku pomackana, na noc jednoznacne vitezi Pampers sleep and play. slysela chvalu na DM Babylove,ale vychazej dost draho. Nezkouseli jste ty z MMB :
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ???

vlozim obrazek ale snad pozdejc, ted se trosku vyradila na MMB a objednala Vitkovi nadherne veci.

zatim Dalif a spici Vitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.3.06 21:32

Plíny - já jsem začala s Pampers, ale teď už používám jenom Huggies super-flex. Jsou fakt bezvaný - nikdy se mi nestalo, že by protekly.
Krmení v autosedačce - Já ještě žádnou židličku nemám a pak budu mít dřevěnou, která se nedá polohovat, takže do té doby, než bude Ivan sedět, bude papat v autosedačce.
Vlastně, od kdy tak děti sedí?
Mimibazar - jenom kupujete, nebo tam někdo i prodává? Já bych to docela chtěla zkusit.

http://www.gify.nou.cz/…bory/s11.gif

krásný večer,
carsa + ivan

• Citovat
  • Upravit
472
13.3.06 21:56

carsa zkušenost nemám, odchytila jsem si cca 2 maminky, co mají o něco málo starší dítko a kupuji od nich oblečky cca kus za 40,–Kč na dobírku, jsou mimopražské a pak ještě nosíme od jedné kamarádky, byť má holčičku :-) a sem tam něco koupím v C&A nebo tady dole na Nuselské, když vidím něco hezkého a za rozumnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.3.06 22:28

Ahojky. Tak dnešní den jsem doslova protrpěla. Už třetí noc bdíme, jsem zvědavá na tu dnešní. Přes den malej pořád brečí, od spánku ke spánku, od kojení ke kojení a to asi tak měsíc. Jsem na palici. A bohužel se proti jeho breku stávám tak trochu imunní. Asi krkavčí matka. Ve čt jdeme na lžičku, tak se zkusim poradit s dr. Všechny pokusy o utišení selhávají :cry: . Má ekzém na tvářičkách a začíná se mu to rozlejzat i na tělo, pořád si to škrábe, tak myslím, že je to ono, co ho trápí. Zkouším všelijaké mastičky a krémíčky, zatím jakž-takž zabírá Bepanten (měla jsem ho na bradavky, je i na prdku, ale když pomůže…).
Spotřeba plínek u nás cca 10/den. Kadí mu to dobře, co škyt (zakašlání, otočení, atd.) to prd a tudíž alespoň proužek :) . Je to prostě chlap :P.
Typ plínek je mu úplně fuk, na záda a do boku se mu to dostane i z Pampersky, když je toho víc. Minimálně jednou denně ho převlíkám, páč je durch.
Sezení u dětí: + - v půl roce. (Adélka se po:,–(ila v 7 měs., byla takovej trochu víc nařasenej lenoch, samej faldík. Ale vyběhala to a hrozně se vytáhla, tak je teď „pincesna“).
K těm jeho porodním mírám: rodil se o moc líp než Ája! U ní jsem měla nástřih, 25 stehů, 5 týdnů sezení na kruhu, 5. den po porodu mi to šití prasklo, do toho zánět prsu…u Ríši bez nástřihu, jen trhlinka a 4 stehy - paráda!
To jsem se rozepsala - pardón. A radši dobrou noc, ať trochu naspim do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.3.06 22:39

Syrdo, tak to přeju, alespoň trochu lepší noc 8O
Já taky mažu čím se dá a dneska jsem shodou okolností taky vytáhla bepanthen. A přijde mi, že možná trochu zbírá (ale možná si to jen hodně přeju). Hodně čtu o Holtově masti - je v ní mentol a ten by měl trochu mírnit to svědění. Třeba by vám to pomohlo. Ale nevím, jestli je volně prodejný.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
472
13.3.06 22:42

syrda no to sis teda taky užila okolo porodu a užíváš, to je mi líto, asi Ti nijak neporadím, protože to vůbec neznám, ale ze zkušenosti z okolí vím, že prostě každé dítě je jiné a když tak občas poslouchám některé maminky co mají za trápeníčka, ach jo, není to jednoduché být máma a přitom je to tak absolutní tak snad Ti přeji dostatek síly a trpělivosti a naději, že to určitě bude zase lepší, děti nás stojí někdy spoustu sil, ale umějí se občas krásně smát, ne ?

Květiny pro Tebe

http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.3.06 22:44

carsa a pro Tebe taky, že tu ještě jsi :D

http://www.gify.nou.cz/…oubory/6.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
13.3.06 23:05

Holtova mast by měla být volně prodejná a strašně páchne :? ale může to pomoci, myslím že o má něco společného s tinkturou z kamenouhelného dehtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.3.06 07:39

syrdo - nejsi určitě krkavčí matka, ale s těma dětma jsou někdy takový nervy a ještě když kolem nich člověk skáče celý den a oni ho nenechají v noci vyspat. Marianka je celkem hodná, spí celou noc a moc neřve, ale když má „svůj“ den, tak už jsem tak vzteklá, že bych jí nejraději vyhodila z okna…Pak si to zase vyčítám, jak jsem hnusná, že to malý miminko za to přeci nemůže, že mi nedokáže říct, co jí je…no strašný.
Pokud to malýho svědí, tak ti asi MUDr. napíše nějaký kapičky proti svědění, měl by se trochu uklidnit.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
14.3.06 08:14

Ahoj holky.

Tak tady zase sněží 8O . Mě z toho počasí fakt asi trefí šlak.
Miminka - holky, já vám všem tak strašně moc přeju, aby ty vaše zlatíčka byly zdravý a bez všech těch zatracených vyrážek. A vy se v noci vyspaly a měli jenom radost. Ach, jo, nějak to na mě dopadlo, po tom čtení tady. Držím všem pěstičky.
Lezení - malej začal pokrčovat nohu a jakoby chtěl lézt (na břichu). Dělá to už nějaký vaše mimčo? Někde se tady už psalo, že vystrkování prdýlky by se jim mělo zabránit, ale on tu prdelku nevystkuje skoro vůbec. Jen tu nohu pokrčí. Kdyby se odrazil, tak se asi fakt posune dopředu 8O .
Noc - dneska se malej probudil ve 4. hodiny ráno a začal nám něco strašně důležitýho vykládat. Vydržel půl hodiny kecat, pak se najedl a naštěstí vytuhl :D .
Kočárky - to si děláš, Dalif, srandu, že kradou v plavání kočárky 8O . To snad není možný. Malej ječí, tak musím běžet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
14.3.06 08:19

Bibo , určitě nesi blázen.
Já jsem četla, že dětem nejenom dávají rukavičky, ale dokonce zašívají rukávky, aby se neškrábali. A ten nápad s obvazem mi nepřijde až tak špatný, jenom bych měla strach, jestli se to pod ním nějak nezapaří.
Já jsem v noci pětkrát mazala Bepanthenem a teď ráno se mi zdá, že je to trochu lepší. Taky jsem slyšela ódy na lopuchovou mast, tak jsem si jí objednala. Až vyzkouším, popíšu zkušenosti.

http://www.gify.nou.cz/…bory/158.gif

Lamargarito , díky za kytku. Já nějak poslední dobou nemůžu spát. Asi jsem divná.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
14.3.06 08:53

dobre ranko.

to byla zase krusna noc- po hodine, pulhodine…on ma rymu a mozna ho to svedi , i kdyz mazali jsme excipial lipolotio a vcer vyzkousela vzorek Menalind Derm - s pupalk.olejem a ureou a dnes to mel heeeeeeeeeezci :D
obliceji se nam to nastesti vyhyba.

Jo v noci zaclo nejak praskat topeni a ted vubec nejede, ze by si nekdo neco opravoval ?? nebo nekdo neco prekopl - delaj nam novy predzahradky,ale tepla voda tece. jen my dva jsme tu nabaleni jak cibule :oops:

Bibo existuji overaly s nasitymi rukavickama… toz by se to dalo i doma spichnout..

no nic malej vzhuru jdem se vzajemne zahrivat. :lol:

pa Dalif

ps. tady chumeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.3.06 09:00

Dobré ráno, děkuji za kytičku a za podporu! Jsem fit, noc byla úžasná, Ríša byl vzhůru jen 2× a vstával až v půl sedmý! Teď ho Adélka přebaluje…dovede si to představit-jsou jí dva roky, ale nechávám jí, pak to urovnám, příp. vytřu, převlíknu, vykoupu… :lol: .
i510-Ríša se také otáčí a na bříšku krčí nožky, i tu prdku vystrkuje a odráží se, jakoby leze nebo spíš se sune. Bránit mu v tom nebudu, ani nevím jak.
Za chvilku nás oblíknu a půjdem se trochu vyvětrat na mráz. (Zkusim asi potřetí v životě v:,–(it Sportku-co kdyby, ne :D )?
A teď se jí pokadil, tak letim! Asi budu muset i vymalovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí