Únor 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
28.2.06 12:07

Únor 2005

Ahojky, tak se pochlubte maminky, které mátě dětičky narozené v únoru… My jsme se narodili 23. února 2005 ve 12:35 hodin v Praze Motole. Co Vy?

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
106
2.3.06 22:22

Ahoj Karambolko,
tak se taky chlubím, my jsme se narodily 12. února 2005, 13:37, v Šumperku. Je to krásná holčička Markétka :D .

Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.3.06 23:19

Ahoj maminky,
je tady ještě někdo únorový, ať si můžeme vyměňovat naše radosti a starosti? :)
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.3.06 10:55

Jojo koukám, že nás moc není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 12:26

Ahoj holky, naše Anička se narodila 19. února 2005 na Mělníku. Už chodíme chvilkama pěšky i venku, rostou ji stoličky a odnaučujeme noční kojení, ale je to boj. Mějte se hezky a pište, jitka
omlouvám se, že píšu jako anonym, mám problém s přihlášením

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.3.06 23:01

Únor 2005

Nazdárek,
zdravím Vás z Plzně. My máme taky únorňátko. Jmenuje se Kubík a narodil se 22.2.2005 v 1.55. Táta to chtěl ukecat až na 2 hodinu, ale porodní asistentka mu řekla, že těch dvojek tam snad máme dost. Kubík je pěknej rošťák, chvilku neposedí, je to průzkumník.
Mějte se krásně
 Helča

http://tickers.tickerfactory.com/…844e/age.png
  • Citovat
  • Upravit
106
11.3.06 14:43

Ahoj maminy,
tak přece někdo přibyl :) , ale i tak nic moc. Mám se teď taky klubou stoličky, ale asi máme štěstí, protože jich Markétka má 6 asi během 14 dní.
Když ťapkáme venku tak to se musíme jít okamžitě převlíkat, protože samozřejmě za ruku NE. Když jde po suchém chodníku (což se nám tento týden i poštěstilo) tak je to v pohodě, ale jak vidí travičku hned na ni vletí, zavrávorá a je na zemi.
Mějte se a pište
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
13.3.06 16:55

Nazdárek!
Jupí, už se mi povedlo přihlášení i připojení metříku.
Tak jak se máte a co děláte? Já mám monmentálně pracovat, ale jak vidno, tak nepracuji. Zbavila jsem se Kubíka (šel s babi ven) a budu se muset přinutit k práci.
Dneska vymyslel úžasnou hru. Máme psa - zlatýho retrívra Matesa. A Mates je fakt zlatej. Dneska si s nim Kuba hrál, jako vždy se po něm válel jako po gauči. A najednou pes kňučí. Mrknu na ně a Kuba měl celej palec v oku toho dobráka! :cry: Bez komentáře.
A co děláme my? Kubovi zatim stoličky nerostou. Běhá jako kybernetická myška a co neni zavřený to prošmejdí. Jeho oblíbenou hrou je uklízení věci do vany nebo do šuplíků.
Začíná říkat první slůvka, ale spíš jen tak. Jediný co má svý určení je krtek, což Kuba říka asi takhle „k te“, a pak mnam a tam. Taky pořád opakuje „balali“, při čemž vyplazuje jazyk, ale to zatím nevíme, co znamená.
No já musím končit
Mějte se krásně a papa
 Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.3.06 17:30

Zdravím,

tak se přidávám Max se narodil 13.2.2005 na Bulovce

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.3.06 07:31

Ahoj mamky, jsme s Andulkou od pěti vzhůru, tak mi dovolila nachvíli jít na net :) Máme se dobře, akorát toho jara se nějak nemůžeme dočkat. Už se těším, až z kočáru vyhodím fusak a vlastně vyjedeme s novýma golfkama, zatím Aňu vozím stále v hlubokém kočáře.
Baboon, ten váš pejsek je ale tolerantní, já mám ze psů respekt, ale do baráku také plánujeme psa a na zlatýho retrívra jsem si myslele, možná proto, že jsme kdysi měli černýho labradora, tak je mi tato rasa bližší.
Chtěla jsem se Vás zeptat, jestli se ty vaše ratolesti vztekají.To naše zlatíčko začalo asi před měsícem a opreavdu si nás vychovává :) Když se jí něco nelíbí, tak si prostě lehne na břicho, praští se hlavou o zem a brečí nad nespravedlností celýho světa. Zatím pomáhá nevšímat si toho a za chvíli je samý úsměv.
Mějte se hezky, Jitka

• Citovat
  • Upravit
17
15.3.06 16:25

Ahoj holky, tak se mi snad povedlo přihlášení.
Koukám, že tu diskuze trochu vázne.
Andulka momentálně spinká,tak mám pohodu, nic nedělám.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
15.3.06 18:23

Nazdárek,
jak se máte?
To moje číslo tu pobíha s mašinou na provázku a neví, co by roupama dělal. :roll:
Anelysko to Andulka spinká takhle odpoledne běžně? Kolikrát za den spinká? Kubík spí po obědě průměrně 2 hodiny a víc spánku za den z něj nedostanu. Ráno vstával kolem půl osmé, ale teď bohužel vstává po 6. Kolem 9 jdeme se psem ven, což je vlastně taky odpočinek, ptotože se veze v kočáru. A večer chodí spát po sedmý.
A ještě mám dotaz,co dáváte dětičkám k večeři. My jsme do teď dávali kaši, ale nějak nám poslední dobou nejde.
Nedá se nic dělat, už mě volá. Jdeme koupat. :D To má Kubík moc rád. :D
Mějte se krásně. Papa Helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.3.06 22:01

Ahoj Baboon, normálně takhle pozdě Anička nespí, ale posledních 2,5 týdne odnaučujem noční kojo a snad se nám to (ťuk ťuk) daří, vzbudí se až kolem pátý ranní, což je super, ale pak už nespí, takže nyní si sama upravuje režim a takhle odpo sama vytuhla. Měla jsem strach, jak usne večer,ale prý usla v poho v klasický čas ve 20,30h, (já byla s kamarádkou už po 4! během mateřské na večeři a sklence bílého). Jinak před odnaučovaním spala ráno asi do sedmi a během dne tak 1-2 hod.
k večeři dáváme kaši, nejčastěji sunarku, Ančí je dost na sladký, má být po kom, ale už dostala i to co měla k obědu, tak to možná začnu trochu střídat.
Pozdravujeme Kubíka, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.3.06 17:25

Tak se taky po dlouhé době hlásím. My ještě nechodíme - tedy 7mi krokům se opravdu nedá ještě říkat chození :-) Zuby máme jen dva. To vše je asi zapříčiněno, že se mu zachtělo na svět o měsíc dříve :-)
Vstáváme tak mezi 9. nebo 10. hodinou. Je hroznej spáč. V roce jsme měli 72,5cm a 9740g :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
16.3.06 17:40

Ahojky .....tak mi se taky chlubíme.17.2.2005 v 10:55 se nám narodila dcera Adrianka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí