Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek,
zdravím z Plzně.
Musím se pochlubit, jak jsem vyvařovala dudlíka. Měla jsem jakousi neodkladnou záležitost a zapomněla jsem. Když jsem se po 1/2 hodině vrátila domů, z dudáka byl bublák - roztekl se totiž v kastrůlku a na dně bublala už jenom umělá hmota.
Tak jsem honem musela koupit novýho, páč Kubu čekal víkend u babi a bez dudlíka jsme to nemohli riskovat.
Kubík má teď novou nejoblíbenější zábavu. Leze do koše na prádlo, do škopíku na prádlo, do bedny na hračky… Sedne si tam, asi za 30 vteřin zjistí, že mu něco chybí a jde si například pro motorku (odrážedlo). Větší hračku totiž nemá. Je kouzelnej. ![]()
Když jezdíme ven, tak teď máme hit BIM BAM - každá věž a nebo větší hodiny jsou BIM BAM. A dokonce si i pamatuje, že za 20 m budou vidět BIM BAM. ![]()
Doufám, že už brzy přijde teplo, zimní bunda je Kubovi už malá. ![]()
Mějte se krásně.
Helča
Ahoj holky,
dovolím se k Vám přidat,i když ta diskuze trošku vázne (poslední ohlas z dubna,doufám,že to ještě někdo čte). Ale snad jo. Podle UZ jsme čekali přílet čápa a po porodu jsem se dozvěděli,že si to k nám přifrčela vrána
(no sestřičky pobavilo,že Zuzka opouštěla porodnici kompletně v modrým,ale utěšuju se, že kluk v růžovým by byl asi horší
).!Zuzanka se narodila 24.února 2005.Díky tomu,že nepočkala na svůj řádný termín v březnu, se k Vám můžem připojit. Při narození měřila 52cm a vážila 3,65kg. Pro paní doktorku to byl šok(a pro mě taky),protože poslední měsíc před porodem nás neustále sledovali ( a tím i nervovali), protože mimčo na UZ vypadalo malinký. Měli strach,jestli má dost výživy a v bříšku nestrádá. Takže v bříšku nestrádala, jen tam byla pořádně stočená. V roce měla 80cm a 11kg. Nyní máme 16.měsíc a já uvažuju o ukončení kojení,jak jste na tom vy?
Takže únorňátka hezky si užívejte léto ( mamky samozřejmě taky) a snad se to tu trochu rozběhne
. Z.