prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2870
26.3.06 11:23

prosinec 2006

Ahojik holky!
Taky už to u někoho z nás vypadá na prosincovýho mimíška? Poslední MS byla 24.února a pozitivních testů mám asi 10 :lol: První jsem si dělala už před týdnem.Takže to vypadá asi na 4tt, jestli dobře počítám…A podle mých výpočtů to vychází asi na 2.prosince. :wink:
Tak chyba. Protože má únor jen 28.dnů, tak mi TP vychází na 30.listopadu.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
646
26.3.06 12:06

ajoj

ahoj, já jsem si dělala test dneska ráno a jsou tam // ale TP vychází na 30.11! Jak dlouho jste se snažily? My od listopadu a přišlo mi to jako nekonečné čekání! Doufám že se neraduju předčasně! a gratuluju ti k //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
26.3.06 12:36

Páááááááááni, prosinčátka 2006. Já měla termín podle MS 1.12.2005. podle UTZ 15.12.2005 a Julinka se vykuklila 26.12.2005 po vyvolávačce. To je neuvěřitelné, že už tu jsou nová Zimňátka.
Přeji všem hodně zdravíčka a v prosinci krásná zdravá miminka.

Peťula a Julinka Zimňátka 2005-2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.3.06 14:01

:)

No my se snažili asi rok, ale až minulý měsíc jsme do toho šli s „plnou polní“ :D No a hned se to povedlo…
Jinak liborinka, taky ti přeju k // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.3.06 19:33

Ahojky holcicky!

Omlouvam se, ze vam tady vpadam, ale chtela jsem vam jen pogratulovat k mimiskum a poprat pohodove tehu!

Hlavne zdravim Liborinku , ktera je od nas z Kvetnickoveho denicku!!! Tak vidis :D a ze je to super!!!

Nico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
30.3.06 09:03

Ahoj, tak prosinčátkům gratuluji k // a přeji hladký průběh těhu. Toto letí, nedávno jsem zírala, že už je nás tolik lisopadových a už začíná prosinec… to je super. Tak držím palečky… Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
30.3.06 09:40

No teda toto letí, já jsem se teprve nedávno přihlásila do říjnových těhulek a vy už tu máte i prosinec. Všem vám držím palce a gratuluji k //. To je ale radost, když se tam ty dvě // objeví, co? My se pokoušeli o mimi 2 roky a nakonec to vyšlo. Takže ještě jednou hodně štěstí.
Silva :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 18:22

Taky prosinec?

Ahojky všem, už asi rok k vám na mimino nakukuju a až dneska jsem se odhodlala taky něco napsat. Po půlročním snažení jsem dneska konečně našla na testíku //. Ještě pořád tomu nemůžu uvěřit. Chci se zeptat, kdy je vhodné tuhle skvělou novinku oznámit blízkým? Vždycky jsem si říkala, že tak do 3 měsíce by se s tím asi mělo počkat, ale teď nevím, jestli to vůbec vydržím. A kdy je vhodné zajít na potvrzení k Dr.? A jak je to s cvičením, chodím 3× týdně na aerobic. Teď vypadám jako nějaký blbec, ale jsem z toho pořád tak příjemně mimo.

Ixi, 2tt?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.3.06 19:09

Ahoj holky,

já jsem z říjňátek a pár našich řínových mamin sem nakoulo, tak jukám i já.
Ixi, já volala na gyndu v 5. týdnu, to mi sestřička řekla, že je moc brzy, že by nebylo nic vidět, objednala mě za týden nato, takže jsme šli prvně 14. února = to byl náš 6. týden a tam už byla vidět bublinka a v ní dvě mini tečky - mimi a žloutkový váček.

Všem přeju moc, ať to vyjde a máte krásný dárečky pod stromeček

Amynka ( Linda ) 12tt+2 TP10.10.

• Citovat
  • Upravit
2870
31.3.06 09:58

Ixi
My to rodičům řekli hned..Nemohli jsem to vydržet…Hrozně moc se těšili na vnoučátka a řeknu ti, takovou radost, co jsme viděli, když jsme to oznamovali, to už asi nikdy neuvidím..Nezapomenutelnej zážitek :wink: .
A cvičení? já tomu nikdy moc nedala, tak teď cvičím jen abych nezakrněla a nezkrátili se mi šlachy. S manželem jsme se snažili asi rok a půl a tak teď na sebe dávám hodně velkej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
31.3.06 10:01

Amynka
Taky jdu až budu v 6 tydnu, resp v 7. Jdu na kontrolu 10.dubna. Uz jsem tam byla ted v pondeli, protoze jsem lehce špinila, tak mě doktorka nechala doma..A tak se teď napnutá a nemůžu se dočkat, až tam půjdu a už něco na UTZ uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
31.3.06 18:54

Ahoj holky, tak já jsem taky z října a fakt to děsně letí, že už se čekají prosinčátka. Všem vám přeju, ať se vám vyhnou co nejvíce všechny možné obtíže.

Některá jste se ptala na cvičení, já taky chodila na aerobic a pokračovala jsem i po zjištění těhu, jen to nechce se přepínat, nejít do krajnosti, když cítíš, že je toho moc, tak na chvíli oraž, posilovat přímé bříšní svaly můžeš do konce 3 měsíce, šikmé do konce 5 měsíce. Já bohužel v 9 tt musela přestat, trochu jsem špinila, takže nastal klidový režim, ale po ukončení 12 tt, se zas hodlám ke cvičení vrátit. Takže pokud nemáš obtíže, klidně cvič dál, jen to nepřehánět, jo ještě by se nemělo skákat, takže holt některé kroky musíš trochu ošidit, ale jde to celkem dobře, když víš, že máš miminko v bříšku.

Ještě jednou vám přeji, ať se rozrůstáte jako my v říjnu.

Klára a Beruška 11tt+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 12:43

Ahoj holky, moc vám gratuluju… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.4.06 13:36

ahoj těhulinky, gratuluji k //. Jak psaly už holky k Dr. stačí jít až tak po 6. týdnu, aby jste tam něco viděly, ale věřím jak je to čekání hrozný… známe to všechny.. :? S oznamováním je to různý, asi podle situace… nejlepší kamarádce jsem to napsala hned jak se objevily //, protože věděla, že se snažíme… a rodičům jsem to řekla, když jsem to měla potvrzené od Dr., v práci bych to nejraději řekla až po 3. měsíci, ale prasklo to dřív…

Všem Vám držím palečky.

P.S. Noono co kontrola???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
11.4.06 13:55

Holky,já mám termín porodu přelom srpen/září a připadá mi to jako včera,co jsem objevila // a už je tady prosinec.Tak se maminky držte a hlavně žádné stresování z prvních kontrol,z druhých kontrol,z odběru krve apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí