Poradna duly
Jana Čurdová
Jenom 5 stovek???Mno jo vlastně, dyť ono se tak moc nestalo, jen to odnesl nárazník…Ale i tak. Škoda, že se nedávaj pokuty i za špatný chování ![]()
Nalož se do vany a trochu zarelaxuj ![]()
Tak to je asi chyba u mýho providera. Mě třeba půl hodiny nejde načíst stránka…
Já jdu něco vařit, za chvíli mám doma hladového muže..
Papa a hezkej večer.
Zdravím vás holky!
To je nepříjemné, Jolmo, co se ti stalo! Věř, že všechno bude v pořádku
Jsou to dneska lidi - kdyby dala alespoň najevo lítost a uznala svou chybu, myslím, že by to člověk bral tak trochu jinak
Přišlo mi to z její strany jako čistá vypočítavost a sobeckost, když vymyslela, ať ji podepíšeš, že se ti nic nestalo.
Noono, s načtením stránek jsem měla problém včera večer. Asi půl hodiny mi to hlásilo chybu, že nastal problém při spojení s emiminem. Dnes to vypadá, že je vše OK.
Je fajn, tahle diskuze. Zjišťuju, že jsem na ni závislá
Nedá mi, abych si každý den nepřečetla vaše příspěvky a taky se trochu zapojila ![]()
Zítra jdu po 3 týdnech na kontrolu, tak mi držte pěsti!
Katja
Katjan:
Tak to pak hned napiš, jak si u doktora dopadla..
Já jdu až za měsíc ![]()
Jinak já jsem na netu hodně často, pořád hledám nějaký „rozumy“ ![]()
No vidíš Noono, tak to máme spoloečné těšení, já se tam chystám až 22.5. ![]()
jolma:
Aaaaaž? No tak to tě obdivuju…To nevím, jestli bych to takhle dlouho vydržela ![]()
Já jdu 15.dubna a to budu už skoro ve 12.týdnu, tak by mi měli rovnou konečně vzít krev na nějaký ty testy…
spíš 15. května ne?
- no vidíš, a mě to vezmou všechno naráz, nechaj si na mně tak 2 hoďky času /to si dělám srandu/, vystaví průkazku a já z té první návštěvy nebudu zklamaná - jen škádlím, ale na takovém postupu jsem se domluvila s mým dr., nemám kam spěchat ![]()
jdu chrapkat holčiny, mějte zítra hezký den, mnohem hezčí než já ten dnešní ![]()
ahojky, omlouvam se vam ze se lezu, ale tak nostalgicky vzpominam kdyz my jsme zakladali zari 2006 a on uz je prosinec
Preju vsem krasne a pohodove tehu a potom krasna a zdrava miminka…
Enka a maly Zdenda ![]()
Ahojky ![]()
Máme tu konečně opravdové jaro
Takže jsem vytáhla novou sukýnku, dokud mi je
Včera mi bylo celý den super, tak jsme si s manželem naplánovali na večer procházku a cestou ze školy mě chytly tak hnusný bolesti bříška, že jsem zas strávila večer v posteli s termoforem na břiše. Ale dnes je mi zas fajn, tak uvidíme, co bude večer
Celý den se učim a večer jsem mrtvá, taky mi začíná chybět pohyb..
Jolma, no teda, baba protivná
určitě má pořád pěkně nahnáno, aby ti nic nebylo ![]()
Noona, mně včera emimi taky zlobilo a před chvílí zase, asi to zas vylepšujou. Já taky furt sedim na netu a hledám..ale zakázala jsem si koukat se na stránky o potratech a nemocech, tak snad mi to vydrží ![]()
Katjan, držim palce, ať kontrola vyjde na 1*
já jdu v úterý, abysme věděli, jestli rosteme, teď byl vidět samozřejmě jen gestační váček.. Chtěla jsem být víc v klidu s tim, že tomu stejně nepomůžu, ale nejde to
a když mi dr řekl, a¨t přijdu už za týden, měla jsem hroznou radost ![]()
ahojte
já jsem vyložený smolař - měla bych se probudit až v květnu - dnes jsem šebou šlahla z kolečkové židle, která mi podjela pod zadkem - klesl mi akorát z té hrůzy tlak, ale naštěstí jsem tak oplácaná, že kromě naražených sedacích hrbolů se snad nic nestalo… už mě z toho picne
Jolma:
To si vybíráš smůlu tak na rok dopředu, ne?
![]()
Agata:
Někde jsem četla, že nedoporučujou zahřívat bříško a taky ne horká koupel…Pej to miminko zahřívá a on se proti tomu nemůže bránit ![]()
Mě to e-mimino blbne každej den ![]()
No, musím říct, že teď mi to taky poprvé vyhodilo „chybu spojení“.
Doufám, že už jsem si ji vybrala… nevím, jestli toho ještě víc unesu ![]()
Aha, tak s termoforem končim a budu pěkně trpět, když jsem to chtěla, mám to
O horký koupeli jsem četla, že neni dobrá, ale zas se doporčuje teplá „relaxační“ vana…tak asi to je fakt jen o teplotě vody.. Třeba na solárko bych si ale netroufla.
No tak zrovna to solárko jsem chtěla zkusit..Mám totiž alergii na sluníčko a solárko je jediná možnost, jak nebýt úplně bílá…No manžel mě pěkně sjel, ať na to hodně rychle zapomenu, když nám dal mimín tolik práce ![]()
Takže budu průsvitná ženská s pořádným břichem ![]()
Na ty křeče už sis koupila to Magnésium? Nebo mě pomáhalo na křeče když mi manžel jemně břicho masíroval…Teda spíš hladil s masážním olejíčkem…A záda jakbysmet…Ze začátku jsem měla pocit, jako by mě někdo zlomil vejpůl, jak mě to děsně bolelo…A nebo jsem se naložila do teplý vody…To mi pomohlo vždycky ![]()