Poradna duly
Jana Čurdová
Katjan
To ti skutečně nezávidím, že ti není takhle dobře. Mě doktorka radila na nízkej tlak kafe. Já měla taky nízký tlak, ale nějak se to časem srovnalo.
Nějak nám to spí ![]()
Nechtěla jsem pít kafe, ale usnula jsem ve studovně s hlavou na stole
tak jsem si dala aspoň malý presso s mlíčkem, jedno prckovi určitě neublíží.
Jak se máte? Mě bříško už jen občas trochu popíchává, žádný ukrutný bolesti, tak mi je fajn. Mimochodem - říkala jsem vám, že 5. den tohohle úspěšnýho cyklu jsem byla na odblokování podle Mojžíšový??? Věřim, že se nám to povedlo jen díky tomu ![]()
Jdu se zas učit, mějte se krásně a ozvěte se..
Jaká odblokování? Nikdy jsem o tom neslyšela..Povídej ![]()
Jinak mě je fakt fajn…Kdybych neměla tu fotku z toho UTZ, tak bych snad ani nevěděla, že jsem těhulka..Občas nějaký píchnutí, bolení v zádech, stavy na zvracení, ale fakt nic hroznýho… Snad mě nepotká to hrozný každodenní zvracení, co některý holčiny mívaj ![]()
Ludmila Mojžíšová - byla to rehabilitační sestra a vymyslela metodu odblokování zad a kosti křížový a kostrče. Svaly pánevního dna se dole na kostrč a kost křížovou upínají, a když ty kosti jsou trochu křivě (já prý měla kostrč ohnutou trochu dovnitř a doleva
- stačí třeba spadnout na zadek a je to), jsou svaly v neustálém stahu a orgány malé pánve se špatně prokrvují, tudíž špatně pracují. Říká se tomu funkční sterilita. A ta Mojž vymyslela metodu, jak páteř srovnat, pak se cvičí pár speciálních cviků na posílení svalů, aby udržely páteř v tom správném, srovnaném postavení… Já jsem měla problémy s krční páteří - bolela mě občas hlava, třeba když jsem seděla dlouho u učení a různě se kroutila a tak. A párkrát jsem si „rozhodila“ SI skloubení - sakroilliakální - spoj pánve a kosti křížové, při prudším pohybu se mi ty dvě kosti trochu oproti sobě pohnuly.. Zní to možná hrozivě, ale není to žádná tragédie, člověk si toho ani nemusí všimnout, ale už se to tam všechno posune, stažené svaly trochu stlačí třeba cévy a je to… Projevy jsou např bolestivá MS, děloha v retroverzi - oboje jsem měla. Snažili jsme se už 12 měsíců, takže jsem se rozhodla tohle zkusit. Kamarádka tam byla taky a hned otěhotněla po roce a půl snažení
No a nám se to povedlo hned ten samý měsíc a já jsem přesvědčená, že to je z toho… Ta moje rehabka mi říkala, že se tam všechno pěkně nastartuje a oproti zdravé, resp rovné
ženské je prvního půl roku 120% plodnost.. potkali jsem o víkendu dva čápy, tak uvidíme ![]()
No tak děkuju za info, zase jsem o něco chytřejší…
Je to dost zajímavý, zkus to doporučit ostatním snažilkám, třeba jim to pomůže jako tobě ![]()
Noono, na profi snažilkách jsem do toho nalákala už snad 5 holek ![]()
Tak to má být
![]()
Nám se to s manželem taky povedlo, až po přečtení všech možných rad tady na fóru, plus ještě manžel něco zjistil od kamarádů. A po roce snažení nic a první měíc po „aplikování“ všech možných rad, se to konečně povedlo
![]()
Co jste všechno vymysleli ??? Počkej, až budu prckové zlobit a budou protivní, to si budem říkat, že jsme na to emimi vůbec lezly
![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jsme se s přítelem vrátili z Prahy a řeknu vám…fakt jsem ráda, že tam nebydlim, působí to na mě strašně depresivně, každej spěchá…atd.
Taky jsem byla s pejskem na procházce, přišla jsem celá od bláta, takže radost veliká. ![]()
No my si zase s manželem děláme srandu z toho, že to bude nějakej génius ![]()
No „aplikovali“ jsme rady ohledně bazální teploty, dávala jsem si pod zadek polštář a min. půl hoďky nevstávala, manžel prstem zkoumal velikost a posazení děložního čípku, pak jsem třeba taky po tom dělala svíčku
, zkoušeli jsme tzv.zaručený polohy a manžel měl tip od kamaráda na preparát Tribulus Terrestris…Je to extrakt z nějaký rostliny, rostou po tom svaly(manžel hodně posiluje) a hlavně jsou prý po tom hodně čilý spermie a je jich hodně…
No ten měsíc jsem na to šli prostě čistě vědecky ![]()
Taky si myslím, že až budou prťata zlobit, první, co mě napadne, je e-mimino ![]()
Ivana1985:
Já v Praze bydlím už 7 let, ale nikdy jsem si tu pořádně nezvykla, jsou tu skutečně všichni uspěchaní, nervozní a zlí ![]()
Čaute
To já mám dnes den vyloženě na pytel - začalo to potíži v práci - zmizely z pokladny 2 lt., což celý den řešíme
. Pak jsem jela do tiskárny s tím pitomým bulletinem /Noona je v obraze/ a cestou do města mi při jízdě v pravém jízdním pruhu bez vyhození blinkru vjela cca 2m přede mnou do cesty ženská v autě jedoucím vlevo, no co myslíte, přestože jsem jela cca 40 - cesta byla tradičně rozdrbaná, neubrzdila jsem to a otřela o ni nárazník - ona si mě všimla až začaly pištět brzdy, takže nebrzdila vůbec. Jelikož auto je služební, tak i jen při odřeném nárazníku jsem musela čekat na cajty kvůli pojišťovně, ona ta oprava tak 5-6 lt spolkne a kdo se pak bude dohadovat a celou dobu musela poslouchat kecy té ježibaby, že se to dalo vyřešit domluvou apod. a že jsou dneska lidé hrozní
. Strávila jsem tím 3 hod času, jak jsem byla vyklepaná snad nemsuím vykládat a neslyšela jsem ani „promiňte“. Mluvila jsem i se svým gyndařem, propadajíce na chvíli panice a už už se k němu málem vydala, ale pak jsem udělala závěr, že stejně jestli se prckovi něco stalo, tak s tím už ani já ani on nic neuděláme a že je to je můj alibismus jak se vydat k dr. dřív, než jsem si předsevzala
. No, je mi dobře, tedy lépe řečeno furt stejně blbě, nic mě nebolí, čurám pořád dokola a malej si holt v téhle rodině musí na podobné kratochvíle zvyknout, tak snad bude vše OK - ale nejraději bych to všechno zaspala
.
jolma:
No tak to je mazec. To ti skutečně nezávidím ![]()
A ta ženská se fakt vůbec neomluvila? Hlavně, že to chtěla řešit domluvou…
Ale tvoje slova, že aspoň bude malej vědět, kde bude žít, je celkem výstižná a pravdivá…
Doporučuju ti co nejdřív zalést do postele a zaspat ten blbej den ![]()
Snad sis vybrala smůlu na hooodně dopředu.
Ne, ani se neomluvila… protože mě těmi kecy prudila, tak jsem jí řekla, že jsem v 7 týdnu těhotenství a mohla bych ji pěkně znepříjemnit život kdybych o to jen trochu stála, ať je radši zticha, a ona pak furt chtěla zaprotokolovat, že se mi nic nestalo a jsem živá a zdravá, načež jí musel policajt říct, že to v takovémto stavu lze asi těžko konstatovat na místě, no husa… a ještě povídala, že prej je zdravotní sestra. Mám zkaženej den, káča… ![]()
Tak takovou bych nechtěla potkat…To bych asi zapoměla na slušný vychování ![]()
Dostala aspoň pokutu?A tu škodu na autě by taky měla zaplatit, ne? Resp. její pojišťovna…
Neblbne vám poslední dobou e-mimino? Strašně dlouho mi trvá, než najede stránka, někdy mi to zahlásí i chybu serveru či spojení a nenačte se nic ![]()
Pokutu dostala - 500, prej z milosti. a pojišťovna cvakat bude, akorát běhat a psát budem muset zas my… ![]()
A nic mi neblbne - tedy občas píšu tak rychle, že to nějak nestíhá vkládat písmenka, ale jinak nic ![]()