prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
20.4.06 15:30

My teď máme jen sprcháč :cry:
hele, co myslíte, budu moct jezdit na inlinech??? po rovince, žádný vylomeniny, rozumné tempo :?:
já jsem bílá furt a neopálila jsem se ani u rovníku :lol: do solárka se chodím v zimě ohřát, protože mám nízký tlak a jsem furt zmrzlá.. s tim solárkem jsem to četla na jiné stránce - radil to dr, že vadí být tam dlouho kvůli teplu a to záření kvůli kůži - prý se dělají pigmentové skvrny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.4.06 15:42

já jsem taky furt bílá a neřeším to - řídím se tím, co je mi nadělila příroda že je pro mne nejspíš zdravé, i když je to fakt k pokání když se svleču

Agato - bych se těm bruslím nebránila, ale počkej, až tě přejdou ty podivné stavy teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.4.06 15:45

no vidíte že nestíhá písmenka - místo pokání tam mělo být k popukání :lol: - budu muset zpomalit tempo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.4.06 17:11

Jolma, počkám určitě, teď nemám energii vůůůbec na nic, přemlouvám se večer, abych se šla vůbec umýt :lol: Já jsem na to naše vymodlený miminko opatrná, spíš se až bojím, jestli nejsem moc úzkostlivá :?
Já zas vynechávám celý slova…rychleji myslím, než píšu, a že píšu docela rychle… a nejlepší je, když se takhle delší dobu učim, že říkám úplně jiný slova, než chci a než se do vět vůbec hodí…teď k tomu těhu demence :wink: :lol:
Noono, masáž jsem před chvílí zkusila a pomohla :! to mg - psala jsem, že te´d jim hodně Ca s Mg,protože mám alergii na pyl a vápník na to pomáhá a myslim, že víc by šlo už jen injekčně, polykáním už by to tělo asi nepobralo. Ale budu se ptát v út dr, tahle prohlídka byla tak rychlá, protože jsem nebyla objednaná, a jak mi řekl, že tam JE, byla jsem v euforii a nezeptala se už na nic :)
A dneska mám těhu novinku - začala jsem lítat na záchod každou chvíli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 17:26

Tak to jsem ráda, že masáž zabrala :wink: A s tím, že bereš něco na tu alergii jsem asi pozapoměla…Holt těhudemence v plném proudu(aspoň se mám na co vymluvit :lol: )
Já na brusle chodím…Jen na sebe dávám hodně velkej pozor, abych neupadla…Prostě se jen trošku projedu a protáhnu svaly…
Jinak jsem před otěhotnením těžce shodila 5 kilo a už je mám zpátky i s úrokama :evil: Holt se se toho přebytečnýho tuku, co máme v rodině asi nikdy nezbavím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.4.06 17:35

Aha, to já ani nevím, jestli přibírám. Máme zatím jen nájemný byt a v létě chceme kupovat vlastní, takže se snažíme mít co nejmíň věcí na stěhování, takže např. váhu nemáme :lol:

Jdu se učit domů, škola mi dneska leze na nervy :evil: Tak pa zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.4.06 18:17

Pěkný podvečer holky!
Diskuze už běží v plném proudu - já se k netu dostanu až po práci, a to bývá až v tuto dobu :cry:
Dneska jsem byla na té kontrole a vše je ok :P Doktor mi ukázal srdíčko a vytiskl první fotečku z UTZ :lol: Na další kontrolu mám přijít za 4 týdny. Co mě překvapilo - termín porodu mi stanovil na 6.12. Počítala jsem, že to bude kolem 2.-3.12. Za týden si mám přijít pro těhotenskou průkazku a udělají mi první odběry. Já měla takovou radost, že vše zatím vypadá dobře!

Co se týče sportu, raději si teď dávám pohov (první trimestr chci být opatrná). Jak jsem už psala, dělají mi dobře procházky a zašla jsem i do bazénu. Posledně mě ale začalo pobolívat bříško, tak jsem po 10min raději odešla.

Jinak už začínám mít problém, co si vzít na sebe. Přestože se držím stále na stejné váze (kvůli nevolnostem), téměř nic už nezapnu v pase. A když to zapnu, stahuje mi to břicho a to mi nedělá dobře :? Začíná to brzo, když jsem teprve 7tt+3. Máte některá podobný problém?

Katja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 18:30

Katjan
Tak to gratuluju!!!! Pochlub se s fotečkou :wink:
Můžu se zeptat, kdy jsi měla PM?
Docela ti závidím tu těhotenskou průkazku..Já jí dostanu nejdřív 15.května..A jako už doufám, doktorka o tom neřekla ani slovo..Ale to už budu skoro ve 12.týdnu, tak by mi rovnou měla i dělat nějaký ty testy na syndromy.
S tím bříškem. Mám supr knížku- Co očekávat v radostném očekávání a tam píšou, že to může být rozpínáním střev :?
Už si holt budeš muset koupit větší kalhoty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 18:31

Katjan
A ještě si udělej metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.4.06 18:47

Ahoj Noono a díky!
PM jsem měla 25.2., proto mě překvapil ten TP! Na UTZ mu to po měření uvedelo 7tt+3 a přitom do karty mi napsal 7tt+1. Tak nevím.

Doktor mi řekl, že pro něj je rozhodující, že bije srdíčko, proto mi už vystaví průkazku. Jo, potěšilo mě to, i když průkazka mi stejně nezajistí, že vše bude probíhat dobře. Myslím si, že je to v podstatě jedno, kdy ho vystaví. Kamarádce ho dali až v 12 týdnu - asi záleží jak je doktor zvyklý. Na tu další kontrolu mám přijít 18.5. - 3 dny po tobě :)

Fajn, metřík si udělám. Jen nevím, který údaj tam uvést :?

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 18:56

Katjan
Tak to je fakt divný..Teď jsem to zkoušela zadat do rodiny.cz a vylezlo mi TP 2.12. …Mě to vychází stejně i podle bazální teploty, tak uvidíme, třeba budu mít taky termín na začátku prosince :wink: I když já tajně doufám, že porodim na svoje narozeniny 25.listopadu :lol:
A neboj, to nejdůležitější má mimín už za sebou, už mu bije srdíčko!
A nesposlouchal i srdíčko malýho? Četla jsem, že to doktoři dělají, pokud na to mají vybavení…Ale nevím jaký :roll:
Tak si dej dneska něco sladkýho za odměnu :D Mě posledně manžel vzal na chlebíčky, hrozně jsem po nich stonala..A celkově jsem úplně sivá po kyselým..Nezajímá mě sladký, já radši kyselou okurku 8O :lol:
Uveď tam ten svůj termín, aspoň se ti to bude rychleji krátit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
20.4.06 18:56

Ahoj holky,

pomalu se k vam vkradam, nevim, nevim. Posledni MS 24.3., dneska jsem 2.den po vynechaniMS. Delala jsem si test, ktery vysel pozitivne, ale problem je v tom, ze sem ho namocila az nad tu rysku. Muze to ovlivnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 19:00

stazka
Tak to si skutečně nemyslím, že by to na to mělo vliv :?
Gratujuju ke //
Ale zkus zítra udělat ještě jeden testík, jen pro jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.4.06 19:04

Ahojky Stazko,
s tímto nemám zkušenost - raději si test zopakuj a bude to jisté! Moc ti přeju, aby to vyšlo :P

Noono, doktor mi na sonu ukázal bijící srdíčko. Nijak víc to nezkoumal. Odkaz na fotečku z UTZ pošlu, jen teď musím letět na nákup - za hoďku zavírají - zítra odjíždíme na víkend na chatu, tak chci ten nákup zmáknout ještě dnes.

Zatím čauky

Katja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.06 19:06

Katjan
Hlavně žádnej stres a klid :wink:
Papa

• načítám...
  • Citovat