prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
4.7.07 09:04

ahoj holky, prominte, že vám sem lezu. čekám mimi v prosinci 2007. chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s fleecovou zavinovačkou a pokud ano, jakou značku, moc se mi líbí, ale nevím, kterou zvolit, abych se neukvapila.

jinak všem mimi přeju hodně zdraví a vám pevné nervíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.7.07 09:57

ahoj holky, prominte, že vám sem lezu. čekám mimi v prosinci 2007. chci se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s fleecovou zavinovačkou a pokud ano, jakou značku, moc se mi líbí, ale nevím, kterou zvolit, abych se neukvapila.

jinak všem mimi přeju hodně zdraví a vám pevné nervíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
4.7.07 10:49

AHojka :D mi tu toho už moc nenakecáme, ale nejlepší zavinovačky mají u Aestheticu :D www.aesthetic.cz naprosto doporučuji.
Držím palečky aby vše proběhlo jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
4.7.07 10:57

kitty já měla do autosedačky fleecovou od Emitexu, objednávala jsem ji na www.babylife.cz a do postýlky od Darlandu, např. tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.10.07 21:48

kočárek nekočárek

Ahoj, zkus si najít kočárky značky Mutsy, jsou nechutně drahé a chutně krásné :-) Mít na to, tak do toho jdu, ale bohužel… Mne uchvátila kombinace čtyřkolový podvozek a korbička na mímo. Mají ale i mnohé jiné kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.9.18 21:15

28.9.2018

Hezký večer, prosím o radu, jak je to s prací o státním svátku, nepracuji v nepřetržitém provozu, ale přesto nás nutí pracovat o svátku, který vychází na všední den, prý bude ten jeden den chybět a budem pozadu s prací :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí