prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
19.4.07 09:30

papu nevím, jesli je to dobře, když jsem mladý ukazovala, jak se přetáčet, ale fakt je, že do týdne se přetáčela sama… dělala jsem to tak, že jsem jí nabídla prst, když ležela na zádech. drapla ho jednou rukou a já jí na druhou stranu než jakou mě chytla rukou, pomalu přetáčela. Samo, že se občas pustila, ale já jsem jí tu ruku přidržovala. No a asi po 3 dnech už nepotřebovala pomoct silou, jen se mě drapla a přitáhla se sama. No a pak jsem to dělala tak, že v jeden moment jsem jí prst ze sevření vymanila. Většinou se zas překulila zpátky, ale pak se zadařilo jednou, dvakrát… A za týden se přetáčela úplně sama.
Ale fakt nevím, jestli jsem to dělala dobře :roll:

Mladá od rána ne a ne chrnět, tak jdu s ní do datartu podívat se ještě na klima…

michell Já ho objednala taky. červenej a už ho měli poslední :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
19.4.07 09:35

Ahojky,

tak Kuba po prospanym odpoledni v kocaru vyhlasil dnes vstavani v 5,10. To sem mu zatrhla, ale vydrzel jen do 6,10, takze zadna slava.....
Rano sem myslela, ze ho zabiju. Pokadil se, tak ho jdu prebalovat, on hned ruku mezi nohy a uz si matle po celym brisku. Kdyz sem mu chytla ruce, tak to povazoval za desnou legraci a hral by si takhle do aleluja. :roll: :roll:

Alinko , diky za mailik. Jak to tak ctu, mam pocit, ze budu plne kojit aspon do roka...... 8) Docela se mi nechce nechce na dovolene saskovat se zeleninkou.

Sluni - gratuluju k propusteni!!!! Uzij si Kacenky!!

Ciperko - na dovolenou jedem. Mame zaplaceny na prvnich 14dni v zari Chorvatsko. Puvodne sem taky myslela, ze nikam nepojedem, ale Kubuv priserny exem rozhodl. Podstoupim to, kdyby mu to melo pomoct. Pojedeme pres noc, tak doufam,ze Kuba to prospi. Plaze jsou tam oblazkovite, ale na exematiky se pisek stejne nedoporucuje (muzu potvrdit z vlastni zkusenosti, ze mi byl prijemnej jak osina ......) Kuba bude mit bazenek, ke ho vzdycky usplouchnem. Snad to bude OK.

Papu - prevracime jako Maka, ale bez vetsich vysledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.4.07 10:20

Dobré ránko :)
Sslunicko , gratuluju k propuštění a přeju hodně zdraví!
No já jsem zvědavá, jestli my letos někam pojedem, nemám pro Matouška ještě pas :oops: Ale vloni jsme v Itálii byli dokonce dvakrát, tam mám vybráno. Stejně se ti špunti mají, já jsem viděla moře až jako dospělá, komanči nás nepustili ani do Jugošky, holt taková byla doba :roll:
Tak a běžíme k dokotrce ukázat Šimonův prst, vypadá, že mu ten nehet odpadne, děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
19.4.07 10:58

Dobre „ranko“
jak psala Maka s tim pretacenim, tak presne tak nam to ukazoval dr. ze to mame delat, a jde to jako po masle, nekdy staci nozku jen pokrcit a hned se pretaci na brisko. :)
Vcera jsme taky objednali ty hracky a jsou tak uzasny ze ani nevim jestli je Áně pujcim. :)
Na dovolenou bych taky moc rada, uz dva roky za sebou jsme nikdee nebyli :( , ale Anda je na to jeste moc mala, to az pristi rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
19.4.07 11:03

Slunicko - skvely ze uz Te pustili, konecne domu za rodinkou, vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
19.4.07 11:05

Pra:,–(ko, mi taky pas nemame a to chceme jet jeste v cervenci do Nemec. Snad abych na tom zacla pracovat, nebo co… :oops: At dobre pochodite s nehtem. Odpadly je opravdu hnus!! Tak snad to dopadne lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 11:19

Ssluníčko , to je bezva, že ssi doma, odfrkla sis, ale stýskání je blbec, což?

To já bych i navrtala a dala látku, ale já to neumím a muž jaksi není. I když, dámy, MÁM CTITELE! Je inteligentní, bohatý, má nádherný oči a taky chce jednou rodový statek. Jen detail, je to kámoš z dřívějška a toho času v cizině, chm, ani nemůžu otestovat, jestli mi voní… Pra:,–(ko, pan bratr má co dělat, protože ctitel se na léto vrací do Čech! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.4.07 11:51

Tak jsme zpátky. Byly jsme na poště poslat babičkám nějaký fotky, ať maj radost a konečně jsem koupila klimatizaci :lol: :lol: :lol: přivezou nám jí v úterý.

Fazol No já uvidím, jak to Danovi půjde doma a když to dopadne dobře, můžem se domluvit a může to udělat i u tebe :wink: Aspoň dostanem tu biokávu a moučník :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454

Pra:,–(ko, taky ještě nemám pro Filípka pas… Toníka mám zapsaného ve svém, takže pohoda. No pořád čekám, jestli se to třeba nezruší… nějaké návrhy už byly, ne? Že to zruší? Ale stejně nás to asi nemine… jsem zvědavá, jak ho budeme fotit 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870

http://www.novinky.cz/…5_ecfmu.html

Hmmm, jen já musím rodit dva dny :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
19.4.07 11:54

Ahojky,

tak my jsme spali dobre, akorat se mi dite probudilo v 6.30, nakojila jsem a potom zacal plakat kolem 8.00 (jeste nemel narok se probudit :twisted: ), tak jsem ho vzala do postele a spali jsme do 10.00 8O . Tak je mifajn. A zase spi :lol:

Stazko, to jen tak vypada, ze je to veda ty prikrmy, ja se na to fakt tesim! A jsem tady vyjimka :wink:

Na dovolenou k mori jezdime kazdym rokem, mame v Chorvatsku na Pagu zname, takze tam jsme vzdy na dva tydny. V tomto roce nepojedeme. Pro Matea by to nebyl zaden zazitek, je to jeste miminko, ktere potrebuje spat dopoledne, odpoledene, musi mit svuj rezim. Nakonec by to dopadlo tak, ze bych sedela v apartmanu porad s Mateem a manzel by byl zase s Michalkem na plazi nebo nekde venku. A kdyz mame dovcu, tak chceme byt spolu. Ale mame Michalka, ktery ma uz jine potreby, je vetsi, takze by to bylo komplikovane.

Byli jsme v Chorvatsku, kdyz mel Michalek 10 mesicu, ale jeli jsem tam, kde byla oblazkova plaz, protoze v tomto veku dite porad dava veci do pusy, tak jsme nechteli, aby tam byl pisek. Oblazky se ukazaly jako skvela hracka pro mimco, sedel na plazi, hral si s nima. A meli jsme stesti, ze nebylo tak teplo, dalo se sedet na plazi…

My si udelame dovolenou ted v cervnu, nejdriv pojedeme na srazik a potom v nedeli odcestujeme na Lipno, mame tam rezervovany apartman, zustaneme tam tyden a pak pojedeme domu, vezmeme to oklikou pres Prahu a navstivime zname.

Tak a uz mlcim…zase jsem se rozepsala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
19.4.07 12:03

Alinko, teda tak krásně vyspávající dítě! 8O Fífa se budí mezi 5-6h, definitivně. Je vysmátý a chce komunikovat, takže veškeré snahy o další uspávání jsou marné :evil:
Asi to mají oba kluci v genech… Toník jako mimčo vstával skoro na minutu přesně v 5h!!! Je fakt, že večer zase usínal brzy…

Moře a dovolená - já vím, že to asi nebude jenom o tom, že si něco užijeme - budeme pořád lítat kolem dětí, stejně jako lítáme doma. Ale když o tom tak přemýšlím, bude fajn lítat kolem nich zase někde jinde ;-)
Já už nikde nebyla 2, 3 roky… 2 riziková těhu těsně po sobě… tak nějak nebylo kdy.
Moře bychom asi neplánovali, kdyby neměl Toník ten ekzém - chceme vyzkoušet, co to s ním udělá… jinak by vyhrály hory, asi Slovensko, tam jsme moc rádi jezdívali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 12:11

Noono , dobrej odkaz! :lol: Jen mě tam naštvalo, jak „lékař se záchranáři“ to všechno zachránili, prostě přijeli a čuměli, ona by to ta ženská bez nich určitě nezvládla… :twisted:

Já nevím, jaký je rozdíl mezi balkonem a lodžií, má to zepředu tlustý laminátový vestavěný truhlíky a ze stran plexi, to musím nechat něčím porůst, na podlaze dlaždice s hrubým kamínkovým povrchem. Nad náma je další balkon, na ten by se to asi mělo přivrtat. Kdyby se do toho Dan chtěl pustit, má vděčnost nebude znát mezí! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
19.4.07 12:13

Ciperko, geny to urcite jsou - ja jsem odjakziva nocni ptak a rano spim dlouho, Michalek taky spinkal krasne, dlouho, ted spi do 8.30. Mateo bude asi taky spac po mne, takze budu jen rada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.4.07 12:31

Fazol Tak to máš balkón. My máme lodžii- ta je jakoby zapuštěná do bytu. Prostě klasickej panelák… Ale fakt nic neslibuju. Po zkušenosti s rekonstrukcí bytu jsem mírně skeptická :lol: Uvidím, jak se pochlapí tady. Když to pokazí doma a provrtá se třeba do bytu, tak udělám bugr a nějak se to spraví. Ale u někoho jinýho to je o něčem jiným… Bejt sama, tak se do toho pustím sama :wink: Dokonce vím, kde půjčujou nářadí :lol: Půjčit si příklepovou vrtačku a zbytek je sranda. Ale takhle bych Danovi poškodila ego :roll:
Jinak my letos nikam nepojedem. Budem asi často u našich, maj bazén, barák a zahradu- pro lezoucí mimčo ideální. A taky budem muset být chvíli u tchánovců. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí