prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
22.4.07 09:27

Noono - já myslím, že klidně může vyrůst první zub i nahoře. Evča sice měla první zub dole, ale pak jí vyrostly obě jedničky nahoře a až za dlouho druhá jednička dole.
Co se týče kaše, zkusila bych to ze lžičky. Prodávají (myslím od Chicca) lahev zakončenou lžičkou, z toho se to dobře krmí. Na lahev bych ji neučila. Stejně se bude muset naučit ze lžičky.
Sajso - problém je v tom, že ona v podstatě hledá celou noc 8O :evil: :evil: .
A dudlíkem jí taky akorát vytáčím :( . Když už si ho náhodou vezme, tak za chvíli zjistí, že je to dudel a jede to zase na novo :cry: .
Eva mi dělala to samé a Ema je snad ještě horší. Začalo se to lepšit až na roce. Nepomohlo ani přestěhování do pokojíčku :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.4.07 09:38

Katiku tak to je asi vyčerpávající, co? Daník naštěstí v podstatě celou noc spí celkem dobře, jen ráno je, jak říká manža „kozofil“ :lol:

Už nám fungují Prosincová miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
22.4.07 11:02

kat-ko nezlob se, ale ono už je dost těžké rozeznat, kdy je to o miminech a kdy o soukromých věcech, přičemž říci si, že budeme psát strikně jen o kojení, prdech, zubech apod. dost dobře nejde, protože žijeme i jiný život, než ten s miminy… a on si někdo o těch našich životech čte, pak je třeba i probírá a najednou zjistíš, že to není nic příjemného - mne nenapadne koukat jinam, ale jak tak zjišťuju, napadlo to spoustu jiných a promiň - nakonec ač o to vůbec nestojíš, kecá ti někdo do věcí, po kterých mu nic není - viz. ten anonym. Já osobně si naopak myslím, že diskuze k jednotlivým měsícům by měly být uzavřené vždy - je to holt uzavřená komunita. Měj se hezky, přeji pohodové těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.4.07 11:37

Jolmo, dekuji, ze alespon nekdo mi odepsal

Jinak pochybuji ze nejaky smiraci ctou kazdou vasi stranku,

Non zalozila onehda diskuzi o potratu pri kojeni, nemylim se li, i jsem ji psala na dotez........no a pak si anonymni dohledala o co jde…a nezlob se lae na intimnosti jsou snad SZ, ne?

Mne je jedno, kludne si delejte komunitu, jen me mrzi ze se nedoctu co treba KAcenka od Slunicka, jak se maji…

A smiraci spise koukaji po nahatych fotkach mamin a mimin, nezli se zabyvaji ctenim o prdikach, kojeni a podobne

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
22.4.07 11:53

kat-ko jestli ti jde o konkrétní lidi, pak přece také není problém napsat jim SZ, což? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.4.07 12:22

Kat-ko já v tomto souhlasím s Jolmou… A nemyslím si, že si to anonymní PAK dohledala, jak jsi jistě postřehla, z textu vyplynulo, že má prosinčátko, nemá potřebu se zapojovat do podobné komunity, ale musí říci svůj názor. Když nemá potřebu se zapojovat do komunity, proč ji sleduje a proč, když nám nutně musí něco sdělit se nepodepíše? Nevadí mi, že ty z Listopadu koukneš do Prosince či jinam, ale vadí mi, že jsou tu uživatelky, které se nezapojují, ale potichoučku čtou. Tomu my s Jolmou říkáme voayerství… A fakt si nemyslím, že by někdo, o kom já nevím ani křestní jméno měl vědět, jaké problémy řešíme doma apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
22.4.07 21:04

:lol::lol::lol: koukám jak tu děláte z prdu kuličku… Nečetla jsem teda vše, dokonce se musím přiznat že jsme tu už přez měsíc nenakukovala… Ale tak na internetu musíme počítat že si to přečte kdoví kdo,ne? :lol: mi to vloni udělal přítel a když se snažil něco namítat na to co si tu píšu tak dostal pěkně přes čumák… To že si zakládáte zamčenou diskuzi znamená že už tady končíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
22.4.07 21:51

Hanule, tebe bysme vzaly :wink: (teda mluvím za sebe, ale myslím, že holky by nebyly proti).Když budeš mít zájem, pošli SZ jolmě.

platí pro každýho, kdo se chce přidat k prosinci 2006.

• Citovat
  • Upravit
6954
22.4.07 22:05

Hanule tak nekoukej a čiň… 8) :lol:

Já jen doplním Papu - platí pro každého, kdo se chce aktivně přidat k prosinci 2006… Jen na čtení licence neudělujem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
22.4.07 22:13

Ahojka holky JÁ TEDA ČUČÍM ASI TU BYLA NĚJAKÁ AFÉRA S ANONYMEM… jinak byste asi nechtěly mít svoji zamčenou diskuzi, ale docela to chápu. Moje sestra si kdysi dohledala právě na emimi pod mojí přezdívkou vše co jsem kdy napsala a pak s emi veřejně před rodiči vysmála že ještě nemám dítě a píšu si vesele tady na emimi.. je to tak rok a půl zpátky.

Jinak my se máme docela dobře, Alešek je obřík, má k 70 cm a 7,8 kg. Vzhledem k velikosti už nám Mudra doporučila najet na příkrmy.. ale zelenina mu nic neříká.. polívka mu nejede :( takže dáváme aspoň řidší kaši na nic, protože jinak se mi budil třikrát za noc :(. Taky jsme byli minulou středu na první dávce Hexa a od té doby nechce přes den skoro jíst tak jen doufám že je to z toho a že se to zase spraví, teplotu nemá a neměl, ani žádnou další reakci, jen je trochu protivnější než obvykle, on je jinak sluníčko… :lol: a méně jí..

Taky jsme přešli na látkové plínky takže se s nima učíme sžívat.

Krom toho ěm sklátila nějaká viroza.. která s eprojevila obr oparem a nateklýma bolavýma uzlinama pod bradou :( takže mě manžel nechal pořádně vyspat o víkendu akorát teď ze mne bude zase na dva dny slaměná vdova.. :( achjo.
Doufám že se nezlobíte že jsme se neozvala.. ale prostě to nějak nestíhám…
DOufám že se všechny máte dobře a máte zdravá a pohodová miminka. Snad budu teď více v kontaktu ;)

Mějte se Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.4.07 18:26

Celá naše skupina Prosinec 2006 se přesunula sem: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Toto fórum je zamknuté jako obrana proti nežádoucím paparazzi :wink: Pokud se k nám chce někdo přidat, napiště soukromou zprávu třeba nicku Jolma s prosbou o povolení vstupu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
25.4.07 08:46

Novacek

Ahojky, tak jsem konecne nasla povidarnu mamin, ktere rodily lonsky prosinec. Mohla bych se pridat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
25.4.07 10:57

Ahojky holky, už dost dlouhou dobu bojuju s tím, jak se AKTIVNĚ zapojit do vaší diskuze. Ráda jsem si občas přečetla, co těhu, porod, prdíky, šátkování…, ale samozřejmě i to, jak to zvládá váš partnerskej vztah, co se změnilo atd. Řešila jsem to samý… Omlouvám se za šmírování, přišly jste mi jak fajn rozjetá parta holek, která má podobný názory jako já, a až teď, když jste se „trhly“, bych se chtěla zeptat: CHCETE MNE :?:

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.4.07 21:51

ahojky chtela jsem poslat SZ nicku Jolma ale hlasi mi to ze neni regostrovana pomuzete?Mam taky prosincove ditko a rada bych se pridala :-)

Alenass

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.4.07 21:51

ahojky chtela jsem poslat SZ nicku Jolma ale hlasi mi to ze neni regostrovana pomuzete?Mam taky prosincove ditko a rada bych se pridala :-)

Alenass

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital