prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
19.4.07 12:33

Jinak já jsem spáč převelikej, vždycky jsem prochrápala celý dopoledne, Dan taky a přesto je Zůza ranní ptáče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.4.07 12:59

Fazole , gratuluju ke ctiteli! Bratr má smůlu, pořád cosi namítá o nesmyslnosti vztahů na dálku a ono to jde, budu mu to muset říct :-)
Díry vrtám hrozně ráda, ale nemáme tu správnou vrtačku s pneu příklepem, tak nevím, jestli by to tou naší šlo, ale je pravda, že se dá půjčit.
Jo a nehet půjde dolů, už se odchlipuje, ale paní doktorka slíbila, že mu naroste nový.
Ciperko , to focení si taky neumím představit, ale když jsme byli ještě v Německu, přijeli za námi kamarádi s 4-měsíční holčičkou a ta měla pas a vypadala v něm hrozně legračně. Tatínek ji při focení držel na klíně a přes sebe měl přehozenou plenu, aby měla bílé pozadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
19.4.07 13:07

foceni - myslim, ze to u nas bude probihat stejne, protoze bile pozadi je predepsane. :twisted:

alinko - kam jezdite na Pag? My tam totiz taky jezdime. Do Jakisnice, je to za Novaljou, maly kousek od Lunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.4.07 13:44

Ad pas -tak mi ho máme.Nechávala jsem ho dělat malému,když mu bylo 14dní.Focení byla sranda,musel mít otevřené oči,což ještě moc často neměl,takže jsme tam čekali až je otevře a pak jsem ho musela držet na ruce být ohnutá,aby bylo pozadí modré(světle)tak má být na pasu.takže máme,ale není si tam vůbec podobný :lol: ,kdyby mi někdo řekl,že to je můj syn,nevěřila bych,kdybych to nevěděla,že je :oops: :lol: :D :wink:

Tak u nás se zase oteplilo.Je krásně.Zrovna jsme přišli z prochajdy,spinkal přes dvě hodiny.Musel dohnat tu noc :x

Alinko,taky děkuji za příkrmy.

Ssluníčko,konečně doma,co?!Užijte si den :P :wink:

Byla jsem taky spáč,ale malej to po mně asi zřejmě nezdědil,bohužel :evil: :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.4.07 14:30

Ahoj, byly jsme ráno na kurzu první pomoci, zajímavé, věděla jsem o tom velký kulový.
Holky Pražandy, od zítra budu chodit na břišní tance s miminky, starší děti hlídají, je to teda u nás na Zbraslavi v rodinném centru (www.pexeso.org), ale za 45,–… Nechcete někdo s náma? Zbraslav je 10 minut od Smíchova.
Emču ranní kurz utahal, teď spinká, snad bude spát dlouho 8)
Fazole, měla bych pro tebe šamstra :wink: 35, zajištěný, přestává ho bavit staromládenecký život a rozhlíží se…, vystudovaný právník, ale pak zjistil, že to není práce pro něj, a ještě vystudoval farmacii, má svou internetovou lékárnu a je spokojený (můj bratranec, radil tady s krémama), jednou plánuje spádovou lékárnu na venkově, tak jsem si říkala, že bys k tomu mohla mít ten statek…jestli ti teda nevadí bavorský venkov, žije v Něm :? ale my to máme v genech, prapraděd měl v Měcholupech velkostatek :lol:
K moři se taky chystáme v září. Ještě nevíme kam. Ale máme osvědčený napřed Alpy tak na 4 dny a pak popojet kousek níž do Chorvatska na dašlí 4 dny. Je to pestré a neomrzí se to, jako 2 týdny na jednom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
19.4.07 17:41

Ahoj,
tak koukám, že jste všechny venku a Fazole bude muset hodně přemýšlet a vybírat… :lol: :lol: :lol: Je to práce s těma chlapama :D

Malej dnes krásně spal, dokonce i na obou procházkách v kočárku a v autosedačce - byli jsme u té homeopatky s Honzíkovo ekzémem a říkala, že to vypadá nadějně, mohl by se ho zbavit i na pořád, ale léčení bude trvat delší dobu - máme homeo na 4 měsíce každodenně :wink:
Ani jsem nevěděla, že se dají homeopatika určovat podle akupunkturních bodů :wink: :oops:

Ad dovča - letos nejedeme nikam, jako takovou minidovolenou beru červnový srazík :) , za prvé jsme nějak vycucaní a za druhé bychom si ji s malým zatím stejně moc neužili. Ale příští rok máme v plánu někam u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
19.4.07 18:19

Pěkný podvečer,

Mako, asi jsem to včera zakřikla, dnes dorazila pozvánka na kalmetizační stanici :lol: :lol: :lol:
No bude to den před očkováním, takže by se případný odsun ještě stihnul :) Ale myslím, že to nehrozí, doktorka chválila, jak je to pěkně zahojené…
Tak jsem zvědavá, jestli taky půjdete :wink:

Handah - držím palce s ekzémem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 18:51

Agáto , sem s ním, šamstra aspoń zkouknu, Bavory mi nevadí :lol: ! Na tanečky se ráda přidám, už jsem kdysi chodila, tak to opráším, ale příští týden jsem objednaná na druhou k doktorovi, stihnu to?

Hehe, nám přišla pozvánka od Phy 5 na vítání občánků, byl tu bejvalej a říkal, žeb šel, tak jsem odsekla, že tam chodí jen rodiny. :twisted:

Pra:,–(ko , to je škoda, nějak jsem tvému bratrovi v skrytu duše fandila… :wink: Jo, chlapec neví, o co přichází… :lol: :lol: :lol: Toho nehtu taky škoda, ale doroste, neboj!

Noono , tak to okoukni, doraž sama, mimina si budou hrát a navrtáme to samy, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
19.4.07 19:21

Ahoj,
tak my jsme byli dneska za Katkou a Matýskem ve Stodůlkách, mají tam dva rybníky, tak jsme se tam moooc hezky prošli a Matýsek je boží, umí si sundat ponožky a je úplně jiný než náš Honzik. Byli jsme u Katky doma a mají to tam mooc hezké a Honzikovi se líbili jejich dva pejskové a snažil se si s Matýskem povídat. Musím říct, že to bylo moc hezký den.
Jo a kdo kupujete tesco plínky, tak je teď zase mají v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.4.07 19:22

Fazole, tak já dám vědět, až se objeví v Praze, kávička neuškodí :wink: Hned mu to napíšu na skype 8) A tebe bych jako pološvagrovou brala, bráchova slečna je strašná koza, tak aspoň od bratrance bych měla rozumnou švagřici… Tanečky jsou v nelidský čas - 915-1015, takže dra stihneš. Začínají už zítra, ale to lezeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
19.4.07 19:32

Dneska jsem totáč :cry: , Sofi už chrní , dneska byla hodná , tak jen doufám , že nebude jako počasí :lol:
Jinak se spáčem - my jsme s manželem oba spáči a ani jedno , kromě Sofi spáč teda nebylo , takže bych řekla , že to v genech není , bohužel :roll:
Koukám , že domlouváte Fazoli chlapa :lol: :lol: , no potěš 8O , my žádnýho volnýho , inteligentního na skladě nemáme , ale myslím , že si vybere :lol:
krystýno , tak jste si užili všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.4.07 19:39

přeji krásný večer.
holky,jsem přeštastná.celýden jsem byla venku. teplíčko,sluníčko prostě paráda.
manžel se staral o kačenku,jako bych tu nebyla,protože mě to jěště moc nejde. ted ji vykoupal a právě krmí.
pak jdeme na zahradu opéct si vuřty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.4.07 20:03

Tak jsme v 17hod přijeli z plavča.Maxík je tak šikovnej,musím ho pochválit :oops: :lol: :wink: Všem ukazuje,jak se má správně potápět.Asi to bude potápěč :lol: :D

Jdu ho uspat a koukat na růžovku :wink: Dobrou.Ráno mažu do práce a pak jdeme na KO na 4.měsíční prohlídku a druhé očkování hexou.Snad to bude ok jako ta první :? Jsem hrozně zvědavá kolik už vážíme 8O :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 21:10

Ssluníčko , buřtík bych si dala, pěkně očouzenej, mňam!

Agáto , teda ty jsi žena činu! Správně! Děkuji, že bys mě brala do rodiny, vážím si toho. :D

Zítra lezu od půl desáté, ale ten příští pátek bych přijela. Připomeneš mi to ještě, viď? Jsem hrozně vykojená hlavička…

Michell , Maxík se potápí? 8O Tak to je dobrej, já se to naučila až ve dvaceti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
19.4.07 21:17

Sslunicko: tak to je super, že už jsi doma, pořádně si užij Kačenky a musím říct, že buřtíka tiše závidím, dala bych si ho hned, ale my nemáme v bytě, kde grilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí