Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak já jsem spáč převelikej, vždycky jsem prochrápala celý dopoledne, Dan taky a přesto je Zůza ranní ptáče ![]()
Fazole , gratuluju ke ctiteli! Bratr má smůlu, pořád cosi namítá o nesmyslnosti vztahů na dálku a ono to jde, budu mu to muset říct ![]()
Díry vrtám hrozně ráda, ale nemáme tu správnou vrtačku s pneu příklepem, tak nevím, jestli by to tou naší šlo, ale je pravda, že se dá půjčit.
Jo a nehet půjde dolů, už se odchlipuje, ale paní doktorka slíbila, že mu naroste nový.
Ciperko , to focení si taky neumím představit, ale když jsme byli ještě v Německu, přijeli za námi kamarádi s 4-měsíční holčičkou a ta měla pas a vypadala v něm hrozně legračně. Tatínek ji při focení držel na klíně a přes sebe měl přehozenou plenu, aby měla bílé pozadí ![]()
foceni - myslim, ze to u nas bude probihat stejne, protoze bile pozadi je predepsane. ![]()
alinko - kam jezdite na Pag? My tam totiz taky jezdime. Do Jakisnice, je to za Novaljou, maly kousek od Lunu.
Ad pas -tak mi ho máme.Nechávala jsem ho dělat malému,když mu bylo 14dní.Focení byla sranda,musel mít otevřené oči,což ještě moc často neměl,takže jsme tam čekali až je otevře a pak jsem ho musela držet na ruce být ohnutá,aby bylo pozadí modré(světle)tak má být na pasu.takže máme,ale není si tam vůbec podobný
,kdyby mi někdo řekl,že to je můj syn,nevěřila bych,kdybych to nevěděla,že je
![]()
Tak u nás se zase oteplilo.Je krásně.Zrovna jsme přišli z prochajdy,spinkal přes dvě hodiny.Musel dohnat tu noc ![]()
Alinko,taky děkuji za příkrmy.
Ssluníčko,konečně doma,co?!Užijte si den
![]()
Byla jsem taky spáč,ale malej to po mně asi zřejmě nezdědil,bohužel
![]()
Ahoj, byly jsme ráno na kurzu první pomoci, zajímavé, věděla jsem o tom velký kulový.
Holky Pražandy, od zítra budu chodit na břišní tance s miminky, starší děti hlídají, je to teda u nás na Zbraslavi v rodinném centru (www.pexeso.org), ale za 45,–… Nechcete někdo s náma? Zbraslav je 10 minut od Smíchova.
Emču ranní kurz utahal, teď spinká, snad bude spát dlouho ![]()
Fazole, měla bych pro tebe šamstra
35, zajištěný, přestává ho bavit staromládenecký život a rozhlíží se…, vystudovaný právník, ale pak zjistil, že to není práce pro něj, a ještě vystudoval farmacii, má svou internetovou lékárnu a je spokojený (můj bratranec, radil tady s krémama), jednou plánuje spádovou lékárnu na venkově, tak jsem si říkala, že bys k tomu mohla mít ten statek…jestli ti teda nevadí bavorský venkov, žije v Něm
ale my to máme v genech, prapraděd měl v Měcholupech velkostatek ![]()
K moři se taky chystáme v září. Ještě nevíme kam. Ale máme osvědčený napřed Alpy tak na 4 dny a pak popojet kousek níž do Chorvatska na dašlí 4 dny. Je to pestré a neomrzí se to, jako 2 týdny na jednom místě.
Ahoj,
tak koukám, že jste všechny venku a Fazole bude muset hodně přemýšlet a vybírat…
Je to práce s těma chlapama ![]()
Malej dnes krásně spal, dokonce i na obou procházkách v kočárku a v autosedačce - byli jsme u té homeopatky s Honzíkovo ekzémem a říkala, že to vypadá nadějně, mohl by se ho zbavit i na pořád, ale léčení bude trvat delší dobu - máme homeo na 4 měsíce každodenně ![]()
Ani jsem nevěděla, že se dají homeopatika určovat podle akupunkturních bodů
![]()
Ad dovča - letos nejedeme nikam, jako takovou minidovolenou beru červnový srazík
, za prvé jsme nějak vycucaní a za druhé bychom si ji s malým zatím stejně moc neužili. Ale příští rok máme v plánu někam u nás.
Pěkný podvečer,
Mako, asi jsem to včera zakřikla, dnes dorazila pozvánka na kalmetizační stanici
![]()
No bude to den před očkováním, takže by se případný odsun ještě stihnul
Ale myslím, že to nehrozí, doktorka chválila, jak je to pěkně zahojené…
Tak jsem zvědavá, jestli taky půjdete ![]()
Handah - držím palce s ekzémem!
Agáto , sem s ním, šamstra aspoń zkouknu, Bavory mi nevadí
! Na tanečky se ráda přidám, už jsem kdysi chodila, tak to opráším, ale příští týden jsem objednaná na druhou k doktorovi, stihnu to?
Hehe, nám přišla pozvánka od Phy 5 na vítání občánků, byl tu bejvalej a říkal, žeb šel, tak jsem odsekla, že tam chodí jen rodiny. ![]()
Pra:,–(ko , to je škoda, nějak jsem tvému bratrovi v skrytu duše fandila…
Jo, chlapec neví, o co přichází…
Toho nehtu taky škoda, ale doroste, neboj!
Noono , tak to okoukni, doraž sama, mimina si budou hrát a navrtáme to samy, ne? ![]()
Ahoj,
tak my jsme byli dneska za Katkou a Matýskem ve Stodůlkách, mají tam dva rybníky, tak jsme se tam moooc hezky prošli a Matýsek je boží, umí si sundat ponožky a je úplně jiný než náš Honzik. Byli jsme u Katky doma a mají to tam mooc hezké a Honzikovi se líbili jejich dva pejskové a snažil se si s Matýskem povídat. Musím říct, že to bylo moc hezký den.
Jo a kdo kupujete tesco plínky, tak je teď zase mají v akci.
Fazole, tak já dám vědět, až se objeví v Praze, kávička neuškodí
Hned mu to napíšu na skype
A tebe bych jako pološvagrovou brala, bráchova slečna je strašná koza, tak aspoň od bratrance bych měla rozumnou švagřici… Tanečky jsou v nelidský čas - 915-1015, takže dra stihneš. Začínají už zítra, ale to lezeš?
Dneska jsem totáč
, Sofi už chrní , dneska byla hodná , tak jen doufám , že nebude jako počasí ![]()
Jinak se spáčem - my jsme s manželem oba spáči a ani jedno , kromě Sofi spáč teda nebylo , takže bych řekla , že to v genech není , bohužel ![]()
Koukám , že domlouváte Fazoli chlapa
, no potěš
, my žádnýho volnýho , inteligentního na skladě nemáme , ale myslím , že si vybere ![]()
krystýno , tak jste si užili všichni
přeji krásný večer.
holky,jsem přeštastná.celýden jsem byla venku. teplíčko,sluníčko prostě paráda.
manžel se staral o kačenku,jako bych tu nebyla,protože mě to jěště moc nejde. ted ji vykoupal a právě krmí.
pak jdeme na zahradu opéct si vuřty.
Tak jsme v 17hod přijeli z plavča.Maxík je tak šikovnej,musím ho pochválit
Všem ukazuje,jak se má správně potápět.Asi to bude potápěč
![]()
Jdu ho uspat a koukat na růžovku
Dobrou.Ráno mažu do práce a pak jdeme na KO na 4.měsíční prohlídku a druhé očkování hexou.Snad to bude ok jako ta první
Jsem hrozně zvědavá kolik už vážíme
![]()
Ssluníčko , buřtík bych si dala, pěkně očouzenej, mňam!
Agáto , teda ty jsi žena činu! Správně! Děkuji, že bys mě brala do rodiny, vážím si toho. ![]()
Zítra lezu od půl desáté, ale ten příští pátek bych přijela. Připomeneš mi to ještě, viď? Jsem hrozně vykojená hlavička…
Michell , Maxík se potápí?
Tak to je dobrej, já se to naučila až ve dvaceti. ![]()
Sslunicko: tak to je super, že už jsi doma, pořádně si užij Kačenky a musím říct, že buřtíka tiše závidím, dala bych si ho hned, ale my nemáme v bytě, kde grilovat.