Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
jolmo Ty si žena činu
Že by Vás holky ten anonym tak rozházel?
Jinak já se tam taky dostanu.
Jinak u nás noc kopírovala předchozí. Kojo a usínání v půl osmý, pak až ve 3, pak v půl 6 a to už jsme vstávaly… Ale naštěstí už zase chrní. A já místo, abych šla taky, tak tu bulím a sedím tady na e-mimi ![]()
S Danem jsme se strašně pohádali. Já už fakt nevím, jestli s tímhle člověkem chci bejt. Jsem moooc mladá na to, abych se zakopala s člověkem, kterej se začíná ke mě chovat jako k služce. Začalo to celkem nevinně, rozšlápl piškot, kterej dával psovi, ale on ho nesežral. No a chodil okolo toho a ani se nenamáhal ho uklidit. Tak už jsem to nevydržela a bouchla sem. Samozřejmě jsem mu na konci i vyčetla, že na výročí mi mohl třeba i natrnat kytku na lukách, přijít, dát mi pusu a říct, děkuju, že tu ještě pořád jsi, mám tě rád. No a dozvěděla jsem se, že není vůbec co slavit a jediný, co je pozitivní na našem vztahu, je malá ![]()
A udržovat vztah jenom kvůli dítěti mi příde jako totální kravina, dítě není blbý a cejtí, že není není ok. Sama jsem v takový rodině vyrůstala. A teď je mi mámy hrozně líto, když vidím, jak se s tátou trápí a jak se oba nenávidí ![]()
No nic, jdu se tulit k malý a říkat si, že aspoň umí hezký děti ![]()
Noono , neboj , oni to tak ve finále nemyslí
, bože kolikrát já jsem měla takovej pocit
Tak už pojďte vedle ![]()
Hm, tak já se tam nedostanu
Mám tedy poslat SZ nebo e-mail Zdeňkovi?
Velké stěhování!
Přestěhovaly jsme se sem
https://www.emimino.cz/modules.php?…
No do pytle, nevím, cos e stalo - odhaduji to na restart serveru a tím pádem smazání nastavení, uvidíme, co nám napíše Zdenek…
Hele , to je bomba , ještě , že máme tuhle diskuzi , zrovna jsem si říkala , zajdu , počtu , všichni spí a houby ![]()
Se toho zase tolik nestalo.
jolmo mě bylo s Lenou hned jasný, že nejsme žádnoucí a normálně jste nás vykopli
![]()
No fakt , taky jsem si říkala , že mě tam nechtěj , že mě vyměnili za terku
![]()
leno já nespím od 3 od rána
Malá od 3 brečela a v 5 se rozhodla vstávat…
Jo a máme na horní dásničce na levý jedničce takový bilý pupínky
Vypadá to jako aft a bílou tečkou veprostřed… Nevíte, co to je ![]()
není moučnivka na jazyku?
No jestli to do zítřka nezmizí, zavolám Dr.
Ne , moučnivka není na jazyku , ta je v dutině ústní a vypadá to podobně jak si to popsala , anebo to může být od mlíka , taky jsme to měly , ale ještě v porodnici , tenkrát jsem si myslela , že je to moučnivka , pak na to koukla sestra , trochu to seškrábla a šlo to jemně dolů , tak usoudila , že to je mlíko , ale vypadalo to taky blbě