prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
20.4.07 08:39

Ahoj holky!
jolmo Ty si žena činu :lol: Že by Vás holky ten anonym tak rozházel? :lol: Jinak já se tam taky dostanu.

Jinak u nás noc kopírovala předchozí. Kojo a usínání v půl osmý, pak až ve 3, pak v půl 6 a to už jsme vstávaly… Ale naštěstí už zase chrní. A já místo, abych šla taky, tak tu bulím a sedím tady na e-mimi :roll:
S Danem jsme se strašně pohádali. Já už fakt nevím, jestli s tímhle člověkem chci bejt. Jsem moooc mladá na to, abych se zakopala s člověkem, kterej se začíná ke mě chovat jako k služce. Začalo to celkem nevinně, rozšlápl piškot, kterej dával psovi, ale on ho nesežral. No a chodil okolo toho a ani se nenamáhal ho uklidit. Tak už jsem to nevydržela a bouchla sem. Samozřejmě jsem mu na konci i vyčetla, že na výročí mi mohl třeba i natrnat kytku na lukách, přijít, dát mi pusu a říct, děkuju, že tu ještě pořád jsi, mám tě rád. No a dozvěděla jsem se, že není vůbec co slavit a jediný, co je pozitivní na našem vztahu, je malá :?
A udržovat vztah jenom kvůli dítěti mi příde jako totální kravina, dítě není blbý a cejtí, že není není ok. Sama jsem v takový rodině vyrůstala. A teď je mi mámy hrozně líto, když vidím, jak se s tátou trápí a jak se oba nenávidí :roll:

No nic, jdu se tulit k malý a říkat si, že aspoň umí hezký děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.4.07 08:42

Noono přesně téma do nové diskuze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.4.07 08:42

Noono , neboj , oni to tak ve finále nemyslí :lol: , bože kolikrát já jsem měla takovej pocit :evil: :! Tak už pojďte vedle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
20.4.07 10:43

Hm, tak já se tam nedostanu :cry: Mám tedy poslat SZ nebo e-mail Zdeňkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.07 10:52

Pošli SZ Jolmě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.4.07 11:57

Velké stěhování!
Přestěhovaly jsme se sem :wink: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 07:40

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobří holubi se vracejí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
22.4.07 07:41

No do pytle, nevím, cos e stalo - odhaduji to na restart serveru a tím pádem smazání nastavení, uvidíme, co nám napíše Zdenek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 07:43

Hele , to je bomba , ještě , že máme tuhle diskuzi , zrovna jsem si říkala , zajdu , počtu , všichni spí a houby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 07:44

Se toho zase tolik nestalo.
jolmo mě bylo s Lenou hned jasný, že nejsme žádnoucí a normálně jste nás vykopli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 07:45

No fakt , taky jsem si říkala , že mě tam nechtěj , že mě vyměnili za terku :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 07:46

leno já nespím od 3 od rána :x Malá od 3 brečela a v 5 se rozhodla vstávat…
Jo a máme na horní dásničce na levý jedničce takový bilý pupínky 8O Vypadá to jako aft a bílou tečkou veprostřed… Nevíte, co to je :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 07:47

Noono , to je vopruz , hele a není to moučnivka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
22.4.07 07:49

není moučnivka na jazyku?
No jestli to do zítřka nezmizí, zavolám Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.4.07 07:51

Ne , moučnivka není na jazyku , ta je v dutině ústní a vypadá to podobně jak si to popsala , anebo to může být od mlíka , taky jsme to měly , ale ještě v porodnici , tenkrát jsem si myslela , že je to moučnivka , pak na to koukla sestra , trochu to seškrábla a šlo to jemně dolů , tak usoudila , že to je mlíko , ale vypadalo to taky blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí