prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2704
18.4.07 20:35

Fazole ty za mě takhle lobbuješ :D Děkuju! A hlubokej kočár fakt už nekupuj, Erýsek bude za chvíli na sporťák. Pokud se ti nevejde do korby, tak se mi ozvi - mám na balkoně jednu nevyužitou Inglesinu (sice není nejkrásnější, ale je velká a krásně houpe :wink: )

Lamaze třeba www.detskyraj.cz. Tam je kupujem my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 20:35

Alinko,jestli se dnes zastavíš - Katty rodí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
18.4.07 21:00

Tak holky potvrzeno, Kuba v kocaru rici, protoze neni zachumlanej. Dneska sem mu dala deku, jak se ochladilo a spal cely odpoledne jak zabitej. On teda dneska byl obecne spavejsi, dokonce sam vytuhnul pod medvedama..... :! :! 8O
Tak to teda nevim, jak mu pomoct. Zrejme nezbude, nez aby si chlapec zvyknul. A to nas teda ceka ocistec!!!!

Jdu do vany a spat, dobrou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.4.07 21:01

sslunicko Alinku jsem zahlídla přímo na Kattyině diskuzi :wink: Je to krásný konec jedné etapy a začátek další. Máme s Katty slíbenou schůzku v Praze až bude Terezka větší, když jsem rodila já, tak nám to nevyšlo, tak jsem na ně na holky zvědavá. :D A moc držím palce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
18.4.07 21:03

Jo a Alinko , prosim taky SZ!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.4.07 21:08

Ad spaní v kočáře -zatím problémy nemáme.spinká v něm krásně,teda jen když jede a nestojí.

Dnes byl celý den hodný,mě se zase zdálo,že byl hezky vyfoukanej z toho větru,co tam dneska byl.Hnus :evil: :?

Příkrmy -chtěla bych taky začít co nejpozději.Říkala jsem si tak od ukončenýho 6.měsíce,ale klidně to protáhnu až do toho 8.Kojení mě baví,žádná práce.Dost se obávám těch příkrmů,hlavně kvůli tomu času (Max je hrozně náročnej).Já si sama pro sebe nestačím nic udělat,natož chudinkovi jemu nějakou baštu :( 8O :! Ale myslím,že taky bude jedlík.Jedla jsem hrušku,měla dost šťávy,dala jsem mu ochutnat a jel,cucal málem mi jí snědl :lol: 8O :wink: A když jíme,taky sleduje a když nedostane,začne bručet :x

Moje mamka by mu dala už něco teď.Ale já jsem proti.Taky si myslím,že jí neuhlídám a něco sladkého mu dá.O panimámě ani nemluvím,ta mu snad narve i knedlíky :twisted: 8O :!

Alinko,taky SZ,děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.4.07 21:13

Jo,a taky jsem chtěla říct,že dnes můj Roman slaví 30.narozeniny,takže jsme měli oslavu u nás tady v restauračce.Pořádně jsem se nadlábla,o Maxíka se střídaly tetky,takže jsem se najedla i v klidu :lol: :wink: Dala si s taťkou vínko a pusinku.Byl nadšenej z dárku (koupila jsem mu navigaci do auta) :D :wink: Ale po 19hod jsme už museli běžet dom,začla jeho hodinka.Takže jsme vykoupaný a už chrníme.Možná po tom víně bude hezky spát :lol: :P Tak to jdu taky zalomit,dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 21:14

nám spí kačenka v kočárku hlavně když jede. když stojí tak už moc ne. ale třeba dneska když tu byla,tak jsem jí nakrmila a bylo vidět,že by spala,tak jsem jí dala do kočárku a jen na místě houala a za chvilku byla tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.4.07 21:24

Slunicko, ja vim, ze Katty rodi, strasne moc ji drzim palce!
Kdy prijdes za nama do denicku?

Sajso, taky jsme domluvene s Katty, ze se setkame o prazdninach, ona totiz pochazi z Navsi, coz je par kilometru od nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.4.07 21:25

Tomu nebudete věřit… Už dvakrát se tu snažim vyjádřit a už dvakrát jsem si to celý smázla… Pomoc, jsem patrně idiot… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.4.07 21:28

Takže…

Noono - taky je mi od prosince 27 :wink:

Alinko - prosím SZ o příkrmech. Děkuji

Sluní - začínám Tě podezřívat, že se Ti v tom špitále líbí :wink: Ba ne… Koukej se zahojit, ať už jsi u Kačky :wink:

Uzamknout - ANO Jsem zvědavá na Prasádčino tajnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.4.07 21:32

A pokračování (nechci riskovat, že si to já, holka šikovná, zase smažu).....

Dneska jsem byla s Jakubem na rehabilitaci. Poprvé… tyk ručičky máme trošku pozadu, ale jinak psichický vývoj je prý evidentně v pořádku. Celou dobu se Kubík smál jak blázen a vejskal jak na lesy…
A taky máme moučnivku (kvasinková infekce v pusince - z mlíka, která se léčí genciánou), což je s naším neustálým blinkáním smrtící kombinace… Všechno včetně mě je fialový :roll:

Zítra jedeme na výlet na Kozel, tak musím být čerstvá. Jdu spát a vy jděte taky!!!! Kdo to má pak dočítat :?: :roll: :wink: Tak domluveno. Jde se spát, pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 21:33

broky,to podezřívat můžeš,ale fakt to tak není.
opět to teče hodně,takže zase nic.

alinko,dnes jsem tam psala,byla tam lendulin a tizie,ale povídat si nechtěly.

jo,prosím,také mi pošly ty příkrmy,brzy nás to čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
18.4.07 21:35

broky,že vy olizujete dudlíky a savičky,vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 21:36

Tak já ještě spát nejdu, Honzik teď usnul a já čekám na taťku, je v Praze, končí nějaký jeho kolega, tak šli na pivko, tak jsem zvědavá, v kolik mašinkou přijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí