prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3470
18.4.07 13:11

holky ja jsem fakt debil,ja ctu a ctu,uz nekolik stranek a rikam si,co zas najednou resite porody?narazila jsem tam na popis porodu od jujky,tak jsem si rikala,ze to je dobre,ze i po tak dlouhe dobe si tak krasne vsechno pamatuje,pak se divam,ze prede mnou je jeste tolik stranek,ze jste toho fakt strasne moc napsaly a mrkla jsem na datum a on to byl leden.do pr...... tak malo casu a ja si tady procitam leden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 13:12

Tak my jsme zpátky z venku, docela to tam fouká a pěkně se ochladilo.
Budeme taky bez brejliček.
Katko: tak to je fajn, že jen kojíš a že se Matýsek budí tak málo, budu s tím taky muset něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
18.4.07 13:22

jo a problemy s prikrmama u nas asi nebudou.vcera jsem mela magnum,ojedla jsem kousek cokolady a dala mu liznout.napred to prevaloval v puse,dala jsem podruhe,drapl celou zmrzlinu a jel,kdyz jsem mu to vyrvala,rval jak tur,tak jsem zkusila,jestli je to tou zmrzkou,znovu priblizila,uvidel to,chnapl vsi silou,narval do pusy.nasilim jsem mu to musela sebrat a jit pryc.byl upne nepricetny.a ted pred nim nesmim nic jist.jak uvidi,ze mam v ruce neco co davam do pusy,zacne strasne rvat a kdyz ho mam pri tom na kline,tak mi to rve z ruky nebo i s rukou to rve do pusy.to nedelal a kdyz drzim treba telefon,ten ho vubec nezajima. :lol: je mozne,ze tak fakt pozna jidlo?ja jsem z toho uplne v soku 8O on nas asi fakt sezere :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 13:31

Katko: tak to náš Honzik nehce nic, zkoušela jsem jablíčko, to jen převaloval v puse a zmrzlinu taky nechce. A nediv se, zachutnalo mu to, je to něco jiného, než pořád pít jen mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
18.4.07 13:32

nazdárek

naše zdravotnictví stojí za prd:o((((( ráno jsem jela pro doporučení na rehabku, pak jsem zbalila Matěje a jeli jsme… RHb doktor ho zkoukl, říkal že nějaké cvičení by na místě bylo a odkázal nas na fyzioterapeutky… tam jsem došla - bylo 10:50 nikde ani noha, 3 z nich seděly u kafe a prej ted nemají čas že mě objednají… říkala jsemjim že nejsem z Brna a že už jsem s prvním cvičila, že kdyby mi to jen ukázala, tak to bude čtvrt hoďka… prej ne, že musí ještě stinou odběd a pak mají školení.....

Tak jsem naštvaná - chápu její potřeby, ale mám taky svoje… a co nechápu, proč tam nemůže být k dispozici aspon 1 jedniá fyzioter..... no nic , takže jedeme příští čtvrtek…

Co mě pobavilo byl rhb doktor, který o Matějovi prohlásil že to je teda pořádnej chasník:o))) a docela čučel jakej je obr ve 4 měsících..... když jsem koukala do zápisků tak Michal měl tyto rozměry - vč. výšky až v 7 měsících… :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
18.4.07 13:32

Tak jsme zde :lol: . To je fičák , co :?: Máme to totiž vedle baráku :lol:
Očkování nic až za týden a vážíme 7,17 , takže nejsme takový moc velký vepři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
18.4.07 13:38

tak jsem nasla tu anonymni.ja myslim,ze to nemyslela nijak zle,akorat ji bylo asi lito toho zacinajiciho miminka.i mne bude moc lito,kdyz se noona rozhodne pro potrat,ale nemyslim si,ze by melo nejaky smysl delat na ni nejake tlaky a agresivni vypady.
sakris,mela bych jit,to je fakt zavislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.4.07 14:05

Ahojky,

tak koukám, že okolo brejliček je velká diskuze… :wink: Já taky nevím, jestli je Daník bude chtít, ale přišli jsme v životě o víc, než o 400 a navíc teď dost ušetřím na hračkách - Daník si vystačí s plenou, případně vlastníma rukama. :lol:

Jsem taky pro uzamknutí.

Mako to víš, nejsi na programu, tak co chceš… :roll: Klasika… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.4.07 14:44

Agato, jaky mas sportak? Spi Ti v nem Emmicka? Davas ji taky do polosedu?

U nas taky jde vsechno do pusy, co jen vidi, takze cist si knizku(leporelo), jako Honzik od Handah neni sance…A plena je u nas taky nejlepsi hracka - no a jeste moje vlasy :roll: a nausnice (velke kruhy) :roll:

Katko, Kristy, Vy uz jste davaly mimcum ochutnavat zmrzku? Teda,tak to Mateo nevi, oc prichazi… :lol: Ja se chystam zacit driv s prikrmama, uz mam koupenou ryzovou kasi…a porad si rikam, ze jeste ne, jeste ne…je mi to lito, kdyz si uvedomim, ze moje kojene miminko bude „znehodnoceno“nejakou stravou, ktera ma v sobe plno svinstva… :?

Na druhe strane uz bych chtela, aby v cervnu mel alespon nejaky prikrm v poledne…u nas to kojeni je jine, strasne mne to omezuje, musim kojit doma, jen v jedne pozici…

Uz se nam to vsem blizi…Kamoska mi poslala fajn informace ohledne prikrmu, co kdy davat, jak zacinat apod. Uz si toho moc nepamatuju, jake to bylo u Michalka, vim, ze to neni nejaka veda, ale stejne se to hodi.

Kdybyste nektera chtela, tak Vam to poslu na mail. Staci napsat SZ.

Uz zase leje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 15:08

Alinko, mám Jané slalom pro, nedávám ho do polosedu, naopak jsem ho upravila, aby byl úplně naležato. Emče se v něm ale líbí, pže je nižší a víc vidí, než v hlubokém, navíc vidí i na mě, pže v boudě je průhledný pruh. A mně se líbí, pže je mnohem lehčí, než s korbou. Spí v něm krásně, jako v hlubokém. Ona vůbec při drncání usíná, takže tady problém není. A když jsme venku dlouho a je chvíli vzhůru, víc ji to baví, viz nahoře :wink:
A kojení s kloboučky - já jsem viděla takhle kojit jednu mamku, měla na kloboučky nějakou pixličku, vyndala, na:,–(ila, pak zas uklidila, vypadalo to bez problémů.
Emmí teď spala dlouho na balkoně, teď musíme nakoupit, do banky a na poštu pro balík z bioobchodu (s laverou a další spoustou blbostí :lol: ), tak jsem zvědavá, jak to bude zvládat vyspinkaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 15:12

Alinko: já jsem mu nedala zmrzku, tak jako Katka, jen na dudlík a mysleli jsme, že bude dudat, ale kdepak, hned to vyplivl. Nechci mu ještě nic dávat, jen zkoušíme, jestli nebude chtít dudlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 15:14

Agato: taky musím na poštu, taky tam mám balík z bioobchodu s laverou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
18.4.07 15:17

Tak uz jsme doma z te kontroly. Ockovani zase mooc bolelo, ale Anda to zvladla.. :) Jinak je pekny cahoun, ma 66cm a 5,93kg. Za mesic vyrostla o 5cm.. 8O asi vazne bude po tatovi. :)
Jinak dr. rikal ze je dobre ze stale kojime a ze nas bude premlouvat abychom kojily az nejmene do 8mesicu (pokud to bude mozne). Prikrmy pry co nejdele jak to jde. Rikal ze vsude sice pisou od 6mesicu, ale ze to neni nutne, pokud ditko pribira jak ma. Tak uvidime. Jinak jsem nedavno dala Ande ochutnat na prst marmelady, a takovy xichtik jsem jeste nevidela.. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.07 15:19

Jo, ještě ty příkrmy - našla jsem na www.kojeni.net spoustu zajímavostí a mj i 2 soubory ke stažení o příkrmech :wink: A razíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.4.07 15:24

Jojinko: my jsme taky delší, ve čtyřech měsících měl Honzik 67 cm, za chvilku se nám nevejde do korničky. Kamarádka má chlapečka, který se narodil 1.1. a je o dost menší, ale váhově jsou na tom skoro stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí