prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
17.4.07 20:41

Tak já jdu do vany a kouknout na zbytek ordinace , zítra jdeme do poradny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 20:51

Mít baráček, tak jdu do pejska hned, ale do našeho malého to nejde.
Tak Honzik stále nespí a to moc nespal ani v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 20:56

to chápu,do bytu bych pejska také nechtěla.
labradoři jsou zrovna tak pohybumilovní,že by jsi s ním musela být pořád venku.
zahrada ji rozhodně nestačí a to máme 1200m2. každý den prostě musí ven na procházku. co máme kačku si to opravdu užívá,protože s námi chodí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 21:07

Jo holky, labíka bych moc chtěla,ne k nám do bytu, ale k tátovi na zahradu. V Praze v útulku jsme si půjčilina procházku krásnýho černýho a málem jsme ho vezli domů…

Už jsem večer odcházela na akvaérobyk a malej byl furt takovej rozmrzelej, tak jsem si zaplavala ve vaně a jdu žehlit.

• Citovat
  • Upravit
6954
17.4.07 21:20

Tak jsem zase stáhla fotky a vložila něco do galerky. Je tam i fotka jak se vážeme do šátku s rukama venku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.4.07 21:27

Jen na moment…
Fakt chcete do Temelína? 8O
http://www.novinky.cz/…7_afl9p.html

Brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 21:28

můj manžel už prve prohlásil,že ani náhodou. to bylo ,jak tam byla nějaká ta havarie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
17.4.07 21:29

Ssluníčko , 20 bejků?? 8O Tak to klobouk dolů. Já takové velké zvíře obcházím uctivým obloukem.
Barvu pořád nevím, buď oranžová, modrá nebo zelená. Mají je i na lekarna.cz, za stejnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 21:35

ti se chovali na porážku. domů jsme si je přivezli jako malá telátka a vykrmovali. když jsi s nima vyrůstala,tak se dali ovládat,ale když tě neznali byl to děs.
i tak mě párkrát šlápli nebo kopli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
17.4.07 21:39

Ahojky maminky a miminka.. :)
tak koukam ze ty denni programy nasich miminek jsou temer stejne.. :) Anicka je jen trochu vic spavec, no jo maminka ji to dobre naucila, hlavne po ranu. :)
My mame doma taky (obr)hafika, bohuzel kdyz jsme si ji porizovali, bydleli jsem v baraku, ted jsme skocili v byte ale na stesti ona je gaucak, tak to jde.. :)
No ta „anonymni“ to byla ale sila, takovy jsou nejlepsi, jsou desne chytri ale podepsat se neumi. Takovy zakladni veci umi i blb. No nic. Nema smysl se tim nejak zabyvat a tim co psala uz vubec ne. :)
Brejlicky, koukala jsem na ne a jsou pekny, ale nevim jak moc je to „dobre“ na ty detsky ocicka, moc tomu neverim. No ale jen muj nazor. :) Mimiskum urcite moc slusi.. :) ale na spolecne fotce asi taky nebudeme. :) udelame trerba jednu i bez brejlicek… :D :D :D
Zitra mame taky navstevu u dr. a ockovani, to bude zase bolesti. :( no ale budu taky vedet kolik vazime, jsem na to zvedva. Vcera jsme byli na kontrole s kyclema a pohoda, za dva mesice zase na kontrolu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.4.07 21:43

Sajso Daník sportovec vyloženě dobrý - katka si furt stěžuje, ale Matěj vypadá fakt že bude dlouhatánskej a rozhodně není tlustej, to ty škraňky má opravdu spíš Daník :lol: . Dneska tu byla žena mého gyndaře a koukala, jaký je Proki chlap - viděla jej od porodu poprvé…A náš doktor při té příležitosti řek směrem k Prokimu: Fuj, teď jsem lek, chvíli koukal jako šéf :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
17.4.07 21:44

Jeee holky vy jste samy sraziiik.. ja chci taky na nejaky… nechce se nektere do Lipy??? 8O 8O 8) 8) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 21:48

Jojinko: proč jdete ještě na kontrolu s kyčličkama? My musíme, protože nemáme jadýrka, docela se bojím, nerada bych aby dostal strojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 21:48

jak se tu bavíte o těch tělesných proporcích prcků,tak musím napsat dnešní postřeh.

všichni říkají,že je malá celý táta a děda (tchán),takže jsem si říkala,že by celkově mohla být postavou do jejich rodiny. rozhodně jsou štíhlí a manžel vysoký.
dnes když tu za mnou byli,tak kačenka byla jen v bodyčku. koukám na ty její nožičky a nestačím se divit. má pořádná stehýnka a slabá lítka.
ta stehna bude mít nejspíš po mě a to už ji ted lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 21:57

ssluníčko sim tě…nevíš jaká bude, nějaký stehýnka, za chvíli to vyběhá. já se bojím víc, aby mišák nebyl po mě, tlustej je kluk je horší než tlustá holka…
Dneska jsem ho trochu zase šidila vodou, ale pak už se moc nedal…tak nevím, jak mu prodloužit ty intervaly…asi postupně, protože když jdeme ven přes poledne, tak jí třeba 11-12 a pak až koelm 15-16 a vydrží (když musí), to si cucne tý vody.

Dala jsem fotky do galerky,koukněte.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí