prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
17.4.07 20:14

Ahoj,
tak já si byla pro další homeopatika a příští týden ve středu jdu na vyndání té osmičky, tak mi v lékárně doporučili nějaké kapičky na hojení.
No taky jsem si myslela že s brejličkama odolám, ale asi neodolám.
Agato: ve čtvrtek jedu za Katkou, nechceš se přidat.
Honzik nespí, manžel se ho snažil uspat, ale nepovedlo se, tak ho necháme chvíli hrát, a pak to zkusíme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 20:15

sslunicko já objednávám tu Laveru sensitiv 30, je tuším kolem 350 korun… Ještě se mi líbila ta Neutral 30, ale jednak asi bude trochu hutnější, je to jiný typ emulze a taky je za 500… Tohohle je asi 125-150 ml a to bohatě stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 20:18

Jé, to je prča, minulý týden jsem byla venku s kamarádkama s miminkama a ony o těch brejlích mluvily, tak jsem říkala, že každou blbost mít nemusíme a už na ně koukám… :lol: :lol: Ale asi je brát nebudu, mám trochu obavy, abych mě to nesvádělo dávat Mišáka na sluníčko, to se přece nemá, ne? Takhle občas když ho vyndám, tak to snad neva a v létě bude mít kšiltovku.

Mišák nemělnic moc den, byl ubrečenej a protivničil, velkej myslí, že ho bolí to rameno, jak mu to včera propíchli, já myslím, že ještě má nějaký bolavá bříško.

A pozor - zítra ho ráno dávám k babi a odjíždím s velkým na celý den na moravu…bude se mi stýskat už za Plzní, to jejasný.

• Citovat
  • Upravit
9130
17.4.07 20:18

Sslunicko: Lavera stojí 384 kč, já jsem ho už taky objednala a k tomu krém na ruce, zítra by to mělo dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 20:19

agáto,tak jaké?
to víš,seznámek čeká? :lol:

to ten můj se těší na výlet s námi.

kačenka už prý spinká a tatínek obstarává barák a zvířátka. je to fakt anděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 20:21

sslunicko já objednávám tu Laveru sensitiv 30, je tuším kolem 350 korun… Ještě se mi líbila ta Neutral 30, ale jednak asi bude trochu hutnější, je to jiný typ emulze a taky je za 500… Tohohle je asi 125-15 ml a to bohatě stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 20:21

Lena - růžová
Sslunicko - oranžová
Noona - červená
Sajsa - modrá
Fazole - černá
Pra:,–(ko -
Agáta -

Papu,to tě svádět nebude,ale naší kačce třeba vadí i když je ve stínu a stáhnu boudu,hned mhouří očička,tak ji přeci nenechám udělat vrásky,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 20:22

Jo , jo sluníčko , taky doma jednoho mám , taky dokáže všechno , jenom chtít , nebo muset :lol:
papu , nám kšiltovka je málo , slzí jak o závod a ještě se jí k tomu přidá hnis , no jo , má to po tátovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 20:22

Náš taťka se na ten sraz taky těší, první černa nastupuje i do nové práce, tak si ho tam vyzvedneme a pojedeme.
Sslunicko: jaké máte zvířata? Něco jako ve výměně manželek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.4.07 20:23

Tak já brejlím odolám, nebudem na společné fotce no -mě se to jeví jako děsně dobrý kšeft, s UV 400, a ještě by mě zajímalo zda skutečně certifikovaným a ne jen psaným, jsem usoudila, že to za ty peníze nestojí… to radši objednám hračky do vany, aby už byly připravené :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.4.07 20:23

Sslunicko, zatím nevím, musím to nechat uzrát, takový závažný rozhodnutí :lol:

Kristý, zrovna jsem Katce psala, že tenhle týden nestíhám, ale ještě to teda promyslím. Ve čtvrtek od 10 mám totiž tady u nás v dětském centru přednášku o první pomoci, prý to bude tak na 2-3 hodiny, pak domů na oběd a kojení, a než se zas vyhrabeme a než dojedu na Butovice…jsem líná :oops: V kolik máte sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 20:26

Já tam budu už asi od jednácti, uvidím kdy bude moc Katka, kdyby mohla později, tak zaskočím na centrálu. Manžel má nějaké školení, takže tam budeme minimálně do čtyř, snad to s námi Katka takhle dlouho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 20:33

kristyn,kdepak,ale je fakt,že jsme mývali 60prasat,20bejků,20ovcí a veškerou drůbež,králíky a samo kočky a dva psi.
bylo to za totáče a chvilku po tom a rodiče to všechno drželi proto,abychom mohli cestovat.
samozřejmě jen tam kam nás pustili a že nás moc nikam nepustili,ale od 2let jsem jezdila 2× ročně k moři a za to vděčím jen tomu.
když měl táta infarkt,tak mě bylo 11let. on se pak už o to starat nemohl,tak jsem to dělala já s mámou do mých 16ti let.

takže to také důvěrně znám.

jsem tak vyškolená,že naši kamarádi,co by měli příští rok začít stavět vedle nás a mají o 2měscíe starší dceru,chtějí malé až bude větší koupit koně a starat se o něj,přikoupit jěště trochu pozemku a mít ho tam. jsou to blázni,já řekla,že neví do čeho jdou,že tohle nikdy. můj brácha má 20koní a moje neteř jezdí závodně,to raději bude kačka chodit tam,ale domů ne.

máme jednu fenku labradora a jednoho domácího kocoura Mikeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 20:37

Koukám, že teď vedou labradoři, Katka ho má taky, mi máme jen to naše malé zvířátko Honzíka, jinak do bytu zatím nic pořizovat nebudeme, ale pokud bude jednou baráček, tak bych ráda retrívra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 20:41

jo,retrívr je fajn,ale když vidím,kolik chlupů je s Áji,tak kolik jich musí být s toho chlupáče.
oni jsou úžasní k dětem. kdyby jsi viděla,jak nám kačenku hlídá,jak se kolem ní motá,prostě už ted je to skvělá hlídačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí