prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
17.4.07 14:14

Mako mě dr. říkala, že se to dřív nedělalo, ale že se stávalo, že dětské dr. ne vždy hlásily stav ramínka na kalmetizaci, a proto si to oni začali zase hlídat sami, asi ne všude a pro Vás snad tím líp ne?

… a už to začíná - nemám nastavené e-mailové účty, je jich asi jen 7 :roll: , ale tuším, že tím to neskončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 14:41

sluníčko , je fakt , že se dětičky mění každej den :lol:

Nám dnes ty brejličky dorazily , Sofi už je měla na sobě , nejdřív se jí to nelíbilo , ale pak si libovala celou dobu v kočárku , rozhlížela se pozorně a všichni kolem se mohli přetrhnout , když jí viděli :lol: :lol:
Teď na sebe čumí do zrcadla a breptá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 15:00

ty jo,Leni už dneska?
to je nějak rychlý. neobjednávala jsi je o víkendu?

také se těším. myslím,že se to kačence ze začátku také líbit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 15:16

sluníčko , píšou , že do tří dnů dorazí , já objednávala asi v sobotu nebo v neděli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 15:20

a jak se ti líbí?
to mi teda přijdou jěště do konce týdne,to je paráda.

vyfot a dej sofinku do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 15:25

sluníčko , dala bych , ale manža má foťák v práci v opravě a nevím jak dlouho to bude trvat , já objednala růžový , jak jinak :wink: , mají dvě gumičky , jednu na větší hlavičku a druhou tak pro nás , takže vydrží dlouho , pokud je nerozšlápnem , což se klidně může stát , každopádně jsou hezký a Sofi v nich vypadá úúúžasně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 15:27

a mms také nemáš?
to víš,jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
17.4.07 16:10

Ahojky,
máme přestávku na kojení a přebal a pak zase ven :wink:

Byla jsem dnes u mudry kvůli cholesterolu, mám dietu a za 3 měsíce se uvidí, ovšem obávám se, že Sajsiny těstoviny se šlehačkou a anglickou neoželím 8) :lol:
Tak aspoň prostuduju ty papíry, je fakt, že do dětských piškotů bych tolik choles. neřekla 8O :roll:
Malý dotaz na Sajsu :oops: : byla jsem v lékárně mj. zeptat se malýmu na opalovák a mají jen Altermed, že je dobrý. Tak nevím. Možná by mi mohli objednat Weledu, ale je prý dlouhodobě vyprodaná. Nebo opravdu Lavera je o hodně lepší?
Nějak se mi nechce objednávat z netu jen 1 krém :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.4.07 16:24

Jste mě nakazily s těma breličkama :oops: :lol: Už jsem objednala červený :lol:
jolmo Taky bych to zamkla, ale to sem zas nemůžou holky, co by se ještě chtěly přidat :? Jinak já moooc dobře znám instalace systému. Vopruz :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 16:27

Noono :lol: :lol: :lol:

sluníčko , tak mi pošly číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 16:29

noono,já to věděla,že se další nakazí. já nakazila tady u nás 3kamarádky a ted na dalších serverech asi dalších 10.
Leni,fakt super tip.

Tak číslo je 724 065 975 a dám ji do galerky,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 16:32

sluníčko , já ani nemyslela , že se nakazíte , ale přišlo mi , když už je takový horký jaro , co bude v létě 8O a Sofince vážne to sluníčko moc vadí :evil:
OK, pak to hoď do galerky , my zase nemáme ten kabel :evil: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 16:35

já kabel nepoužívám. používám infrák,je to rychlejší a bez zbytečných kabeláží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 16:36

Tak my už doma…

Alinko taky nechce ležet, jen v sedačce, nebo lehátku na polosed. I v kočáru se začíná čílit. :roll:

Handah já bych asi Altermed nee… Ale jestli chceš, musím objednat Laveru novou, loňskou jsem mázla jen teď, tak ti ji můžu vzít a poslat. Jak chceš, promysli… Weleda myslím nemá dětskou… Pokud chceš Laveru, koukni na www.biobchod.cz a dej vědět jakou, já tu o víkendu testovala vzorek sensitive s OF 30 a asi budu brát ten…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.4.07 16:41

No já jsem ještě váhala, ale když už dneska bylo takový teplo, tak jsem to nevydržela… No jsem zvědavá, jak budou brejličky slušet nám :lol: jinak jste je sluní na severu asi vyprodaly :D Píšou mi, že dodají do 14 dnů. Ale je fakt supr, že to je na gumičku. U našich mimin, co ještě nesedí, jsou nožičky dost nepraktický…

Jinak já jsem byla vyvenčit psa s malou v šátku jen v bodyčku a šátku na hlavu a ona mi vytuhla a teď spokojeně spí v ložnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí