Poradna duly
Jana Čurdová
Leno, no jo, jenomze Tvoje Sofinka je starsi a silnejsi, Mateo ma jeste slabe nohy, slabe zadove svalstvo…musim ho poradne drzet a mam strach, at mu neublizim…A kdyz ho nepostavim na ty nohy nebo nepo:,–(im, tak je rev, vzteka se…A ty moje ruce
…budu muset posilovat. Nekdy mam pocit, ze vypilvnu dusi. Uz je strasne tezky…
Slunicko, tak 16 stupnu neni nic spatneho…
Alinko , tak silnější je určitě
![]()
Ve středu jdeme na vakcínu
, ale nevím , máme trochu rýmičku ![]()
papu , zdravá strava , co to je ![]()
Já dnes dělám květák s bramborem a Sofince vařím brambůrky s mrkvičkou ![]()
Kolik vazi Sofi?
Ja bych si taky dala kvetak…i brokolici…ale nic takoveho jeste nemuzu ![]()
Alinko , vážili jsme jí předevčírem a měla 7300g , ale nevím jestli váží přesně , každopádně tak nějak mít bude ![]()
papu,nepsala jsem si o něj,protože jak jsme přešly na Nutrilon HA2,tak malá nám začala pít plné ty malé lahvičky od Aventu,takže není důvod,proč měnit.
Tak si myslim, ze Mateo Sofinku dohani
My jsme meli pred tydnem 6.93
![]()
Alinko , to si gratuluj, my meli pred 14dny 7,70, tak myslim, ze mozna uz mame i pres 8kg.....
A lezet taky neeeeee. Jen chodit a pozorovat.
Ale berme to z pozitivni stranky. Nekteri plati za navstevu posilovny velke penize, my to mame zadarmo. (skoro) ![]()
Holky , neblněte , mě naše Bárča vážila asi 9600 v roce
a to měla 4000g při narození
![]()
Stazko, s tou posilovnou jsi to trefila ![]()
Vidim, ze Vas dohanime s tou vahou, jen nechapu, proc tak rychle pribira, vzdyt je to kojene dite ![]()
teda vy tu házíte ciframa. ma měly před 14ti dny 5,41kg a byla jsem ráda jako blázen a to jsme na UM.
no jo,naše kačka si drží taily. ![]()
Tak jsem doma z města, očkovat stále nesmíme.
Jinak jsem byla v lékárně pro ty homeopatika a dostala jsem na tu alergii na sluníčko apis mellifica 9 a pak ještě jedny, ale ty budou až odpoledne, strašně mě to pálí a svědí, nejraději bych si to rozškrábala.
sluníčko , myslím , že na tom není nic divnýho , vždyť je to holka , ne ![]()
Sofi jenom musela dohnat to , co zameškala ![]()