prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
17.4.07 08:38

To ani nevím, že se má ochladit 8O Já zprávy nevidím, jak je rok dlouhej. Pravidelně totiž večer kojím po koupání.
sluní Mno jo. Jsem si vzpoměla, že to takhle jde, zamluvit si nadstandart v případě plánovaný operace :roll: Ale zase když ty tam jsi, tak by tě neměli vyhazovat. Co zkusit ty homeo, co radí Sajsa? Třeba by to pomohlo… A co ta čeština? Našlas jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 08:40

Ahoj,
tak my baštíme, a pak vyrážíme už na drhou kontrolu TBC, uvidíme, jestli už nám dovolí očkování.
Sslunícko: tak to je mi moc líto, snad tě brzy pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 08:46

to homeo nevím. vůbec tomu nerozumím ani jsm se o to nikdy nezajímala.
každopádně než by mi ho sehnali,tak půjdu domů tak jako tak.
co se týče ran (byla to laparka),tak se hojí dobře.jen z toho břicha odtéká ten sekret. říkali,že kdyby mi to vyndali,že by se to tam hromadilo a pak by mě třeba museli znova řezat nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 08:54

sslunicko ty se chystáš domů už dnes? Tak to mi uniklo… Homeopatika jsou to běžná, v každé lékárně, kde vedou homeo by je měli mít bez shánění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.4.07 09:07

sluní jen ještě chvilku vydrž, za chvilku budeš doma a budeš se ňufat s Kačenkou.
sajso Tady v okolí homeo neseženu. Musí je objednávat a 2 dny to trvá, než je dostanou :roll:

To mi tak připomělo, že mi min. týden přišla pozvánka na kalmetizaci. Jdeme tam zítra… Tak mě to jen naštvalo a pobavilo zároveň. Budu se buset harcovat přes půlku Prahy a navíc se mi to zdá hooodně pozdě. Bude nám brzo 5 měsíců a už máme za sebou 2 dávky hexa… Co by si pomohly, kdyby zjistili, že očkování ještě ne-e, že to není zahojený? Nějak postrádám smysl zvát na kalmetizaci v 5ti měsících :roll: Navíc kdyby aspoň zvali někam v místě bydliště :evil:

Jinak děkuju za podporu a už fakt nevím, co k tomu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 09:12

Noono a kde že to bydlíš? 8O V lékárnách, které homeo nevedou je objednají, ale tam kde je vedou by aspoň ty základní mít měli… :roll: V Praze je dost lékáren, kde mají homeo, ale asi bys musela cestovat někam do centra, viď?

No, kontrola TBC má tedy u vás význam spíš formální… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
17.4.07 09:23

Sajso na čerňáku- okrajová část Prahy… Ale máš pravdu, věřím tomu, že kdybych jela někam směr centrum, tak bych je tam možná sehnala
Ať si formálnost strčí někam :roll: Fakt nemám nic lepšího na práci než jet hodinu tam a hodinu zpátky přecpaným metrem :evil:

Ha, už jsme se probudily. Přetáčecí četa připravena :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
17.4.07 09:27

Ahojky,
tak dnešní noc nepatří mezi ty nejlepší. Malá vstávala ve dvě a ve čtyři a v mezičase přišel Matěj a roztáhnul se přes celou postel, že jsme se nevyspali ani já ani manžel :( , ale já si neztěžuju, protože vím, že některým z vás spí děti ještě hůř.
Očkování proti TBC kontrolují nejen kvůli dalšímu očkování, kontrolují jizvu, když není, tak není jisté jestli byla reakce a ve dvou letech se dělá přeočkování.
Anonimní určitě máš pravdu, že jde o život, ale ne o tvůj. My jsme Nooně svůj názor řekly a nebudeme do ní rejpat, protože to není náš život, naše tělo ani naše věc. Příště se alespoň podepiš, je to slušnost.
Sluní to je mi líto, taky jsem myslela, že tě nemůžou dát pryč. Zkus se bránit, taky jsi měla zamluvený nadstandart, tak proč ho uvolňovat.
Všem přeju hezký sluníčkový den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
17.4.07 09:28

No, já vyrazím, Daník včera večer zahájil jakýsi proslov, kecal snad hodinu v kuse, na noc přerušil a teď pokračuje… :wink: Jen k němu zapomněli přibalit slovník. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 09:49

tak holky, stěhování zažehnáno.

mamka volala tomu našemu známénu,co mě operoval,kvůli tomu stěhování. on jí řekl,že o tom ví a že už mi zařídil nadstandard na jiném oddělení.
pak přišla sestra,abych se už začala balit,když jsem měla skoro vše sbalenom,tak přiběhla znova,že volala nějaké mu tomu docentovi (jeho známá měla nastoupit sem) a že ta známá nepřijde,tak zůstávám,kde jsem.
jsem štastná jak blecha. sice nejdu domů,ale jsem pořád tady a malá mi dnes odpoledne přijede.

sajso,nejdu dnes domů,ale žádnou lékárnu s homeo neznám,tak v těch kam chodím by se to muselo objednat a to je ty 2dny a to se modlím,že už domů půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 09:59

Dobré poledne :lol:

Tak já už byla nakoupit a malou hlídala mladá :lol: , teď šly ven :lol:
sluníčko , už aby to bylo , co :?:

Holky , ten anonym byl hustej , co :?:

Jinak mi přijde , že Sofinka vstoupila do dalšího vývojovýho stupně :lol: , už tolik přes den nenaspí , dopoledne ještě jo , ale tak dvě hodinky :lol: a odpoledne tomu dá tak hodinku , večer už dva dny usíná nádherně , dokonce vyžaduje být sama ve svý postýlce , povídá si tak 10 minut a vytuhne , vstává až ráno kolem šestý :lol: , chce si hrát a vyloženě blbnout :lol: :lol:
Agáto , akorát nevím po kom tu barvu očí má 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.4.07 11:14

Ahojky,

tak dite mi spi, mam dve hodinky na to, abych uvarila, dala do pracky a jeste „sjela“ net - dve diskuze, mail a Mimibazar :oops: . Ach jo…chybi mi cas. Kdyz se Mateo probudi, nakojim ho a jdeme ven. Dnes je opravdu posledni teply den? Taky jsem to neslysela a zpravy uz dlouho nevidela.

Leno, taky se mi zda, ze Mateo mene spi a casteji je vzhuru.Prozivame ted fazi „nechci lezet - chci sedet nebo stat“ :roll:
Na hraci dece vydrzi jen na brichu, na zadech nesmi lezet, jinak mi nadava. Taky bych byla zvedava, co si asi mysli, kdyz ho polozim a on se zamraci a vypada, jako by byl nastvany… :D Je to ted s nima sranda :lol:

Slunicko, tak jsem to vsechno cetla, jak Te chteli vyhodit z nadstandartu a vidim, ze vsechno dobre dopadlo. Super! Skoda, ze nemas moznost vyzkouset ta homeopatika. Tak at se Ti to rychle hoji.

Ad anonym - mam vzdy z toho blby pocit, kdyz nam tady vstoupi nekdo, kdo se nepodepise…vzdy si uvedomim, ze tady nejsme samy a ze nas klidne nekdo cte, nekdo cizi, nekdo, kdo nema pravo se michat do nasich zivotu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 11:23

tak jsem koukala na to počasí. májí být přehánky,ale i tak kolem 16ti stupnů.
za ty přehánky jsem ráda,je šílené sucho a příroda to opravdu potřebuje. hezkého počasí si jěště užijeme až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 11:24

Alinko , tak Sofi taky chce sedět a nejlépe stát :cry:
Když se jí už nelíbí ležet v kočárku , tak jí dám do pololehu ,ale to jí teda plně neuspokujuje a musím dát do sedu :evil: , no , ale ona je oproti vašim drobkům starší , Kuba mi seděl od 6 měsíců a to sám bez podpory a Sofi k tomu nemá daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
17.4.07 11:30

Já si chtěla udělat nějakej dobrej oběd - vzpomněla jsem si, jak noona psala o tý kr. kaši a udělali si pohankovou. A hned jsem jí zase vyhodila…sice zdravá strava, ale vůbec mi to nechutnalo…tak jsem našla dva poslední krajíce chleba a mám jeden s kečupem a jeden s hořčicí :lol: :lol:

no a mišák opět začíná, ten má teda den :evil: :evil:

ssluníčko, přišel mi ten sunar, krabice 400g na vyzkoušení,psala sis taky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex