prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
16.4.07 12:40

ciperko nene, preventivně ne. Preventivním řešením by byla konstituční léčba. Tak jak jsem napsala - po objevení ekzému tři dávky za sebou po půl hodině. Když to nezabere, už nic, když ano, tak se dál dá třeba 1-2 dávky, pak ještě další den tak 2 dávky, pak jednu… Nevím, jak moc a jak často se ti ekzém dělá, pokud by to bylo na nějaké dlouhodobější užívání, pak opravdu lépe homeopata a konstitučku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
16.4.07 12:48

Sajso, díky! No minulý týden jsem měla problém, na pár místech se slušně osypala, úplně puchýřky, prostě alergická reakce, ne spálení - a jednu noc jsem kvůli tomu skoro nespala, tak jsem se začala pídit a narazila na ta homeopatika.
Jinak zatím jsem patlala panthenolem - gelem… zklidnilo se to, ale nedělám si iluze, ještě mě to potrápí. Tak jsem chtěla něco mít, pro jistotu.
Jsem opatrná, mažu se vysokým faktorem… teď si začnu dávat bacha ČÍM se mažu - dočetla jsem se, že to může způsobovat i nějaké „svinstvo“ v opalováku, takže ideálně přírodní opalovací prostředky… Mažu se zatím Daylongem Kids, společně s Toníkem :-) Možná pro sebe přikoupím ještě Laveru…

No jsou to trable na tom světě :evil: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
16.4.07 13:14

ciperko není zač… Ony prý alergii mohou rozjet právě ty chemické filtry v opalovákách… chtělo by to určitě něco s fyzikálními filtry, Lavera určitě OK…

Alinko omlouvám se, včera mi to uteklo - Eucerin na opalování vypadá také jako dobrá volba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 13:23

Tak jsme nikam nešly :roll: Venku je děsný vedro, tak jsem jen udělala objížďku kolem sídliště a už jsme zase doma. A malá nechrní a nechrní :lol:

Co se týče těch nožiček… Já viděla u švagrový, že její Klárka si ty nožičky chytá a sama drží. od tý doby jsem pravidelně při přebalování Zůze zvedla nožičky a nabídla jsem jí je, aby si je chytla. A trvalo to asi týden a teď už si je chytá sama nejen při přebalování :wink: Myslím, že těm mimčům kolikrát jen stačí ukázat. To samý jsme měly při převalování z bříška na záda. Asi týden jsem jí pomáhala ručičkou a pak se to naučila sama. teď zkoušíme lézt, ale to je trochu těžší. Nožičky by šly, ale máme mooc slabý ručičky, aby zvedly hrudník :lol: :lol: :lol:

No a příští úterý jsem objednaná na gyndu. Podíváme se na to a uvidíme, co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
16.4.07 13:31

Ahoj,

ciperko , krásný fotky :D , hlavně ta poslední :lol:

No tak tu sluneční alergii teda nezávidím :? , nám stačí obyčejný ekzém. Teď jsem díky němu taky 2 noci blbě spala :roll: , a to ho mám jen na rukách. Nechápu, že malej z toho nezešílí, když ho má na polovině těla :(
No asi začnu brát homeopatika s ním.
Jen je mi divné, že jeho ekzém vypadá jinak než ten můj, on má červené fleky a já spíš puchýřky na opuchlých prstech.Ve čtvrtek jedem k té homeopatce a prý to bude nějak měřit přese mě, tak hlavně, aby to pomohlo Honzikovi :! :?:

Z kočáru mám taky strach vyndávat :? , že pak nebude chtít ležet.
Dnes jedu ke kadeřnici a Radek bude mezitím malýho vozit :wink:

Noono , no že zapomene, je u chlapů asi normal :roll: :evil: , ale že to bude ještě takhle bojkotovat - ani tu kaši si nezaslouží! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
16.4.07 13:59

My jsme byli venku v devět, pak jsme se na poledne vrátili, Honzik spal a půjdeme až po třetí, je tam teplo a Honzikovi se špatně spí.
Noono: no jo chlap, snad si to brzy uvědomí a vynahradí Ti to.
Já teď peču štrůdl s jablky a hruškama, tak se na něj moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.07 15:08

Mě připadá, že teď je to nejkrásnější čas - ještě celkem nic moc ta míma nemůžou, ale už reagujou a přitom se už tak nevztekají a víc jakoby spolupracují - taková mazlítka… :P

Noono že by ještě nějaká naděje :wink: :lol: , jo a ignorance výročí mi u chlapa taky přijde normální, my můžem slavit leda tak výročí prvního sexu a to je málo významné, takže se nikdo nemusí cítit ukřivděný :lol: :lol: :lol:

Nové PC se zatím nekoná - pokusili jsme se nainstalovat jeden program a hned ze startu na tom nešel /pochopitelně, nechala jsem se blbec ukecat na Windows Vista :roll: /, takže si to celé sbalil, nainstaluje tam XP a pak to určo pojede OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.4.07 15:13

Jolmo - mluvíš mi z duše… nechci aby Matěj vyrostl… za rok to bude stejný jak u Michala … ne nechci nebudu,… doufám že aspon Michala už to přejde abych to neměla double…

nic nelíbí se pod hrazdou:o(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.07 15:16

Bohužel musím konstatovat, že odteď už se to bude jen horšit :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.4.07 15:21

Ne, ne , ještě kolem druhýho roku jsou nejkouzelnější :cry:
Tak my jsme doma z výletu , viděly jsme Agátu a Emmičku , jsou to hezký holky :lol:

Je tam fakt vedro :evil: , jdeme ven až k pátý hodině , to bude léto :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
16.4.07 15:24

Tak sem synka vyslala na prochazku s dedeckem, sem zvedava, jak to zvladnou. Ja se jdu kuryrovat, protoze sem bez hlasu, mam kasel a rymu jak blbec. Manzel je na tom podobne, takze to tady dopoledne bylo jak plicni sanatorium..... :lol: :lol:

Jolmo , tak to mate dobry, kdyz chce Proki spolupracovat. Nas Kuba lezi a cuci na vse okolo, pak ho to prestane bavit a knici. Jenze kdyz ho chceme ucit pretaceni, tak odezva = 0. Me prijde, ze snad ani porad poradne nepochopil, ze rucickama si muze pri paseni pomahat. Troubik, no. :oops: :roll: Ale mame ho moc radi...... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.4.07 15:31

Leno - oni jsou sladký pořád - hlavně když spí:o)))) a je fakt že ted jak michal začal mluvit je to super… ale má to vyvážený 50:50 zlobení a sladkost:o) Matýsek to má zatím 90:10 ve prospěch sladkosti:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.4.07 15:39

Mako , jo sladký jsou to je fakt , ale než začnou pubošit , to , ale ty ještě neznáš :lol:

Sofi naprosto spolupracuje , jakmile má jakýkoliv kontakt , tak reaguje , mazlit se chce docela dost a hlavně dělat kraviny , nadhazovat , lechtat , paci , paci , kovej kováříčku a tak , to my už takhle pilně pracujeme :lol: :lol:

Nevýhoda je , že když ten kontakt nemá , tak po chvíli nic moc :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 15:46

holky,já mám hrozný pocit,že co tu ležím v nemocnici,že mi utečou ty malé krůčky,co kačenka ted dělá.
jsou všichni šikovní,ale já mám pocit,že ji nedají tolik co já. nakrmí,přebalí,povozí,ale mám pocit,že jí tak nerozumí,že neví,co v jakou chvilku chce. ach jo,já už chci za ní. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
16.4.07 15:48

sluníčko , neboj , vždyť je to jen pár dnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie