prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4454
14.4.07 23:31

Pěkný večer,

tak čumákuju na netu a vyhledávám info o sluneční alergii… docela tím poslední roky trpím a nepomáhá žádná prevence - zobání betakarotenu a mazání krémy s vysokým OF, vyzkoušela jsem už všechny možné značky, loni třeba dětský Altermed 40 a stejně trpím… kdybych jela k moři, asi bych to ani nerozdejchala :? Už mě to fakt neba!
Takže problematiku krémů proti slunci opravdu nepodceňuju a prckům jsem koupila letos Daylong Kids 40… šla bych radši do té Lavery, ale už jsem ho měla koupený, když jsem se to tady dočetla :x :)
Filípka ale zatím nemažu, četla jsem, že dřív jak v 6m se to vůbec nedoporučuje a když ho vyloženě nevystavuju sluníčku, snad by problém být nemusel?!?

Sajso, chtěla bych poprosit o názor na homeopatikum HYPERICUM PERFORATUM 9 CH. Nevíš o tom něco? Našla jsem to právě na tu sluneční alergii a homeopatie je asi to jediné, co jsem ještě nevyzkoušela! Nebo nemáš nějaký tip, prosím, prosím? Omlouvám se za věčné dotazy, ale když už tu máme tak zkušenou paní homeopatku, tak proč se nezeptat :wink:

No nic, jdu zalehnout, zase jsem akorát sežrala celé balení sušenek - ale asi to potřebuju - obalit nervíky :wink:
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.4.07 07:34

přeji krásné ránko.tak mi je oproti včerejšku zase o něco lépe. dnes by mi prý měli vyndat dren (na což se ted netěším,protože to je nepříjemný)
doktor dnes říkal,že mi ho vyndají a zítra mě pustí,tak jsem zvědavá,nečekala jsem to.

mám břicho namožený jako po 1OOO sklapovačkách. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.4.07 07:40

Dobré ranko,děkujeme za pochvalu Maxe v bazénu.Jinak v galerce jsou všechny miminka krásný.Každé je originál :lol: :D Jsou roztomilý!!!!

Max se naučil spoustu nových skřeků,zvuků,takové víc do výšek.Bude to asi zpěvák :oops: :lol: :wink: Už mi přijde víc komunikativní,včera byl na cestě tak hodnej.Klimošku jsem teda raději nezapla,ale seděl v autosedačce jen v body a jinak nahatej.A měl propocené zádíčka.Ale hezky spinkal a když nespal,tak si hrál s plínou.Ta je teď jeho největší kamarád :D :lol:

Ad usínání večer-teď už tak 2dny hezky usne a spí.Pak se mi dost budil na kojení,ale teď už ani ne.A to sám od sebe.Probudí se tak 2×,či 3×,ale nechce prso a když mu ho vrazím,tak ho olízne,cucne a spí dál.Já ho totiž hned kojila,jak se začal mrskat,ne až když brečel.Jak to děláte v noci vy.Kojíte až když začne plakat nebo když se kroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
15.4.07 07:48

Ssluníčko :lol:

Papu , ona je ta Lavera tak drahá, protože v ní nejsou žádný srágory, takže ta firma musela vyvinout jiné receptury, protože nesmí používat chemické emulgátory a tak. Jsou v tom výtažky z BIO kytiček, už ty jsu drahý jak prase. Proto s ní mimíse bez obav namažu, i když mu ještě není půl roku.
Teď, co je to sluníčko, tak jsem ji zkoušela na sobě, udělá takový trošku film, ale není to nepříjemné a fakt vydrží do večera. Navíc nááááádherně voní, já ty laveří čmuchy prostě miluju, objednala jsem si pro sebe tělové mléko s vůní citrusů, tak jsem zvědavá.

Jolmo , teda když barevně srovnám malý Jolmátko a Fazolátko, tak bych jolmátko radši mazala… :lol: :lol: :lol:

Čiperko , no já nevím, co Ti řekne Sajsa na to hypericum, ale alergie jsou mršky zapeklité a sám by je člověk řešit asi neměl, uvažovala jsi o návštěvě homeopata? Kdyžtak se ozvi, mám dobrého. A co ten Toník?

Sajso , no jo, máš recht, arniku spíš hned, jak by se bacil, že? Calendulu jsem po porodu používala, měla jsem prasklinku na stydkém pysku, zacelilo se to krásně. taky jsem to koupala v odvaru z měsíčku (calendula, hehe) a řepíku, ale tím bych se asi chlubit neměla, anžto jsem lempl a mockrát to nebylo… :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
15.4.07 08:15

Ahoj holčiny,

tak naše mišáčí mimino se naučilo spát cca do půl čtvrtý (od osmi) a pak po pátý se nakýblovat k mámě, cucat, bekat, honit prdy, chtít dudlíka…Pak už ten spánek za moc nestojí, tak vstáváme.

sluníčko no prima, už abys byla doma co? A neboj se toho drenu, horší než porod to nebude ne? I když to zase není vykompenzovaný malou Kačenkou:-)))

fazol já nakonec mám to dr. hauschka, prý taky přírodní, ty jo, tak dumám, jestli to neva, že to není lavera…ale když to stálo takový prachy, tak to snad bude ok.

Mišák se teď rozjel, povídá, taky to vytahuje do výšek, když dostane hrazdičku, kde má nahoře plyšovýho méďu, tak se na něj úplně rozkřičí, jak ho rád vidí. Je sladkej, úplně úžasnej. Už to není takovej balík, ale vechno sleduje a zkoumá, na přebalováku dělá mosty a pase už taky pěkně:-) Musím přiznat, že tu vojtovku trochu flákáme :oops: :oops: :oops: ale posledně nás sestřička moc chválila…

• Citovat
  • Upravit
3892
15.4.07 08:16

sslunicko to je tím nafouknutím břicha, ale mohu-li srovnávat s císařem - taky víc bolely svaly, než samotná jizva, tak zítra bude o dalších 100% líp a po týdnu ani nebudeš vědět, že něco bylo, když na sebe nekoukneš do zrcadla :wink: - a ten klid, který tě teď čeká 8) …

Fazole dobrá, dobrá, jdu se na to mrknout a utratit peníz za Laveru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
15.4.07 08:18

michell mišák se teď budí najídlo kolem půl čtvrtý, když se vzbudí dřív, tak zkusím dát dudu, pohladit, přikrejt (dneska se mu rozepla zavinka, odkopal se a spal jen v overalu, byl úplně studenej :oops: ) a jdu si ještě lehnout a čekám…dneska ještě na hodinu zabral. Tak to zkus, hned ho nekrmit, ať si nezvykne, že hned jak si bekne, že má kozu.

• Citovat
  • Upravit
6954
15.4.07 09:10

Ahojky,

Pra:,–(ko Calendula 9 nebo 15CH jsou homeopatika, švédské kapky je alkoholický výluh z hodně bylin a černá mast je mastička, která vytahuje hnis. TTO dobrý, ale spíš povrchově, hnis bych řekla nevytáhne. Koupele z řepíku zkus a svou alchymistickou výbavu rozšiř aspoň o Arnicu 9CH, dej ji rovnou, když si dítko něco udělá, 3× denně kuličku pod jazyk, případně rozpustit ve stříkačce v troše vody, netřepat a nakapat do pusy.

Jolmo jdi do Lavery, nebo ještě budou Prokiho považovat za toho, co pálí na náměstí ohně a dělá bugr. 8) :wink:

Fazol tak vida. Dobře, že to pomohlo. :D

papu Dr. Hauschka taky dobrý, nejen Lavera je OK. :D

ciperko hypericum je při sluneční alergii opravdu moc dobré, dala bych ale vyšší potenci - tak 15CH. Podává se 3 dávky cca po půl hodině po objevení ekzému… Ideální by ale opravdu bylo řešit to tak, aby se ekzém nedělal a to je záležitost homeopata.

Jo holky, já teda neomezuju, prostě když Daník chce prso, tak ho dostane, je to tak kolem 3, pak kolem 5 hodin. Dnes jsem se ráno zasmála, když jsem ho kojila v 5 usnuli jsme a já neuklidila prso. Asi v 7 mě vzbudil pocit, že se mnou někdo hýbe. Otevřela jsem oči a viděla Daníka, byl vzhůru, ručičkou držel noční košili, co byla pod prsem, hýbal s ní, měl otevřenou pusinku a snažil se do ní trefit bradavkou. 8O Takže u nás bude za chvíli samoobsluha. Byl to pohled pro bohy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
15.4.07 09:29

No jo, já to přehlídla, samozřejmě, Papu , že Hauschka je dobrý, teď tu budu vypadat, že pro Laveru dělám. :lol: :lol: :lol: (Holky, napiště jim, jak tady lobbuju, třeba dostanu něco zadara! :twisted: )

Hehe, Sajso , a taky se Daník tváří tak spokojeně, když vidí, že vyhrnuješ tričko? Malej se tváří jak židovskej lichvář na peníz, takový spokojený lišácký xichtík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.4.07 09:37

Hele Fazol a ty pro Laveru neděláš? 8O :lol: :lol: :lol: Neboj, začala jsem tu s tím kdysi já, nejsi v tom sama. Taky jsem Laveromanka… 8) :lol: :lol:

Tváří se moooc nadšeně, když vyhrnuju tričko a dokonce se už sám točí na bok, aby to bylo rychleji. 8) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
15.4.07 10:10

Mám dilema: pořídit na okno a balkón myrkýzy, nebo se odstěhovat k babičce do takového sympatickychladného, leč poněkud se rozpadajícího domečku? Zatím zjišťuju, kolik ty markýzy stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.4.07 10:24

Markýzy tě vyjdou jistě levněji, než rekonstrukce rozpadlého domečku. Navíc, ve starých zdech se drží plísně. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
15.4.07 11:07

Ten barák by ze všeho nejvíc potřeboval zbourat, ale co s tou nádhernou vistárií, co se pne z jedné strany, a břečťanem, co se pne z druhé? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
15.4.07 11:23

tak jsem si celé dopoledne prochrupkala.
ted tu byl jiný doktor,tak prý mi ten dren vytáhnout dnes nemůžou,že jěště dost odvádí,tak prý možná zítra a když mi bude fajn,tak i zítra domů.
po pravdě mi jěště fajn není,tak se domů ani nehrnu,což je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.07 12:06

Ahoj při neděli :wink:

ssluničko , hlavně, že to máš za sebou, už bude jen líp :wink:

Tu Laveru asi v lékárně neseženu, co? No zkusím se poptat, třeba ji objednají 8)

Michelle , já spím v malým v posteli a když zakňourá, chytnu ho za ruku, hladím a dám dudlíka (když zachytím kňourání včas, tak ho vezme :) ), a on zas usne. Dostali jsme se tímhle společným spaním a nočním mazlením na první vstávání na kojení až po 6 hodině ráno :! 8O :D
V to jsem ještě před měsícem ani nedoufala :) :) :) Kdyby se ale rozbrečel hodně, třeba i prdíkama, tak mu to prso dám i v noci :wink:

Fazole , a co si pořídit břečťan i na balkon, zároveň s markýzou? :wink:

Sajso , pohled pro bohy…zcela chápu 8) :) Taky jsem jednou usnula při kojení dřív než Honzík a probudil mě, jak si dával snídani č. 2 :D

Dnes je tam náááádherně, to bude procházka :! :D
Přeju krásnou neděli :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí