prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9130
14.4.07 21:31

Papu: myslím, že ta cena toho krému odpovídá. Já si pro něj byla v Dejvicích a tam ho neměli a nebyli mi schopný říct kdy bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.4.07 21:31

Papu - my dáváme Bebu AR a klíďo pijeme i čaj od Hippu - fenykl. Ale kadění nám taky moc nejde. Je to taky tím, že ta Beba AR je prostě moc hustá… :?

Sslunicko - to je fajn, že už to máš za sebou!!!! Narkóza je hnus, ale teď už Ti bude jenom líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
14.4.07 21:32

Jo a krém používáme Daylong kids faktor 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.07 21:35

šmankot vy mě tak zblbnete, že snad taky koupím nějaký krém s OF, ač to žádné mé dítě dosud nemělo zapotřebí a vypadají celkem normálně… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
14.4.07 21:38

Jolmo, taky jak to tu ctu o tom zacinam uvazovat ze nejaky koupim.. :) je pravda ze Anicka ma uz jednu tvaricku trochu osmahnutou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
14.4.07 21:40

Dobrý večer maminy…my dneska taky měli cestovní den a řeknu vám, že jak jsem myslela, že to je zbytečný luxus, tak má klima v tututku něco do sebe :wink:

Elda se nám nějak unavila, tak spinká…jsem zvědavá, v kolik bude hulákat, že by něco spapala…

Ufff…teda dáváte mi s těma krémama…ani jsem na něco takového nevzdechla…

Jo a to pití…Elouš nechce čaj…myslíte že bych jí mohla vrazit převařenou kojeneckou vodu jen tak????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.4.07 21:43

Peterko: kamarádka dává malému kojeneckou vodu, prý jí to doporučila doktorka místo čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
14.4.07 21:45

Jo jo voda je na piti pry nejlepsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.4.07 21:51

Ahojky,

Jolmo vítám z cest a děkuji za přání. :D

sslunicko dobře, že to máš za sebou. Teď už bude jen líp. :D

Fazol fakt jsem ráda, že názvy bytových potřeb se nepletou jen mě… :oops: :lol:

Pra:,–(ko na prstík by byly bezva švédské kapky, nemáš? Naředit trochu a udělat na noc obklad. Taky není špatná černá mast (Ichtoxyl). Z homeopatik bych spíš než arnicu dala calendulu, ta je určená na už lehce hnisající, nehojící se záležitosti. V potenci tak 9-15 CH. Na hnisání je taky dobrá silicea, ale to už spíš na nějaké větší problémy, calendula je fajn.

Vlastně Fazol vyzkoušelas tenkrát tu calendulu, když jsem tě k ní nabádala po porodu? A s jakým výsledkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
14.4.07 21:56

To holky si tu začaly s těma krémama, sim!
Já na to ani nevzdechla, ale když to tu tak řešily, tak jsem nechtěla bejt nějak pozadu a mimo a out, tak jsem rychle pořídila.

No a nejdou mi zmenšit fotky, chtěla jsem je dát do galerky, ach jo…
nemáte nějakej tip na program ke stažení na netu pro blbý??? Jeden mám a šlo a teď se to nějak pojebalo…

• Citovat
  • Upravit
689
14.4.07 22:13

Papu zkus PhotoFiltre…je bezvadnej a určitě se dá stáhnout třeba na www.sosej.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
14.4.07 22:14

Papu: já nemám na zmenšovaní program, ale zmenušuju je v Microsoft Photo Editor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.4.07 22:16

Sajso , co je to ta calendula a černá mast? Mně ty věci vůbec nic neříkají, to mají v lékárně ? :( Ani švédské kapky - to je nějaký alkohol? Já mám doma jenom tea tree olej, jodovou tinkturu, šalvěj a řepík :(
Fazole , zkusím to, jestli se mi podaří ho odtrhnout od práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.07 22:40

Pra:,–(ko tak tea tree by taky měl být OK, když jinou alchymii nevlastníš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.4.07 23:07

Jolmo , já jsem alchymista na baterky, ten tea tree mám do kyblíku na plínky :) Ale zkusím to, snad mu to neublíží.
Dívala jsem se na fotky, jsou super, Toník vypadá, že už se brášky nebojí :) A Max je v bazénu úžasný :) A Erik má úplně stejný přebalovák jako my :) A vůbec, všichni vypadají skvěle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí