Poradna duly
Jana Čurdová
Papu: myslím, že ta cena toho krému odpovídá. Já si pro něj byla v Dejvicích a tam ho neměli a nebyli mi schopný říct kdy bude.
Papu - my dáváme Bebu AR a klíďo pijeme i čaj od Hippu - fenykl. Ale kadění nám taky moc nejde. Je to taky tím, že ta Beba AR je prostě moc hustá… ![]()
Sslunicko - to je fajn, že už to máš za sebou!!!! Narkóza je hnus, ale teď už Ti bude jenom líp ![]()
šmankot vy mě tak zblbnete, že snad taky koupím nějaký krém s OF, ač to žádné mé dítě dosud nemělo zapotřebí a vypadají celkem normálně… ![]()
Jolmo, taky jak to tu ctu o tom zacinam uvazovat ze nejaky koupim..
je pravda ze Anicka ma uz jednu tvaricku trochu osmahnutou.. ![]()
Dobrý večer maminy…my dneska taky měli cestovní den a řeknu vám, že jak jsem myslela, že to je zbytečný luxus, tak má klima v tututku něco do sebe ![]()
Elda se nám nějak unavila, tak spinká…jsem zvědavá, v kolik bude hulákat, že by něco spapala…
Ufff…teda dáváte mi s těma krémama…ani jsem na něco takového nevzdechla…
Jo a to pití…Elouš nechce čaj…myslíte že bych jí mohla vrazit převařenou kojeneckou vodu jen tak????
Peterko: kamarádka dává malému kojeneckou vodu, prý jí to doporučila doktorka místo čaje.
Ahojky,
Jolmo vítám z cest a děkuji za přání. ![]()
sslunicko dobře, že to máš za sebou. Teď už bude jen líp. ![]()
Fazol fakt jsem ráda, že názvy bytových potřeb se nepletou jen mě…
![]()
Pra:,–(ko na prstík by byly bezva švédské kapky, nemáš? Naředit trochu a udělat na noc obklad. Taky není špatná černá mast (Ichtoxyl). Z homeopatik bych spíš než arnicu dala calendulu, ta je určená na už lehce hnisající, nehojící se záležitosti. V potenci tak 9-15 CH. Na hnisání je taky dobrá silicea, ale to už spíš na nějaké větší problémy, calendula je fajn.
Vlastně Fazol vyzkoušelas tenkrát tu calendulu, když jsem tě k ní nabádala po porodu? A s jakým výsledkem?
To holky si tu začaly s těma krémama, sim!
Já na to ani nevzdechla, ale když to tu tak řešily, tak jsem nechtěla bejt nějak pozadu a mimo a out, tak jsem rychle pořídila.
No a nejdou mi zmenšit fotky, chtěla jsem je dát do galerky, ach jo…
nemáte nějakej tip na program ke stažení na netu pro blbý??? Jeden mám a šlo a teď se to nějak pojebalo…
Papu zkus PhotoFiltre…je bezvadnej a určitě se dá stáhnout třeba na www.sosej.cz ![]()
Papu: já nemám na zmenšovaní program, ale zmenušuju je v Microsoft Photo Editor.
Sajso , co je to ta calendula a černá mast? Mně ty věci vůbec nic neříkají, to mají v lékárně ?
Ani švédské kapky - to je nějaký alkohol? Já mám doma jenom tea tree olej, jodovou tinkturu, šalvěj a řepík ![]()
Fazole , zkusím to, jestli se mi podaří ho odtrhnout od práce ![]()
Pra:,–(ko tak tea tree by taky měl být OK, když jinou alchymii nevlastníš ![]()
Jolmo , já jsem alchymista na baterky, ten tea tree mám do kyblíku na plínky
Ale zkusím to, snad mu to neublíží.
Dívala jsem se na fotky, jsou super, Toník vypadá, že už se brášky nebojí
A Max je v bazénu úžasný
A Erik má úplně stejný přebalovák jako my
A vůbec, všichni vypadají skvěle ![]()