prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
16.4.07 09:47

Ahojky,

tak osobně bych byla nejradši, kdyby takovéhle počasí už vydrželo, jen by mohlo míň foukat. :D

Ad podprda - já bych bez ní teda určitě odejít nemohla… Jsem na tom podobně jako Jolma. :wink:

Noono o je teda fakt síla… :cry: To by mě naštvalo docela dost. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 09:48

ahoj noono,vy jste měli včera výročí?
my ho měli v sobotu. 7let,co spolu žijeme.
dostala jsem krásnou kytičku,kterou mám tady v nemocnici. já bohužel pro miláčka nic nemám,protože trčím tady,ale mám něco vymyšleného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 09:51

noono,dnes je fakt lépe. ale domů zatím nepůjdu,protože mám pořád tu hadičku z rány.

už se děsím toho až mi ji přijdou vyndat,prý nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 09:52

noono,jěště,já mám tenhle progámek,ale nemám ho v češtině,tak to jaksi moc nezvládnu. nevíš,dala by se někde stáhnout čeština?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 09:56

Sajso No co naděláš, zabít ho nemůžu :lol: :lol: :lol:
sluní My měli 2 roky od svatby. Ale já jsem už na to přišla. On ne že by na to zapoměl. Ono bylo jen pro něj mnohem pohodlnější dělat, že zapoměl :evil: A neboj se vyndání toho drenu. Horší jak porod to nebude :wink:
a jakej že máš prográmek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 09:58

všechny možný češtiny jsou na http://cestiny.idnes.cz/ :wink: jen musíš vědět, jakou verzi programu máš. A to většinou najdeš v nápověda- O aplikaci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 09:58

hmm,tím mě také každý uklidnuje.

ten prográmek mám ten ACDsee,jak jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
16.4.07 10:02

sluní Tak se zkus podívat na ty češtiny a podívej se, jakou verzi ACDSee máš :wink: Jinak já dren nikdy neměla, tak nemůžu sloužit :oops:
ha, malá je vzhůru. Tak my razíme do tý lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.4.07 11:51

Ahojky,

Papu - kdyz vyndas Misaka z kocarku nekde venku, tak ho muzes bez problemu dat zpatky? Neprotestuje? Uz to tady nekdo psal, ze za:,–(ne NEVYNDAVAT deti z kocaru, protoze zpet uz nepujdou :lol: . Tak se tim ridim… :oops:

…bez podprsenky????? 8O - to by teda dopadlo…Mam „decka“, takze „bez“ by to jaksi neslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.4.07 11:54

Agato, Tvoje Emmicka je sikulka, kdyz se uz obraci na brisko a cuca nozicku :wink:

Ja jsem pri prebalovani zkousela, jestli Mateo na svou nohu trochu zareaguje, ale prisla jsem na to, ze „houby“ - ma jeste na to moc kratke nohy 8O . Tak na to si jeste pockame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.4.07 11:57

Tak v noci usnul zase ukazkově,ale pak ho trápil prd,takže se v 21 hod probudil,koukal s námi na tv a pak z ničeho nic sám usnul.Pak pil asi 3× za noc.Dudlíka jsem mu zkusila vrazit,i když jsem se toho bála,sice ho cucal,ale do spánku se neucucal.Prostě z toho nic neteče,takže mám smůlu :evil: Tak budem zkoušet pořád dál,možná se to zlepší.Ale vyspala jsem se do růžova i tak :lol: :wink:

Jdeme ven,je tam zas takové vedro.Fakt mu dávám jen body a lacly.I fangle mu nechávám nahaté.Dnes mu asi frknu kšiltovku,ať to na něj moc nesvítí,když ho mám na ruce,už je dost zvědavej. :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
16.4.07 12:00

Alinko,taky jsem se tím řídila,nevyndavat z kočárku.Ale včera to nešlo,bylo hezky a my byli celý den venku.Takže aby chudák pořád neležel,vzala jsem ho ven.Na ruku a on koukal.Pak jsem dala napít a zase položila do kočárku a bylo ticho.Pak usnul.Taky se divím,jinak totiž řádí,když ho položím.I doma,když ho dávám na deku. :twisted: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
16.4.07 12:04

Michell, ze bych to taky zkusila?
Taky mi ho je lito, kdyz jdeme ven, on porad spat nechce, chce taky koukat, proto trochu premyslime o sportaku…ale to je jeste brzy…

Jinak u nas neni az tak teplo, jak pisete Vy. Je 17 stupnu, ale fouka studeny vitr, bez deky nevychazime a stejne ma body, dupacky, teplakovku a je prikryty dekou. Zpoceny neni, takze je mu tak akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
16.4.07 12:24

alinko,já také kačenku vyndavám z kočárku,když jsme celý den venku,aby měla přehled a nemáme problém s tím,aby pak tam chtěla být.

kačka se jěště zdaleka nepřetáčí na žádnou stranu,ale nožička už jí zajímá. zatím si na ni nedosáhne,ale když ji vezmu,tak na ni zůstane vyjeveně koukat.

ted jsem tu měla manžílka,tak trocu rozptýlení. přinesli mi oběd,tak si dal polívku,protože ty já nejím a on měl chudák hlad.
dnes jsem dostala docela i normální jídlo a bylo tam maso. huráá po takové době (alespon pro mě) kus flákoty. manžel mě hned navnadil,že napočest mého návratu domů,bude o víkendu grilparty a on všechno obstará.
zlatíčko,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
16.4.07 12:29

ssluníčko, manžel borec :wink:

Sajso, tak mám objednané to HYPERICUM PERFORATUM 15CH… mělo by to být odpoledne… Mám ještě prosbičku ohledně dávkování a způsobu užití… v jedné diskuzi jsem se dočetla toto:

„Užívejte 3 granule 2× denně týden před sluněním,
jestliže pojedete k moři tak 14 dní předem.
Pak už jen 3 granule před sluněním.
Homeopatika se dávají pod jazyk a nechají se rozpustit, nezapíjejí se a užívají se minimálně čtvrt hodiny před jídlem, nebo alespoň půl hodiny po jídle.“

Psala jsi tuším - užívat 3 dávky cca po půl hodině po objevení ekzému… myslíš tedy 3 granule a jenom když se ekzém objeví? Preventivně ne?
Ráda si nechám poradit, homeopatikum vlastně budu užívat úúúúplně poprvé! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí