Poradna duly
Jana Čurdová
Tak mi psala Katka, že se stěhují jak o život a zatím nemá net, všechny Vás mám moooc pozdravovat.
Sajso , díky za info, zítra s ním půjdu k Dr. a zeptám se jí, jestli by nám třeba nenapsala tu černou mast, pokud to nebude chtít řešit nějak invazivně, z toho mám docela strach.
My jsme dneska byli na výletě, bylo děsně vedro, jako v létě, ale vyšli jsme na Pláně pod Ještědem, dali pivko a hned bylo líp ![]()
Ciperko , my máme ten dvoumístný, ale zatím pořád nemáme tu vložku pro Matouše, tak nemůžem vyzkoušet, jaké to je s dvěma dětmi. Ideální by bylo, kdybyste si to mohli nejdřív někde půjčit a zkusit a pak se rozhodnout. Já se trochu bojím té váhy.
Ahojky,
tak dneska budu určitě úplně první
![]()
Pra:,–(ko, ad vozíky - no vyzkoušet to rozhodně chceme, naštěstí už existují půjčovny ![]()
S tou vložkou pro malé mimi - právě nad tím uvažuju… je to další investice, která se k celkové ceně musí připočíst, ale bez vložky to nepůjde… uvádí věk do 10 měsíců ![]()
Taky si moc nedovedu představit, jak by si tam spolu s Toníkem „lebedili“… aby ho ještě nějak samou láskou nerozmáčkl
Ale to snad nehrozí ![]()
No je to fakt velké lákadlo!!!
![]()
Jo a viděla jsi tento model?
http://www.benecykl.cz/…andbike-uvod ![]()
Leno , jsem zvědavá, co bude Sofi na brejličky říkat… s Toníkem byl vždycky slušný boj, a to jsme mu je dávali jen do cyklosedačky na kolo
![]()
Noční kojení - zatím 3h intervaly, ale i to je úspěch! Ještě nedávno to bylo skoro po 1h, hlavně po půlnoci… tak snad to bude lepší a lepší ![]()
Nemáte tip co na oteklý ret u toho „nabouraného“ Toníka? Má ho dvakrát takový
Asi by pomohl led… ale těžko ho přesvědčím ![]()
krémy - sluníčko - prckové - jak jsem psala, mažu zatím jenom Toníka…
No nic, najedla jsem se, sjela pář stráneček a diskuzí o croozrech, azubech a spol. a opět zalehnu ![]()
Mějte seeee! ![]()
Ještě troška nostalgie - vzpomínkové foto - „Toník turista“ ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…P1010004.jpg
http://www.baby-cafe.cz/…P1010546.jpg
http://www.baby-cafe.cz/…P1010552.jpg
A jedna „pivní“ na závěr ![]()
http://www.baby-cafe.cz/…P1010033.jpg /> Pivař z něj ale zřejmě nebude… ![]()
Přejeme krásný ránko , Sofi mi sedí na klíně a pozoruje ![]()
Agáto , vyrazím tak po devátý , Sofince docela vychází krmení , takže dobrý
Ty to máš jednodušší , co
Vezmeš kozu a je to
![]()
Sluníčko , jak je
Tak ať si už v pořádku a přijedeš se s Kačenkou na nás podívat
![]()
Brýle - zkoušela jsem dát obyč a zatím dobrý ![]()
Leno, bez kozy zá:,–(ně nevycházím
Ovšem dneska jsem se oblíkla a následně jsem zjistila, že jsem si nevzala podprsenku
nechápu, budu se dneska muset hlídat, ať nevyvedu další nesmysly
Jídlo vychází před 9., v 9 dopere pračka, ještě pověsím a jedeme. Jsem na vás, holky, zvědavá ![]()
Dobré ráno, tak o víkendu jsme chtěli trénovat to pití přes noc, ale Honzik pil po třech nebo čtyřech hodinách, tak jsem říkala, že super a denska v noci pil čtyřikrát, tak uvidíme, jak to půjde dál.
Jo a včera byl venku v kraťasech, bylo fakt vedro.
Agáto , já jít bez podprdy , tak se nedohoním
![]()
Tak bacha
, pátek 13 týho už bylo ![]()
Sofi má tričko , pláťáky a džísku
, taky jsem zvědavá
, tak až vleze ta nejhnusnější osoba do Galerie , tak to budu já
![]()
Jo , Agáto , nemám dneska foťák , tak ho vem , jestli ho máš k dispozici ![]()
ciperko , hezký kluci
, vůbec máme hezký miminka , co
![]()
leno ta vycházka bez podprdy dobrý
, jsem na tom tak nějak podobně - teď jsem si koupila historicky největší číslo podprdy jaké jsem kdy nosila, ale to bude značkou, od porodu už to je ROZHODNĚ LEPŠÍ ![]()
Já se dnes dopoledne honím, teď jen čekám, až přijde pán od PC a začne s instalačkama na novém NB který mi firma koupila
a je mi z toho tak trochu špatně - možná horší stěhování jak to fyzické
. A kromě toho banka, oběd,no. možná bych šla raději na procházku…
jolmo , no já s tím číslem podprdy žádnou díru do světa neudělám , ale o to horší
, no , co , zase jsme pěkný a zdraví
a těch dětí co máme
![]()
Přeju ti pevný nervy ![]()
no holky, já kojopodprdu skoro nenosím, je mi velká
Prsa nic moc, o to víc vynikne to břicho ![]()
My včera šli do města na oběd, pak k tátovi na zahradu a grilovali jsme. Přijel brácha se švagrovou, tak mišák dostal čmeláka lamazáka a byl všema ohatlávanej a byl moc hodnej. Z toho grilování úplně vyuzenej, tak jsme museli vykoupat a všechno hodit do prádla. Za chvíli jdeme na kontrolu tbc a pak na očkování, tak aby nesmrděl.
Usnul v osm, ve dvanáct se mrskal, pak v půl třetí, ale to jsem ho pohladila, šla na záchod a než jsem přišla, tak spal a pak vstával na jídlo v půl pátý. Je to zlatíčko. Teď ještě dostává.
Krém se osvědčil, Mišák se opálil, ale nespálil. Nevím jak bych to udělala, aby nebyl na sluníčko, když ho musím vyndat minimálně na krmení a on taky nechce furt jen ležet, ale se nosit a koukat, kde co je.
Ahoj holky!
Tak my zdravíme po víkendu! Neměla jsem pořádně čas, buď jsem byla s malou venku a nebo si s ní hrála doma.
Jinak naše včerejší výročí svatby dopadlo „parádně“
Už v pátek jsem Danovi dala ovladač na hry do PC. Moc si ho přál… No to mi řekl, že pro mě nic nemá. A včera dělal mrtvýho brouka, furt jenom hrál( to jsem si s tím ovladačem naběhla
) a když jsem se ho zeptala, jestli ví, kolikátýho je, tak řekl, že neví. Prostě nic… Ani kytka, ani blbý poděkování, že je rád, že mě má. Prostě nic
Tak jsem vyhodila ryby, co jsem měla připravený na slavnostní večeři a udělala si pro sebe krupicovou kaši
A nevařím, nepeču, neuklízím. Nebudu se s ním dohadovat, stejně by to nemělo cenu. Ale zamrzí to…
Tak a jdu dočítat.
jolmo Vítej zpátky!
Fazol Taky jsem přemýšlela o markýze, ale nakonec jsem vymyslela tohle. Dan mi navrtá nahoře na koncích balkónu díry a natáhne tam ocelový lanko. A pak už stačí koupit jen nějakou dobrou látku a budu to mít jako závěs ![]()
Co se týče vedra v bytě, tak mám ještě v živý paměti, jak tady v bytě v létě bylo 32 stupňů. Takže já už koukám po přenosný klimatizaci
A Danovi jsem řekla, že buď se koupí klimoška nebo odjíždím s malou na celý léto k našim a malou uvidí jen když za náma přijede ![]()
zmenšování obrázků Nejlepší je ACDSee. Je to prohlížeč obrázků a můžete je tam i editovat ![]()
opalovací krém No dneska bych se ráda s malou dostala konečně do tý lékárny a chci koupit Daylong. Sice jí rozhodně sluníčku nevystavuju a pokud vozím, snažím se, aby na ní nesvítilo, ale stejně. Jistota je jistota.
ciperko úžasný fotky Toníka
A Pivař na závěr je boží!! ![]()
ssluni Tak co, jak dneska je? Za týden už o tom nebudeš ani vědět ![]()